HISTORIE 1 - DEL 12

*DN*? Skal vi gå opp på rommet?" Sa Harry. "Jaok Harry." Dere gikk opp på rommet til Harry. "Så? Hva var det du stod å tenkte på i stad?" Sa Harry. Skulle du si det?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du bestemte deg for å si det. "Du vet det Niall sa om at du måtte kjøpe ny seng fordi det kunne gå hardt for seg?" Sa du. "Ja? Hva med det?" Sa Harry. "Jo. det fikk meg til å tenke på att visst vi skal ha ett seriøst forhold, kommer vi jo sikkert til å ha det du vet?" Sa du med litt nervøsitet i stemmen. "Ja. Jeg har tenkt på det samme. Jeg har aldri gjort det før jeg *DN*. Har du?" Svarte Harry deg mens han såg ut i luften. "Nei Harry. Og det er akkurat derfor jeg gruer meg!" Svarte du. Du såg bare bort på Harry som såg ut til att han stod å tenkte veldig godt. "Jeg skjønner at du gruer deg *DN*, det gjør jeg også. Men vi får ta det som det kommer. Vi kan gå små steg av gangen og vente til vi selv føler for å ha det." Sa han. Du syntes det var veldig godt svart. "Det hørtes smart ut, Harry. men hva skal første steg være?" Sa du. "Hmm? Vet ikke jeg. Kanskje bare det att du sover hos meg nå kan være det første?" 

"Men forresten Harry? Hva var det Niall skulle si deg i stad?" Spurte du. Du kom liksom plutselig på det. "Åja, det ja..... Det var bare att han lurte på om han sårw deg når han sa vi måtte kjøpe ny seng og det du vet..." sa han.
Harry sin synsvinkel:

Jeg hadde akkurat snakket med *DN* om at vi kom til å ha ett seriøst forhol der det at vi hadde kom til å være med. Jeg hadde tenkt mye på det, men visste ikke helt om jeg var klar.

Din synsvinkel:

Harry gikk plutselig mot meg og begynnte med en gang å kline med meg. Jeg var med på det og vi landet plutselig balover i sengen. Harry såg på meg og sa...

 Tumblr_lh3gaapd8t1qf3n7fo1_500_large

Hva sier Harry?
Siste del for i dag!

-MarteIg 


Kommentarer
Postat av: Ellen

Å så spennend, Gleder meg til neste !

17.04.2012 @ 21:03
Postat av: Smile

Meeeer!!<3

18.04.2012 @ 06:54
Postat av: Hege

mer :)

18.04.2012 @ 20:02
URL: http://www.hegbje.blogg.no
Postat av: Cecilie Lagaard Nilssen

Fin blogg! Blir glad for en kommentar tilbake <3

18.04.2012 @ 21:39
URL: http://www.fotobycecilie.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36132381
RSS 2.0