Historie 2 - del 20

"Ehh? Liam? Er det noe galt?" Sa jeg. Liam bare såg på meg. Så begynte han å si noe.
____________________________________________________________________________

"Jeg og Danielle har slått opp!" Sa han og nå gråt han bare enda mer. Nå sto jeg helt stille. Hadde ikke de vært sammen i liksom 2 år? Det var jo de som var så lykkelige. Hvorfor de? HVorfor ikke noen andre som virkelig trengte en pause i forholdet. Men det trengte ikke Liam og Danielle. "Er utrolig lei med Liam. Du er en fantastisk gutt! Danielle aner ikke hva hun går glipp av" Sa jeg. Jeg hadde trodd det var Danielle som hadde gjort det slutt, men der tok jeg feil. Liam og Danielle hadde snakket om at de trengte mere tid i sammen, og at de fortsatt likte hverandre. De hadde funnet ut at det beste var å slå opp. Selv om de var verdens søteste par, var det kanskje det beste for dem begge? Ikke vet jeg, men det jeg vet, er att de var utrolig søte sammen og at jeg støtter  de to uansett hva som skjer.

 

Jeg gikk ut til de andre guttene. De satt å spilte fifa 13 alle sammen. "Gutter? Er det mulig å få kontakt?" Spurte jeg dem, Ingen svar. Jeg gikk fremfor skjermen. "Babe? Kan du flytte deg litt?" Spør Niall. Okei? Dette begynner å gå litt for langt. Hadde Niall akkuart spurt deg om du kunne flytte deg fordi han ville spile fifa?! "OKEI! VISST DU VELGER FIFA FREMFOR MEG SÅ!" Ropte jeg. Jeg tenkte ikke på att de andre guttene satt rett ved siden av han. Jeg gikk ut. "Oi boy! Du bør gå å rydde opp med henne" Sa Louis. Niall kom springene etter meg, men jeg lot som om han ikke var der. "*DN*! Det var ikke meningen å virke frekk. Jeg skulle faktisk spørre om du ville sitte på fanget mitt å spille!" Sa han. Jeg hørte på hva han sa, men brydde meg ikke. Jeg gikk inn på rommet mitt, men Niall etter meg. Jeg snudde meg mot han. Han hadde fullt med tårer i øynene. "Gå ut, Niall! Jeg trenger å tenke!" Sa jeg rolig. "Okei! Men før du går skal du vite noe, jeg elsker deg" Sa han før han gikk stille og lei seg ut av rommet. Hadde han akkurat sakt de tre magiske ordene? 

 

Jeg tok frem pcen min for å sjekke litt kjendisnytt. Det var faktisk utrolig lenge siden. Jeg gikk inn på twitter, da jeg så Niall hadde tweetet noe. "Justin Bieber sings *If i was your boyfriend i never let you go! Right now, i almost let you go" Stod det. Jeg sjekket trenden. Dont go Niallplussdittnavn. Jeg begynte å tenke over hvor mye jeg elsket Niall. Hvor glad han gjorde meg hver eneste dag. Hvor mye ett lite kyss betydde. Jeg elsket han virkelig. Døren gikk plutselig opp. Det var Niall som sto der. "Niall! Du skal aldri la meg få gå! Aldri!" Sa jeg. "Så du har sett tweeten og trenden?" Sa han. Jeg nikket før jeg sprang inn i armene til Niall. Vi kysset, og for gikk det over til klining. Vi slapp begge to. "Jeg elsker deg *DN*! Virkelig!" Sa han. Jeg så han inn i øynene "Jeg elsker deg også!" 

Hva syntes du?

-Marteig 

 


Kommentarer
Postat av: Anita

meeeeeeeer!!!

22.10.2012 @ 07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39599378
RSS 2.0