Historie 2 - del 19

Han begynte å hviske med de andre guttene. "JA! Det er en strålende ide!" Ropte Zayn ut. Alle de andre guttene var helt i hundre, men når jeg spurte dem hvorfor, ville de ikke svare meg. 
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 Vi gjorde oss klare til å dra til konsertlokalet. Guttene var veldig hemlighetsfulle, og satt bare og flirte hele tiden. "Okei, gutter! hva er det?" Spurte jeg dem. "HAHa! Ingen verdens ting jenta mi" Sa Niall og kysset meg på munnen. Da vi kom fram til der guttene skulle ha konsert, sprang bare alle inn i garderoba. "Jenta mi? Du skal vel bli med?" Sa Niall. Jeg bare fulgte etter han inn i ett rom. Jeg trodde guttene hadde hver sin garderobe, men der tok jeg feil. Alle guttene hadde en garderobe sammen. Så i løpet av denne timen, fikk jeg nok se litt av hvert. Det såg ikke ut som at guttene brydde seg noe om at jeg var der. De skulle jo ikke gå helt nakne heller da, bare i boxer. 

 

Guttene var nå ferdige med å skifte. Jeg hadde fått sett alle guttene i bare undertøy, noe som var ett ganske så bra syn. De hadde ikke brydd seg noe om at du sto der, og pratet med deg hele tiden. Og de hadde jo ikke stygge mager heller, da. Konserten begynte å nærme seg, og salen hadde fylt seg opp. "10 minutter nå, gutter!" Sa jeg. Alle såg på meg og smilte ondt. 


Guttene hadde gått ut på scenen, og nå dreiv de å sang One Thing. De kastet snøballer ut i salen, og det såg ut som de koste seg. "Neste sang heter What Makes You Beautiful!" Ropte Liam ut i salen. De sang What Makes You Beatiful, og nå var fansen helt gale! Den siste sangen var jo I Want. Men når de var feridige med den sangen, sa Niall noe jeg aldri trodde han kom til å si. "Kan den nydelige kjæresten min *DN* komme ut på scenen?" Sa han. Jeg vart veldig redd, men de i crewet sa det ikke var noe å være redd for. Jeg gikk ut på scenen og ga en klem til alle guttene. Jeg ville ikke kysse Niall fremfor alle disse jentene, men han kom mot meg og leppene våres traff hverandre som om ingen andre enn oss var der. "Tnååå! Se på de da. Er de ikke søte?" Ropte Louis ut i salen. Veldig mange jenter skreik og jeg fikk nesten vondt i ørene. 

 

"Nå skal vi synge en sang Niall har skrevet spesielt til *DN*!" Sa Harry. De begynte å synge As Long As You Love Me (lat som om at Niall har skrevet den, og att det er guttene som synger!) Jeg begynte jo selvfølgerlig å gråte, og det var veldig flaut, siden jeg var på en scene der utrolig mange jenter sto å såg på. Jeg kikket meg rundt og såg att det var mange andre jenter som gråt. Jeg bare elsker Directioners! De var så utrolig glad på guttene sine vegne, og likte kjærestene dems godt. 

 

Vi var kommet av scenen, og jeg hadde fått snakket med Niall og takket han for det han gjorde! "Gå og snakk med de andre guttene også! De har vært med meg å planlegge dette de også!" Sa han. Jeg gikk ut til de andre guttene. "Åhh! Zayn! Tusen takk for det dere gjorde på scenen! Dere er bare så utrolig best!" Sa jeg. Zayn smilte og såg på meg, og ga meg en klem. "Bare hyggelig *DN*! Du fortjener det beste." Sa han. Jeg gikk bort til Liam, men når jeg såg han, gråt han. "Ehh? Liam? Er det noe galt?" Sa jeg. Liam bare såg på meg. Så begynte han å si noe.


hva er det med Liam?

-Marteig
 Kommentarer
Postat av: Anita

meeeeeeeer!!

16.10.2012 @ 20:13
Postat av: Martine - kommenterer alltid tilbake

kom igjen! legg ut neste del!!!

19.10.2012 @ 16:29
URL: http://garmar.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39499477
RSS 2.0