HISTORIE 1 - DEL 4

"WOW!!"

----------------

Det dere såg var en strand. På stranden stod det et bord med god mat og drikke. "Harry, dette er nydelig!" Sa du. Niall og Lissie skulle ha date ett annent sted, så det gikk videre. "Liker du det?" Spurte Harry. "Ja! Jeg elser det!" Dere setter dere ned å spiser den deiligste maten du har smakt i hele ditt liv.

 "Skal vi bade?" Spør Harry. "Ja, det kan vi godt, men jeg har ikke bikinien min her" Sier du. "Det tenkte jeg på, så defor kjøpte jeg en til deg. Fikk hjelp av Lissie til å velge størrelse."  "Du tenker på alt, du kjekken" Sier du. "Oii... Sa jeg virkelig kjekken?" Tenkte du. Harry smilte og sa "Syntes du jeg er kjekk?" "Ehh...hmm.. eh, ja?" Sa du å rødma. "Jeg syntes du er pen også" Sa Harry. Det gikke en liten stund hvor dere bare stod å såg på hverande. Så ropte Harry "FØRSTEMANN UTIII!!" Dere løp alt dere kunne. Dere hadde vannkrig og plutselig dukka dere undet vannet. Du åpna øynene dine og såg at Harry gjorde akkurat det samme. Dere svømte nærmere hverandre og plutselig traff leppene deres hverandre og kysset. Kysset varte ikke så veldig lenge, men sommefruglene svirra i magen sin som tusen bier i en bikube. 
HARRY SITT SYNSPUNKT: Det var så deilig å kysse *DN*. Sommerfuglene i magen min ville ikke slutte å svirre. Skulle ønske kysset varte mye lengere. 

DITT SYNSPUKT:

Dere gikk fra hverandre å kom opp til overflaren igjen. "*DN*? Det er noe jeg må spørre om" Sa Harry. 

HVA SKAL HARRY SPØRRE OM?

Det kommer en del til i dag! 

-Marteig


Kommentarer
Postat av: Elise - Rabo ♥

Så fiin blogg!<3

12.04.2012 @ 16:00
URL: http://rabo.blogg.no
Postat av: Millie<3

Du er så flink til å blogge mette!<3

12.04.2012 @ 16:29
URL: http://millieth.blogg.no
Postat av: Behind the scenes of May-Legg meg til som venn!

Fin blogg og pent design :)

12.04.2012 @ 17:30
URL: http://itsmaylife.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36028508
RSS 2.0