Historie 2 - Del 3

Her skulle jeg bo i samme hus som Niall Horan i to måneder og att på til ligge i samme seng som han!!! 
_________________________________________________________________________________

Jeg våknet dagen etter av att det skinte i gjennom gardinene. Jeg hadde sovet så utrolig godt og men Niall ved siden av meg hadde det vert enda bedre. Jeg merket at Niall var våken og jeg snudde meg mot han. "God morgen! Har du sovet godt?" Sa han. Jeg vart helt varm inni meg bare han snakket. "God morgen! Ja jeg har sovet utrolig godt! Du da?" Sa jeg. "Veldig bra! Og det vart jo enda bedre med deg ved siden av meg" Sa han. Sa han virkelig det? Jeg vart utrolig varm inni meg og rødmet. Jeg måtte snu meg vekk for at Niall ikke skulle merke det, men han hadde visst fått det med seg. "Rødmer du eller?" Sa han med litt flørtete stemme. Jeg bare nikket og såg på han igjen. "Skal vi finne på noe i dag? Jeg har en god ide!" Sa han. Jeg nikket og gikk på badet får å kle på meg. 

Aueui4pcaaaiqu5_large

Jeg tok bare på meg noe helt vanlig og noen Lacostesko. Jeg likte faktisk dette antrekket veldig godt selv om det var veldig enkelt. Niall kom ned og vi begynte å spise frokost. "Så? Hva er det vi skal i dag?" Sa jeg. Jeg var en veldig nysgjerrig person som ville vite det meste. "Siden jeg er i gruppa One Direction så tenkte jeg vi kunne møte de andre guttene?" Sa han. Jeg vart helt sjokka. Jeg trodde dette bare var en drøm. Her stod jeg, lille *DN* og kjente Niall i fra One Direction! Dette var bare helt sinnsykt og jeg klarte nesten ikke å tenke. "*DN*? Går det bra?" Sa Niall. Jeg hadde visst stått å tenkt litt lenge, så Niall hadde merka det. "Ehh... Jada" Sa jeg i håp om at jeg ikke var for lite overbevisende. "*DN*? Hva var det du tenkte på?" Sa Niall og smilte. Shit! Han hadde vist skjønt det alike vel. "Jeg bare tenkte på att dette er helt utrolig! Jeg kjenner faktisk deg, Niall i fra One Direction og snart skal jeg møte de andre guttene!" Sa jeg. 

 

Han bare lo litt og vi fortsatte å spise. "De andre guttene kommer om to timer, skal vi se en film eller noe?" Sa han. Jeg elsket å se filmer og favorittfilmen min var The Notebook. "JAA! Kan vi se The Notebook?" Sa jeg i håp om å få med Niall på det. Han nikket og vi satte oss ned får å se. Akkurat da filmen var ferdig, banket det på døren. Niall rakk ikke å åpne en gang før fire, utrolig kjekke gutter kom inn. "Yoo! Niall? Wazzup'?" Sa en litt mørkhudet fyr. "Halla Zayn! Akkurat sett The Notebook med *DN*!" Sa han. Alle guttene kom mot meg og når jeg såg alle sammen i sammen, kjente jeg de igjen med en gang! "Hei *DN*!" Sa Zayn. Jeg hilste på alle untatt han fyren med krøllete hår. Jeg kjente han igjen ekstra godt fordi venninen min hadde utrolig mange bilder av han på mobilen sin. Nå kom han i mot meg med ett helt utrolig fint smil. 

"Hei *DN*! Hyggelig å hilse på deg! Jeg heter Harry og er bestekompisen til Niall!" Sa han. Jeg måtte nesten begynne å le. Jeg vet vel hvem han er. "Hei Harry! Hyggelig å hilse på deg også!" Sa jeg. Han var en utrolig hyggelig fyr og alt føltes så trygt når han var rundt meg. Niall kom bort til meg og Harry som stod å snakka. Men en gang han kom, fikk jeg sommerfugler i magen. Jeg tror jeg har begynt å like Niall veldig godt. "Så? Du skal bo med Niall hele sommer?" Sa Harry. Jeg nikket. Harry såg bort på Niall og smilte ett utrolig lurt smil og Niall gjenga smilet. Hva er de de pønsker på? "Lykke til med det da! Jwg tror jeg vet hva som kommer til å skje!" Sa han. Jeg visste godt hva han mente. Jeg såg bort på Niall og han smilte til meg. 

 

Jeg hadde hatt en utrolig bra dag med resten av guttene. De hadde reist hjem og jeg og Niall satt på rommet hans å snakka. "*DN*? Kan jeg spørre deg om noe?" Sier han.

Hva skal Niall spørre om?
Jeg skal feire bursdagen min i dag, så det kommer ingen deler i dag eller i morgen..  


Kommentarer
Postat av: Marte

meerr!

09.06.2012 @ 14:18
Postat av: Malin

Du kan jo blogga rett før du legger deg! MER I DAG!!!<3

09.06.2012 @ 15:44
Postat av: Anita

meerr

10.06.2012 @ 16:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37094636
RSS 2.0