Historie 2 - del 21

Jeg elsker deg *DN*! Virkelig!" Sa han. Jeg så han inn i øynene "Jeg elsker deg også!" 
_______________________________________________________________________

Vi la oss og sovnet med en gang. Neste morgen våknet jeg av att Harry kom og tråkket på meg. "Hazz! Hva var det for?" Sa jeg og reiste meg opp. Jeg såg att Harry fikk store øyne, og jeg skjønte ikke hvorfor. "Harry? Hvorfor ser du så på meg?" Sa jeg. Han bare nikket. Jeg såg ned og såg jeg bare var i undertøy. "Hey! Hva er det du prøver på?" Sa Niall til Harry på tull. Jeg vart utrolig flau. ikke fordi Niall hadde sett meg i undertøy, men fordi Harry hadde sett meg i undertøy. "Bra kropp maaan!" Sa Harry til Niall og de ga hverandre en handshake. "veeet!" Sa Niall.

 

Jeg gikk inn på badet for å kle på meg. Episoden med Harry hadde vært flau, men han var en av mine beste venner. Jeg gikk ut igjen til guttene. Jeg fikk den samme varme velkomsten som jeg fikk hver morgen. "HALLOO *DN*!" Ropte alle. Jeg følte meg så velkommen i  deres nærver. "Hei gutter!" Sa jeg, før jeg gikk for å ta meg noe mat. Jeg bestemte meg for å gå på Nandos. "En kylling med pommes frites" Sa jeg. Like etter jeg hadde sagt det, kjente jeg to hender rundt midjen min. "Jenta mi? Glad i mat du også?" Sa han. Jeg kunne jo nesten ikke unngå å møte på Niall når jeg var på Nandos. 

Vi hadde spist en fantastisk frokost på Nandos. Etter det gikk vi tilbake til de andre guttene i bussen. "Heeey! Vi har en fantastisk nyhet til dere!" Sa Louis. "VI SKAL HA FRI I EN UKE!!!!! ELEANOR HERE I COME!!" Ropte han høyt. Alle begynte å le. "Er det sant?! Yeeay!" Sa Niall. "*DN*? Visst vi ikke skal ha konserter på en uke, så har jeg en overraskelse til deg!" Sa han og smilte stort. "Kan du ikke siii det da?" Sa jeg. "Neeei" Sa Niall og kysset meg på munnen. Jeg fikk sommerfugler i magen bare leppene hans møtte mine. "Niall? Aner du hva du gjør med meg? Du er en helt fantastisk gutt og jeg elsker deg så utrolig høyt!" Sa jeg og kysset han en gant til. "Tnååååååå" Hørte jeg alle guttene si. Jeg hadde helt glemt at vi ikke var alene, så jeg bare smilte til de andre guttene. 

2 dager senere:

"Niall? Hvor skal vi?" Sa jeg. Han ville ikke si noen ting, og bare smilte. Vi hadde kommet til flyplassen, og Niall hadde bindt ett skjerf rundt øynene mine, så jeg ikke skulle se hvor vi skulle hen. "*DN*, sett deg ned her." Sa han. Jeg hadde satt meg ned og fikk ta av skjerfet. "Niall? Hvor er det vi skal?" Sa jeg og smilte skikkelig til han. "Det får du snart vite, men nå må du ta på deg disse høreproppene" Sa han og kysset meg på munnen før han ga meg noen ørepropper. Akkurat i det jeg tok de på, hørte jeg en stemme som begynte å snakke. Jeg hørte jo selvfølgerlig ikke hva hun sa, men når hun var ferdig fikk jeg høre igjen. 

Når vi hadde flydd i ca 4 timer, hadde vi landet. Jeg hadde heller ikke fått lov til å se ut. Når vi kom ut av flyet var det eneste jeg kunne si "Niall! Du er bare helt best!!" Sa jeg,

Fiiin ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39718288
RSS 2.0