Historie 2 - del 16

"Hehe! Det kan virke slik, men hun jenta dere såg med Harry i går, er min kjæreste. Hun og Harry er bare venner, og på bildet klemte de bare!" Sa Niall. jeg kjente det boble inne i meg. Niall og jeg var endelig sammen i offentlighet!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Da Niall kom hjem samme kvelden, sprang jeg ut  og hoppet opp i armene på han. "åh! jeg er så utrolig glad i deg!" Sa jeg og kysset han på munnen. Han såg litt forvirret på meg, men kysset selvfølgerlig tilbake. "Jenta mi? Hvorfor er du så glad?" Spurte han og smilte. "Fordi vi endelig er sammen i offentligheten og slipper å late som om ingen ting skjer i mellom oss!" Sa jeg med ett stort smil om munnen og kysset han lidenskapelig på leppene. "Du er bare den beste jenta jeg noen gang kunne fått! Jeg elsker bare alt ved deg!" Sa Niall og nå smilte han så stort at man kunne tro tennene var i ferd med å dette ut  av munnen hans. Jeg ble utrolig glad for det han sa, og måtte bare kysse han enda en gang til.

 


Det var litt etter lunchtider, og Niall hadde bedt deg ut på lunchdate. Jeg gledet meg veldig til det, for jeg visste han ville ta meg med på stranda. Når jeg kom ut i første etasje, sto Harry med telefonen sin og såg opp på meg når jeg kom ned. "Å! Hei *DN*." Sa han med en rolig, men vennlig stemme. Jeg begynte å lure på om Niall egentlig skulle ta meg med på stranda. Det var liksom noe i Harry som sa meg att han hadde pratet med Niall eller noe, men jeg visste ikke hva det var. Plutselig kommer Louis hoppende i fra kjøkkenet og ut i stua. "Heeei! *DN*! Hva skjeeer i dag?" Sa han med ett stort smil om munnen. okei! Nå begynte jeg virkelig å lure. Louis er spøkefull, men ikke SÅ. "Okei, gutter! Nå begynner jeg virkelig å lure! Hva er det vi skal? Dere er helt rare begge to!" Sa jeg og såg strengt på de begge to. "Ehh... Det er ingen ting! vent å se sier vi bare" Sa Louis med ett veldig lurt blikk. 

"Forresten, du skulle møte Niall her i stua om en halv time! Bare så du vet det, ikke kle deg for stranda" Sa Harry. Han også hadde ett veldig lurt blikk. Okei? Nå vart jeg faktisk veldig nysgjerrig på Niall hadde stelt i stand for meg! Jeg gjorde meg klar, og akkurat etter en halv time, var jeg klar. Jeg gikk ut i stua. Der sto Niall. Han hadde på seg svart bukse, rød t-skjorte, grå jakke over og hvite sko. Han var utrolig kjekk der han stod. jeg kjente hele meg boble, og jeg følte meg som en utrolig heldig jente. "Så nydelig du er jenta mi!" Sa han og kysset meg på munnen. "Sier du gutten min? Du er så utrolig kjekk!" Sa jeg og kysset han. Det gikk over til klining. Jeg slapp leppene hans og såg han rett inn i de blå øynene. 

 

Vi gikk ut i bilen. Niall hadde fått seg lappen, så nå kunne han endelig kjøre selv. Vi kom fram til en plass jeg aldri hadde vært før. Det var ikke stranda, det såg jeg med en gang. Det var ett ganske stort hus, og det var mange biler og store menn utenfor. Nå skjønte jeg hvor vi var. Vi var i studioet deres. "Niall? Hva gjør vi i studioet deres?" Spurte jeg. Jeg såg på han og smilte. han smilte tilbake, men ville ikke svare meg. Han leide meg ut av bilen og leier meg inn i studio. Der kommer Zayn mot oss. "HEEEEI DERE" Ropte han ut med ett gigantisk smil om munnen. "*DN*? Grunnen til at jeg tok deg med til studioet, er fordi jeg har skrevet en sang til deg, som jeg skal synge med litt hjelp av guttene!" sa han og ga meg ett lidenskapelig kyss. Jeg satte meg ned i sofaen og guttene gikk inn i rommet de skulle synge i. 

//tenk att Niall har skrevet sangen og att det er han som synger den.

Når han var ferdig, satt jeg med tårer i øynene helt målløs. "Niall! Det er den fineste sangen jeg har hørt! Det betyr så mye at du har skrevet den til meg!" Sa jeg og hoppet i armene hans.

 

Når vi kom tilbake til bussen, var det ganske sent. Jeg og Niall gikk ut på soverommet, som vi hadde fått og kledde av oss. Vi la oss ned i sengen og begynte å kysse. Kyssingen gikk over til klining, og den vart mer og mer intens. jeg hadde bare på meg undertøy, så Niall begynte å ta meg på brystene. Var jeg klar til å miste jomfudommen nå? 

Tror dere *DN* er klar til å miste jomfrudommen sin?

-Marte 


Kommentarer
Postat av: onedirectionfansbloggen

MEER!! <3

12.10.2012 @ 21:49
URL: http://onedirectionfansbloggen.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39425122
RSS 2.0