Historie 2 - del 17

Kyssingen gikk over til klining, og den vart mer og mer intens. jeg hadde bare på meg undertøy, så Niall begynte å ta meg på brystene. Var jeg klar til å miste jomfudommen nå? 
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

"Ehh, Niall? Har du gjort det før?" Sa jeg. Niall la seg ved siden av meg og såg meg rett inn i øynene. "Nei, det har jeg ikke. har du?" Sa han. Han virket ikke sint for at jeg spurte han like før vi holdt på å gjøre det. "Nei, det er det som er problemet. Jeg vet ikke om jeg er klar" Sa jeg. Niall smilte. Han var nok ikke sur for at jeg ikke ville ta steget helt enda. "Det er helt greit *DN*! Vi trenger ikke å gjør det nå. Det skal være spesielt" Sa han med et gigantisk smil. Han kysset meg på munnen, og så sovnet vi.

 

Neste morgen, våknet jeg av at Louis kom ropende inn på rommet. Jeg hadde klart å dra dyna litt lengere ned, så man kunne se BH-en min veldig godt. "God morgen solstråler! Nå må dere stå opp!" Ropte han. Han hadde nok ikke merket at jeg lå i bare BH. "Oii! *DN*! sorry, det var ikke meningen å se" Sa han og snudde blikket sitt fort mot Niall igjen. Niall bare smilte. han var nok veldig fornøyd meg kroppen min, for i går hadde han jo prøvd seg. "SÅÅÅ... Skjedde det noe i går jeg trenger å vite?" sa Louis. beg begynte å tenke litt tilbake. ÅNEEI! Jeg hadde jo stønnet når Niall tok meg på brystene. Jeg tenkte ikke på at vi var i en tourbuss. "Ehh... Ikke noe skjedde her nei! hvordan det?" Sa Niall. Han snudde seg mot meg og hadde et veldig pinlig blikk. "Neeeeei, det var bare ett par lyder som kom i fra dette rommet!" Sa Louis. Jeg såg på han at han virkelig måtte jobbe for å holde latteren inne. "Åjaaa, det ja.. nei louis, vi gjorde det ikke, så ta det med ro!" Sa Niall. nå var han virkelig flau. 


Vi hadde kledd på oss, og var klare til å gå  ut  til de andre guttene. "God morgen alle sammen!" Sa jeg og smilte. Alle satt i sofaen og flirte skikkelig når vi kom ut. "Gutter! Jeg forklarer senere, ok? Men det skjedde ikke!" Sa Niall for å få de til å slutte å le. Selv om guttene noen ganger var helt hull i hue dumme, så var de fem av mine aller beste venner. Jeg hadde ikke kjent de så veldig lenge, men jeg var utrolig glad i dem. Vi gikk for å kjøpe noe frokost. Niall måtte selvfølgerlig til Nandos, så da måtte alle gå dit. Når vi kom fram, rykket Harry i armen min. "*DN*? Kan jeg snakke med deg?" Sa han.


Hva skal Harry snakke med *DN* om?

-Marte


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39433773
RSS 2.0