Historie 2 - del 24

Vi reiste på Peppes Pizza og spiste to pizzaer fordi Niall var så utrolig sulten. Vi reiste tilbake til hotellet og sovnet med en gang.
_____________________________________________________________________________________________________

Neste dag våknet jeg av at jeg hørte noen lyder nede på kjøkkenet. Jeg såg ved siden av meg, og Niall var ikke der. Da var jeg i alle fall sikker på hvem som rotet nede på kjøkkenet. "Niall?'" Ropte jeg. Akkurat da jeg hadde ropt det, kom han inn på rommet med pannekaker. "Til den beste jenta i verden" Sa han og kysset meg på munnen.

Vi hadde spist verdens beste pannekaker, og nå var Niall på badet. Det var veldig lenge siden jeg hadde sjekket facebook, twitter og kjendisnytt, så da måtte jeg gjøre det. Jeg gikk inn på facebook, og der hadde jeg uendelig mange venneforespørsler. Så gikk jeg inn på twitter. Veldig mange nye følgere. Jeg leste litt om hva folk syntes om meg, og de fleste var positive. Så gikk jeg litt rundt på forskjellige kjendissider. Plutselig kom jeg over en overskrift jeg ikke likte.

Niall Horan ny kjæreste, igjen?

I det siste har Niall Horan i fra One Direction datet jenta i fra Norge *DN*. Nå ser det ut som om han har funnet seg en ny en. Vi syntes dette har gått veldig fort, ettersom Niall og *DN* ikke har datet lenge i det hele tatt. Ryktene sier at Niall nå går ut med exen til Harry, Caroline Flack. Niall Horan og *DN&ET*  har ikke vært og sett siden de to reiste til *DN* sitt hjemsted, Valdres i Norge. Hva har skjedd?

Jeg vart helt målløs. Hvor får de alt dette i fra? Exen til Harry, Caroline Flack? "Niall? Kan du komme hit litt?" Sa jeg. Niall kom ut i fra badet i bare boxer. "Hva er det jenta mi?" Sa han. Jeg bare pekte på skjermen, og han begynte å lese. "Hva faen?! Jeg og Caroline? Hun kunne vært moren min?" Sa han og vart veldig oppgitt. "Jeg ville aldri gått i fra deg, *DN*! Det vet du, ikke sant?" Sa han. Jeg trodde på han, men det var noe inni meg som ikke trodde helt på han. Før jeg hadde møtt Niall, hadde han vært på en del dater med Amy Green, hva skjedde med de to.

"Niall? Før jeg kom med familien min til Irland, drev du på med Amy Green. Hva skjedde med henne?" Sa jeg. "*DN*, vi datet ikke, vi var og er bare gode venner. Du trenger ikke å bekymre deg." Sa han og kysset meg på munnen. Han var en helt fantastisk kysser, og jeg elsket han. Niall gikk inn på badet igjen, og jeg bladde opp på siden. Det hadde allerede kommet ut nye bilder. Da vart jeg enda mer sjokkert.

Nye bilder lekket. Niall Horan og Amy Green!

Tidligere i dag, skrev vi at Niall Horan hadde datet Caroline Flack, men det ser heller ut til at han har gått tilbake til venninnen Amy Green. Her har du bilder som beviser det hele:

Jeg vart helt skjelven. Var disse bildene redigerte, eller var de sanne? Det stod dato på bildene, og visst det var sant hadde Niall kysset Amy mens jeg og han datet. "Niall? Kan du komme ut hit en gang til?" Sa jeg. "Visst du og Amy ikke datet, hva er disse bildene da?" Sa jeg. "*DN*! Det er ikke som det ser ut som! Jeg lover deg. Vi kysset kanskje, men..." Sa han før jeg avbrøt han. "HVORFOR LYVER DU TIL MEG? OG HVORFOR GÅR DU BAK MIN RYGG OG KYSSER EN ANNEN JENTE?" Ropte jeg mot han. Jeg kunne ikke springe ut av rommet, i og med i at vi var på hotell, men jeg sprang opp på det andre badet og låste meg inne.Jeg la meg ned på gulvet og gråt.

"*DN*! Kom ut, jeg må forklare for deg!" Sa han. "NEI NIALL! REIS TILBAKE TIL USA OG TIL AMY!" Ropte jeg høyt ut til han. "Nei! Jeg liker ikke Amy i det hele tatt! Har aldri hatt følelser for henne!" Sa han. "Nå lyver du!" Ropte jeg. Jeg visste at bildene var sanne, men datoen på bildene kunne være fake. Plustelig hører jeg Niall synge "If I was your boyfriend, i'd never let you go." Det var Justin Bieber sin sang Boyfriend. "Niall? Hvorfor synger du den?" Spurte jeg, litt roligere. "Jeg velger å høre på teksten, og aldri la deg gå!" Sa han. "Ja? Og så?" Sa jeg. "Akkurat holder jeg på å la deg gå!" Sa han. Åh! Det var det fineste en gutt noen gang har sagt til meg. Jeg låste opp badet, og hoppet opp i Niall sine armer.

Syntes?

-Marte


Kommentarer
Postat av:

MEr!

09.12.2012 @ 18:50
Postat av:

MEEER MEEEER MEEER MEEER :)

22.12.2012 @ 00:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40442219
RSS 2.0