HISTORIE 2 - DEL 8

Vi la oss og like før jeg sovnet, kysset Niall meg på munnen. "God natt *DN*!" Sa han. 
__________________________________________________________________________

Jeg våknet av at Niall snudde seg. Jeg såg på klokka, den var 13. Hadde vi sovet så lenge? "Niall? Jeg tror vi må våkne nå!" Sa jeg. Jeg visste att Niall elska å sove, så det vart nok ikke så lett å vekke han. "Åhh!! Må jeg?" Sa han. Jeg begynte å le av att han var så søt. "Visst du våkner, får du ett kyss av meg!" Sa jeg. Niall spratt opp av sengen og kysset meg med en gang. "God morgen til deg også, ja!" Sa han midt i kysset. Jeg slapp kysset og stirret i de utrolig fine, blå øynene hans. "Du har så utrolig fine øyne, Niall!" Sa jeg. "Tusen takk! Men har du sett dine egene?" Sa han. han var så utrolig søt, og jeg var utrolig glad for att vi dreiv på.

 

Jeg gikk for å kle på meg, men badet var opptatt av storebroren til Niall, Greg. Jeg gikk opp på rommet til Niall for å skifte. Akkurat da jeg hadde tatt av meg genseren og bare sto i bh'en, kom Niall inn. "Oi! *DN* er du her?" Sa han veldig overrasket. Jeg dekket meg til med genseren min. "Ja, badet var opptatt, så jeg gikk hit for å skifte."  Sa jeg litt flau. "*DN*? Hvorfor dekker du deg til med genseren?" Sa han. Jeg kom på att vi dreiv på. "Eh.. Jeg vart litt flau?" Sa jeg. Niall satte seg på sengen med mac'en sin. Jeg tenkte jeg bare fikk skifte videre, Niall satt jo dypt inne i pcens verden. jeg tok vekk genseren og skulle til å ta av meg buksa når jeg såg Niall se på meg. Så fort jeg snudde meg, såg han ned på pc'en igjen. Til slutt fik jeg skiftet ferdig! 

 

"*DN*? Du har veldig fin kroppp, du vet det?" Sa han. Jeg bare smilt og satte meg ved siden av han. Han var på twitter. Han rullet litt mere nedover siden og stoppet akkurat der det ståv hva som trender. Jeg leste bare nedover til jeg såg noe som vekktet litt oppmerksomhet. Mitt og Niall sitt navn hadde blitt satt i sammen og trendet. "Niall? Se hva som trender!" Sa jeg. Han såg på trendene og snudde seg mot meg. "Tror de har fått det med seg!" Sa han og smilte. Jeg lente meg frammover og skulle akkurat til å kysse han, da han trakk seg unna. "*DN*! Det er noe jeg må si deg!" Sa han.

mer?

-marteig


Kommentarer
Postat av: Frida<3

Mer!!!!! Plizz!! Det er spennende!!! <3

06.07.2012 @ 21:36
Postat av: Malin

Å korfor stoppa du nå D var spennande!! Mer i dag!!

06.07.2012 @ 23:31
Postat av: Emilie <3 Kommenterer alltid tilbake

Fin blogg (:

07.07.2012 @ 13:36
URL: http://www,emilieengan.blogg.no
Postat av: Frida<3

mere da!! plizz :-P

07.07.2012 @ 21:57
Postat av: Frida<3

kan du være så snill å skrive mere? plizz! da er du en engel :-):-D

08.07.2012 @ 16:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37635773
RSS 2.0