Historie 2 - del 3

Jeg hadde hatt en utrolig bra dag med resten av guttene. De hadde reist hjem og jeg og Niall satt på rommet hans å snakka. "*DN*? Kan jeg spørre deg om noe?" Sier han.
______________________________________________

"Ehh... Jeg lurte på om du ville bli med på date?" Sa han. Jeg vart helt varm inni meg når han spurte meg om det. " Ja det har jeg superlyst til!" Sa jeg litt for ivrig for Niall lo litt. " Flott! I morgen klokka seks?" spurte han. "japp, men hva skal jeg ha på meg?" spurte jeg for å være helt sikker. "Ta på deg noe fint" sa han. Jeg håpet vi skulle på en resturang eller picnik. "Skal vi gå å legge oss?" sa jeg for jeg var utrolig trøtt. Niall nikket og vi gikk til sengs. Plutselig kjente jeg to armer komme rund meg. Jeg snudde meg rundt og såg rett inn i øynene til Niall. "Går det bra att jeg holder rundt deg?" Sa han. Det var så søtt at han spurte om det. "Det er bare mye bedre med hendene dine rundt meg" Sa jeg. Vi sa natta og sovnet nesten med en gang.


Neste dag våknet jeg av att Niall sto opp. "Å, hei *DN*" sa han. Vi gikk ned å spiste frokost. Niall måtte gå å fikse noe til daten og foreldrene mine var på shopping. Resten av dagen gjorde jeg egentlig ingen ting. Når klokka var fem gjorde jeg neg klar til daten. Klokka seks ringte det på døra og Niall sto der i en flott dress og såg nyderlig ut! "Så fin du er!" Sa han. Du vart helt varm inni deg når han sa det. "Takk det samme!" sa jeg. Vi gikk ut mot bilen og satte oss inn. Når bilen stoppet gikk jeg ut. " Wow!" var det eneste jeg fikk fram.

Delen er skrevet på iPad!!
-marteIg


Kommentarer
Postat av: Marte

meerr!

10.06.2012 @ 20:39
Postat av: Anita

meeeeeeer!!

10.06.2012 @ 21:37
Postat av: Jus10n Drew Bieber

Mer! :-D

11.06.2012 @ 12:23
URL: http://jus10nbieber.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37123551
RSS 2.0