HISTORIE 2 - DEL 1

 

Det var Niall som fikk flest stemmer, så da blir det Niall det blir historie om! Informasjon: du er en 17 år gammel jente i fra Norge. Du skal på ferie til Mullingar i irland (der Niall bor). Du har en bror, mor og far og en hund. Jeg kommer til å skrive i jeg-peroson.


Åhh! Noen ganger kan mamma og pappa være så utrolig dumme. De må jo skjønne at jeg heller vil til syden enn til teite Mullingar i Irland. Hvem velger vel å reise DIT på ferie? "*DN*! Du skal være med uansett hva du sier. jeg er sikker på att du kommer til å få det utrolig bra der" Sa mamma. Herrigud! hva er det som er så morsomt med Irland? De har sikkert ikke ett shoppingsenter og bare gater med statuer og murhus. Aldri om jeg kommer til å bli med dit! 

"MAMMA OG PAPPA! UANSETT HVA DERE SIER BLIR JEG IKKE MED!" Ropte jeg. Jeg visste jeg kom til å tape, men det var litt gøy og krangle med dem. William, broren min kom opp på rommet. Han var litt større enn meg og kom alltid med gode råd. "Du? Jeg vet du ikke har lyst til å bli med til Irland, men du må bli med. Kan du ikke prøve å gjøre det beste ut av det?" Sa William. Jeg visste han hadde rett. "Okei da! Men be mamma komme opp hit.Jeg må ha informsjon angående turen. Jeg vet jo  ingen ting!" Sa jeg litt oppgitt. William gikk og to minutter etterpå kommer mamma opp. "William sa du ville ha informasjon? Okei, her kommer det. Vi skal ikke bo på hotell, men hos noen venner av oss. Du har aldri møtt de, men det er to voksne og to gutter på din alder." Sa mamma. 

Skulle vi bo hos noen venner av oss? og jeg har aldri møtt de. Håper det blir morsomt da! 

Dagen de reiser til Irland:

Vi kom på flyplassen og hadde akkurat gått av flyet i fra Norge. I dag skulle jeg altså møte familien vi skulle bo hos hele sommerferien. Jeg kjente jeg gledde meg litt, men jeg hadde ikke lyst til å reise i fra alle vennene mine i Norge. En av vennene mine er skikkelig fan av ett boy band som heter One Direction og tuller med att jeg skal bo hos familien til han ene som er med i det bandet. Han skulle visstnok komme i fra Mullingar eller noe. Jeg har ikke hørt så mange sanger av de, men de jeg har hørt er helt greie. Jeg er ikke noe fan, og har ikke sett de slik ordentklig, men jeg tror de er ganske så kjekke. Plutselig hører jeg mamma si att der er de folka. Jeg løfter hodet og ser rett inn i noen søte, utrolig blå øyne.

 

image

Hva skjer?

-MarteIg

 


Kommentarer
Postat av: Anita

meeeeeeeeeeeeeeerr!!!

03.06.2012 @ 22:11
Postat av: Malin

Me like<3

eg elsker historien alerede:D

03.06.2012 @ 22:14
URL: http://stalsberg.blogg.no
Postat av: camilovestvdandspn

kult:)

03.06.2012 @ 23:07
URL: http://camilovestvdandspn.blogg.no
Postat av: Elin - lev farligt, dö ung. Kom till helvetet som kung.

JUST NU LÄNKBYTE PÅ BLOGGEN;

Känner du för att byta? Allt du behöver göra är att komentera något av mina blogginlägg. Sedan länkas du.

Därefter komenterar jag tillbaks och du får länka mig.

Jag tar alltså första steget, så du behöver inte vara rädd att bli lurad.

//elinjosefiine

04.06.2012 @ 16:15
URL: http://nattstad.se/elinjosefiine
Postat av:

meeeeeeeeeer<3!!!!!!

05.06.2012 @ 18:32
Postat av: Marte

meerr!

06.06.2012 @ 14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36987350
RSS 2.0