HISTORIE 1 - DEL 31

"Men du *DN*?" Sa Harry.
-------------------------------------- 

"Ja? Hva er det Harry?" Spurte du. "Du har fortsatt ikke følelser for Niall?" Sa Harry og såg alvorlig på deg. "Nei, selfølgerlig ikke! Går du rundt å tenker på det hele tiden?" Sa du. "Jeg tenker ikke på det hele tiden, men veldig ofte." Sa han og smilte litt skjevt. Harry var så søt som tenkte på deg og om du likte Niall. Du gjorde jo selvfølgerlig ikke det. Det var Harry du elsket. "Harry? Du skal ikke så å tenke på det" Sa du. Han svarte med ett lite kyss. Liam kom ut og spurte om vi ville være med på å leke NSP. Det ville vi gjerne. 

"Okei, da spør jeg Zayn" Sa Louis. "Hvem er du forelsket i akkurat nå?" Fortsatte han. "Åhh! Hvorfor tok jeg sannhet? Må jeg si det?" Sa Zayn litt fortvilet. "Zayn, vi er dine bestevenner! Du kan si alt til oss!" Sa Liam. "Ok da! Akkurat nå liker jeg Lissie" Sa Zayn og vart helt rød i fjeset. Lissie, som også var der, såg litt flau ut. "Okei? Da spør jeg deg Harry! NSP?" Sa Zayn. "Hmm... Jeg tror jeg tar nødt." Sa han. "Okei! Det var akkurat det jeg håpet på! I natt, når dere skal sove, MÅ du ligge med *DN*!" Sa Zayn. "Ehh... Zayn? Kan du ikke ta noe jeg må gjøre her og nå da?" Sa Harry. Zayn bare blunkte til Harry. "Okei da! Du må råkline med *DN* Forann alle oss. Harry gikk mot deg og dere startet å råkline. Det var utrolig godt og sommerfuglene fløy rundt i magen din. Når dere slapp hverandre sa alle "OOOUUU!" 


"Okei. Siden det er min tur spør jeg DEG Niall." Sa Harry. "Jeg tror jeg tar sannhet." Sa Niall. "Hmm... Okei. Hvem liker du?" Sa Harry. Det var det spørsmålet du ikke håpet Harry skulle stille, men det kunne jo hende Niall ikke likte deg lengere. "MÅ jeg svare på det spørsmålet?" Sa Niall. Harry nikket og Niall skjønte  att han ikke hadde noe valg. "Okei... Jeg liker.......


Hvem tror du Niall liker?

-MarteIg


Kommentarer
Postat av: Tuva Hjelle

tror han liker meg! hahah <3

29.04.2012 @ 21:51
URL: http://tuvahjelle.blogg.no
Postat av: camilovestvdandspn

Fint skrevet:)

Liker denne historien godt:D

30.04.2012 @ 09:11
URL: http://camilovestvdandspn.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36356521
RSS 2.0