Historie 2 - del 22

Når vi hadde flydd i ca 4 timer, hadde vi landet. Jeg hadde heller ikke fått lov til å se ut. Når vi kom ut av flyet var det eneste jeg kunne si "Niall! Du er bare helt best!!" Sa jeg,
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

"Bare hyggelig, jenta mi!" Sa han. "Tenk at vi er i NORGE!" Sa jeg og hoppet og spratt. Mamma og pappa var jo fortsatt i Irland, men jeg kunne ikke vært mere glad. "Hvor skal vi bo da?" Spurte jeg. "Luksushotell! Tror det heter Plaza eller noe" Sa han. Jeg gledde meg skikkelig til å komme frem til hotellet. Det hadde vært en slitsom dag, og nå gledet jeg meg til å komme frem. Plutselig kommer det masse fans mot oss. Niall og jeg prøvde bare og gjemme oss, men de hadde nok sett oss allerede. "Kan vi ta bilde med deg?" Sa to jenter til Niall. Han måtte bare svare ja. Han var veldig glad i fansen, og ville ikke såre de. Han tok bilder med noen jenter, før vi kom oss vekk derifra. Paul hadde reist dit en dag før for å stelle i stand til vi kom.

 

Når vi fikk kommet oss inn i bilen, var vi ganske slitne begge to. "Er du trøtt?" Sa Niall og kysser meg på munnen. "Jaa!" Sier jeg og legger meg ned i fanget hans. "Vi skal sove, men vi må ha oss litt mat først. Kan bestille Room Service, visst du ikke orker å gå ut!" Sa han og smilte. "Du er så best! Jeg elsker deg!" Sa jeg og kysset han på munnen. Kysset gikk raskt over til klining og det ble mer og mer intenst! "Nå er vi fremme" Sier sjåføren. "Åhh! Ikke nå" Sier Niall, men går motvillig ut av bilen. Vi kom opp på hotelrommet, og det var utrolig fint! Vi hadde til og med eget badebasseng inne på hotellrommet! 


"Åhh! Niall, det er utrolig fint her!" Sa jeg og kysset han på munnen. Det banket på døren, og Niall lokket opp. "Har dere bestilt roomservice?" Sa mannen. Niall svarte og slapp mannen inn. Han var vel kanskje på alder med oss. Niall måtte på do, så han var ikke der. "Heey søta!" Sa mannen og kom nærmere. "Eh? Hva vil du?" Sa jeg og rygget. "Ha sex med deg!" Sa han. Jeg prøvde å rope på Niall, men han hørte ikke. Hva skal jeg gjøre? 

Hva skjer?

-MarteKommentarer
Postat av: <3

Meeeer!!!plizzzzz!! <3

07.11.2012 @ 17:18
Postat av: Malin :)

Mer! :)

11.11.2012 @ 00:12
Postat av: Malin

Kommer det mer snart? :)

12.11.2012 @ 08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39889590
RSS 2.0