Historie 2 - del 15

Jeg satt inne på soverommet da plutselig Niall kommer stormende inn på rommet med mac'en sin utrolig sint. "*DN*?!! HVA ER DETTE?" Sa han.
____________________________________________________________________________________________________________________

Jeg vart utrolig nervøs. Jeg visste ikke hva Niall hadde sett, men det virket ikke bra. "Hvilke bilder er dette? Jeg stolte på deg!!" sa han utrolig sur. "Ehh? Jeg vet ikke, Niall! Kan jeg få se kanskje?" Sa jeg litt mer irritert. Han viste meg pc-skjermen og det kom opp ett bilde av meg og Harry når det såg ut som vi kyssa. Det var i fra parken i dag. "Pluss at du og Harry trender på twitter!" Sa han skikkelig sinna. "Niall! Dette har jeg en utrolig god forklaring på." Sa jeg med tårer i øynene. Jeg visste ikke hvorfor tårene kom, men jeg vart så lei meg over tanken på at Niall var sur. Hadde jeg vert han, og sett de bildene, hadde jeg reagert på akkuratt samme måte, for bildene såg faktisk ekte ut.

 

Vi hadde fått snakket en del, men Niall trodde ikke på meg. Vi hadde jo ikke gått ut i media om av vi egentlig var sammen, så pressen trodde at Harry hadde fått seg en ny flamme. Jeg bestemte meg for å finne Harry og snakke med han og Niall om det som hadde skjedd. "To sekunder, Niall." Sa jeg og gikk for å finne Harry. Vi kom tilbake fort og satte oss ved siden av Niall. "Så? Jeg tror du også har sett det på internett også, eller?" Sa Niall til Harry. "Ja, men det er ikke det som det ser ut som, Niall! Det kan jeg love deg. Vi bare klemte før vi skulle tilbake til bussene. Men bildet er tatt så det ser ut som om vi kysser! Du må tro oss!" Sa Harry. Han var faktisk på gråten selv. "Harry`? Kan jeg snakke med *DN* litt alene?" Sa Niall. Harry gikk ut og Niall såg på meg med ett alvorlig blikk. "*DN*? Jeg tror på deg!" Sa han og smilte. "Åhh! Takk og lov! Jeg trodde jeg hadde mistet deg, jeg!" Sa jeg. "Miste deg? Det ville jeg aldri gjort!" sa han.

 

"Men det er en ting jeg må spørre deg om!" Sa han. "Vi skal i ett intervju i morgen, og jeg lurte på om jeg kunne si att jeg hadde kjæreste og hva du heter og slik! Så får vi også opplart det med det klemmebildet av deg og Harry. Hva sier du?" Sa han. Jeg trengte ikke å tenke meg om en gang. Selvfølgerlig ville jeg at jeg og Niall skulle bli ett par i media også. "JAA!" Ropte jeg og hoppet opp i armene hans og kysset han lidenskapelig på munnen. Det var egentlig blitt ganske sent, så jeg og Niall gikk for å legge oss. 

 

Neste dag våknet jeg av att Niall sto opp av sengen. "God morgen sweetie!" Sa han. "Jeg skal på det intervjuet vet du, derfor må jeg stå opp nå" Sa han. "Okei! Jeg gleder meg til å se det!" Sa jeg. Niall pg de andre reiste og jeg skrudde på tv'en. Intervjuet hadde ikke begynt enda. Plutselig hører jeg damen si "Her kommer 5 utrolig hyggelige karer! De skal være med oss i en halv time nå! Ta godt i mot One Direction!" Sa hun. Alle i salen klappet, og guttene kom inn. Alle var utrolig kjekke, men det var noe med Niall. "Okei, før jeg begynner må jeg bare spørre om en liten ting. Hvem er det som har kjærester?" Sa hun. Liam, Louis, Zayn og Niall rekte opp hånden. "Eh? Har det skjedd litt misforståinger her? Var det ikke du Harry som hadde funnet deg en? Og Niall du var singel?" Sa hun. "Hehe! Det kan virke slik, men hun jenta dere såg med Harry i går, er min kjæreste. Hun og Harry er bare venner, og på bildet klemte de bare!" Sa Niall. jeg kjente det boble inne i meg. Niall og jeg var endelig sammen i offentlighet!

Brukte utrolig lang tid på denne delen!

Hva syntes du?

-MarteIg


Kommentarer
Postat av: nimve

Hei på deg :)

03.09.2012 @ 20:05
URL: http://nimve.blogg.no
Postat av: Anita

Meer!!

03.09.2012 @ 22:48
Postat av:

Meeer ellers dør jeg!!!!!

04.09.2012 @ 19:13
Postat av: justindirection

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

06.10.2012 @ 19:44
URL: http://justindirection.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38695635
RSS 2.0