HISTORIE 1 - DEL 29

"Ehh... *DN*? Jeg må spørre deg noe." Sa Harry. 
-----------------------------------------------------------------------

"Hva er det du skal spørre om?" Sa du. "Ehh, jeg hadde en liten samtale med moren din i dag..." Sa han. ÅNEEI!! Tenkte du. Hva om hun hadde snakket med Harry om private ting? "EHHE... Hva sa hun?" Sa du skikkelig flau. "Hun sa vi måtte være forsiktige... Med alt liksom. Både kjendisstatus og litt mer private ting." Sa han og smilte litt mer. Fjoo... Tenkte du. "Så bra du har fått en bra tone med mamma da!" Sa du. Han kysset deg sakte og forsiktig før dere gikk ned til de andre. "Så bra dere kom. Har du endelig fortalt henne om turneen vi skal ha i tre månender?" Sa Niall. Du såg bort på Harry som såg på Niall med ett blikk som ikke var så veldig fint. 

"Hvilken turne da, Harry?" Sa du. "Ehh... Vi skal på turne i Australia en måned etter vi har kommet tilbake til England. Vi skal være der i tre månender." Sa han. De andre guttene gikk. De skjønte sikkert att dere måtte ta det alene. "Hvor lenge har du visst om dette Harry?" Sa du litt irritert. "Jeg er lei for å si det, men jeg har visst det i en måned." Sa han. "EN MÅNED!? HVORFOR SA DU INGENTING TIL MEG?" Ropte du mot han. "Jeg er veldig lei med *DN*, jeg skulle si det, men var redd for att du vart lei deg." Sa han. "Så du venta til nå? Veldig bra gjort, Harry!" Sa du. Du kjente tårene presse på. Du sprang opp på rommet ditt å låste døra. Satte deg ned i sengen og gråt. 

 

"*DN* Jeg har en løsning på problemet!" Sa en stemme utenfor. "Harry! GÅÅ!" Ropte du. "Det er ikke Harry, det er Niall og jeg vil komme inn!" Sa han ganske strengt. "Du låste opp døren og Niall kom å ga deg en god klem. "*DN*, jeg har en løsning på hvordan vi kan løse dette lille problemet." Sa han. "Hvordan da?" Sa du, 

5 kommentarer!

-MarteIg


Kommentarer
Postat av: mamel

bra

28.04.2012 @ 18:13
URL: http://mamel.blogg.no
Postat av:

bra:)mer!!!!!

28.04.2012 @ 23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36334388
RSS 2.0