Historie 2 - del 2

Plutselig hører jeg mamma si att der er de folka. Jeg løfter hodet og ser rett inn i noen søte, utrolig blå øyne.
________________________________________________________________________________________

Der står faktisk selveste Niall James Horan. Venninen min hadde plakater av dem over hele rommet sitt og jeg kjente han igjen med en gang. Jeg ble litt starstrucked etter som vi faktisk hadde tullet med att det var han jeg skulle bo hos. "Hei, jeg er Niall" Sa han. Når du tenkte over det var han faktisk utrolig kjekk. "Hei, jeg er *DN*" Sa jeg og rødmet litt. Jeg snudde meg bort så han ikke skulle se det. "Så? *DN* Du ser litt fortomlet ut. Er det noe?" Sa mamma. Selfølgerlig måtte hun kommentere det. Jeg ble litt flau og såg på henne med ett -tar det etterpå- blikk. Jeg ble med Niall og de andre bort til bilen. Det var litt klein stemning baki, men Niall snakket med meg og vi ble litt bedre kjent. "Så *DN*, det er bare ett lite problem" Sa mamma. Åhh! Det var vell ikke noe ikke håpet jeg. "Hva da?" Sa jeg litt irritert. "De har ikke nok rom til alle oss, så du må sove på Niall sitt rom. Går det greit?" Sa hun. ÅNEII!Måtte jeg sove på samme rom som Niall. Ingen ting kunne bli verre enn det. 

 

"Det går vel greit, eller?"Sa Niall. Han var så søt der han stod, så jeg måtte jo bare si ja. Det første jeg gjorde når jeg kom opp på rommet til Niall var å ringe venninen min. etter to ring tok hun telefonen. "Hei *DN*. Hvordan går det?" Sa hun. Du smilte litt og svarte. "DU? DET ER FAKTISK NIALL JEG BOR HOS!! DET ER IKKE TULL!" Ropte jeg ut. "*DN*? Du tuller ikke" Hørte jeg. Jeg ristet på hodet og svarte att det ikke var tull. Hun trodde ikke helt på meg og sa jeg måtte ta ett bilde av meg og Niall og sende det til henne. Jeg gikk for å finne Niall. "Niall? Jeg jeg ta ett bilde med deg og sende til venninen min? Hun er superstor fan av dere og tror ikke på att jeg bor her" Sa jeg. Niall lo litt og stilte seg ved siden av meg. jeg tok bilde og sendte det til veninnen min. 

"Tror du på meg nå da?" Sendte jeg med i meldingen. To minutter etter fikk jeg svar av henne. "Iiik! Det er faktisk Niall! Kan jeg snakke med han? <3" Svarte hun. Haha. Jeg lo litt inni meg og ga mobilen til Niall. Han skjønte hva han skulle gjøre og ringte henne. De snakket ikke så lenge. Niall la på. "Hva sa hun?" Sa jeg. "Hun spurte bare om litt forskjellig. Hun hørtes veldig hyggelig ut da!" Sa han. "Skal vi gå å legge oss?" Sa jeg. Niall nikket og vi gikk opp på rommet hans. "Så? Hvor skal jeg sove hen?" Sa jeg. Niall pekte på sengen hans. Jeg skjønte ikke helt. "Hvor skal du sove da?" Sa jeg. Niall pekte enda en gang på sengen sin. "Vi har ikke madrass og sengen min er ganske stor. Jeg håper det går bra?" Sa han. Jeg ble litt varm inni deg av tanken. Her skulle jeg bo i samme hus som Niall Horan i to måneder og att på til ligge i samme seng som han!!! 

Har en blogg om One Direction jeg også. Vil du være så snill å se på den trykk -->HER<--

-MarteIg


Kommentarer
Postat av:

meeer!!!! elsker historien allerede<3<3 meeer i dag plizzz!!!!!!

06.06.2012 @ 15:54
Postat av:

kan du ha et maraton snart!!!!! elsker det <3<3<3<3 meeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!

06.06.2012 @ 16:09
Postat av: Silje Marie<3

Meeer<3

06.06.2012 @ 16:45
Postat av: Malin

ELSKER ELSKER Historien DIN<3 MER I DAG<3<3<3

06.06.2012 @ 17:50
Postat av: Marte

Meerr!

06.06.2012 @ 18:07
Postat av: camilovestvdandspn

Du er så flink til å skrive.

06.06.2012 @ 18:13
URL: http://camilovestvdandspn.blogg.no
Postat av: Anita

meer!! :D

06.06.2012 @ 20:37
Postat av: Silje Marie<3

Mer<3

07.06.2012 @ 10:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37040719
RSS 2.0