Historie 2 - del 10

Når jeg kom ut var det eneste jeg klarte å si "WOW!"
-----------------------------------------------------------------------

Foran meg var inngangen til den dyreste resturangen i Irland. "Niall? Har du leid dette for meg? Det er alt for mye!" Sa jeg. "Ingen ting er for mye for deg!" Sa han. Han Var så utrolig søt, og jeg var utrolig heldig som dreiv på med han. Vi gikk inn og satte oss. Niall klappet i hendene og fram kom to kelnere med mat. Det var kylling og ris med grønnsaker og saus. Da vi var ferdige fikk vi en nydelig kake med masse hjerter på. "Niall! Du er bare den beste gutten i verden!" Sa jeg. Niall bare smilte og kysset meg på munnen. "*DN*, jeg er bare så utrolig heldig som får drive på med deg!" Sa han. Jeg var så utrolig glad i han og jeg kjente bare hele magen min boble av glede. 


"Men angående det med touren, hva har du tenkt?" Sa jeg. "Vell, vi har jo ikke kjent hverandre så veldig lenge og jeg håpet på att denne sommeren kunne vi bruke på å utvikle forholdet vårt. Men siden jeg må på tour, kan vi jo ikke det! Men kanskje du kan komme å besøke oss mens vi er på tour?" Sa han og smilte. Besøke Niall på tour? Det hadde vært det beste i historien! "JAA! Jeg har så utrolig lyst til å besøke deg!" Sa jeg. Niall smiilte, lente seg over bordet og kysset meg.

 

Jeg hadde aldri kost meg mere i hele mitt liv! Jeg hadde hatt det så utrolig hyggelig sammen med verdens beste gutt. Han skulle reise tidlig i morgen, så nå måtte jeg legge meg. "God natt *DN*, glad i deg!" Sa Niall. "Natta Niall, veldig glad i deg også!" Sa jeg. I morgen kom til å bli en tøff dag!

Mere?

Marte IG (www.marteig.blogg.no)

 


Kommentarer
Postat av:

mer!!!!

03.08.2012 @ 22:15
Postat av: lille meg

mer <3

14.08.2012 @ 01:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38145408
RSS 2.0