Historie 2 - del 23

"Ha sex med deg!" Sa han. Jeg prøvde å rope på Niall, men han hørte ikke. Hva skal jeg gjøre? 
____________________________________________________________________________________

"NIALLLLLLL!" Skrek jeg så høyt jeg bare kunne. Mannen hadde allerede tatt av meg genseren og maserte puppene mine. Men det var bare ubehagelig alt sammen. Plutselig dukker Niall opp, og med en gang han ser oss, skjønner han hva som skjer. "FAAEN! FÅ DEG BORT I FRA JENTA MI! NÅÅÅÅ!" Ropte  Niall og gikk mot mannen. Han vart utrolig redd, og sprang ut med en gang. "herre! går det bra med deg jenta mi?" Sa han og kom bort til meg med en gang. "Jeg har det fint!" Sa jeg og merket jeg bare sto i BH. "Ohh! Sexy girl!" Sa Niall og tok meg på puppene. Vi begynte å kysse og det gikk fort over til klining. Jeg kjente Niall sin *ting* vart stiv, og han ble ivrigere og ivrigere. "Du kan få resten i kveld, gutten min, men nå må vi nyte Norge!" Sa jeg og trakk meg fra han. "Åh! Det var dårlig gjort *DN*." Sa Niall og latet som han var sur. "Må bare på do og gjøre du vet hva!" Sa han før han forsvant inn på badet i en vill fart.Var jeg klar for å miste jomfrudommen min til Niall? Jeg var veldig usikker, men visste at han var den rette. 

 

69541_486149214751230_1374878479_n_large

Niall kom ut av badet, og gikk bort for å kysse deg. "Du er den rette, Niall. Det vet jeg" Sa jeg og kysset han på munnen en gang til. "Du er min rette også *DN*! Jeg elsker deg over alt på jord, og du er min lille prinsesse." Sa Niall og såg meg rett inn i øynene. Han hadde de fineste øynene i verdens historie. "Sååe. hva skal vi finne på i dag da?" Sa han og såg ut vinduet. "Det er SÅÅ mye jeg vil ta deg med på, men vil først reise til Valdres, som er mitt hjemsted." Sa jeg og smilte. "Walderes?" Sa han. Det var utrolig morsomt å høre han snakke norsk, i alle fall når han ikke fikk det til helt.  "Nei Niall. V A L D R E S" Sa jeg og stavet ett og ett ord. Når han endelig fikk det til, pakket vi tingene våre, å reiste til Valdres. "Det var utrolig fin natur her!" Sa Niall når vi kom fram, og han var aldeles helt stum. "Hvor skal vi bo da?" Sa han. "Vi skal bo på et hotell som heter F A G E R N E S H O T E L" Sa jeg og måtte stave det også. Vi gikk i resepsjonen og vi fikk nøkkelen til rommet. "Du er så søt når du snekker Norsk" Sa Niall og jeg rødmet. " Du er så søt når du snakker Norsk også" Sa jeg. Vi gikk inn døren og rommet var helt nydelig. "WOW!" var det eneste Niall kunne si. "Hihi, men Niall? Jeg er trøtt, vi har brukt hele dagen på kjøring" sa jeg og la meg ned i sengen. Jeg visste godt hva Niall tenkte på. Jeg visste det så alt for godt. Men var jeg klar? "Niall? Jeg vet hva du tenker på nå, men jeg vet ikke helt om jeg er klar for det. Jeg vet at du er den jeg vil gjøre min første gang med, men jeg vet ikke om det er akkurat nå!" Sa jeg. Jeg klarte ikke å se rett på han, så jeg såg ned i gulvet. 

 

"*DN*! Det er ingen ting å bekymre deg for. Du er min første du også, så du trenger ikke å ha presentasjonstangst eller noe! Men jeg skjønner visst du ikke er klar for det, for jeg vil ikke tvinge deg til noe du ikke har lyst til." Sa han. Niall var virkelig den beste personen i verden! Jeg kunne fortelle han alt, og han betydde mer for meg enn noen andre. Jeg vart litt mindre usikker. Kanskje jeg faktisk vil ha meg med han akkurat nå. Han betyr så ufattelig mye og vi har jo vært sammen en god stund. "Gjør det vondt?" Klarte jeg å få frem. Jeg skjønte med en gang at det var ett dumt spørsmål, men lot det gå. "Gjør nok litt vondt i starten, men etter hvert blir det bedre og bedre!" Sa han. 

Vil dere ha en pervers del? Da må dere kommentere MYE! :) 

-marte


Kommentarer
Postat av: Anita

meeeer vil haa pervers deel <3

14.11.2012 @ 21:56
Postat av:

mer

15.11.2012 @ 17:04
Postat av: Terese

MERE!<3 pervers del!

16.11.2012 @ 13:57
Postat av: <3

meeer!!!plizz<3!!!!

16.11.2012 @ 21:15
Postat av: Anonym

Mer !!

17.11.2012 @ 10:45
Postat av: Sofia

Mer ! Mer ! Mer! Mer ! Mer !

17.11.2012 @ 10:47
Postat av:

mer!!

18.11.2012 @ 16:52
Postat av: Ingrid

Mer!!:)

18.11.2012 @ 16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40017019
RSS 2.0