HISTORIE 2 - DEL 7

"*DN*? Det er noe jeg må si deg!" Sa han. jeg vart skikkelig nysgjerrig på hva det var. 
______________________________________________________________________

"Ja Niall? Hva er det?" Sa jeg. Han ventet en lang stund, nå vart jeg virkelig nysgjerrig. "Du vet da jeg spurte deg om hva jeg skulle gjøre for å finne ut om den jenta jeg liker, liker meg?" Sa han. Jeg bare nikket. Nå satt jeg å ventet på att han skulle fortsette. "Du er den jenta!" Sa han. Jeg vart helt sjokkert og varm på samme tid. Det såg ut som Niall var veldig flau, for han såg enten bort eller ned. "Du vet at jeg sa jeg likte en annen enn Harry?" Sa jeg. Jeg måtte jo si hva jeg følte for han, når han var så ærlig med meg. "Ja?" Sa han. "Det er deg!" Sa jeg med ett stort smil om munnen. Nå som jeg visste Niall likte meg, var jeg ikke flau over å like han. Jeg klarte ikke å holde ut mer. Jeg hadde ønsket å kysse han i lang tid. Jeg lente meg fram og kysset han lidenskapelig på munnen.

 

"WOW! Jeg hadde ikke en anelse om at du du likte meg! jeg trodde det var en av de andre guttene du likte!" Sa Niall. Jeg bare satt der å smilte. Jeg visste liksom ikke helt hva jeg skulle di. Vi reiste oss opp å gikk langs stranda. Plutselig kjenner jeg en hånd i min hånd. Det var Niall sin. Jeg såg ned på hendene våre og opp på Niall igjen. "Er det greit?" Sa han. "Selvfølgerlig!"Sa jeg. Jeg kunne ikke være mere lykkelig nå. 

 

Jeg hadde hatt en utroilg dag i dag! Alt gikk som jeg hadde håpet på og jeg visste nå att Niall likte meg. Jeg skulle akkurat til å sovne da Niall kom inn på rommet. "*DN*? Det er noe jeg må spørre om?" Sa han. Jeg vart utrolig spent. "Du sa du likte meg og jeg liker deg, men vi har jo ikke kjent hverandre så veldig lenge. Så jeg lurer på om det kysset betydde noe eller om det bare var liksom, ja?" Sa han. Jeg begynte å lure. For meg betydde det jo noe. "For meg betydde det noe, for jeg liker deg utrolig godt!" Sa jeg. Jeg lente meg fram og kysset han enda en gang. Dette kysset varte mye lengere og det gikk over til klining. Han slapp forsiktig opp og såg meg rett inn i øynene. Han hadde fantastiske øyne! "Betyr dette at vi driver på?" Sa han. Jeg kysset han enda en gang. "Er dette svaret bra nok for deg?" Spurte jeg.

 

Klokka var blitt sent og jeg og Niall delte jo rom. Han hadde jo dobbletseng, så den måtte begge ligge i. Det gjorde jo ingen ting for meg, vi dreiv jo på nå. "Skal vi legge oss? Jeg er utrolig trøtt!" Sa han. Vi la oss og like før jeg sovnet, kysset Niall meg på munnen. "God natt *DN*!" Sa han. 

Hva syntes du?

-marte


Kommentarer
Postat av: <3

elsker det du skriver!!! meeeer!!

04.07.2012 @ 22:10
Postat av: JustinDrewBieberX

Kjempebra blogg, har fulgt med fra starten av♥ selv om jeg ikke er fan!

05.07.2012 @ 12:01
URL: http://justindrewbieberx.blogg.no
Postat av: Silje Marie<3

Bra historie.. Men kan du skrive litt oftere? :-)

05.07.2012 @ 14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37577814
RSS 2.0