Historie 2 - del 28

Plutselig hører vi  en merkelig lyd utenfor døren vår. "Hva søren var det der?" sier Niall veldig usikker. Plutselig dunker det i døren, og den går opp. Der sto Louis med masse tårer i øynene.
____________________________________________________________________________________________________________________________

"Louis! Hva har skjedd?" sier jeg veldig forfjamset. Jeg ser bort på Niall, og det ser ut som om han har sett ett spøkelse. "Jeg og Eleanor  hadde en stor krangel" sier han utrolig lei seg. Å nei. Jeg visste hvordan det var når  kjærester kranglet, og det var ikke  særlig morsomt. "Ånei! Går det bra bro? Du vet jeg alltid er her for  deg" sier  Niall og stryker han på ryggen. "Takk Niall. Godt å ha venner som deg her. De andre guttene sover, så du var den eneste jeg kunne gå til. Digger deg!" sier Louis med ett lite smil om munnen.

 

Louis hadde sittet inne hos oss og sett på film i mange timer. Klokken hadde nå blitt fire på natten, og Louis gikk tilbake til sitt eget rom. Han hadde lovet oss å ringe Eleanor i morgen tidlig for å snakke med henne. Han var så utrolig lei seg, og det skjønte jeg veldig godt. Var ikke så veldig morsomt å krangle med  den personen man elsket mest i hele verden.

734639_182488328563593_347463762_n_large

Neste morgen våknet jeg av at noen banket på døren vår. "Kom inn!" ropte Niall med en skikkelig morgenstemme. Inn kommer en strålende glad Louis. "Gjett hva dere! Jeg og Eleanor fikk snakket!" sa han kjempeglad. "og?" sa jeg. "VI ER VENNER IGJEN!" roper han. Jeg og Niall må bare le. Han er så utrolig søt, og når han er  glad, er han  utrolig morsom. "Så bra! Hils henne i fra meg da" sier jeg med en vennlig stemme. De to ukene uten Niall, hadde jeg snakket ganske mye med Eleanor. Hun visste alt om å være langt borte i fra kjæresten sin, og ga meg noen gode råd. Hun var en kjempehyggelig jente, og Louis var heldig. "Det skal jeg gjøre. Hade turtelduer" sier han før han stormer ut av rommet. Jeg og Niall bli bare sittende igjen å  se på hverandre  før vi bryter ut i latter. "Han er bare så random" sier  Niall. "HAHAH ja!" ler jeg frem. "Hva skal vi engentlig gjøre i dag?" sier jeg og blir seriøs igjen. "Det er en overraskelse" sier Niall skikkelig hemlighetsfull.

Tumblr_lw165zyaof1qcdn54o1_500_large

Hva tror dere overraskelsen er?

-Marte


Kommentarer
Postat av: One Direction

Utrolig stilig design ! :) Og vi likte bloggen veldig godt og ! Hvis du vil så kan du gjerne ta en titt innom vår One Direction blogg, www.proudirectioners.blogg.no :) Da hadde vi blitt glade

13.01.2013 @ 21:00
URL: http://proudirectioners.blogg.no
Postat av: Malin

Kommer det mer snart? Elsker den! :)

26.01.2013 @ 18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40917367
RSS 2.0