Historie 2 - del 5

Når bilen stoppet gikk jeg ut. " Wow!" var det eneste jeg fikk fram.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Foran meg sto det er bord med stearinlys rund og mat på bordet. Vi var på en strand, Det var det fineste jeg noen gang hadde sett. "Niall! Dette er det fineste jeg noen gang har sett!" Sa jeg. Niall bare lo den utrolig søte latteren sin. "Skal vi gå å spise?" Sa han. Jeg nikket og vi gikk bort til bordet. Som den gentelmanen han er drog han stolen så jeg fikk satt meg. Hvorfor har ikke jeg vært fan av One Direction før? De var jo de beste guttene i verden! Jeg hadde møtt alle, og de var de herligste guttene jeg noen gang hadde møtt. *DN*? Er det noe du tenker på?" Sa Niall. Jeg hadde visst vært litt i min egen verden. "Jeg bare tenkte på hvorfor jeg ikke har vært fan av dere før nå! Dere er jo de herligste guttene i verden!" Sa jeg. Niall bare smilte å såg bort. Hvorfor må han være så herlig? Jeg begynner virkelig å falle for han!

image

Vi hadde blitt ferige med å spise å skulle gå en tur på stranden. "Så du liker Harry?" Sa plutselig Niall. Hva? Likte jeg Harry? Neeei! Han var jo bare en god venn, og det var Niall jeg likte. "Hva? Nei!! Hva får deg til å tro det?" Sa jeg. "Det bare ser slik ut" Sa han. "Ta det med ro, Niall. Jeg liker en annen" Sa jeg. Jeg såg Niall vart veldig nysgjerrig men turte ikke å spørre hvem det var. "Men *DN*? Det er noe jeg lurer på. Det er en jente som jeg liker veldig godt, men jeg vet ikke hvordan jeg skal vite om hun liker meg tilbake?" Sa han. Jeg vart utrolig lei meg over att Niall likte en annen jente. Det var som om en 5kilo's sekk datt ned i magen min. Jeg prøvde å late som ingen ting, ved å svare. "Spør om hun vil finne på ting sammen med deg. Er hun interestert, vser hun interesse." Sa jeg.

 

Kvelden hadde vert utrolig fin og jeg og Niall hadde blitt utrolig godt kjent. Jeg likte han bare mer og mer! Jeg var utrolig forelsket og rødmet nesten bare han såg på meg. Plutselig takket det inn en melding på mobilen min som fikk hjerte til å hoppe fortere.

-Marteig (www.fanofod.blogg.no)


Kommentarer
Postat av: Whoot - den hypre gutten!

stilig design!

Ha en god søndag!

17.06.2012 @ 14:11
URL: http://whoot.blogg.no
Postat av: Marte

Meeeeeeeeeerr!!

17.06.2012 @ 19:33
Postat av:

meeeer!!!

17.06.2012 @ 19:42
Postat av: Tuva :))

Meeer :))

17.06.2012 @ 19:43
Postat av:

meeeer<3!!!!!!

17.06.2012 @ 19:43
Postat av:

meeer!!! plizzz<3

17.06.2012 @ 19:44
Postat av:

Det kommer jo aldri noe innlegg mer jo...

28.06.2012 @ 22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37250728
RSS 2.0