Historie 2 - del 25

Akkurat holder jeg på å la deg gå!" Sa han. Åh! Det var det fineste en gutt noen gang har sagt til meg. Jeg låste opp badet, og hoppet opp i Niall sine armer.
___________________________________________________________________________________________________________________________

Den kvelden satt vi bare i sofaen og koste med hverandre mens vi såg på tv. "Skal vi gå å legge oss? Jeg er så trøtt" sa jeg. Niall bare nikket på hodet, og vi gikk på badet for å pusse tennene å ta på pysj. "Niall? Du fortalte ikke hvorfor du og Amy hadde kysset?" sa jeg og såg på han når vi låg i sengen. Han trakk pusten før han begynte. "Vi var på en fest med mange venner av meg, og jeg og Amy var vel ganske fulle begge to, og vi endte opp med å kysse. Jeg husker ikke helt hvordan det skjedde, men det jeg vet er at det er lenge før du kom til Irland. Hadde jeg vært sammen med deg, hadde jeg aldri kysset noen andre enn deg." sa han. Han var så søt. Jeg kunne ikke noe for det, men jeg var hodestups forelsket i han. "Niall. Jeg har kanskje datet andre før, men du er ikke som noen andre. Du får meg til å sveve på rosa skyer hver dag, og du får meg til å føle meg som om jeg er en prinsesse" sa jeg.

 

307783_279828462035900_225984924086921_1095797_536765392_n_large

 

Han kysset meg på munnen. "*DN*! Du er det beste som har hendt meg også. Hva skulle jeg ha gjort visst jeg ikke hadde møtt deg? Jeg elsker deg over alt på jord!" sa han. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, så jeg bare kysset han mykt på leppene. Kyssingen vart ganske intens, og jeg skjønte hva han ville. Han begynte å kysse meg på halsen, og det gjorde meg tent med en gang. Niall låg bare i boxer, og jeg i BH og truse. Niall tok av med BHen. Jeg tok av han boxeren, og noen sekunder etterpå var begge to nakne. "Niall? Jeg kan ikke." Hvisket jeg inn i øret hans. "Hvorfor?" sa han og såg veldig fortvilt ut. "Ehh.... Jeg har mensen nå." sa jeg og vart utrolig flau. "*DN*, det er ikke noe å være flau over! Jeg blir jo ikke sur for det." sa han og kysset meg på munnen. Han var virkelig verdens beste. "Takk Niall" sa jeg og smilte mot han. Han hadde fått stiv "youknow", og prøvde å skule det for meg. Han var så utrolig flau, og jeg måtte bare le. "Niall? Hva er det du prøver å skule for meg?" sa jeg og lo litt. "Ehh.. Det vet du nok selv" sa han og var helt tomatrød i fjeset. Vi sovnet ganske fort etter det.

 

Om morgenen våkner jeg av at jeg hører guttestemmer utenfor rommet vårt. Jeg snudde meg og såg Niall ligge ved siden av meg å snorke. Jeg tenkte at det sikkert bare var noe jeg hadde drømt, og tenkte ikke så veldig mye mer på det. Jeg la meg ned igjen og sovnet ganske så fort. Plutselig våkner både jeg og Niall av at det kommer fire gutter hoppende inn på rommet. "Heeei *DN* og Niall!! eh? hva har skjedd her mon troo?" sa Louis med en flørtende stemme. Boxeren til Niall låg på gulvet sammen med BHen og trusen min. Vi var veldig flaue begge to. "Emhh.. nei, altså, øh" sa Niall uten å komme på noe å si. "Du trenger ikke å forklare deg Irish man, vi skjønner det" sa Louis og lo så han hold på å tisse på meg. "Pass på å ikke få *DN* gravid da." sa Zayn, og de andre guttene begynte å le enda mer. Dette var så utrolig flaut. Vi hadde jo ikke gjort det, men det kunne jo ha skjedd visst jeg ikke hadde hatt, ja, dere vet.

 

"Bare lek som om vi har hatt det, ellers så må vi si at du har mensen, og det vil du vel ikke?" hvisket Niall inn i øret på meg. Jeg bare nikket, og såg opp på Harry, Louis, Liam og Zayn som forsatt sto å lo. "Jasså Niall! Så nå har du endelig fått gjort det. Eller kanskje dette ikke var den første gangen?" sier Louis som den raringen han er. "Gutter! Vi er to ungdommer, som er veldig forelsket. Hvorfor ikke liksom?" sa Niall og jeg begynte å le. Det gjorde visst de andre guttene også. "Vi skal ikke avbryte mer, men husk å bruke beskyttelse da!" sa Louis og nå var de på vei ut døra. "Jadajada gutter! Men hva gjør dere egentlig her?" sa Niall."Vi tenkte å besøke dere! Vi har rom ved siden av, så bare kom når dere er ferdige med hva dere nå driver med" sa Louis før de gikk ut døra.

 

"Det var pinlig!" sa jeg og lo. "Neida, vi kjenner guttene, de er bare slik. Og vi gjorde det jo ikke, så"

602871_441383152583563_196144913_n_large

Hva syntes dere?

-Marte

 


Kommentarer
Postat av:

Mer!!!

29.12.2012 @ 18:59
Postat av: en person

Hei eg ville si det første at eg elsker One Direction og bloggen deras! Menmen tilbake til det eg skulle snakke om: Dere burde fortsette, en kveld begynte eg bare å lese historiene av 1 og 2, eg ble bare helt besatt av historiene! Bare Digger bloggen, dere må fortsette! <3

PS: Historien nr 1 var best! <3

31.12.2012 @ 13:46
Postat av: Terese

Dere må poste en del i morgen, ellers dør jeg!♥ Er helt upset med den!

01.01.2013 @ 02:24
Postat av: hanne panne

Mere! Værsåsnill!

01.01.2013 @ 15:20
URL: http://harikke.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40709600
RSS 2.0