Historie 1 - Del 28

Alle guttene hadde plutselig blitt borte, untatt Harry da selvfølgerlig. "*DN*? Dette er overraskelsen din!" Sa han.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"*DN*. Sett deg i denne stolen." Sa Harry.  Dere var nå kommet ut i hagen din. Det var mørkt og det eneste jeg såg var en treplate foran meg. Plutselig hører du svak musikk og det kommer ett lys på den lille treplaten som du skjønner er en scene. Du skjønner nå att guttene skal ha en privatkonsert for deg. De begynte med Gotta be you. De spilte mange sanger.Harry visste att favorittsangen din var More than this så de avslutta med den. Du fikk komme opp på scenen og alle sang bare til deg. 

Da den lille konserten var over, gikk du bort til Harry og kysset han lenge og godt. Du var så utrolig glad for att det var Harry du hadde falt for. Du hadde også fått noen tårer i øynene dine for du hadde blitt så rørt. "Går det bra vennen?" Spurte Harry når du ikke klarte å si noe. "Jada, jeg bare vart så utrolig rørt!" stammet du. "Likte du det?`" Spurte Liam. "Likte det? Jeg elsket det!" Sa du. "Det er sent, skal vi gå å legge oss?" Sa Louis. "Jeg må ha mat først!" Klaget han. "NIALL!" Ropte alle i kor. "Men da får vi ta litt mat da? Så legger vi oss etter det." Sa Liam. "Jeg blir ikke her i natt." Sa Zayn. "Hvrorfor?" Sa du. "Ehh... Jeg skal sove hos Lissie i natt" Sa han og såg litt ned.

"OUUHH! Har dere noe på gang eller?" Sa Liam. "EH? Vi tar det i morgen, ok?" Sa Zayn. Alle begynte å le. "Kos deg, da!" Ropte Niall. "Ehh... *DN*? Jeg må spørre deg noe." Sa Harry. 

Hva skal Harry spørre om?

-MarteIg


Kommentarer
Postat av: June Vik Osaland

Nice blogg ! Zaaaayyyynnn<333

27.04.2012 @ 20:09
URL: http://junelife.blogg.no
Postat av: Ellen Rikke

Kul blogg :D

27.04.2012 @ 21:56
URL: http://erikkesfoto.blogg.no/
Postat av: Caroline Thomassen

ååå, meer <3

27.04.2012 @ 21:59
URL: http://www.cabetho.blogg.no
Postat av: gulove

digg

27.04.2012 @ 23:30
URL: http://gulove.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36321281
RSS 2.0