Historie 2 - del 13

"TNÅÅÅÅÅ" Sa alle. Untatt Harry. 
_____________________________

Hele dagen hadde vi koset oss skikkelig. Jeg hadde fått snakket med alle guttene untatt Harry. Når kvelden kom satt jeg og alle guttene i en turnebuss for bare å snakke. "Harry? Kan jeg snakke litt med deg alene?" Spurte jeg han. Niall såg litt rart på meg, men jeg ga han ell blikk som viste att det ikke var noe i veien. Vi gikk inn på soverommet. "Harry? Hva er det med deg? Dette er ikke den Harry'en jeg kjenner?" Sa jeg. Harry stod en liten stund for å se på meg. Så begynte han. "*DN*! Det er bare det att det er så vanskelig å se deg og Niall sammen." Sa han. Jeg skjønte egentlig ingen ting. "Hæ? Hva mener du?" Sa jeg. "Har du ikke skjønt det? Jeg liker deg!" Helt siden jeg møtte deg den første dagen har jeg vært betatt av deg!" Sa han. Okei! Nå gikk det litt langt her. Var Harry forelsket i meg?


"Harry. Jeg håper du vet at jeg er utrolig forelsket i Niall? Jeg føler vi bare er venner" Sa jeg. Harry nikket. "Jeg vet så utrolig godt at du er forelsket i Niall. Niall er også utrolig forelsket i deg. Han snakker om deg hele tiden. Jeg prøver å miste følelsene mine, men det går ikke!" Sa han. Skakkars. Jeg syntes veldig synd på han akkurat nå. "Harry? Er det greit jeg henter Niall? Så kan vi snakke om det alle tre." Sa jeg. Harry nikket og jeg gikk ut for å finne Niall. Jeg og Niall kom inn igjen på rommet, der Harry hadde satt seg ned på sengen. "SÅ? Hva er det?" Sa Niall. Han virket ganske nysgjerrig samtidig som han var litt nervøs. Harry forklarte han alt, og han visste nok ikke helt hva han skulle gjøre selv stakkar. 

*Niall sin synsvinkel*

Okei! Nå hang jeg ikke helt med. Jeg liker *DN*, *DN* liker meg og så liker Harry *DN*? Hvordan skulle vi klare å få Harry til å slutte å like *DN*. Jeg visste at *DN* bare såg på Harry som en venn. Jeg var i alle fall utrolig glad for att de sa det. Det er sikkert derfor Harry har sett så rar ut når jeg har snakket om *DN*. Vi lot det ligge og gikk ut igjen til de andre. De såg litt bekymret på oss, men jeg bare ignorerte det. Jeg hadde ikke lyst til att Liam, Zayn og Louis skulle få vite att Harry likte *DN*. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg hadde bare ikke lyst. Vi la oss alle sammen den kvelden veldig trøtte. "God natt *DN*, veldig glad i deg!" Sa jeg like før jeg sovnet. Dere må bli flinkere til å kommentere!

-MarteI
 


Kommentarer
Postat av: Anita

meeeeeer!!!

02.09.2012 @ 18:58
Postat av: <3

Trenger meeer!!! elsker det du skriver

02.09.2012 @ 22:23
Postat av: Terese

Mere i dag!<3 må ha merE!

03.09.2012 @ 07:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38674649
RSS 2.0