Historie 2 - del 18

Niall måtte selvfølgerlig til Nandos, så da måtte alle gå dit. Når vi kom fram, rykket Harry i armen min. "*DN*? Kan jeg snakke med deg?" Sa han.
______________________________________________________________________________________________________________________

"Eh? Harry? Du vet Niall ikke liker at vi snakker alene?" Sa jeg litt skeptisk. "Jeg vet det! Men denne gangen har jeg spurt Niall om jeg kan få snakke med deg! Det er ganske viktig." Sa han. Han virket utrolig ivrig, og fikk nesten ikke fram ett ord. "Harry! Du må roe deg ned!" Sa jeg. Jeg holdt selv på å få latterkrampe av Harry sin oppførsel, men det måtte jeg bare holde inne, ettersom det var så viktig. "Okei, så saken er det att jeg ikke liker deg lengere." Sa han. Han smilte fra øret til øret. "Så bra! Har du funnet deg en annen?" Spurte jeg nysgjerrig som jeg var. "Man kan vel si det på den måten, ja! Og denne jenta, er ledig!" Sa han. Han smilte så stort som jeg aldri hadde sett han smile. "Bra jobba, Hazza! Glad på dine vegne" Sa jeg og ga han en god klem. 


Vi gikk tilbake til de andre guttene, som allerede var godt i gang med å spise. "Søta? Jeg bestilte mat til deg, jeg!" Sa Niall. Jeg hadde plass ved siden av han, og det var ikke akkurat lite mat han hadde bestilt. "Kjekken? Vi skal vel dele på derre her, ikke sant?" Sa jeg. "Er du helt dum? Jeg blir jo ikke mett av det DER!" Sa han og smilte. Jeg måtte bare le. Jeg hadde fått meg en matmoms som kjæreste. Det var jo greit det, så kunne han spise alle restene visst jeg ikke orket mer. 

 

Vi gikk tilbake til bussene. I kveld skulle guttene ha konsert. Jeg skulle bli med bak scenen. Niall hadde mast om at jeg skulle være med, og siden det var Niall som spurte, måtte jeg bare si ja. "Gleder meg veldig til å se konserten deres i kveld, gutter!" sa jeg. Alle guttene smilte. "Men det er en ting jeg lurer på!" Sa Niall. Han begynte å hviske med de andre guttene. "JA! Det er en strålende ide!" Ropte Zayn ut. Alle de andre guttene var helt i hundre, men når jeg spurte dem hvorfor, ville de ikke svare meg. 


Hva er det guttene har planlagt?

Dere må kommentere mer! Jo flere kommentarer, jo flere deler! 

-MarteKommentarer
Postat av: Anita

meeeeer!!

14.10.2012 @ 15:06
Postat av: Tereseâ?€

Mere!<33

14.10.2012 @ 19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39452909
RSS 2.0