Historie 2 - del 23

"Gjør det vondt?" Klarte jeg å få frem. Jeg skjønte med en gang at det var ett dumt spørsmål, men lot det gå. "Gjør nok litt vondt i starten, men etter hvert blir det bedre og bedre!" Sa han.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg tror jeg var klar nå. Vi startet å kline og det vart heftigere og heftigere. Vi tok av hverandre klærne mens vi klinte. "Er du klar?" Sa han og såg på meg med ett seriøst blikk. "Jeg er så klar jeg kan bli" Sa jeg. "*DN*? Du må love meg å si vist det gjør vondt! Lover?" Sa han. "Lover." Sa jeg. Jeg kjente han kom inn i meg. Det var litt vondt, men utrolig godt. Vi holdt på ganske lenge og gjorde forskjellige ting. (dere skjønner sikkert hva). Når vi var ferdige sovnet vi med en gang, for vi var slitne etter den intense akten vår. 

Da jeg våknet, luktet det utrolig godt på rommet. Niall var heller ikke i sengen. Jeg gikk på badet for å kle på meg, før jeg gikk ut på kjøkkenet der Niall var. "Hei søta!" Sa han før han kysset meg. "Hei kjekken" sa jeg etter han hadde kysset meg. Jeg satt meg opp på kjøkkenbenken for å se på kokken selv lage mat. "Angrer du for i går?" Sa han og smilte. "Over hodet ikke! Gjør du?" Spurte jeg. "Absolutt ikke! Er glad den første gangen min var med deg" Sa han og smilte. VI hadde begge vært jomfruer i går, men nå var ingen av oss det. Jeg var utrolig glad, og håper vi kunne gjøre det mye mer. "Jeg også Niall!" sa jeg og smilte skikkelig. Vi satte oss ned for å spise. Niall hadde laget verdens beste pannekakene i verdens historie. "Niall disse pannekakene var utrolig gode!" Sa jeg. "Laget meg kjærlighet! Men hva skal vi i dag?" Spurte han. Jeg hadde tenkt vi kunne ta oss en tur til Valdresflya. Der er det snø hele året, og snøen er utrolig høy der. 

Når vi kom fram dit, klarte ikke Niall å si ett ord. "*DN*? Bor du her?!" Sa han. "Japp! Men ikke akkurat her da Niall." Sa jeg. Niall skjønte ikke hvordan jeg klarte å bo på en plass der det var så mye snø og så kaldt. Han likte stedet utrolig godt, og ville ikke reise hjem. "Niall! Vi må reise nå, vi skal på resturang" Sa jeg. Da våknet Niall, og ville reise med en gang. Vi reiste på Peppes Pizza og spiste to pizzaer fordi Niall var så utrolig sulten. Vi reiste tilbake til hotellet og sovnet med en gang, 

Hva syntes dere? 

-marte


Kommentarer
Postat av:

Mer!

21.11.2012 @ 20:31
Postat av:

Mer!

25.11.2012 @ 18:48
Postat av:

meeeer!!!!

28.11.2012 @ 17:59
Postat av:

Mer!!

29.11.2012 @ 18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40110668
RSS 2.0