Historie 2 - del 11

"Natta Niall, veldig glad i deg også!" Sa jeg. I morgen kom til å bli en tøff dag!
_________________________________________________________________

Neste morgen våknet jeg av att Niall gikk ut av sengen. "Niall? Hva er klokka?" Spurte jeg med veldig trøtt stemme. "Den er seks! Vi reiser klokken ni, men du vet jo hvordan ejg er om morgenen og hvor mye mat jeg må ha. Pluss at jeg må  si hadet til verdens nydeligste jente, og det kan jo ta sin tid!" Han var så utrolig søt der han stod i bare boxseren, og jeg følte på meg att jeg kom til å savne han utrolig mye. Niall gikk på badet og jeg sto opp og fant klær. 

Tumblr_m9kuz9wfw31qk4j7uo1_500_large

Når jeg var fornøyd med antrekket, gikk jeg ned til Niall. Vi satte oss for å spise frokost. Vi satt i ca en halv time før vi vart ferdige. Klokken var nå åtte og det var en time til Niall måtte reise. "*DN*? Skal vi se på flybiletter til touren?" Sa Niall. Det var jo sant! Jeg skulle jo komme til han på tour om noen uker! "Ja! Men når skal jeg komme da?" Sa jeg. Niall satt på Mac'en sinå såg på flyturer til USA. "Her! Jeg fant en billig bilett til Los Angeles om to uker, og det er da vi er der!" Sa han. "Jaa! Niall, jeg gleder meg allerede! To uker skal jeg klare uten deg." Sa jeg. 

 

"*DN*? Det er noe jeg må spørre deg om!" Sa Niall. Jeg vart nå utrolig nysgjerrig. "Siden jeg reiser på tour nå om en halv time, vil jeg være sikker på at jeg vet vi ikke kommer til å møte andre av det motsatte kjønn. Det kan vi jo når vi driver på, for vi er jo ikke i ett forhold da! Så det jeg lurte på var om du vil bli jenta mi?" Sa han. Det boblet i hele meg! Hadde selveste Niall James Horan spurt om jeg ville bli jenta hans? "JAA! Åh! Det spørmålet har jeg ventet på ganske lenge nå!" Sa jeg. 

 

Klokken var nå kvartt på ni og jeg satt i bilen med Niall og Louis. Eleanor kunne desverre ikke være med, men Louis hadde sovet hos henne i natt. "Gratulerer! Dere er nå offisielt ett par?" Spurte Louis. "Jepp! Og det er jeg så utrolig glad for!" Sa Niall og kysset meg på munnen. Det boblet i hele meg når han kysset meg, og jeg såg på Louis att han var glad på våres vegne. Når vi kom frem til flyplassen, var de andre guttene allerede der. Perrie var med Zayn og Danielle var med Liam. Harry hadde desverre ingen, men jeg visste at den rette jenta snart kom! Guttene måtte nå gå i flyet og det var på tide å si hadet. Jeg sto der med tårer i øynene og det samme gjorde Niall. "Jeg er så utrolig glad i deg, Niall! Jeg kommer til deg om to uker!" Sa jeg og nå begynte jeg å gråte ordentklig. "*DN*! Jeg er så utrolig lei meg for at jeg må reise. Hadde jeg kunne valgt selv, hadde jeg vært sammen med deg hele døgnet rund. Jeg er også utrolig glad i deg, og nå kommer du jo om to uker!" Sa han. Jeg ga han en klem og gikk bort til de andre guttene for å si lykke til og hadet. Alle sto der med tårer i øynene fordi de måtte reise i fra kjærester og familie. Jeg gikk bort til Harry, for han sto der liksom helt alene. "Harry, det går bra! Den rette jenta dukker opp, det vet jeg." Sa jeg. "Tusen takk *DN*! Det betyr masse at du sier det!" Sa han. Jeg klemte han og kysset har på kinnet før jeg gikk tilbake til Niall. 

 

"Hade så mye gutten min! Du betyr så uenderlig masse, og jeg kommer til å savner deg iherdig!" Sa jeg. Niall bare såg på meg med våte øyne. "*DN*! Du er så utrolig pen, snill, nydelig, vakker, omsorgsfull og så videre. Jeg er så utrolig glad for at foreldrene våre er venner, og jeg kommer til å savne deg MASSE!" Sa han. Jeg såg han dypt inn i de triste øynene. Mine øyne var like triste. Jeg måtte nå si hadet til den jeg elsker. Det er kanskje litt tidlig, men jeg elsker han. Vi lente oss mot hverandre og kysset lenge og intenst. Kysset var det mest herlige kysset i hele verden. Det er faktisk sant, jeg har ikke opplevd ett bedre kyss. Jeg slapp han når jeg hørte de andre guttene rope på han. "Jeg må gå nå, *DN*! Husk at jeg elsker deg og at ingen ting skal skje på de to ukene!" Sa han. Nå rant tårene mine. Han kysset meg lidenskapelig og slapp opp. Han begynte å gå. Jeg var helt knust inni meg, og jeg hadde bare lyst til å løpe etter han. Der såg jeg den personen som betyr mest for meg, reise! 

Lang del! 

Hva syntes du? kommenter!! 

Skal bli flinkere til å skrive.

-MarteIg


Kommentarer
Postat av: Malin

Mer! Skriv oftere ventet jo så lenge på denne!;) men elsker historien!

01.09.2012 @ 22:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38624597
RSS 2.0