HISTORIE 1 - DEL 7

Akkurat da du skulle kysse han, så såg han på deg å sa. 
--------------------------------------------------------------------

"*DN*? Jeg elsker deg!" "Jeg elsker deg også Harry" Sa du og kysset han ømt på leppene. Dere gikk ut og bort til parken. Det kom mange gale fans bort til Harry som ville ha autografer. Han stod en liten stund med fansen før han gikk bort til deg og tok deg i hånda. "Harry, jeg må nok gå hjem nå. Det er litt sent." Sa du. "Jeg følger deg hjem jeg.
 

Da dere var kommet utenfor hotellet du bodde på. Harry tok hånden sin på kinnet ditt og kysset deg. "Natta *DN*. Jeg elsker deg" "Natta Harry. Elsker deg også." Sa du. Du snudde deg mot hotelldøra og gikk inn til Lissie. Lissie var også kommet hjem i fra daten med Niall. "Så, hvordan gikk det på daten din Lissie?" Spurte du. "Vi fant ut at det var best og bare være venner. Vi hadde liksom ikke så følelser for hverandre. Hvordan gikk det med dere da?" Du fortalte alt som hadde skjedd med Louis og at du og Harry hadde ordnet opp nå. 

Neste dag fikk du en melding i fra Harry. "Har du planer i dag? Guttene lurer på om du og Lissie vil finne på noe?" Stod det. "Jeg og Lissie har ingen planer. Vi kan komme bort til dere nå klokka tolv?" Svarte du tilbake. "Flott! Sees da jenta mi<3" Harry var så utrolig søt og du kunne ikke skjønne at du hadde fått følelser for han så fort. Når klokka var tolv stod dere utenfor huset til guttene. Dere banket på og Niall åpnet. "Heei jenter!" Sa han. Dere gikk inn i stuen og plutselig får du øye på noe...

Hva får du øye på?
Siste del i dag!

-MarteIg 


Kommentarer
Postat av: ONE DIRECTION BLOGGER! -Hannah

Mer!! :D

14.04.2012 @ 09:54
URL: http://onedirectionfansbloggen.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36057110
RSS 2.0