Historie 2 - del 27

Det var alt for sent til å reise i tre timer i bil tilbake til Valdres, så vi tok inn på Plaza hotel i Oslo. "Dette har vært en fantastisk dag gutter!" sa jeg og såg på alle. Men vent. Hvor var Niall? Plutselig kommer han ut av døren. "*DN*? Kan jeg få snakke med deg?"
____________________________________________________________________________________________________________________

Jeg gikk inn på rommet til meg og Niall og satte meg ned på senga. "Hva var det du ville si, Niall?" spurte jeg han. Han såg veldig alvorlig ut, og jeg  vart litt småredd. "Du vet det ikke er lenge til touren starter igjen, og det er jo da du skal hjem igjen til Norge. Hva gjør vi da?" sa han. Jeg hadde ikke tenkt denne  tanken på en god  stund, men skjønte at jeg bare måtte gjøre det. "Jeg vet ikke.. Vil at dette skal fungere." sa jeg og såg rett på han. Han såg veldig trist ut, og  jeg klarte ikke å se på  han lenger. "Du aner  ikke hvor mye jeg vil at dette  skal funke  *DN*!" sa han og  nå smilte han. "Vi finner nok ut noe. Men vi må besøke hverandre, og  vi har jo telefoner." sa jeg, selv om jeg visste det ikke var det samme. Niall  bare nikket. "Vi går ut til de andre nå, og koser oss de tre siste dagene vi har i Norge." sa han og vi gikk ut igjen til de andre. "Går det bra *DN*? Du ser deppa ut?" sa Zayn når vi kom ut. "Det går helt fint! Er bare noe småting" sa jeg og  smilte ett lite smil. "Bro? Går det bra eller?" sa Louis til Niall. "Jada, det går helt fint" sa han.

Vi satte oss i sofaen for å se på film. Når filmen vi hadde sett på, var fedig gikk jeg og Niall på badet. "I morgen er det nest siste dag her i Norge. Jeg digger landet ditt *DN*." sa Niall. "Ja, det er utrolig dumt. Så bra du liker det!" sa jeg og smilte før jeg kysset han på munnen. Vi gikk å la oss i sengen. "Så? Har du tenkt på det jeg sa tidligere i dag?" sa Niall og såg bort på meg. "Ja, jeg har det. Det er jo alt gor tidlig å flytte sammen, så den eneste muligheten er å møtes ofte og snakke i telefonen hver dag" sa jeg og smilte mot han. Han såg ut til å bli litt gladere. "Ja, det er alt for tidlig å flytte i sammen, men det du sa var jo en god ide. Det koster kanskje litt mer, men det har vi vel råd til?" sa han. Jeg nikket før jeg kysset han på munnen. Han var virkelig verdens beste kjæreste. "Men vi tenker ikke mer på der nå. Nå skal vi kose oss" sa han. Vi satte på en fin film, for ingen av oss var særlig trøtte. Plutselig hører vi  en merkelig lyd utenfor døren vår. "Hva søren var det der?" sier Niall veldig usikker. Plutselig dunker det i døren, og den går opp. Der sto Louis med masse tårer i øynene.

Hvofor gråter Louis?

-Marte


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40916119
RSS 2.0