HISTORIE 2 - DEL 6

Hei! :) Sorry for ingen historie på veldig lenge, men jeg har vært på ferie. Skal prøve å skrive så mye jeg kan når jeg er hjemme, men jeg skal jo ut på mye mer i sommer. 
___________________________________________________________________________________________________________________________________ 

Plutselig takket det inn en melding på mobilen min som fikk hjerte til å hoppe fortere.
____________________________________________________________________ 

"Hei *DN*. Jeg koste meg veldig masse i kveld <3 finne på noe i morgen? xx Nialler" Jeg vart utrolig glad for att Niall ville finne på noe med meg. Jeg som trodde han likte en annen jente. Jeg er fortsatt utrolig nysgjerrig på hvem denne jenta han liker så godt er.  Jeg liker jo Niall utrolig godt og begynte å bli forelska i han, men han likte jo en annen jente! Hvorfor måtte alt være så komplisert?! Jeg gikk på badet og kledde av meg og tok på meg pysj, fjernet sminken og gikk å la meg. Jeg gledet meg utrolig mye til jeg skulle møte Niall i morgen. 

 

Neste morgen våknet jeg av att mobilen min ringte. Niall sto det på displayet. "Hei *DN*! Du må komme ut så fort du kan, bare ta på deg noe normalt og ikke spis frokost!" Sa han før han la på. Jeg spratt opp av sengen for å finne noe å ha på meg. Jeg fant en fin olashorts og en magetopp. 

Jeg såg ut vinduet. Der satt Niall og Harry i bilen til Harry. Jeg fortet meg ut døren og sprang bort til bilen. Der kom Niall ut av bilen, syykt kjekk. "Hei *DN*, hvordan har du det?" Sa han med den utrolig kjekke irske aksangen sin. Jeg vart bare helt betatt. "Hei Niall, jeg har det bra, men hva skal vi i dag?" Sa jeg. Jeg hadde alltid vert en veldig nysgjerrig jente som lurte på nesten alt. "hehe. det er en overraskelse" Sa han med et lurt smil. "Hei Harry!" Sa jeg. Måtte jo hilse på en av mine beste venner. Jeg ville ikke snakke for mye med han, siden dette var en dag med Niall. "Hei *DN*!" Sa han og smilte. 

 

Vi kom fram dit vi skulle. "Her er vi! Takk Harry!" Sa Niall. Jeg var fortsatt veldig betatt av stemmen hans. Når vi kom ut av bilen var det en strand. På stranden var det et teppe med en picnik kurv. "Kom, så går vi å setter oss!" Sa han. Jeg bare nikket. 

Når vi hadde sett oss ned å begynt å spise ble det plutselig helt stille. "*DN*? Det er noe jeg må si deg!" Sa han. jeg vart skikkelig nysgjerrig på hva det var. 
__________________________________________________________________________________________________________________________

Skal komme flere i dag! Det lover jeg :) Kommer i alle fall flere visst dere er flinke til å kommentere!

-MarteIg 


Kommentarer
Postat av: onedirectionfansbloggen

mer,mer,mer,mer!! <3

03.07.2012 @ 13:36
URL: http://onedirectionfansbloggen.blogg.no
Postat av: Anita

meer!!! <3 :D Du skriver så utrolig bra!! <3

03.07.2012 @ 16:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37571740
RSS 2.0