Historie 2 - del 12

 Jeg var helt knust inni meg, og jeg hadde bare lyst til å løpe etter han. Der såg jeg den personen som betyr mest for meg, reise! 
_______________________________________________________________________________________________________

*2 uker senere*

Det hadde ikke skjedd så mye de to siste ukene. Jeg og Greg hadde vært på kino og litt slik, men ikke noe mer. Dagen jeg skulle reise hadde kommet. Nå skulle jeg endelig få se gutten min igjen. Det føltes som flere måneder siden jeg hadde sett han. Mamma hadde akkurat kjørt meg til flyplassen og hadde hjulpet meg med å finne riktig gate. Når jeg enderlig kom meg inn på flyet, fikk jeg en melding i fra Niall. *Har du satt deg på flyet? gleder meg syykt til å møte deg igjen! nialler* Han var så utrolig søt, og jeg var så utrolig heldig som hadde han som kjæreste. *Satte meg på flyet nå. kan ikke vente med å se deg heller* Sendte jeg tilbake.

 

Når jeg kom fram til Los Angeles, såg jeg Niall med en gang. Han stod ved siden av Paul (livvakten) og såg mot gaten min. Så fort han fikk øye på meg, sprang han mot meg. Leppene våre møttes, og det føltes utrolig deilig å kysse han. "Åhh! *DN*! jeg har savnet deg så utrolig mye." Sa Niall. "Jeg har savnet deg også! Du aner ikke hvor kjedelig Mullingar er uten deg." Sa jeg før jeg kysset han lidenskapelig på munnen. Vi vart avbrytt av en jente som kom bort til oss og kremtet. "Hei! Jeg er en utrolig stor fan ov One Direction og deg, kan jeg plis få ett bilde med deg?" Sa hun. Niall bare smilte og nikket. "Går det greit for deg, *DN*?" Spurte han. Jeg smilte og nikket. "Jeg kan ta bilde, jeg" Sa jeg. Jeg tok ett par bilder, og ga iPhonen hennes tilbake. "Jeg elsker deg, Niall!" Sa jenta før hun snudde seg og gikk. "Jeg elsker deg også!" Ropte han etter henne. Hun snudde seg og smilte. 

"Ser du hvor glade de blir når de ser deg? Du er deres idol!" Sa jeg. Niall bare smilte og kysset meg på munnen. 

image

Vi gikk tilbake til bilen og Paul kjørte oss. Hele bilturen brukte vi egentlig på å snakke og kose. Vi kom fram til tourbussen. Det var to busser, men Niall gikk inn i den ene. Når vi kom inn, satt alle guttene og spilte wii. "HEEEI!" Ropte alle i det samme jeg gikk inn. Alle skulle komme bort å gi meg en klem. De hoppet og spratt, og jeg holde på å dette bakover mange ganger. "Gutter! Ro dere ned litt da." Sa Niall mens han holdt på å le seg i hjel selv. Når jeg hadde gitt klem til alle, satte jeg meg i sofaen på fanget til Niall. "Går det bra med deg?" Sa Niall. "Jeg har det topp, jeg" Sa jeg før jeg kysset han på munnen. "TNÅÅÅÅÅ" Sa alle. Untatt Harry. 

Hva tror du det er med Harry? Please kommenter mere!! 

-MarteI


Kommentarer
Postat av: Terese

Han er sjalu! Mere<3

02.09.2012 @ 16:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38670998
RSS 2.0