Historie 2 - del 9

"*DN*! Det er noe jeg må si deg!" Sa han.
___________________________________

"Niall? Hva er det?" Sa jeg veldig forvirret. Jeg ville jo ikke at Niall skulle si att vi ikke kunne drive på mer eller noe, så jeg håpet på det beste. "Jeg og resten av guttene reiser på tour snart!" Sa han. Jeg kunne ikke skjønne at det var så ille, men jeg spurte for det. "Hva så?" Sa jeg. Han såg meg rett inn i øynene. "Vi skal være borte i to måneder i strekk!" Sa han. Nå vart hele hjertet mitt knust. Når Niall kommer tilbake i fra tour, er jo jeg i Norge igjen. "Men hva er så planen videre med oss?" Sa jeg med tårer i øynene. Jeg kunne virkelig ikke tenke meg nesten to måneder til i Irland uten Niall eller noen av guttene. Da hadde jeg jo bare Greg, storebroren til Niall å være med.

"*DN*! Det er det jeg vil gjøre noe med, men jeg vil ikke snakke om det nå!" Sa han. "Kan vi ikke snakke om det over en date i kveld?" Fortsatte han. Jeg var utrolig lei meg for att Niall måtte reise på tour akkurat når jeg var der, men det kunne jeg ikke gjøre noe med. "Møt meg på Nandos klokka seks, ha på finklær!" Sa han og gikk ut. Nandos? I finklær? Hva var det Niall hadde planlagt nå?

Klokka nermer seg seks, og jeg hadde kledd på meg en fin kjole og høye heler og var veldig fornøyd selv.

Jeg begynte å gå bortover til Nandos, der jeg såg en Limousin stå utenfor. Niall sto i dress ved siden av den og var utrolig kjekk! Jeg småløp bort til han og kysset han lidenskapelig på leppene. Mange papser hadde begynte å fotografere, men det brydde jeg meg ikke noe om. "*DN*! Du ser nydelig ut!" Sa Niall. "Sier du, kjekken?" Svarte jeg med en flørtete stemme tilbake. "Skal vi sette oss inn?" Spurte Niall. Jeg nikket og vi satte oss inn i bilen. Vi hadde sittet i bilen en god stund og plutselig stopper bilen. "Niall? Hvorfor stopper vi her?" Sa jeg, Vi var nesten midt inne i skogen. "Vent å se!" Sa han. Jeg vart bare mer og mer nysgjerrig. Når jeg kom ut var det eneste jeg klarte å si "WOW!"

reiser til danmark i 10 dager, så blir ikke historieblogging på den tiden!

-Marteig


Kommentarer
Postat av:

mer!!!

20.07.2012 @ 15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37851895
RSS 2.0