Historie 2 - del 25 - kort del

"Det var pinlig!" sa jeg og lo. "Neida, vi kjenner guttene, de er bare slik. Og vi gjorde det jo ikke, så"

 

Guttene hadde ho kommet til Norge bare for å besøke oss, og vi måtte jo bruke tiden godt. Det var jo ikke så veldig mye å gjøre i Valdres, så vi bestemte oss for å reise til Tusenfryd. "KOm igjen gutta! Nå draar vi!!" ropte Louis ut over hele suiten. "Hva skjedde med meg da?" sa jeg. "Åja! Og *DN* alle sammen!" ropte han en gang til. Man måtte bare le av den gutten. "Skal vi reose da?" sa jeg og gikk inn i bilen. Harry skulle kjøre. 

 

Da vi hadde kommet oss til Tusenfryd, var alle guttene helt gale. Niall og jeg gikk hånd i hånd hele tiden. Det hadde nå kommet ut masse nyheter om at One Direction var i Norge, og mange Directioners hadde nå kommet til Tusenfryd. Guttene syntes det var utrolig koselig å møte forskjellige fans, men de var kanskje litt klengete til tider. Det kom masse jenter bort hele tiden, og politiet måtte til slutt komme. Vi fikk i alle fall tatt noen karuseller, og dagen gikk utrolig flott! 

Det var alt for sent til å reise i tre timer i bil tilbake til Valdres, så vi tok inn på Plaza hotel i Oslo. "Dette har vært en fantastisk dag gutter!" sa jeg og såg på alle. Men vent. Hvor var Niall? Plutselig kommer han ut av døren. "*DN*? Kan jeg få snakke med deg?" 

Denne var veldig kort, men det kommer nok en til i kveld! PS: dere er så utrolig snille, og jeg setter veldig pris på kommentarene! 

-marte


Kommentarer
Postat av: Malin

Mer :)

02.01.2013 @ 16:14
Postat av: Terese

Please post en til i kveld<3 Jeg er hekta på historien! Elsker den <3:-)

02.01.2013 @ 21:45
Postat av:

Mer!!! Elsker historien din helt sytk:)

03.01.2013 @ 19:25
Postat av: martine -

MEER!!!!!

08.01.2013 @ 15:09
URL: http://garmar.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40796298
RSS 2.0