Historie 2 - del 14

"God natt *DN*, veldig glad i deg!" Sa jeg like før jeg sovnet. 
__________________________________________________

**DN* sin synsvinkel*

Jeg våknet av at fuglene kvitret utenfor bussen. Jeg hadde sovet utrolig godt ved siden av Niall. Vi hadde jo faktisk sovet i samme seng helt siden den første dagen. "God morgen, Niall!" Sang jeg og hoppet ut av sengen. "Hvorfor så glad`?" Sa han med en utrolig trøtt stemme. "Jeg er med deg!" Sa jeg og kysset Niall før jeg gikk på badet. Jeg rettet håret og lot det henge naturlig nedover skuldrene. Så sminket jeg meg naturlig for så å ta på meg klær. Jeg gik ut igjen til Niall når jeg vart fornøyd.

 Tumblr_m5burrjnxw1rwjyvlo1_500_large

"Såå? Hva skal vi finne på?" Sa jeg. Niall hadde kledd på seg mens jeg var på badet. "Først skal vi på nandos, for jeg er dritsulten!" Sa Niall. Han var så søt når han var sulten. Det var han jo også hele tiden, så han var søt hele tiden. Vi gikk ut av bussen og bortover mot Nandos. Det var utrolig flaks att Nandos ikke var så langt unna bussene. Vi var på Nandos en god stund. Når vi kom tilbake var de andre guttene også våkne. "Halloo dere!" Sa Louis. De andre guttene sa også hallo og vi gikk inn i bussen. Guttene delte en buss og de andre i crewet hadde den andre. Harry virket faktisk ganske mye bedre idag, og jeg håpet vi kunne være venner. Plutselig sier Harry "*DN*? kan ikke vi gå en tur? Bare for å snakke liksom?" Sa han. "Ehh. Er det greit for deg, Niall? Vi skal bare snakke?" Sa jeg. Jeg håpet han skulle si ja, han måtte jo stole såpass på meg. 

 

"Ja så klart! Jeg stoler på deg, jeg jenta mi!" Sa han og kysset meg på munnen. Han var virkelig den beste. "Takk! Blir ikke lenge!" Sa jeg. Jeg og Harry gikk ut av bussen og bortover mot en park som ikke låg så langt unna. Vi satte oss på en benk like ved vannet. "Så? Hva er det du vil si, Harry?" Sa jeg og såg på han mens jeg smilte. "Jeg ser hvor lykkelig du er med Niall. Jeg vil ikke ta deg fra han, for jeg vet hvor mye du betyr for han. Han er tross alt en av mine beste venner! Jeg håper vi to også kan være venner? Følelsene mine har ikke gått bort, men jeg vil bare være venn med deg!" Sa han. "Ja Harry! Jeg syntes du er en fantastisk person, men bare som en venn!" Sa jeg. Jeg ga han en god klem og vi gikk tilbake til bussen. Jeg satt inne på soverommet da plutselig Niall kommer stormende inn på rommet med mac'en sin utrolig sint. "*DN*?!! HVA ER DETTE?" Sa han.


Han er ikke sint på det bildet, men det er så utrolig fint av han!

Dere er så utrolig søte! Jeg får veldig motivasjon når dere kommenterer!

Hva tror du skjer?

-MarteI


Kommentarer
Postat av: <3

elsker det du skriver :D tenger meeer<3<3

03.09.2012 @ 17:13
Postat av: Anita

meeeeeeer!! du skriver såå bra! <3 digger bloggen diin <3<3<3<3

03.09.2012 @ 17:17
Postat av: Terese♥

Mere!

03.09.2012 @ 17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38690316
RSS 2.0