HISTORIE 1 - DEL 51 - SISTE DEL!

"d..dd..du tuller nå ikke sant?" Sa du. Harry ristet på hodet. Du hørte alle guttene gispe i bakgrunn. 
________________________________________________________________________________--

Du elsket huset og du ville bare hoppe til verdensrommet og ned igjen. "DET ER NYDELIG HARRY!!!" Ropte du. Alle guttene begynte å le, men det brydde du deg lite om nå.

1 år senere:

Det hadde skjedd mye det siste året etter att dere hadde flyttet inn i det nye huset. Du og Harry hadde hatt ett par krangler, men de varte ikke lenge. Dere var utrolig lykkelige nå og du kunne ikke ønske deg ett bedre liv. Moren og faren din hadde vært ganske mye på besøk. Lissie hadde du ikke hørt så mye i fra, men hun hadde vært på besøk ett par ganger. Hun hadde blitt god venn med mange av kjendisene og hadde ikke så mye tid til å være med deg.

 

Det var nå kveld og du og Harry satt å såg på tv. Plutselig skrudde Harry av tv'en. "Hvorfor tok du av tv'en?" Spurte du. "*DN*? Det er noe jeg bare må si deg" Sa han. Du vart litt redd. Hadde han tenkt til å slå opp med deg etter mer enn ett år? "jeg elsker deg så utrolig høyt og jeg får ikke satt ord på hvor mye du betyr for meg. Derfor lurte jeg på noe" Sa han og satte seg ned på kne. Du vart helt målløs. "*DN*&EN*? Vil du gifte deg med meg?" Sa han. Du kjente tårene komme. Du hadde så utrolig lyst til å gifte deg med han. "JAAA!" Ropte du og hoppet i armene til Harry.

 

Du var så utrolig glad. Plutselig, mens du kysset Harry, vart du skikkelig kvalm og det kjentes ut som om du måtte spy. Du slapp Harry og sprang inn på badet. Harry sprang etter. Du kastet opp og tørket deg rundt munnen. "*DN*? Føler du deg ikke bra?" Sa han. "Jeg vart bare utrolig kvalm. Kanskje jeg ikke er helt i form?" Sa du. Du begynte å tenke deg om. Du kom til å tenke på att dere hadde jo hatt dere her om dagen og Harry hadde ikke brukt beskyttelse. Tenk om du var gravid? "Harry? Jeg tror jeg vet hva det er. Jeg tror jeg er gravid" Fikk du sagt. 

 

Harry såg på deg med ett bekymret blikk. "Det er bare en måte å finne det ut på. Jeg går ut å kjøper en graviditetstest til deg." Sa han. "Men tenk om papsene ser deg da?" Sa du. "Ta det rolig, jeg tar på meg noen klær jeg aldri kunne gått med og bruker caps." Sa han. Du sa hadet til Harry og han gikk. Du tok opp genseren og tittet på magen din. Den var kanskje blitt litt større. Du visste ikke helt. harry kom tilbake med en pose i hånden. Han gav den til deg og du gikk inn på badet. Du tok opp testen og såg på den. 

Du ventet i spenning. Plutselig kommer det noe opp på skjermen. Den viste positiv. Du reiste deg og gikk ut til Harry. "harry? jeg er gravid" Sa du. Han såg på deg med ett smil som gjorde deg så glad. "Så bra! jeg kommer til å støtte deg 100% i denne perioden" Sa han. Du ble så glad. Du hadde verdens beste gutt. "Jeg kan ikke tro att dette skjer så fort. Først forlover vi oss og like etterpå finner vi ut att du venter barn" Sa Harry. Du nikket. Harry gikk bortover mot deg og såg på magen din. "Tenk att vår lille baby faktisk ligger inne i magen din!" Sa han. 

1 år senere:

Det hadde bare gått litt uner en måned siden du fødte ungen din. Harry hadde vært med hele tiden og støttet deg. Det var en liten jente som kom. Hun hadde hatt masse hår på hodet og lignet mest på Harry. Dere var så lykkelige og alle hadde støttet deg. Du tenkte du ikke kunne få det bedre. I morgen skulle du og Harry gifte dere. Du hadde valgt brudekjole som hang klar. Lissie skulle komme for første gang etter att du hadde fått babyen. Du og Harry hadde funnet på navnet Henriette. Dere syntes begge det var ett fint navn. 

 

Dagen etter våknet du av att Lissie kom inn på rommet ditt. "^Åh! Lissie! så lenge siden sist!" Sa du. Dere snakket masse. Lissie syntes Henriette var utrolig fin og du ble litt stolt. "Men du? Vi må jo ordne klar til du skal gifte deg! iii" Sa Lissie. Dere gjorde alt klart og du syntes du såg kjempefin ut. 

Du gikk oppover kirkegulvet og såg Harry stå å vente på deg. Han var så utrolig kjekk i dress! 

dere gikk opp på alteret og presten sa noen ord før dere sa ja til hverandre. Nå var dere endelig gift. Du kunne ikke vært mere lykkelig nå! Du hadde verdens beste kjæreste, verdens beste barn og verdens beste venner. Hva kunne bli bedre? Ved middagen skulle Harry holde tale.

Kjære *DN*. 
Helt siden jeg såg deg for første gang på fonserten i Norge, har jeg visst att det var noe helt spseielt med deg. Du var så utrolig pen, men også utrolig snill. Jeg likte deg ved første blikk. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort visst du ikke kom på den konserten eller sa ja til å bli med meg på date. Du er og vil alltid være den jenta i mitt liv. Jeg håper vi kommer til å holde ut for alltid, for det er noe jeg nemlig har så utrolig lyst til . Jeg får ikke sakt hvor mye jeg elsker deg, for ingen ord er så sterke som det jeg føler for deg. Jeg har verdens beste jente, verdens beste barn og verdens beste venner! Jeg har utrolig lyst til å takke noen andre, som også er her i kveld. Niall, Louis, Zayn og Liam. Dere er de beste guttene i verden og jeg vil bare si tusen takk for att dere har holdt ut med att den snakken om *DN*: Så tilbake til deg, *DN*. Jeg elsker deg så utrolig høyt!

Du var utrolig rørt og du hadde felt en del tårer under talen hans. Du såg deg rundt og såg alle i salen gråt. Til og med de andre guttene i One Direction. One Direction fantes enda, og du vart utrolig glad for att Harry kunne gjøre det han elsket men fortsatt være med deg og Henriette.

 

Det begynte å bli sent. Moren din hadde tatt vare på Henriette hele tiden. Hun ville du skulle få ett perfekt bryllup uten og tenke på Henriette. Klokken var fem før dere kom dere i seng. "*DN*? Jeg er så utrolig gld for att vi møttes. Jeg er bare så uendelig glad i deg. Jeg håper vi holder ut for alltid!" Sa Harry. "Det samme med deg, Harry. Jeg elsker deg så uendelig høyt!" Sa du. Du gav Harry ett godt kyss på leppene før du la deg ned i sengen. "Jeg elsker deg *DN*"Hørte du Harry si rett før han sovnet. Du kunne ikke tenke deg ett bedre liv enn det du hadde nå. 

-da var denne historien ferdig! jeg kommer til å lage flere historier, så bare vent :-) jeg håpet dere har kost dere mye med historien! 
Hadde vært hyggelig å høre hva dere syntes om historien?

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 50 - nest siste del!!

Du hadde tenkt veldig mye på hvor mye du hadde likt Harry og fant ut att det var veldig mye. "Aww. samme med meg" sa han.


 Dagen dere flytter til England (det skjer ikke noe stort på den ene dagen, så derfor hopper jeg litt):

Dere hadde pakket alle tingene deres og var klare til å dra. Louis skulle kjøre til flyplassen med Niall, Harry, Zayn, Liam, Moren og faren din og deg. Da dere kom til flypassen såg moren din skikkelig lei seg ut. "Mamma! Ikke gråt. Jeg og Harry får det utrolig bra i England og du kan komme på besøk ofte og vi kan komme til dere!" Sa du. "Jenta mi! jeg kan ikke skjønne att du har blitt så stor. Jeg vet dere kommer mye på besøk." Sa hun. Du tørket noen tårer som hadde trillet fram i øyenkroken din. "hade alle sammen! Kommer til å savne dere" Sa du. Alle guttene sa hade og dere gikk til gaten deres. Dere fikk satt dere inn på flyet og var nå klare til å reise til England. Dette ville bli starten på ditt helt nye liv! 

Dere hadde landet og dere gikk ut av flyet. Når dere kom ut av flyplassen satte dere dere inn i en bil som kjørte dere til leiligheten deres. "Skal jeg og du bo i samme leilihet som du og Louis? har hørt dere deler leilighet." Sa du. "nei, det skal vi ikke. Jeg har nemlig kjøpt en engen leilighet bare til meg og deg!" Sa han. Du vart helt sjokka. Hadde han kjøpt en leilighet bare til deg og han. "Du tuller nå Harry`? Ikke sant?" Sa du. Han ristet på hodet. Bilen stoppet og dere gikk ut. Alle guttene skulle visst være med å se på huset. Når du såg oppover på huset, vart du helt målløs. "d..dd..du tuller nå ikke sant?" Sa du. Harry ristet på hodet. Du hørte alle guttene gispe i bakgrunn. 

-nest siste del er ute nå! siste del blir lang!

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 49

"Det var det du mente, ja! Jeg hadde en misstanke, men tenk om det var noe annent liksom" Sa han.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dere kledde på dere og la dere. Det hadde vært en hard dag. "God natt, jenta mi!" Sa Harry. "God natt gutten min!" Sa du. Du fikk sommerfugler i magen av att han kalte deg jenta si. Du hadde lyst til å finne på noe ekstra spesielt før dere reiste til England.

Harry sin synsvinkel:

Jeg våknet helt av meg selv. Jeg såg bort og der låg *DN* helt rolig. Hun var utrolig søt der hun låg og jeg hadde særiøst lyst til å kysse henne. Jeg ville ikke vekke henne, så jeg måtte nok vente med kyssene. Jeg skrudde på iPhonen min og såg hva klokka var. Den var 14.04. WOW! Hadde vi sovet så lenge? "*DN*? Jeg tror vi må våkne. Klokka er to" Sa jeg. "Hva? Er klokka TO?" Sa hun. Jeg begynte å le og hun slo meg med en pute så jeg ramla på gulvet. "Haha. Ikke skad meg før vi reiser til England da!" Sa jeg. Jeg gledet meg så til vi skulle til England.

 

Når vi kom hjem igjen til *DN*, måtte vi pakke veldig fort. Vi skulle nemlig reise dagen etter vi kom hjem igjen i fra denne hytten her. "*DN*? Vi må pakke veldig rakst når vi kommer hjem i morgen, vi skal nemlig flytte til England i over i morgen" Sa jeg med ett stort smil om munnen. "Okei. Det skal vi nok klare" sa henne. "Åh! Harry, jeg bare gleder meg så til å flytte til England med deg!" Sa hun og kysset meg rett på munnen. Sommerfuglene kom frem i kroppen min og holdt på å eksplodere inne i meg. 

Din synsvinkel:

"Skal vi gå ned å spise?" sa du. "Jaok. Jeg er ganske sulten" Sa Harry. Dere gikk ned i bare pysj for å finne noe å spise. "Det er visst ikke så mye mat her. Vi reiser på McDonals" Sa Harry. du visste han skulle si Mcdonals for du visste alle guttene elska å spise der. Niall likte jo også VELDIG godt å spise på Nandos. "Vet du Harry? Jeg er så sykt forelsket i deg! Magen min holder på å eksplodere hver gang jeg er med deg." Sa du helt plutselig. Du hadde tenkt veldig mye på hvor mye du hadde likt Harry og fant ut att det var veldig mye. "Aww. samme med meg" sa han. 

-Sorry for veldig lite historie, men jeg er ikke så flink til å blogge for tiden! Jeg kommer til å avslutte historien veldig snart. 
Kommer en del til i dag :)

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 48

"Ehh.. Ikkenoe?" Sa du. "*DN*! Jeg ser det er noe. Du kan si alt til meg vet du" Sa han. Skulle du si hva du tenkte på?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Okei da! Jeg bare tenkte på att det kanskje kom til å skje litt ting her" Sa du. "Som hva?" Sa Harry litt flørtete. "Dust! Du vet hva jeg snakker om" Sa du og smilte. "Nei. Det vet jeg ikke" Sa han. "Ok da! Skal vi gå inn?" Sa du for å få han på andre tanker. "*DN*! Ikke skift tema" Sa han. Du vart litt flau for att du hadde sagt det du tenkte på. "Hva er det du lurer på da?" Sa du. "Hva du mente når du sa litt ting kom til å skje her" Sa han. Du trodde han tullet, men han såg faktisk ganske alvorlig ut. "Det jeg mente var bare att det kan skje litt ting som jeg ikke kan si helt enda." Sa du. "Okei, da venter jeg til det skjer og da kan du si det?" Sa han. DU måtte begynne å le litt inni deg, for han var litt dum men utrolig søt! "Skal vi gå inn?" Sa Harry. Du nikket og dere gikk inn. "Jeg går å dusjer jeg visst det er greit" Sa du. "kan jeg bli med?" Sa Harry. "Haah. Sorry my boy" Sa du. "Pleease" Sa han og satte seg ned på kne. Han var så utrolig søt og du klarte nesten ikke å si nei. "Okei da!" Sa du. Dere gikk inn i dusjen og dusja. Det var første gang dere var nakne for hverandre, men det gikk bra siden du stola på Harry. Dere hadde forresten også hatt dere i dusjen. Du hadde aldri gjort det før, så det var litt vondt, men på samme måte godt. 

Det begynte å bli sent, så dere gikk og la dere. "Angrer du i stad jenta mi?" Sa Harry. "Nei. Og det var det jeg mente med att det kanskje kunne skje noe til deg" Sa du. "Det var det du mente, ja! Jeg hadde en misstanke, men tenk om det var noe annent liksom" Sa han.


Hva syntes dere?

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 47

"Hemmlig! men jeg gleder meg veldig. Loveu<3" Du begynte veldig å lure på hva dere skulle. 
--------------------------------------------------------------------------------------

Klokken nærmer seg seks og du var klar. Du hadde tatt på deg en nydelig kjole og svarte pumps.

 

Du hørte det tute utenfor huset ditt og du gikk ut. Når du kom ut stod det en utrolig fin og hvit limousin. Du satt deg inn. "Mrs Styles? Mr Styles venter på deg" Sa sjåføren. Du likte att han kalte deg Mrs Styles. Når du kom fram gikk du ut av bilen. Du går Harry som stod og ventet på deg. "WOW! Du er nydelig *DN*" Sa han. "Sier du?`" Sa du litt flørtende i stemmen. Dere gikk bortover og plutselig fikk du øye på ett nydelig hus med basseng. 

"Nydelig! Jeg elsker det!" Sa du. "Bra du liker det. Vi skal bo der i noen dager!" Sa Harry. "Det blir koselig" Sa du skikkelig flørtende. "oh! i like it1" Sa Harry like flørtende. Du elsket huset og du gledet deg til å bo der. Du trodde det kom til og se forskjellige ting mens dere var her, men du ville ikke si noe til Harry om det. "*DN*? Hva er det du tenker på" Sa Harry. Du hadde vært i din egen verden en liten stund og nå lurte Harry på hva du tenkte på. "Ehh.. Ikkenoe?" Sa du. "*DN*! Jeg ser det er noe. Du kan si alt til meg vet du" Sa han. Skulle du si hva du tenkte på?


Skal du si det? 
Kommer en del til!

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 46

Du og Harry begynte å tullesloss og like etter sovnet dere begge. 
---------------------------------------------------------------------------------------

Dagen etter våknet du av att moren din ropte på deg. Du gikk ned og der satt moren og faren din på kjøkkenet. "Vi vil snakke litt med deg *DN*" Sa faren din. "Det er anngående det att du flytter til England med Harry om bare en uke" Sa moren din. "Ja? Hva er det dere skal si da?" Sa du etter att det hadde vært en liten pause med bare stillhet.  "Vi vil høre om du er helt sikker på valget og att du føler deg trygg i en så stor by. Dere har jo ikke vært sammen så veldig lenge." Sa moren din. Du ble litt irritert på de for du var helt sikker og hadde sakt det til dem sikkert hundre ganger. "Mamma og Pappa! Jeg er hundre prosent sikker på att jeg vil bli med til Harry i England. Alle guttene er utrolig hyggelige og jeg føler meg utrolig trygg når jeg er med dem!" Sa du ganske bestemt. "Javell vennen. Vi skal ikke spørre deg om mere. Hvor er guttene forresten?" Sa moren din. Det hadde du ikke tenkt på. Du gikk opp på rommet ditt og fant mobilen. 

Du hadde fått en melding og den var i fra Harry. "Hei! Jeg er ute og fikser en overrskelse til deg. Vær klar klokka seks med fint tøy. Det kommer en fin bil å henter deg! Loveu <3" Stod det. Du bare svarte med ett hjerte og gikk ned på rommet til de andre guttene. Du begynte å småle når du kom inn på rommet. Alle låg i samme seng og sov. Liam hadde det ene beinet over hodet på Niall og Zayn sin hånd var i fjeset til Louis. "God Morgen gutter! Nå må dere nesten stå opp!" Sa du. Liam, Zayn og Louis stod opp men Niall hadde absolutt ikke lyst. "Niall! Du må våkne! Klokka er faktisk to på dagen!" Sa du. "Åhh! Ja vell da!" Sa Niall. Du gikk opp på rommet ditt og akkurat når du kom inn døra fikk du en melding. 

 

"Forresten: Ta med deg en bag med klær. Vi blir borte i tre dager!" Stod det. Det var selfølgerlig i fra Harry. "Hva er det vi skal? <3" Skrev du tilbake. To minutter etter fikk du igjen svar. "Hemmlig! men jeg gleder meg veldig. Loveu<3" Du begynte veldig å lure på hva dere skulle. 

Sorry for veldig dårlig oppdatering men jeg har det veldig travelt for tiden....

-marteig


HISTORIE 1 - DEL 45

Nå var det bare Harry og Niall du skulle snakke med. 
---------------------------------------------------------------------

Du grudde deg litt til å snakke med de etter som Niall kom til å bli veldig flau. "Sett dere ned, det er noe jeg og Niall har noe vi skal si. Og det er det jeg sa til deg i stad og som vi diskuterte her nå nettop." Sa du. Begge såg ut til å få ett litt trist uttrykk i fjeset. "Det eneste jeg vil er att jeg får ha deg og att Niall IKKE slutter i bandet. Jeg er ikke sur på deg Niall. Jeg vil du skal vite det." Sa Harry. Niall såg ut til å lette på blikket litt. "Tusen takk, Harry! Det betyr mye att du sier det" Sa Niall. "Men hvordan skal det løse seg? Skal jeg og *DN* bare date som før og du fortsetter i bandet som venn til *DN*?" Sa Harry. "Det er den eneste beste muligheten" Sa Niall. Alle var fornøyde og du ga Niall en klem. 

 

Dere gikk nd til de andre og snakket om att dere hadde blitt venner igjen. Dere satt og pratet om alt og ingenting helt til langt på natt. "God natt alle sammen!" Sa du. Alle sa god natt og du og Harry gikk for og legge dere. "*DN*? Det er noe jeg må si deg." Sa Harry. "Ja? Hva da?" Sa du. "Jeg har ikke følelser for deg lengere!" Sa han. uttrykket ditt ble helt tomt og du fikk tårer i øynene. "HAHAH! Jeg bare tulla *DN*! jeg er veldig lei meg for det, men måtte bare se om du vart lei deg." Sa han. 


Du og Harry begynte å tullesloss og like etter sovnet dere begge. 

 

-Sorry for kort del, men har ikke mere tid.

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 44 LANG DEL!!

"*DN*? Kan jeg snakke med deg?" Sa han. 
------------------------------------------------------------

Du vart med Niall ut i gangen. "Hva er det du skal si Niall?" sa du. Du lurte veldig på hva det var. "Jeg har tenkt til å slutte i One Direction! Jeg klarer ikke å se på att jeg sårer Harry ved å være ved deg og du og Harry kommer til å være sammen veldig lenge!" Sa Niall. Det Niall sa kom som ett stort sjokk. Han kunne vel ikke mene det han sa? "HVA ER DET DU SIER?!" nesten ropte du ut. Du såg på Niall at han var sjokka av att du nesten ropte. "Sorry Niall. var ikke meningen å rope! Men du kan ikke mente att du slutter i One Direction for meg?" Sa du. "Jo *DN*. Det er det jeg mener!" Sa han. "Du? Jeg skal snakke med Harry jeg. Han blir ikke sur, det bare vet jeg." Sa du. "Okei da! Men du må ikke tro att jeg slutter fordi jeg ikke liker att du og Harry er sammen, men jeg liker deg så utrolig godt og følelsene mine blir ikke mindre og mindre men større og større" Sa du.

 

Du vart litt sjokka over det Niall sa. Du husket jo att Louis hadde sakt att følelsene til Niall bare vart større visst det var en veldig spesiell jente. Du måtte virkelig snakke med Harry. One Direction kunne ikke bli oppløst på grunn av deg! Du og Niall gikk ut igjen til de andre. Dere måtte prøve og late som ingen ting. Du såg på Harry att han var litt forvirret. Du satte deg på fanget hans og visket inn i øret hans att dere tok det etterpå.

 

Når dere hadde sittet nede en god stund til, gikk du og Harry opp på rommet deres. "Hva var det Niall snakket med deg om?" Sa Harry og smilte. Du satt bare og såg alvorlig på han og du såg att smilet hans vart veldig bekymret. "Du har falt for Niall i stedet for meg ikke sant?" Sa han. "Neineinei Harry! Det må du absolutt ikke tro. Det er bare det att Niall vil slutte i One Direction." Sa du. Han vart helt forskrekket. Du forklarte han alt og han skjønte det godt. "*DN*? Jeg tror vi må ha ett bandmøte her opp nå med en gang!" Sa han. Alle guttene kom inn på rommet. Harry tok opp saken og de diskuterte den i en liten stund. "Men Niall kan ikke slutte i bandet! Det går jo bare ikke!" Sa Zayn og var nesten på gråten. Alle var enige og plutselig begynte Niall og gråte. 

"Hva er det Niall?" Sa Liam. "Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for jeg liker *DN* så utrolig godt, men henne er sammen med Harry! Hvorfor må det være så vanskelig?" Sa han. Nå brydde han seg ikke om hve, som var rundt han eller noe, han bare sa det rett ut. Harry visket i øret ditt att du måtte trøste han. Du gikk bort til Niall og trøsta han. "Niall, det går bra! Jeg er helt sikker på att følelsene går bort en gang." Sa du og såg bort på Louis. han såg på deg og ristet på hodet. "Louis? Kan jeg snakke litt med deg alene?" Sa du. Han nikket og dere gikk ut av rommet. "hvorfor ristet du på hodet ditt Louis?" Sa du. "Det er bare det jeg sa til deg for en liten stund siden. Visst Niall får følelser for en veldig godt, så går det nesten aldri bort før han får henne" Sa Louis.

 

Du tenkte att det var Harry du likte, men att du syntes utrolig synd på Niall. "Men Louis? Hva skal jeg si da?" Sa du oppgitt. "Du skal ha en samtale med Harry og Niall og dere skal finne ut av det." Sa han. dere gikk ut og du ba de andre guttene gå ut. Nå var det bare Harry og Niall du skulle snakke med. 

Hva skjer videre? 
har ikke fått blogget i helgen fordi jeg har vært på speidertur.Lang del til dere nå da! :)  

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 43

"Takk! Visste du att du er utrolig nydelig?" sa han. Du smilte og ga han et godt kyss!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Du? Skulle ikke vi ha filmdag med resten av guttene?" Sa du. "Jo, det skulle vi! Kom så går vi ned til de andre!" Sa Harry og tok hånden din. "Dere har ornet opp, ja?" Sa Louis. "Japp! Alt var bare en sor miss!" Sa du og såg bort på Niall. Han stod å såg litt forundret ut. "Sier det etterpå" Sa du med leppene. Han skjønte nok hva du mente. "Hva slags film skal vi se da?" Sa Liam. "Hmm... Vi kan se The Notebook?" Sa du. Alle var enige i det. 

Dere var nå kommet til den perverse delen i filmen. Det såg ikke ut som om alle var så begeistra for den scenen. Alle begynte å snakke sammen. Du begynte å snakke med Harry. "Du er heller ikke så begeistra for den scenen eller?" Sa han. "Nopp! Er du?" Sa du. Harry bare nikket på hodet. Nå var den scenen over og du begynte å se på filmen igjen. Når filmen var ferdig kom Niall bort til deg. "*DN*? Kan jeg snakke med deg?" Sa han. 

Hva skal Niall si?

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 42

"*DN*! Nå er det nok! Jeg orker ikke mere fra deg nå!" Sa han.
-------------------------------------------------------------------------------

"Ehh? Hva er det du mener?" Sa du. Du vart utrolig redd for hva Harry hadde å si. "Bli med opp på rommet! Dette tar vi to alene!" Sa han. Du ble med Harry opp på rommet deres. "Så? Hvorfor er du så sur?" Sa du. Harry hadde ikke sagt ett ord til deg mens dere gikk opp og såg utrolig sint ut. "Hva sjedde på vei til butikken *DN*?" Sa Harry. "Jeg og Niall gikk og snakka, han sa han var utrolig lei seg for att han hadde kyssa meg og så sa jeg det gikk bra og ga han en klem" Sa du. "Sikker på att det bare var en klem?" Sa Harry frekt og surt. "Ja! Hvorfor tror du ikke på meg?" Sa du.

 

"Se her da!" Sa Harry og rakte deg mac'en sin. Der såg du en side med du og Niall som forsidebilde. "*DN*&EN utro med superkjendis Harry Styles?"  var overskriften. Du fortatte å lese. I ettermidag var *DN&EN* sett ute på gåtur med bandkameraten Niall Horan. Harry Styles og Niall horan har alltid vært gode venner, men kan dette bety slutten for bandet? Du leste i gjennom det ett par ganger, før du såg litt lengere ned. Der såg du ett bilde av att du og Niall klemmer. Det som var så dumt var att det var tatt i fra feil vinkel, så det såg ut som om dere kysset. "Harry! Jeg kan forklare!" Sa du. "Hahaha! Den forklaringen skal være god!" Sa Harry og lo en frekk latter. 

  image 

Du forklarte han alt. Han såg bare på deg. Plutselig kom han nermere deg. Du trodde han skulle slå deg. Men der tok du feil. Du kjente plutselig leppene hans oppå dine. Det var overraskende. "Hvorfor gjorde du det? Er du ikke sur på meg?" Sa du. "Jeg tror på deg, *DN*! Jeg vet du ikke ville kysse Niall igjen!" Sa han. "Vet du att du er så utrolig kjekk?" Hvisket du inn i øret hans. "Takk! Visste du att du er utrolig nydelig?" sa han. Du smilte og ga han et godt kyss!

Hva skjer viderere?

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 41

"God morgen alle sammen!" Sa du. 
---------------------------------------------------

 Alle sa god morgen. Dere begynte å spise frokost. "Så? Hva skjedde med deg og Lissie da?" Sa Harry. "Vel, vi bare begynte å diskutere en liten, teit ting også vart det til en stor krangel" Sa zayn. Alle bare nikket og spiste videre. "Hva skal vi gjøre i dag da?" Sa Louis. "vet ikke jeg. Vi kan jo bare være inne å se på filmer eller noe?" Sa du. Alle syntes det var en god ide. "Så? Hvem vil bli med meg på butikken å kjøpe godis?" Sa Niall. "Hva om Niall og *DN* går på butikken, så gjør vi resten her?" Sa Liam. Alle syntes det ar en god ide. Til og med Harry. "Så? Skal vi gå da?" Spurte Niall. 

 

 

Dere begynte å gå bortover mot butikken. "Så? Hvordan går det med deg om dagen? Vi snakker jo ikke så mye sammen." Sa du. "Det går bra med meg. Og med deg da?" Sa Niall. "Med meg går det bra! Jeg gleder meg utrolig til å flytte med Harry til England!" Sa du. "Hehe. Det skjønner jeg godt! England er en fin plass" Sa Niall. "Men hva skal vi ha på butikken?" Spurte Niall. "Godteri!!" Sa du og smilte. Du følte du kunne si alt til Niall elv om han bare var en venn og det kysset hadde dere for lengst glemt. "*DN*? Jeg er utrolig lei meg for att jeg kysset deg." Sa Niall. Du såg att han mente det. Du gav han en god klem før dere gikk inn i butikken.

"Oii! Butikken i Norge var kul! Hva heter denne?" Sa Niall. "Haha! den heter Rema." Sa du. "Hvaaa? Reame?" Sa Niall. Du fikk helt latterkrampe. Niall var utrolig morsom. Niall såg bare litt forvirret på deg før dere handlet videre. "Nå er vi endelig ferdige." Sa Niall. "Nopp. Vi har glemt en ting" Sa du og smilte mot Niall. Du gikk bort til brushyllen og hentet ett par brus. "Nå er vi ferdige!" Sa du. Du og Niall betslte og gikk tilbake. Når du kommer inn døra er det første du ser en utrolig sur Harry som kommer mot deg. "*DN*! Nå er det nok! Jeg orker ikke mere fra deg nå!" Sa han.

Visst du har twitter, følg oss ----->HER<-------

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 40

"God natt *DN*" Sa han.
-------------------------

 Neste dag våknet dere av Zayn ropte. Du og Harry gikk ut i gangen og såg Zayn som stod å ropte i en telefon. Når han hadde lagt på sa du "Zayn? hvorfor roper du i den telefonen?"."Jeg og Lissie har bare hatt vår første krangel, ikke noe mer enn det" Sa Zayn. Du og Harry bare nikket og gikk opp igjen på rommet. "Siden vi først våknet, kan vi jo like så godt stå opp?" Sa Harry. "Oki, må bare gjøre dette først" Sa du og kysset han på de deilige leppene hans.


"Hva var det godt for?" Sa han. "Måtte bare kysse de deilige leppene dine!" Sa du. Harry begynte bare å le. "Det er bare noe jeg må si til deg, *DN*" sa Harry. "Ja? Hva da?" Sa du. "Jeg bare elsker deg!" Sa han. Du såg bare seriøst på han. "Jeg elsker deg også!" Sa du. Dere kledde på dere og gikk ned. "God morgen alle sammen!" Sa du. -Vil du få One Direction til Norge? Trykk HER!

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 39

Dere ble enige om å se The Last Song.
-------------------------------------------------

 Dere var kommet til den siste og den triste delen i filmen. "Niall? Gråter du?" Sa Harry. "Nei?" Sa Niall. Alle begynte å le. Det var tydelig att Niall satt å gråt selv om han ikke ville vise det til dere andre. "Det er ikke farlig å gråte, Niall. Det er faktisk veldig søtt" Sa du og gav han ett kyss på kinnet. "Skal ikke vi andre få?" Sa Harry. Nå måtte du kysse Liam, Zayn og Louis også på kinnet. Til Harry gav du ett stort og vått kyss på munnen. "Det var urattferdig att Harry fikk kyss på munnen mens vi bare fikk på kinnet" Sa Louis og lekte sur. "Neida. Visst du vil ha på munnen, ring Eleanor!" Sa du. Han begynte å le. "Skal vi ta NSP med bare nødt?" Sa Liam. Alle var med. "Jeg tar *DN*! Du må kysse Louis på munnen!" Sa Liam. Åneeeii. "Har vi nekt?" Spurte du. Han ristet på hodet. "Så jeg MÅ kysse Louis?" Spurte jeg og la trykk på må. Han nikket. Du såg bort på Harry. Han smilte mot deg og nikket om at det var greit. "Det går faktisk greit for meg visst dere bare mener det vennskapelig! Men BARE denne gangen!" Sa Harry. Du bøyde deg fram og kysset Louis bare i ett halvt sekund. Du såg på Harry. Han smilte ikke, men han såg ikke så sur ut. For å mene att du var forelsket i harry, bøyde du deg fram og kysset han godt. 

Det var en hyggelig kveld. Larry måtte kysse på munnen. Du syntes det var helt greit fordi de to bare var venner og Harry var din kjæreste. Du og Harry måtte også kline. Da dere skulle gå å legge dere, kom moren din ut i stuen og spørte om hun kunne få snakke med deg og Harry. "Så? Hva skal du si?" Sa du. "Det var crewet deres som ringte i stad og de sa dere måtte bli litt lengere i Norge på grunn av att dere skal ha en konsert til her." Sa hun. Du og Harry vart superglad og kysset. "Natta turdelduer!" Sa moren din. dere gikk først og sa det til resten av gutta og så la dere, dere. "God natt, Harry" Sa du. "God natt *DN*" Sa han. 

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 38

"Så? Du tilgir meg?" Sa du. "Ja, det gjør jeg" Sa Harry og kysset deg godt på leppene. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Skal vi gå ned til de andre eller?" Sa Harry. Du nikket og dere gikk ned igjen. Dere kom gåendes hånd i hånd så alle skjønte nok att dere hadde ordnet opp. "Da har vi på nytt to kjærestepar i huset!" Sa Liam. "To?" Spurte alle de andre. "Ja. *DN* og Harry og Zayn og Lissie!" Sa Liam. "OOOOO... Så du og Lissie er sammen altså?" Sa du. "Ehh.... Vi er vel kanskje ikke sammen, men vi holder på" Sa Zayn. "Awww. Dere er bare så utrolig søte." Sa Niall og lagde barnslig stemme. "Du da Niall... Som aldri har kyssa en jente NOEN gang?" Sa Zayn. "Ehh... Jeg har jo det da" Sa Niall. Du visste att den eneste jenten Niall hadde kyssa, var deg. Du håpet at han ikke måtte si det nå. "JAJA? Særlig! Hvem da liksom?" Sa Zayn på nytt. Åneii... Du håpet att han ikke skulle si det. "Niall har faktisk kysset *DN*!" Sa overraskende nok Harry. Hvorfor skulle han si det? "Ehe..." kom det bare i fra Niall.

"Har dere kyssa? Når da?" Sa Louis. "Ehh..." Kom det nok en gang i fra Niall. "I dag..." Sa han. Alle såg litt sjokkert ut. "Det var liksom ikke helt meningen att det skulle skje, det bare skjedde. Og det var jeg som kysset *DN*." Sa Niall. Alle såg litt mer rolige ut nå. "Så? Hva skal vi gjøre resten av kvelden?" Sa Zayn. "Vi kan jo se en film da." Sa Liam. Alle vart enige om att dere skulle se The Last Song. 

 
Kommer en del til i dag! 

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 37

"Harry? Kan jeg få snakke med deg?" Sa du. Du trodde han ville si nei, men han nikket og vart med deg inn på rommet deres. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Så? Hva var det du skulle snakke med meg om?" Sa Harry frekt. "Jeg ville bare si unnskyld for det som skjedde." Sa du. Akkurat etter att du sa det, kom Niall inn på rommet og såg ned i gulvet. "Så? Niall? Skal du besøke kjæresten din eller?" Sa Harry. "Ehh? Vi er ikke sammen??" Sa Niall. "Så hvorfor kysset dere i stad`?" Ropte nesten Harry. Hvorfor var han så sur? Du skulle jo bare si unnskyld. Du ville prøve å virke proff og ikke gråte, men nå kom tårene. Du var så utrolig glad i Harry og tanken på att dere ikke skulle være sammen mer, taklet du bare ikke.

"*DN*? Går det bra eller?" Sa Niall og kom mot deg. "HØR HER DA HARRY! Jeg og Niall skulle ut og snakke. Han sa att han ikke hadde følelser for meg. Akkurat når jeg skulle klemme han, kjente jeg leppene hans komme på mine. Og akkurat da kom du! Det var ikke meningen att du skulle se det! For det var akkurat da du kom vi kysset! Kysset varte ikke i ett sekund en gang!" Ropte du før du fortsatte. "Og tanken på å ikke være sammen, er så vond att jeg nesten ikke holder ut! JEG ELSKER DEG!!!" Ropte du. Du brydde deg ikke om att Niall var der inne. Du ville bare si til Harry hva du følte.

 Luckyoptimist-rain-sun-life-love-hope-42_large

"Det er sant det *DN* sier, vi kysset ikke i ett sekund en gang og det var JEG som kysset HENNE." Sa han og la trykk på jeg og henne. "Lar dere være litt i fred jeg. Så dere får ordnet opp" Sa Niall før han gikk ut. "Det du sa i stad det likte jeg. Att du ropte att du elsket meg!" Sa Harry. Du såg opp på han, men kunne ikke se så mye fordi øynene dine var fulle av tårer. "Men jeg vet ikke om jeg kan stole på att du ikke gjør det igjen!" Fortsatte Harry. "Harry? jeg kommer ALDRI til å gjøre det igjen. Uansett så var det Niall som gjorde det. Men Harry? Ikke bli sur på Niall. Han var så utrolig lei seg!" Sa du. 

"Neida, *DN*. Jeg skal ikke være sur på Niall. Etter min mening skjønner jeg godt att han ville kysse en så pen jente" Sa Harry. Det var det søteste Harry hadde sagt til deg. "Så? Du tilgir meg?" Sa du. "Ja, det gjør jeg" Sa Harry og kysset deg godt på leppene. 

Bra de vart sammen igjen?

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 36

"*DN*? Kan jeg få snakke med deg i to min?" Sa Niall. 
-----------------------------------------------------------------------

"Så klart Niall!" Sa du. Han drog deg ut av apehuset og dere gikk litt bort. "Så? Hva var det du ville si?" Sa du. "Jeg ville bare si att jeg har mistet følelsene mine for deg og att du nå ikke trenger å tenke på det mer!" Sa Niall. Åhh! Endelig hadde Niall mistet følelsene sine for deg. Det var du utrolig glad for. "Åhh! Så godt å høre, Niall! Så? Da kan vi jo være gode venner?" Sa du. "så klart *DN*" Sa Niall mens han smilte fint med det fine smilet mitt. Dere skulle til å klemme, da du kjente Niall sine lepper oppå dine. Hva var det han gjorde?!

Harry sin synsvinkel:

*DN* hadde gått for å snakke med Niall, men nå hadde de brukt ganske lang tid. Jeg gikk ut for å lete etter dem. Da jeg snudde meg mot hjørnet såg jeg Niall og *DN* kysse! jeg trodde att *DN* ikke hadde følelser for Niall, men hva gjør hun med leppene sine plantet oppe i fjeset hans da?

 

Din synsvinkel:

Kysset varte bare ett sekund. Men akkurat når Niall plantet leppene sine på dine, kom Harry. "Hva søren er det dere driver med?!!" Ropte han sint. "Harry! Jeg kan forklare!" sa du. "Nei *DN*! Dette kan ikkke forklares! Det er slutt mellom oss to!" Sa Harry med tårer i øynene. Etter det gikk han. Du hadde egentlig ikke lyst til å bli sur på Niall. Du syntes så synd på han. Han hadde satt seg ned i hjørnet og nå gråt han. "Jeg er så utrolig lei for det, *DN*. Jeg hadde egentlig mistet følelsene mine for deg, men jeg fikk bare så utrolig lyst til å kysse deg! Nå har jeg ødelagt alt! Sorry..." Sa han 

"Niall! Ikke vær lei deg. Jeg og Harry skal snakke sammen og jeg skal si det som skjedde. Jeg vil ikke legge all skylden på deg, jeg var jo med jeg også" Sa du. Niall bare smilte med ett skjevt blikk til deg. Når dere kom hjem i fra dyreparken, hadde dere sett på tv. Harry hadde holdt seg langt unna deg og snakket ikke med noen. "Harry? Kan jeg få snakke med deg?" Sa du. Du trodde han ville si nei, men han nikket og vart med deg inn på rommet deres. 

-Vil harry tilgi *DN*? 
3 kommentarer!

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 35

 Dere landet bak i sengen og etter hvert sovnet du i armene til Harry. 
----------------------------------------------------------------------------------------------

Neste dag våknet dere i akkurat samme stilling som dere ovnet i. "Sovnet du i går da, Harry?" Sa du. "Sovnet jo etter ett kyss med deg" Sa han. Du rødmet hver gang han sa komplimenter til deg. Du elsket Harry så mye. I dag skulle dere i dyreparken med resten av guttene. Du lurte på om det kom noen fans bort får å spørre om autograf. Dere gikk ned til de andre guttene. "Jeg savner Nandos!!" Sa Niall med en sutrete stemme. "Niall da! De har jo god mat i Norge også! Iallefall gode økologiske gulerøtter!" Sa Louis.


"HAHAH! Louis da, du tenker ikke på annent enn gulerøtter!" Sa Liam. "Joda, men de er utrolig gode her i Norge. Når *DN* flytter til England med Harry, skal hun ta med ett tonn med gulerøtter til meg!" Sa Louis. Alle lo. Nå var det på tide å reise i dyreparken. "FORT DERE DA!!" Ropte Niall nede i fra trappa. Han var virkelig gira på å reise dit. Dere kom dere endelig i bilen og reiste til dyreparken. Det var Kristiandsand dyrepark dere skulle til. Du bodde en og en halv time derifra. 

Det såg ut som om gutta var litt betatt av parken. De hadde aldri tatt tømmerrenna og de syntes den var utrolig kul! Når dere kom til apehuset, begynte Louis å tulle om Julius. Det såg ut som om han digga aper. "Ser jeg ut som Julius nå??" Spurte Louis. Han lagde skikkelig apetryne og såg helt hemma ut. "Louis? Det gjør du alltid." Sa Liam. Da slapp Louis det apetrynet og begynte å slå på Liam. "*DN*? Kan jeg få snakke med deg i to min?" Sa Niall. 

 - Hva skal Niall snakke med *DN* om?

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 34

 "Jeg vet ikke jeg. Bare ikke sove!" Sa jeg. 
--------------------------------------------------------

FORTSATT HARRY SIN SYNSVINKEL:

"Da kan vi vel sitte å spørre hverandre spørsmål eller noe da?" Sa *DN*. Jeg syntes det var en god ide. "Okei! Det var en god ide" Sa jeg. "Da begynner jeg!" Sa *DN*. Hun var veldig søt da hun snakket. "Har du hatt deg med noen før?" Sa *DN* Jeg hadde ikke det, men tenk om hun syntes jeg var teit visst jeg sa att jeg ikke hadde det. Jeg bestemte meg for å være ærlig. "Nei, det har jeg ikke. Har du?" Sa jeg. Jeg håpet att *DN* ikke hadde hatt det. "Nei, det har jeg ikke." Sa henne.

DIN SYNSVINKEL:

Harry hadde ikke hatt seg før og det hadde ikke du heller. Plutselig satte du deg og stirret på han. Så kysset du han skikkelig.

Dere begynte å kline og det vart veldig intenst. Harry slapp deg og smilte veldig. Han var så søt når han smilte. Du bare smilte tilbake. Du såg på leppene hans og du hadde så utrolig lyst til å kysse han! Derfor kysset du han igjen. Dere landet bak i sengen og etter hvert sovnet du i armene til Harry. 

-sorry for kort del, men har dårlig tid.

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 33

Da dere gikk ned på rommet var ingen av guttene der. "Hvor er de?" Sa Harry. 
------------------------------------------------------------------------------

 "Vet ikke jeg, men her er de ikke." Sa du. Plutselig hører dere latteren til Niall bak dere. "Hva er det du ler av?" Sa Harry. "HAHAHAHAH!" Fortsatte han. Nå hadde Niall fått skikkelig latterkrampe. Når dere hadde roet ned Niall spurte du hva han hadde ledd av. "Sjekk skapet, dere. Så finner dere det ut." Sa han. Dere gikk bort til skapet og opnet det. Ut av skapet hoppet Liam, Louis og Zayn ut. Skapet var ganske stort, så de hadde fint fått plass. "HAHAHAHAHAHAHA! Vi lurte dere godt!" Ropte Liam. "Men Niall! Du må ikke le så! Hvorfor satte vi deg til denne jobben? Du klarer jo ikke å holde kjeft!" Sa Louis. Niall lo bare fortsatt. 

"Vi er skikkelig gode til å lure dere ass!" Sa Zayn. "ÅH! Dere skal få ass!" Ropte Harry. Han gikk bare rundt i bokseren. Harry begynte å løpe etter Niall. Når dere hadde banket opp de andre guttene, gikk dere opp på rommet deres igjen. "Åhh! Jeg er så trøtt!" Sa du. 

Harry sin synsvinkel:

*DN* var så trøtt, men det var ikke jeg. Jeg hadde ikke lyst til å sove! Når vi la oss i sengen, sa *DN* natta. Jeg sa natta ganske stille. "Harry? Hva er det? Du er så stille!" Sa *DN*. "Det er ikke noe, jeg er ikke trøtt enda. Bare sov, du." Sa jeg og smilte til *DN*. "Hva er det du har lyst til å gjøre da`?" Sa *DN* flørtende. "Jeg vet ikke jeg. Bare ikke sove!" Sa jeg. 

Hva skal Harry og *DN* gjøre? 

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 32

"Okei... Jeg liker.......
----------------------------

 "Lissie. Neida... Jeg liker *DN*, men det er ikke mye! Dere må ikke si det til noen!" Sa Niall. Du var forbredt på att han skulle si deg, så det kom ikke som ett sjokk. Det såg ut som om alle vart overraska. Utenom deg, Harry og Louis. Dere visste det jo. "Oi! Det kom som ett sjokk!" Sa Liam. Zayn bare nikket. Han var nok litt forfjamset. "Okei, men siden jeg vart spurt nå, skal jeg bestemme. Jeg tar deg Liam!" Sa Niall. Dere holdt på med NSP nesten hele kvelden. Du hadde fått vite ganske mye nytt om guttene. Både att Louis datet en som het Eleanor og att Liam og Danielle faktisk var offisielt sammen. Du syntes att Liam og Danielle var skikkelig søte i sammen! Du hadde ikke møtt Eleanor, men var sikker på att hun også var utrolig!

Det var begynt å bl sent, og i morgen hadde dere bestemt dere får å dra i dyreparken. Det var Niall som hadde så utrolig lyst til å reise dit, så da måtte dere nesten bli med han. Haha! Niall var litt søt da! Men bare på en vennskapelig måte. Du og Harry hadde snakket med moren din om att du skulle flytte til England med Harry. Hun hadde sagt at vi skulle være forsiktige med media ettersom Harry var så kjent som han var. Hun syntes også det var litt tidlig i forholdet å flytte sammen, men det syntes ikke dere. Når dere hadde pratet en god stund med moren din, gikk dere opp for å legge dere. Både du og Harry var helt utslitte etter i dag, så det skulle bli godt å få sove. Akkurat da dere holdt på å sovne, kom Niall stormende inn. 

"Hva er det, Niall?"  Sa Harry litt forvirret. "Jeg høres sikkert gal ut nå! Men det kommer ekle lyder i fra skapet til Liam, Louis, Zayn og meg! Det er ikke tull!" Sa han skikkelig opphissa. "Har dere sjekka skapet da, Niall?" Sa Du. "Ja! Men det er ingenting vi ser, det er bare noe vi hører!" Sier han. "Da får vi vel gå ned å sjekke hva det er, da Harry?" Sa du. Du skulle akkurat til å reise deg opp i fra senga da du kom på att du bare var i undertøy. "Niall? Kan du gå ut? Må få på meg noe klær." Sa du. Niall gikk ut med ett litt skjevt smil og  munnen. Da dere gikk ned på rommet var ingen av guttene der. "Hvor er de?" Sa Harry. 

Hvor er resten av guttene? 

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 31

"Men du *DN*?" Sa Harry.
-------------------------------------- 

"Ja? Hva er det Harry?" Spurte du. "Du har fortsatt ikke følelser for Niall?" Sa Harry og såg alvorlig på deg. "Nei, selfølgerlig ikke! Går du rundt å tenker på det hele tiden?" Sa du. "Jeg tenker ikke på det hele tiden, men veldig ofte." Sa han og smilte litt skjevt. Harry var så søt som tenkte på deg og om du likte Niall. Du gjorde jo selvfølgerlig ikke det. Det var Harry du elsket. "Harry? Du skal ikke så å tenke på det" Sa du. Han svarte med ett lite kyss. Liam kom ut og spurte om vi ville være med på å leke NSP. Det ville vi gjerne. 

"Okei, da spør jeg Zayn" Sa Louis. "Hvem er du forelsket i akkurat nå?" Fortsatte han. "Åhh! Hvorfor tok jeg sannhet? Må jeg si det?" Sa Zayn litt fortvilet. "Zayn, vi er dine bestevenner! Du kan si alt til oss!" Sa Liam. "Ok da! Akkurat nå liker jeg Lissie" Sa Zayn og vart helt rød i fjeset. Lissie, som også var der, såg litt flau ut. "Okei? Da spør jeg deg Harry! NSP?" Sa Zayn. "Hmm... Jeg tror jeg tar nødt." Sa han. "Okei! Det var akkurat det jeg håpet på! I natt, når dere skal sove, MÅ du ligge med *DN*!" Sa Zayn. "Ehh... Zayn? Kan du ikke ta noe jeg må gjøre her og nå da?" Sa Harry. Zayn bare blunkte til Harry. "Okei da! Du må råkline med *DN* Forann alle oss. Harry gikk mot deg og dere startet å råkline. Det var utrolig godt og sommerfuglene fløy rundt i magen din. Når dere slapp hverandre sa alle "OOOUUU!" 


"Okei. Siden det er min tur spør jeg DEG Niall." Sa Harry. "Jeg tror jeg tar sannhet." Sa Niall. "Hmm... Okei. Hvem liker du?" Sa Harry. Det var det spørsmålet du ikke håpet Harry skulle stille, men det kunne jo hende Niall ikke likte deg lengere. "MÅ jeg svare på det spørsmålet?" Sa Niall. Harry nikket og Niall skjønte  att han ikke hadde noe valg. "Okei... Jeg liker.......


Hvem tror du Niall liker?

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 30

"Hvordan da?" Sa du
-----------------------------------

"Harry har ikke lyst til å reise i det hele tatt visst ikke du er med. Så, hva om du blir med?" Sa Niall med ett smil om munnen. "Jeg vet ikke helt jeg, Niall. Australia er jo veldig langt unna, og vi skal jo liksom være der i tre måneder." Sa du. "Så det du sier er att du vil være alene igjen i england da?" Sa Niall. Du hadde helt glemt att du skulle flytte til England med Harry. Da hadde du lyst til å være med. "Jeg hadde glemt att jeg skulle flytte med Harry til England. Jeg har lyst til å være med til Australia" Sa du med ett smil om munnen. "Så bra! Men er du og Harry venner igjen?" Sa Niall. OII! dU Hadde helt glemt av Harry. Du måtte jo gå å si unnskyld. "Takk for att du sa det Niall. Jeg må gå å finne han med en gang" Sa du. Du sprang ned på kjøkkenet. Du fant ikke Harry der, bare Louis som satt å spiste på en gullerot. "Louis? Har du sett Harry?" Sa du. "Ja. Han gikk ut i hagen. Han sa han måtte være litt alene" Sa Louis. Du sprang ut i hagen. Der satt Harry med hode i hendene sine.

Han såg opp på deg med helt rødsprengte øyne. "Harry? Går det bra med deg?" Spurte du. "Nei! Jeg skulle ha fortalt deg det mye før *DN*! Jeg skjønner visst du ikke vil ha meg." Sa Harry og brast ut i tårer. "Så klart jeg vil ha deg, Harry! Du er den beste kjæresten jeg noen gang har hatt. Uansett så skal jeg bli med til Australia med dere!" Sa du og gav Harry en god klem. "HÆÆ?!! Skal du være med til Australia?!" Ropte Harry ut med ett stort smil om munnen. "Ja! Jeg prata med Niall i stad. Det var han som kom opp med forslaget." Sa du. Harry sa ingen ting, bare stod å smilte. 

//HAHA! :D

Du gikk mot Harry og dere kysset lenge og langt. "Men du *DN*?" Sa Harry. 

___________________________________________________________

Hva sier Harry? 
-MarteIg 

 


HISTORIE 1 - DEL 29

"Ehh... *DN*? Jeg må spørre deg noe." Sa Harry. 
-----------------------------------------------------------------------

"Hva er det du skal spørre om?" Sa du. "Ehh, jeg hadde en liten samtale med moren din i dag..." Sa han. ÅNEEI!! Tenkte du. Hva om hun hadde snakket med Harry om private ting? "EHHE... Hva sa hun?" Sa du skikkelig flau. "Hun sa vi måtte være forsiktige... Med alt liksom. Både kjendisstatus og litt mer private ting." Sa han og smilte litt mer. Fjoo... Tenkte du. "Så bra du har fått en bra tone med mamma da!" Sa du. Han kysset deg sakte og forsiktig før dere gikk ned til de andre. "Så bra dere kom. Har du endelig fortalt henne om turneen vi skal ha i tre månender?" Sa Niall. Du såg bort på Harry som såg på Niall med ett blikk som ikke var så veldig fint. 

"Hvilken turne da, Harry?" Sa du. "Ehh... Vi skal på turne i Australia en måned etter vi har kommet tilbake til England. Vi skal være der i tre månender." Sa han. De andre guttene gikk. De skjønte sikkert att dere måtte ta det alene. "Hvor lenge har du visst om dette Harry?" Sa du litt irritert. "Jeg er lei for å si det, men jeg har visst det i en måned." Sa han. "EN MÅNED!? HVORFOR SA DU INGENTING TIL MEG?" Ropte du mot han. "Jeg er veldig lei med *DN*, jeg skulle si det, men var redd for att du vart lei deg." Sa han. "Så du venta til nå? Veldig bra gjort, Harry!" Sa du. Du kjente tårene presse på. Du sprang opp på rommet ditt å låste døra. Satte deg ned i sengen og gråt. 

 

"*DN* Jeg har en løsning på problemet!" Sa en stemme utenfor. "Harry! GÅÅ!" Ropte du. "Det er ikke Harry, det er Niall og jeg vil komme inn!" Sa han ganske strengt. "Du låste opp døren og Niall kom å ga deg en god klem. "*DN*, jeg har en løsning på hvordan vi kan løse dette lille problemet." Sa han. "Hvordan da?" Sa du, 

5 kommentarer!

-MarteIg


Historie 1 - Del 28

Alle guttene hadde plutselig blitt borte, untatt Harry da selvfølgerlig. "*DN*? Dette er overraskelsen din!" Sa han.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"*DN*. Sett deg i denne stolen." Sa Harry.  Dere var nå kommet ut i hagen din. Det var mørkt og det eneste jeg såg var en treplate foran meg. Plutselig hører du svak musikk og det kommer ett lys på den lille treplaten som du skjønner er en scene. Du skjønner nå att guttene skal ha en privatkonsert for deg. De begynte med Gotta be you. De spilte mange sanger.Harry visste att favorittsangen din var More than this så de avslutta med den. Du fikk komme opp på scenen og alle sang bare til deg. 

Da den lille konserten var over, gikk du bort til Harry og kysset han lenge og godt. Du var så utrolig glad for att det var Harry du hadde falt for. Du hadde også fått noen tårer i øynene dine for du hadde blitt så rørt. "Går det bra vennen?" Spurte Harry når du ikke klarte å si noe. "Jada, jeg bare vart så utrolig rørt!" stammet du. "Likte du det?`" Spurte Liam. "Likte det? Jeg elsket det!" Sa du. "Det er sent, skal vi gå å legge oss?" Sa Louis. "Jeg må ha mat først!" Klaget han. "NIALL!" Ropte alle i kor. "Men da får vi ta litt mat da? Så legger vi oss etter det." Sa Liam. "Jeg blir ikke her i natt." Sa Zayn. "Hvrorfor?" Sa du. "Ehh... Jeg skal sove hos Lissie i natt" Sa han og såg litt ned.

"OUUHH! Har dere noe på gang eller?" Sa Liam. "EH? Vi tar det i morgen, ok?" Sa Zayn. Alle begynte å le. "Kos deg, da!" Ropte Niall. "Ehh... *DN*? Jeg må spørre deg noe." Sa Harry. 

Hva skal Harry spørre om?

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 27

" Men *DN* Jeg har en overraskelse til deg!" Sa Harry og smilte skikkelig.
--------------------------------------------------------------------

"Åhh? Harry??? Hva da?" Sa du. "Det får du vente å se med til vi har kommet dit du bor. Hvor bor du hen egentlig?" Sa Harry og smilte som vanlig. "Jeg bor på en liten plass en time her i fra. Gidder ikke å si navnet, for jeg forvirrer deg så. Tror ikke du klarer å si det." Sa du. Harry bare lo. Så gikk han i mot deg og kysset det lidenskapelig på leppene dine. Sommerfuglene i magen din sprengte og det kriblet i hele deg hver gang du kysset Harry.

Louis kom inn døra mens dere klinte skikkelig. "Åh? Forsyrret jeg noe her?" Sa han. Du vart veldig flau og begynte å rødme. "Ehh... Neida, vi skulle akkurat til å gå ned" Sa du. "Skulle dere det, ja. Det såg jo SKIKKELIG slik ut" Sa Louis ironisk. Harry dultet borti Louis og tok deg i hånden. Sammen gikk dere ned til de andre som stod med masse kofferter. "Siden Niall har rotet så på kjøkkenet og han ikke gidder å vaske opp, har vi leid en vaskedame" Sa Liam. "Heey! Det er ikke min feil att maten i Norge er så god!" Sa Niall litt oppgitt. 

Det var på tide att dere kom dere av gårde. Mamman din skulle komme å hente dere i minibuss. Dere hadde kjørt i en halv time men det føltes ut som det hadde gått ett minutt. Dere hadde så utrolig morsomt. Louis hadde tatt med seg en klase med gulerøtter og satt å gomlet på de hele veien. Dere måtte stoppe på en bensinstasjon fordi Niall hadde blitt så sulten. Egentlig var det litt rart att han hadde blitt sulten, for han hadde spist rett før dere reiste. 

Dere hadde nå kommet fram der dere bodde. Heldigvis var huset ganske stort. Harry skulle sove på rommet ditt og de andre delte ett stort gjesterom med fire senger. Mamman din syntes guttene var utrolig koselige og stortrivest med de. "*DN*? Jeg skjønner du var fan av disse guttene dør du vart sammen med selveste Harry!" Sa mamman din rundt middagsbordet. Du ble flau, men Niall svarte for deg. "Vi er jo utrolig koselige også da!" Sa han, mest bare på tull. Alle begynte å le masse. "Harry? Hadde ikke du en overraskelse til meg?" Sa du og såg veldig nysgjerrig på han. "Jo, det har jeg, bare kom etter meg." Sa han. Alle guttene hadde plutselig blitt borte, untatt Harry da selvfølgerlig. "*DN*? Dette er overraskelsen din!" Sa han.

Hva er overraskelsen? 

-MarteIg 
Minst 5 kommentarer før neste!! 


HISTORIE 1 - DEL 26

Det var en herlig følelse og kysse Harry. 
--------------------------------------------------------

Dere sovnet ganske fort den kvelden. Neste dag skulle dere jo flytte til deg dagen etter. Dagen etter våknet du av att Harry stod opp. Han gikk mot badet og du hørte dusjen skru seg på. Du hørte også att han begynte å synge. Du følte deg spesiell som fikk privatkonsert med selveste Harry Styles! Før du vart kjent med guttene, hadde du vært en stor fan av bandet, og nå var du kjæresten til Harry! Det var utrolig. Nå begynte Harry å synge på More Than This. Det var favorittsangen din, så du satt og hørte nøye etter. Når Harry kom ut av dusjen, såg han på deg og smilte skikkelig. Han hadde bare ett håndkle rund livet. "*DN*? Du må snu deg vekk! Jeg skal skifte boxer." Sa Harry. "Kan godt se på att du skifter, jeg" Sa du. Harry såg bare på deg litt rart. "Javell da!" Sa han. Han tok av seg håndkle og nå såg du hele han. Du vart helt stum og satt bare å såg på han. "Haha *DN*! Du likte det du såg nå?" Sa han. Du smilte bare.

 

Da Harry hadde fått på seg klærne, gikk dere ned til de andre. Alle var våkne untatt Lissie. Du visste hun ikke var en morgenfugl. "Hallo *DN*" Sa Louis og smilte. "Hei alle sammen!" Sa du. Du såg bort på Liam som satt i sin helt egne verden og smilte. "Liam? Hvorfor smiler du så?" Sa du. "Han tenker på kjæresten sin, Danielle. Han blir helt borte når han tenker på henne." Sa Niall. Alle begynte å le. Liam begynnte å tulleslåss med Niall. De to såg ut som å være veldig gode venner. "SÅ? Er dere klare til å bo hos meg noen uker da?" Sa du. Alle begynte å juble og smile skikkelig. 

Du gikk opp får å vekke Lissie, men hun var allerede våken. Så du gikk inn på rommet til deg og Harry. Du skulle pakke. Harry hadde allerede begynt å pakke. "Hva kommer media til å si om att dere skal bo hos meg noen uker?" Sa du. "Jeg vet ikke, men jeg gleder meg i alle fall! Og det tror jeg de andre gutta også gjør!" Men *DN* Jeg har en overraskelse til deg!" Sa Harry og smilte skikkelig. 

Sorry for att det har kommer så få deler, men vi har ikke hatt intenett og jeg er syk!

-MarteIg


Historie 1 - DEL 25

" *DN*? Kan jeg snakke litt med deg?" Sier Niall. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du blir litt skeptisk, men blir med Niall opp på rommet hans. "Hva var det du skulle snakke med meg om?" sier du og ser bort på Niall. "Jeg ville bare si att jeg vil vi skal være venner. Ikke tenke på att jeg har litt følelser for deg. De går nok bort ganske fort" Sa han. Du var enig i att det var bra att dere kunne være venner. "Selvfølgelig kan vi være venner, Niall" Sa du og gav han en god klem. 

Du og Niall gikk ned igjen til de andre. Det såg ut som Zayn og Lissie var blitt venner igjen. Harry såg på deg med et spørrende blikk. Du hviska han inn i øret "Vi tar det etterpå." Klokken var nu blitt tolv og siden dere skulle flytte til deg i morgen var det på tide og legge seg.  

"Så? Hva var det Niall skulle si deg?" Sa Harry sikkelig nysgjerrig. "Han sa at selv om han hadde litt følelser for meg så ville han være venn med meg" Sa du og gikk sakte mot Harry. Du ventet på at leppene hans skulle treffe dine. Det var en herlig følelse og kysse Harry. 

-Hva skjer?

-MarteIG


HISTORIE 1 - DEL 24 - LANG DEL

Jeg begynnte å gå mot henne. Nå stod jeg bare noen centimeter i fra henne. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Din synsvinkel:

Harry kom mot deg og stod ett par centimeter unna deg. Så kysset han deg ømt på leppene. Du kjente sommerfuglene suse rundt i magen din og du boblet nesten over av følelser. Du elsket Harry over alt på jord. Det var bare det med Niall som ødela litt, men du håpte det gikk fort over att han likte deg. Niall var snill, kjekk og utrolig morsom. Men det var liksom noe med Harry du bare elsket! Og det kunne jo du nesten skjønne. Han var jo utrolig kjekk og se på.


Dere gikk hjem igjen. Dere trodde sikkert at de andre hadde gått hjem. Når dere kom inn døra såg dere bare Niall sine sko. Du tenkte att dette kom til å bli skikkelig pinlig ettersom Harry visste att Niall likte deg. "Hei Niall!" Sa du og smilte. "Hei *DN* og Harry!" Sa Nial tilbake og smilte litt. Harry prøvde og late som om han ikke visste noe, men du såg på han att han syntes det var vanskelig. Du tenkte dere måtte prøve å ha en normal tone til hverandre selv om Niall likte deg. "Harry? Kan jeg få snakke litt med deg?" Sa du. Harry nikket.

Dere gikk ut i gangen og du begynnte å snakke. "Selv om du vet Niall har følelser for meg, prøv å lat som det ikke er noe. Vil ikke att det skal bli pinlig stemning mellom dere to på grunn av det. Dere er bestevenner og det skal dere fortsette å være!" Sa du. "Ta de med ro *DN*! Jeg er ikke sint på Niall eller noe og vi skal være bestevenner forde om. Niall liker ikke jenter så veldig lenge skjønner du!" Sa Harry og lo. "Vet det! Louis sa det til meg." Sa du. 

Dere gikk ned igjen til Niall og såg att de andre hadde kommet tilbake. "Skal vi se en film? Siste kveld vet dere. Vi skal jo til meg i morgen!" Sa du. Alle nikket. "Hvilken film da?" Sa Lissie. "Den eneste filmen som er her er Valentine'

s Day, så da får vi se den!" Sa Niall. 

 

Dere satt dere godt ned i sofaen og såg på filmen. Du satt i armkroken til Harry og våknet. Da filmen var slutt våknet du. "Sov du god jenta mi?" Sa Harry og smilte. "Veldig godt ja gutten min <3" Sa du. Så kysset du han godt på leppene. "*DN*? Kan jeg snakke litt med deg?" Sa Niall.


Hva skal Niall snakke med deg om?

-MarteIg

 


HISTORIE 1 - DEL 23

"så hvordan gikk det med praten med niall i går da?"sa Harry. Du ble helt stiv. Skulle du si det eller skulle du lyve?
-------------------------
Du bestemte deg for å si sannheten. "jeg skulle snakke med niall om at du trodde det var noe i mellom oss. Men da jeg skulle si det sa han att han hadde følelser for meg!"sa du. Har Niall følelser for deg?!!!"Ropte Harry. Du nikket sakte. "Føler du det samme for han da *dn*? Spurte Harry. Han hadde roet seg litt ned. "Nei, så klart ikke! Det er deg jeg elsker av hele mitt hjerte!" Sa du.

HARRY SIN SYNSVINKEL:
Jeg ble utrolig sjokka når Niall hadde følelser for *dn* men utrolig glad når hun sa hun elsket meg av hele sitt hjerte. *dn* stod inntill veggen. Jeg begynnte å gå mot henne. Nå stod jeg bare noen centimeter i fra henne.

Klikka på pcen så måtte skrive på iPad.
5 kommentarer
-marteIg

HISTORIE 1 - DEL 22

"Det går bra Louis. Takk for at du hørte på meg. Du er utrolig god å ha når jeg skal snakke med noen." Sa du og gav han en god og lang klem. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dere gikk ut i stua der Liam hadde vært. Harry hadde også kommet. "Hvor er Niall og Zayn?" Spurte Harry. "Zayn har en diskusjon med Lissie og Niall vet jeg ikke." Sa du. Harry bare nikket på hodet. "Skal vi som er her gjøre noe morsomt i dag?" Sa Liam. "JAA!!!" Ropte Louis utrolig høyt. Du hadde sett mange videoer på youtube av att Louis hadde tullet.

 

"Hva skal vi gjøre da?" Sa Harry. "Vi kan dra på tivoli for eksempel?" Sa du. Alle nikket og du gikk opp for å skifte klær. Du tok på deg en ola shorts og en magetopp. 

Dere reiste på tivoli. Det var utrolig morsomt og dere tok mange karuseller. Etter te-koppen var du utrolig kvalm og måtte sette deg ned på en benk. Harry kom bort og satte seg ved siden av deg. "Går det bra med deg eller?" Spurte han og strøyk deg på ryggen. "Ja, men jeg vart bare så utrolig kvalm etter te-koppen." Sa du. "Hvordan gikk egentlig praten med Niall i stad? Du skulle jo prate med han om at jeg trodde dere hadde følelser for hverandre." Sa Harry. Du stivnet helt. Skulle du si det eller skulle du lyve til han og si att alt var bra?

5 kommentarer! 

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 21

Du gikk ut av rommet og var på vei inn på kjøkkenet da Lissie kommer løpende mot Zayn utrolig sint og med dataen i hånden. "Zayn? HVA FAEN ER DETTE?!!?" 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Hva da?" Spør Zayn litt redd. "Dette! Som står på skjermen!!!?" Sa Lissie utrolig sint. Du gikk mot dem og såg på pc-skjermen. Der ser du ett bilde av att Lissie og Zayn kliner utenfor huset. Du hadde jo sett de kline inne på rommet til Lissie, men Zayn hadde jo sakt at det var en tabbe. Kanskje de faktisk hadde kysset flere ganger? Du gadd ikke å bry deg mer og gikk ut i stua der Liam og Louis satt. "Hvorfor er du så trist *DN*?" Sa Louis. Du tenkte att du kunne si alt til Louis. Han var liksom så god å ha når hoe var vanskelig.

 

"Louis, kan vi snakke litt alene?" Sa du. Du håpet ikke Liam vart lei seg for at du skulle si det til Louis, men det såg ikke ut som han brydde seg så mye. Dere gikk på rommet til Louis. "Så? Hvorfor var du så lei deg?" Sa han. Du fortalte han alt og det var godt å få det ut. "Så? Niall og Harry liker deg, men det er Harry du har følelser for?" Sa han for å forsikre at han ikke hadde hørt feil. Du bare nikket. "*DN*. Jeg er helt sikker på at det kommer til å ordne seg. Når Niall liker noen, finner han alltid en feil med jenta. Haha!" Sa han og lo. Du kunne ikke annent enn å le du også.

"Ikke det at det er noe feil med deg altså *DN*! Men han liksom finner ut av att hun ikke er hans type. Visst ikke jenta er helt spesiell i Nialls øyne, da." Sa han. "Det går bra Louis. Takk for at du hørte på meg. Du er utrolig god å ha når jeg skal snakke med noen." Sa du og gav han en god og lang klem. 

Kommer tre eller flere deler i dag!
10 kommentarer, så kommer neste!

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 20

 Du ventet på svar, men det eneste du fikk var ett trist blikk i fra Niall.
--------------------------------------------------------------------------------------------

 Du såg på Niall med ett spørrende blikk. "Hvorfor blir du så trist i fjeset Niall?" Spurte du. "*DN*. Det er noe jeg må si deg. Jeg har følelser for deg!" Sa han. Du ble helt sjokkert. Hadde både Harry og Niall følelser for deg. Men du visste veldig godt att det var Harry du hadde følelser for og att det var han du likte best. "Niall? Jeg trodde du bare likte meg som venn" Sa du med nesten hviskestemme. "Først likte jeg deg bare som venn, men når jeg såg hvor pen, søt og snill du var kunne jeg bare ikke klare å ikke ha følelser for deg. Jeg vet du elsker Harry og jeg vet du liker meg bare som en venn! Men jeg kan bare ikke noe for hva jeg føler." Sa han utrolig trist. Han hadde begynnt å gråte. Han såg ikke på deg, men ned i bakken. Plutselig såg han opp på deg.

"Niall? Du vet vi kan være gode venner! Du må bare prøve å miste følelsene dine for meg, for de er ikke gjensidige." Sa du. Niall bare nikka og såg en annen vei. Du som hadde trodd att du og Niall bare var gode venner også hadde han faktisk følelser for deg! Du gikk ut av rommet og var på vei inn på kjøkkenet da Lissie kommer løpende mot Zayn utrolig sint og med dataen i hånden. "Zayn? HVA FAEN ER DETTE?!!?" 

Fikk fem kommentarer ganske fort! 
Men visst dere klarer 20 kommentarer på denne delen, lover jeg minst fire deler i morgen! :)

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 19

"Så? Hva var det du skulle spørre meg om?" Sa du.
-------------------------------------------------------------------------

"Jo, det er bare det att jeg er litt redd for at du skal miste følelsene dine for meg og falle for en annen i bandet. For eksempel Niall..." Sa Harry og såg ned i gulvet. Du tenkte deg om. Såg det ut som om du hadde følelser for Niall? Det var Harry du elsket av hele ditt hjerte. "Syntes du det ser ut som om jeg liker Niall?" Sa du. "Ja, jeg syntes deg. Og det ser ut som om han liker deg. Måten dere ser på hverandre på og smiler til hverandre får meg trist." Sa han og fikk en tåre i øyekroken. "Harry. Det er deg jeg liker, ikke Niall. Vi er bare gode venner og vi kommer ikke til å være noe mer enn det. Det er deg jeg elsker!" Sa du og begynnte å kline med han.

 

Når dere hadde klint en stund slapp du han og sa "Harry? Jeg skal gå å snakke med Niall om at du føler att vi liker hverandre! Jeg er helt sikker på at han kan forklare att han ikke gjør det." Du gikk bort til Niall. "Niall? Kan jeg få snakke litt med deg?" Sa du. "Ja, såklart! Alene?" Du nikket på hodet og tok han med inn på kjøkkenet. "Harry snakket med meg i stad. Han tror att vi har følelser for hverandre! Hvordan skal jeg få han til å skjønne at vi ikke har følelser for hvernadre?" Spurte du oppgitt. Du ventet på svar, men det eneste du fikk var ett trist blikk i fra Niall.


// han gråter ikke, men er trist.

Nå skal jeg prøve 5 kommentarer! Når det har kommet 5 kommentarer på denne delen, kommer en ny! :)

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 18

Du gikk bort til Harry. "*DN*? det er noe jeg må si deg!" Sa Harry
-------------------------------------------------------------------------------------

Du vart veldig redd, men gikk bort til Harry. "Ja? Hva er det?" Spurte du. "Haha! Jeg ser hvor redd du blir og jeg skulle bare si att jeg elsker deg!" Sa han med ett stort smil om munnen. Du såg på øynene hans og drømte deg helt bort. "*DN*? Er du der?" Spurte Harry. "Ehh, jada, men du har så fine øyne!" Sa du og kysset han lidenskapelig på leppene. Plutelig hørte dere latter og du slapp han. Det var selvfølgerlig de andre guttene som lo. "Hva er det dere ler av?" Spurte du litt irritert. "Dere er bare så søte!" Sa Niall og lo den utrlig søte latteren sin. 


 

Du såg bare rart på han, men siden de sa du bare kunne fortsette så gikk du i mort Harry og kysset han mer. Du brydde deg ikke om de andre. De var bare dumme som ikke skjønte hvor mye du elsket Harry. Du kunne ikke tenke hva som hadde skjedd visst ikke du og Lissie gikk på denne konserten og vart valgt ut til å møtr de. "*DN*? Kan vi gå opp på rommet? Må spørre deg om noe." Sa Harry litt etterpå. Dere gikk opp trappa og inn på rommet til Harry. "Så? Hva var det du skulle spørre meg om?" Sa du.

Kommer en del til i dag! :)

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 17

 Når du åpner døren ser du noe du aldri trodde du skulle se....
--------------------------------------------------------------------------------------

Der står Zayn og Lissie og kliner. Når de ser deg trekker de seg fra hverandre med en gang og ser skikkelig flaue ut. "Forstyrret jeg noe her?" Sa du og fniste litt. "Ehh... neida *DN*" Sa Zayn og vart helt rød i fjeset. Du visste ikke at Lissie syntes Zayn var kjekk, men det hadde kanskje forandret seg.

 

Lissie gikk ut av rommet og nå stod du alene med Zayn. "Så? Liker du henne?" Spurte du. "*DN*, ikke missforstå men jeg liker henne ikke på den måten. Hun var inne på rommet og jeg kom inn for å spørre om alt gikk bra med henne. Så kom hun mot meg og vi stod bare og såg på hverandre og plutselig bøyde jeg meg fram og kysset henne." Sa han annpusten. Du såg på han og ga han en klem før du gikk ut av rommet. Du gikk bort til Harry. "*DN*? det er noe jeg må si deg!" Sa Harry

Siste del!

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 16

" Harry, mamma sa......................................... 
-----------------------------------------------------------------------

"Mamma sa att du kunne bli med å bo der jeg bor nå til vi skal flytte til England!!!!" Sa du og hoppet i taket. "Mener du det?!" Sa Harry og hoppet med deg. "Jaa!! Og det beste er att de andre guttene også kan bli med!!!!" Sa du enda mer glad. Harry sluttet å hoppe. Han bare stod der å måpte. "Hva er det Harry? Er du ikke glad for at de andre også blir med?" Spurte du litt bekymret. "Jo! Jeg er så glad att jeg ikke får ut ett ord!!" Sa Harry og smilte nå skikkelig til deg. Han gikk bort til deg og gav deg ett godt kyss. Dere begynte og kline skikkelig.

 Tumblr_lo191wn7v71qcr2yto1_500_large

Du slapp han og bare såg han inn i øynene. "Når er det vi kan komme da?" Spurte Harry. "Vi kunne komme når vi ville. Men burde vi ikke si det til de andre?" Spurte du. Dere gikk ned trappa og fortalte de andre guttene hva som var planen. "Det er en supergod ide!" Sa Zayn. Alle guttene var enig i at dere skulle reise i morgen. Du måtte ringe til Lissie for å si hva planen var. Hun syntes det var en god ide. Du skulle sove hos Harry en natt til. Men i natt skulle også Lissie sove der. Hun og Niall hadde funnet ut at de bare var venner, så Lissie skulle ligge på gjesterommet. Du skulle gå inn til Lissie for å sjekke hordan hun hadde det. Når du åpner døren ser du noe du aldri trodde du skulle se....

Tumblr_m2keydp2x21r3w9hzo1_500_large

Hva får du øye på? 

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 15

Vi bor ikke her, og vi skal tilbake dit vi bor i morgen tidlig." Du såg att Harry satte seg ned i sengen og begynte og gråte.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Harry? Hva er det?" Sa du og satte deg ned ved siden av han og la hånden din på ryggen hans. "Jeg elsker deg, *DN*! Jeg kan ikke holde meg en dag uten deg!" Sa Harry og gråt enda mer. Du tenkte på det han sa og du kunne heller ikke klare deg en dag uten han. Du kom på at mamman din ikke visste at du var sammen med Harry. "Harry? Jeg vet kanskje hvordan jeg kan få bli her helt til dere reiser til England og da jeg skal bli med!" Sa du. Harry tørket en tåre og når han hørte det han sa våknet han opp med en gang og gav deg ett godt smil.

 

"Hva da?" Sa han. "Jeg kan ringe til mamma å si att vi er sammen og at vi er blitt så glad i hverandre. Jeg skal også si att jeg skal flytte til England med dere om en måned. Så kan kanskje jeg og du reise dit jeg bor å hente tingene jeg skal ha med?" Sa du og trakk pusten. Harry sa ingen ting men bare smilte skikkelig! Du tok opp mobilen din og ringte til mamman din. Når du kom inn i romemt igjen sa du" Harry, mamma sa......................................... 

Hva sier du?
Kommer en eller to deler til i dag! :)

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 14

"*DN*? Kan jeg få snakke litt med deg?" Sa Louis. "Jaok," Sa du litt skeptisk
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Du gikk med Louis ut i gangen fordi det var der det ikke var noen. "Så? Hva var det du ville si til meg?" Sa du og såg på han. "Jeg ville bare snakke med deg angående den daten du skulle ha med Harry og når jeg kysset deg" Sa han før han fortsatte "Jeg er veldig lei meg for det. Jeg tenkte meg ikke om. Så jeg snakket med Harry at det var min feil, ikke din. Også lurte jeg på om vi kunne glemme det som har skjedd og være venner?" Sa han og pustet ut. Du var veldig glad for at han hadde sakt unnskyld og at han ville være venner med deg igjen. "Så klart, Louis!" Sa du og smilte stort. Han gav deg en god klem før dere gikk ut igjen til guttene. 

Harry såg på deg med ett spørrende blikk. Du gjorde ett tegn på at dere kunne ta det oppe. Dere gikk opp og Harry spurte deg hva det var. "Louis ville bare si unnskyld for at han kysset meg også sprute han meg om vi kunne være venner og glemme det som hadde skjedd." Sa du. "Skjønner!" Sa Harry og ga deg ett godd og ømt kyss. "Skal vi gå ned igjen? Vi kan sikkert finne på noe med guttene nå. Niall er sikkert ferdig med å spise for nå har han spist i en time!" Sa harry og lo. "Ja det kan vi. Men det er noe jeg må snakke med deg om" Sa du og sluttet og smile. "Hva da?" Spurte Harry skikkelig bekymra. "Det er bare det at jeg og Lissie er på hotel her i Oslo. Vi bor ikke her, og vi skal tilbake dit vi bor i morgen tidlig." Du såg att Harry satte seg ned i sengen og begynte og gråte.

Sorry for att det ikke har kommet noe deler, men jeg har vært borte i hele dag!

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 13 - KORT DEL!

Harry såg på meg og sa...
-----------------------------------
"*DN*, jeg elsker deg!" "Elsker deg også Harry" Sa du. Dere låg i sengen og bare koste litt før dere sovnet. Neste dag hadde dere planlagt att dere skulle på picnik med de andre guttene også. Neste dag våknet du av fuglekvitter utenfor vinduet. Du såg att Harry hadde stått opp, så du gikk å kledde på deg og gikk ned. den første du møtte på var Liam. "God morgen *DN*!" Sa han. "God morgen, Liam." 

Du gikk videre inn i sta og såg att Niall satt og stappa i seg mat. Bombe! Tenkte du. "Hei Niall! Ser du koser deg med maten din. haha!" Lo du litt. Niall hadde så mye mat i munnen sin så han fikk ikke snakket. Han bare gav deg ett lite smil. 

Du gikk så videre til stua. Der stod Louis, Zayn og Harry. "*DN*? Kan jeg få snakke litt med deg?" Sa Louis. "Jaok," Sa du litt skeptisk

Sorry for kort del, men har ikke hatt så god tid i dag!
Hva skal Louis snakke med deg om?

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 12

*DN*? Skal vi gå opp på rommet?" Sa Harry. "Jaok Harry." Dere gikk opp på rommet til Harry. "Så? Hva var det du stod å tenkte på i stad?" Sa Harry. Skulle du si det?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du bestemte deg for å si det. "Du vet det Niall sa om at du måtte kjøpe ny seng fordi det kunne gå hardt for seg?" Sa du. "Ja? Hva med det?" Sa Harry. "Jo. det fikk meg til å tenke på att visst vi skal ha ett seriøst forhold, kommer vi jo sikkert til å ha det du vet?" Sa du med litt nervøsitet i stemmen. "Ja. Jeg har tenkt på det samme. Jeg har aldri gjort det før jeg *DN*. Har du?" Svarte Harry deg mens han såg ut i luften. "Nei Harry. Og det er akkurat derfor jeg gruer meg!" Svarte du. Du såg bare bort på Harry som såg ut til att han stod å tenkte veldig godt. "Jeg skjønner at du gruer deg *DN*, det gjør jeg også. Men vi får ta det som det kommer. Vi kan gå små steg av gangen og vente til vi selv føler for å ha det." Sa han. Du syntes det var veldig godt svart. "Det hørtes smart ut, Harry. men hva skal første steg være?" Sa du. "Hmm? Vet ikke jeg. Kanskje bare det att du sover hos meg nå kan være det første?" 

"Men forresten Harry? Hva var det Niall skulle si deg i stad?" Spurte du. Du kom liksom plutselig på det. "Åja, det ja..... Det var bare att han lurte på om han sårw deg når han sa vi måtte kjøpe ny seng og det du vet..." sa han.
Harry sin synsvinkel:

Jeg hadde akkurat snakket med *DN* om at vi kom til å ha ett seriøst forhol der det at vi hadde kom til å være med. Jeg hadde tenkt mye på det, men visste ikke helt om jeg var klar.

Din synsvinkel:

Harry gikk plutselig mot meg og begynnte med en gang å kline med meg. Jeg var med på det og vi landet plutselig balover i sengen. Harry såg på meg og sa...

 Tumblr_lh3gaapd8t1qf3n7fo1_500_large

Hva sier Harry?
Siste del for i dag!

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 11

"*DN*? Hva tenker du på?" Sa Harry
-----------------------------------------------

"ehh... ikke noe?" Sa du og rødmet. "*DN*? Jeg vet det er noe, du rødmer. Skulle du si hva du tenkte på eller skulle du lyve å si noe helt annent. "Harry? Kan vi ta det oppe på rommet ditt? Er litt pinlig å si det her hvor alle er" Sa du og såg på han. "Oki, *DN*" Svarte han tilbake. Dere satte dere i sofaen med de andre guttene. "Så? Hvordan går det egentlig med dere to?" Sa Louis. Det hadde vært litt klein stemning mellom dere etter det som skjedde på daten. " Det går kjempebra! Eller hva syntes du *DN*?" Sa Harry. "Helt enig Harry" Sa du og gav han ett kyss. Du hørte at de andre begynte å le."Hva er det`?!" Sa du. "Dere er bare så søte" Sa Zayn. Niall hadde fått helt latterkrampe, så dere måtte roe han ned igjen. "Niall, hvorfor lo du så?" Sa Harry. "Neei, jeg bare... ehh.... Harry? kan jeg få snakke litt med deg?" Svarte Niall litt usikkert. "Jaok, bare bli med inn på rommet mitt" Sa Harry. Nå satt du i stua med Liam. Louis og Zayn. Tre minutter etter kom Niall og Harry tilbake. Harry smilte til deg mens Niall såg bare usikker ut.


Tumblr_lrb1q1fm4h1qltt3ao1_r1_500_large

 


"Vil du sove hos meg en natt til?" Spurte Harry. "Ja, skal bare ringe til Lissie å si ifra." Svarte du før du tok mobilien din og gikk ut i gangen. Det ringte i to sekunder før hun tok telefonen. "Hei *DN* Hvordan går det med deg`?" Sa Lissie. "Jo, med meg går det bra. Men jeg har en del jeg skulle ha sagt til deg. Det første er att jeg skal sove her i en natt til. Og det andre er att når Harry drar tilbake til England, skal jeg være med og bo med han." Sa du. "Åja, så kult det høres ut! Det går helt fint att du sover hos Harry. hvordan var det egentlig i natt da?" Spurte Lissie. "I natt gikk det helt fint! Vi sovnet veldig fort. Og når jeg flytter til England, kan du komme på besøk ofte!" Sa du mens du smilte litt for deg selv. "Men Lissie, må legge på nå, skal kose meg her. Hadet!" 

357694-11-1334679598294_large

*DN*? Skal vi gå opp på rommet?" Sa Harry. "Jaok Harry." Dere gikk opp på rommet til Harry. "Så? Hva var det du stod å tenkte på i stad?" Sa Harry. Skulle du si det?

Kommer 1 del til i dag! :) 

-MarteIgHISTORIE 1 - DEL 10

"*DN*? Kan du komme opp hit litt? Må spørre deg om noe!" Sa Harry.
--------------------------------------------------------------------------------------

Du gikk opp på rommet til Harry. Han såg alvorlig på deg. Du tenkte som du hadde tenkt i stad, om han skulle slå opp. "Jeg ser du er nervøs, men ikke bli det. Det er ikke at jeg skal slå opp med deg, jeg elsker deg *DN*!" Sa harry og såg søtt på deg. "Det er bare det att jeg skal jo være i Norge i en måned til, så forholdet vårt kan bli kanske seriøst. Derfor lurte jeg på om du hadde lyst til å flytte til England meg meg og være med på konserter vi skal ha og tour." Sa Harry. Du tenkte deg om. Du hadde egentlig alltid hatt lyst til å fytte til England. Og nå som du hadde sjangs til å få det kunne du jo ikke takke nei. Du var jo tross alt 18 år. "jeg har SUPERLYST Harry!!" Sa du. Han såg bare på deg og kysset deg godt og lenge.

 295071_383922024964196_358389370850795_1177310_193689287_n_large

Du og Harry gikk ned til de andre igjen. "Vet dere hva? *DN* skal flytte til meg i England!" Sa Harry og smilte med det søte smilet sitt. "Så bra da, *DN*. Men Harry må nok få seg en større og bedre seng. Kan jo gå litt hardt for seg" Sa Niall og lo. "HAHA Niall, veldig morsomt" Sa du ironisk. Alle gutta lo, unntatt Harry. Du tenkte over det Niall egentlig hadde sakt. Visst forholdet deres skulle bli serisørt, måtte dere sikkert ha noen ganger. Du hadde aldri gjort det før, men du visste at den du ville det med var Harry. "*DN*? Hva tenker du på?" Sa Harry

 

Kommer to eller tre deler til i dag. 
Skal du si det du tenkte på, eller skulle du lyve?

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 9 - Kort del!

"*DN*, det er noe jeg må snakke med deg om." Sa Harry
------------------------------------------------------------------------------
"Ja Harry? Hva skal du si?" Spurte du med litt nervøs stemme. Tenk om han hadde planer om å slå opp med deg. "Jeg bare lurte på hva er det som skjer med oss? Jeg bor jo ikke i Norge. Jeg skal snart hjem til England" Sa han utrolig trist. "Det har jeg egentlig ikke tenkt på, Harry" Sa du. Du kom til å begynne å tenke hvordan dere skulle klare å være sammen når det var en så lang vei til hverandre. "Vi tenker ikke mere på det nå *DN*" Sa Harry med ett lite smil om munnen. Du svarte han ikke, bare ga han ett lite kyss på munnen. "Forresten, skal vi legge oss?" Sa han. Dere la dere ned i sengen til Harry. Du kjente den varme kroppen hans komme inntill deg. Han låg bare i bokseren og du låg i en topp og truse. "Natta Harry. Jeg elsker deg!" Sa du like før du kysset han på munnen. "Elsker deg også "*DN*" Sa Harry før dere begge to sovnet.

Når du våknet dagen etter såg du att Harry låg og sov så stille og fredfullt. Du gikk inn på badet for å ta deg en dusj. Etter det tok du på deg noen fine klær og sminket deg fint.

Når du kom ned i stua sa Zayn "Hvordan gikk det i går da?" DU svarte ikke men ga han ett blikk som betydde at han skulle holde kjeft. "*DN*? Kan du komme opp hit litt? Må spørre deg om noe!" Sa Harry.

 

 

 

Hva skjer?

-MarteIG


HISTORIE 1 - DEL 8

Dere gikk inn i stuen og plutselig får du øye på noe...
------------------------------------------------------------------

Der sitter Liam med en jente og kysser henne. Når de merker deg ser de på deg litt flaue. "Skal ikke forstyrre her, bare fortsett dere!" Sa du. Du gikk ut på kjøkkenet det Niall og Louis stod. Det var litt pinlig stemning mellom deg og Louis etter det som hadde skjedd. "Hvor er Harry`?" Spurte du. "Oppe på rommet sitt, han sa jeg skulle si i fra at du bare kunne komme opp" Svarte Niall. Du går opp og inn på rommet til Harry. Han hadde nok akkurat dusjet for han stod bare i bokseren. "Å..Ehh, hei *DN*" Sa Harry og såg litt flau ut. Du stod bare å stirret på magen hans. "*DN*? Er det noe?" Sa Harry og flirte. "Ehh, nei. Du er bare SÅ hot!" Sa du og rødmet. 

 Tumblr_lxc20nrnj41qenozuo1_500_large

Harry tok på seg klær og så gikk dere ned. "Så, hva skal vi gjøre?" Sa Niall. "Vi kan jo gå på tivoli?" Sa Liam. Alle var med på tivoli. Det var veldig morsomt på tivoliet. Når dere kom hjem sa Harry "Vil du overnatte her *DN?" Du tenkte deg om, men du ville jo selvfølgerlig det! "Ja så klart det Harry." Du sa i fra til Lissie som gikk tilbake til hotellet. Du satt i stua med alle guttene. "Skal vi gå å legge oss *DN*?" Sa Harry. "Ok, er veldig trøtt så det hadde vært bra!" Sa du. Dere begynnte å gå ut av stua da dere hørte att alle guttene lo. Du gikk tilbake til stua dor å sjekke hva det var de lo av. "Gutter? Hva ler dere av?" Alle guttene såg på deg og sluttet å le. "Lykke til *DN*!" Sa Niall. Du skjønte fort hva det var de mente. *Hold kjeft Niall! Vi har bare vært sammen ett par dager" Sa du. 

Når du kom opp på rommet hadde harry tatt av seg genseren. Magen hans var bare SÅ hot! "*DN*, det er noe jeg må snakke med deg om." Sa Harry

Mere?

Kommer ikke flere deler i dag

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 7

Akkurat da du skulle kysse han, så såg han på deg å sa. 
--------------------------------------------------------------------

"*DN*? Jeg elsker deg!" "Jeg elsker deg også Harry" Sa du og kysset han ømt på leppene. Dere gikk ut og bort til parken. Det kom mange gale fans bort til Harry som ville ha autografer. Han stod en liten stund med fansen før han gikk bort til deg og tok deg i hånda. "Harry, jeg må nok gå hjem nå. Det er litt sent." Sa du. "Jeg følger deg hjem jeg.
 

Da dere var kommet utenfor hotellet du bodde på. Harry tok hånden sin på kinnet ditt og kysset deg. "Natta *DN*. Jeg elsker deg" "Natta Harry. Elsker deg også." Sa du. Du snudde deg mot hotelldøra og gikk inn til Lissie. Lissie var også kommet hjem i fra daten med Niall. "Så, hvordan gikk det på daten din Lissie?" Spurte du. "Vi fant ut at det var best og bare være venner. Vi hadde liksom ikke så følelser for hverandre. Hvordan gikk det med dere da?" Du fortalte alt som hadde skjedd med Louis og at du og Harry hadde ordnet opp nå. 

Neste dag fikk du en melding i fra Harry. "Har du planer i dag? Guttene lurer på om du og Lissie vil finne på noe?" Stod det. "Jeg og Lissie har ingen planer. Vi kan komme bort til dere nå klokka tolv?" Svarte du tilbake. "Flott! Sees da jenta mi<3" Harry var så utrolig søt og du kunne ikke skjønne at du hadde fått følelser for han så fort. Når klokka var tolv stod dere utenfor huset til guttene. Dere banket på og Niall åpnet. "Heei jenter!" Sa han. Dere gikk inn i stuen og plutselig får du øye på noe...

Hva får du øye på?
Siste del i dag!

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 6

GÅ! GÅÅÅ!" Roper Harry til deg. Du springer ut av huset med fult av tårer i fjeset!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du springer inn på hotellrommet til deg og Lissie. Du ser at Lissie ikke er der. Hun skulle på jo date med Niall igjen. Du setter deg ned i sengen og du kjenner tårene presse på. Hvorfor måtte Louis kysse deg?! Du likte han godt, men ikke på den måten. Det var Harry du hadde følelser for. Du tar opp mobilen din og sjekker om Harry har ringt til deg eller noe. Du tenker du kanskje kan sende han en melding der du kan forklare deg. "Hei Harry! Jeg er veldig lei meg for det som skjedde, men kan du ikke bare la meg få forklare meg? Alt ville bli så mye lettere da!" Du sendte meldingen og ventet på svar. 10 minutter etter du hadde sendt meldingen fikk du igjen svar. "*DN*, jeg er veldig lei meg for måten jeg reagerte på og hvor frekk jeg var mot deg. Vil du komme bort etterpå så vi kan få pratet sammen?" Du pustet letter ut og svarte at du kom klokken ni.

Du sto nå utenfor huset til Harry. Du gruet deg til å se Louis visst han var hjemme. Du ringte på og det var ikke Harry som åpnet. "Hei, *DN*!" Sa Zayn. "Hei Zayn* Sa du. "Hvor er Harry?" Spurte du og såg deg rundt. "Han er oppe på rommet sitt, bare gå inn. Han har sittet der inne hele dag" Du gikk oppover trappen og mot Harry sitt rom. Du hørte ingenting innenfra. Du banket på døren og gikk inn. Harry reiste seg opp i fra sengen han satt i og kom mot deg. Du sto bare å såg på han. Han stoppet like før ansiktet ditt så du kunne kjenne den deilige ånden hans. Kom å sett deg her *DN*" Sa han.

 5441824253_4ca522a5c6_z_large\\deg og Harry

Du satte deg i sengen og såg på han. Du skulle til å begynne å snakke, men Harry avbrøyt deg. "*DN*, jeg er veldig lei meg for at jeg vart så sint på deg. Men alt sinnet mitt bare presset på!" "Harry, det går bra! Det var ikke meningen at det som skjedde skulle skje, men han bare kyssa meg!" Sa du litt oppgitt. Akkurat da du skulle kysse han, så såg han på deg å sa. 

417641_248673018557140_153175588106884_524878_1166310654_n_large

Mere? 
3 kommentarer til å begynne med, så kommer en del til!
Jeg skal bort etter skolen, så det kommer en del til etter jeg har kommet hjem. 

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 5

"*DN*? Det er noe jeg må spørre om" Sa Harry.
--------------------------------------------

"Ja? Bare si det, Harry" Sa *DN* "Jeg vet det er litt tidlig å spørre om" "Ja?" Svarte du. "Men det er bare det at jeg er så sinnsykt forelska i deg, og lurer på om du vil bli jenta mi?" Sa Harry. Du visste ikke helt hva du skulle svare. Du hadde jo så klart lyst til å være sammen med Harry, men han var så kjent og tenk om fansen hans kom til å hate deg. "Nei. *DN*, slik får du ikke tenke. Du har jo superlyst til å være kjæreste med Harry." "*DN*? Er det noe du tenker på?" Spurte Harry litt stille. DU bare hoppet opp i armene hans å kysset han. "Så klart jeg vil bli jenta di!" Sa du.

3082914041_1_5_ymoqvaqy_large 


Dere gikk hjemover igjen. På hotellrommet møtte du Lissie. "Så? Skjedde det noe på daten med Niall?" Spurte du Lissie om. "Nei, ikke noe spess" Sa Lissie. "Kysset dere da?" Spurte du med litt flørtete stemme. "Nei, jeg hadde lyst, men det er kanskje litt tidlig enda.Hva med deg da? Hvordan gikk daten med Harry?" "Det var FANTASTISK! Han hadde laget et romantisk bord med den beste maten du kan tenke deg! Vi badet og under vann, kysset vi." Sa du helt gira! Du måtte trekke pusten før du fortsatte. "Så når vi kom opp på land, sa han at han måtte spørre meg om noe!" "Hva var det han spurte om da?" Spurte Lissie. "Han spurte om jeg ville bli jenta hans." Sa du med ett godt smil om munnen.
8a2a9eaf13_80892774_o2_large 
Neste dag gikk du og Lissie på shopping i Oslo City. Plutselig hører dere jentehyl og knipsing med kamerar. Dere skjønner med en gang at det er One Direction som er her. Du og Lissie ser på hverandre og ler. Guttene har nok sett dere for de var på vei mot dere. "Hei" Sier Liam og gir begge en god klem. Dere gir klem til alle guttene, men så kommer Harry i mot deg. Du begynner å tenke. " Skal jeg kysse han, eller bare gi han en klem?" Du ser ar Harry har tenkt til å kysse deg. Du lukker øynene og venter på at leppene deres skal møtes. Sommerfuglene i magen din fly rund. "Harry klarte ikke å slutte å prate om deg i går kveld" Smile Zayn. Du rødmer. Harry bare dulter i Zayn, "Så? Hva er planene dine for dagen, *DN*? Spør Harry. "Ikke så veldig mye, tror jeg." Svarer du søtt tilbake. "Vil du finne på noe med meg i kveld eller?" Sier Harry. "Gjerne det, jeg må bare si ifra til Lissie.

Du og Lissie kommer hjem og du spør Lissie om det er greit at du går ut med Harry i kveld. "Så klart! Skal på date med Niall igjen, så jeg kom ikke til å være hjemme uansett. Når Harry kommer å henter deg, er du spent på hvor dere skal. "Hvor skal vi hen Harry?" "Vi skal hjem til meg" Sa Harry. Hjem til Harry? Når dere kom inn døra hadde han laget et utrolig romantisk rom. "Liker du det?" Spurte han. "Om jeg liker det? Jeg ELSKER det!" Sa du og ga han ett kyss på kinnet
Tumblr_lhai2a3uwl1qf7ikto1_500_large 
. "Jeg bare går for å finne maten jeg!" Sa Harry. Du satte deg ned i sofaen og ventet på Harry. Plutselig kom Louis til synet i døren. "Hei Louis" Sa du. "Hei *DN*" Svarte han. Han satte seg ved siden av deg i sofaen og så på deg. Plutselig sier han"Du har så fine øyne. Vet du det?" Før du rekker å svare kysser han deg på munnen. Akkurat da kommer Harry inn fra kjøkkenet. "LOUIS?!! HVA ER DETR DU GJØR??!!" Roper Harry. Louis ser ned i bakken og sier "Jeg vet ikke...." "Harry? Det betydde ingen ting! Jeg lover" Sa du med tårer i øynene. "GÅ! GÅÅÅ!" Roper Harry til deg. Du springer ut av huset med fult av tårer i fjeset!


HVA SKER?
MER? 

Siste del i dag!
-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 4

"WOW!!"

----------------

Det dere såg var en strand. På stranden stod det et bord med god mat og drikke. "Harry, dette er nydelig!" Sa du. Niall og Lissie skulle ha date ett annent sted, så det gikk videre. "Liker du det?" Spurte Harry. "Ja! Jeg elser det!" Dere setter dere ned å spiser den deiligste maten du har smakt i hele ditt liv.

 "Skal vi bade?" Spør Harry. "Ja, det kan vi godt, men jeg har ikke bikinien min her" Sier du. "Det tenkte jeg på, så defor kjøpte jeg en til deg. Fikk hjelp av Lissie til å velge størrelse."  "Du tenker på alt, du kjekken" Sier du. "Oii... Sa jeg virkelig kjekken?" Tenkte du. Harry smilte og sa "Syntes du jeg er kjekk?" "Ehh...hmm.. eh, ja?" Sa du å rødma. "Jeg syntes du er pen også" Sa Harry. Det gikke en liten stund hvor dere bare stod å såg på hverande. Så ropte Harry "FØRSTEMANN UTIII!!" Dere løp alt dere kunne. Dere hadde vannkrig og plutselig dukka dere undet vannet. Du åpna øynene dine og såg at Harry gjorde akkurat det samme. Dere svømte nærmere hverandre og plutselig traff leppene deres hverandre og kysset. Kysset varte ikke så veldig lenge, men sommefruglene svirra i magen sin som tusen bier i en bikube. 
HARRY SITT SYNSPUNKT: Det var så deilig å kysse *DN*. Sommerfuglene i magen min ville ikke slutte å svirre. Skulle ønske kysset varte mye lengere. 

DITT SYNSPUKT:

Dere gikk fra hverandre å kom opp til overflaren igjen. "*DN*? Det er noe jeg må spørre om" Sa Harry. 

HVA SKAL HARRY SPØRRE OM?

Det kommer en del til i dag! 

-Marteig


HISTORIE 1 - DEL 3

"Bare kom hit om en time, vi har en ovrraskelse til dere"

----------------

"Lissie? Vi skal til guttene om en time, de har en overraskelse til oss" Sier du glad. Dere kler på dere og kjører mot guttas leilighet de har mens de er i Norge. Dere ringer på å venter på at noen skal åpne. "Heeei" roper de ut i kor. "Så? Hva var overrskelsen?" Sier du litt nysgjerrig. "Jo" Sier Louis. "Det har seg nemlig slik at Niall og Harry likte dere to spesielt godt, så de vil ta dere med på en date i kveld. Hva sier dere?" Du og Lissie bare ser på hverandre. Så sier du "Hvem skal på date med hvem da?" Louis svarer " Harry og Niall, dere får komme hit å si det selv" Du ser at de er litt flaue, men kommer alikevell. Harry begynner med å si " Jo, ikke det at jeg ikke liker deg, Lissiee, Men jeg ville helst på date med *DN*" "Ja, og jeg vil helst på date med deg, Lissie" Sier Niall. Du og Lissie bare ser på hverande å smiler. "Selvfølgerlig vil vi det!" Sier Lissie. "Flott!" Sier Niall. "Men dere kan vel finne på noe med oss til dere skal på date, vel?" Sier Liam. "Jaja, såklart" Svarer du tilbake. Dere setter dere i sofaen og skrur på en film. Dere ser på The Notebook. Når klokken er seks, spør Harry om dere skal reise. "Skal vi ikke være her?" Sier du. "Nei, vi har tenkt til å ta dere med til ett hemmelig sted" Svarer Niall. Dere går inn i bilen til Harry. Når dere har kjørt i 20 minutter, stopper dere. Når dere kommer ut av bilen er det eneste dere får til å si "WOW!!" 

Tumblr_lxehenk6ev1qkoyado1_500_large

HVA HAR GUTTENE STELT I STAND?

MER?

-Marteig


historier

Hei :) Nå har jeg som sagt begynnt med historier. Og da vil jeg bare gi litt informasjon om det. Det er ikke Mette som skriver historien. Hun skulle begynne med historier også leste hun noa av de jeg hadde skrivd og spurte om jeg ville skrive på odfan. Selfølgerlig takket jeg ja til det! Nå har det kommet to deler ut. Det kommer enten en, to eller tre deler ut hver dag. Dere kan også lese bloggen min, MARTEIG. Setter stor pris på kommentarer og tilbakemelding på facebook. 

Dette var bare litt informasjon om historien som kommer til å gå på odfan.blogg.no! 

Hva syntes dere egentlig om historien så langt?

-Marte IG


HISTORIE 1 - DEL 2

Plutselig sier Zayn

---------------

"Hei damer, skjer'a?" Dere klarer ikke å få frem ett ord. Etter hvert sier du"Ehh.... eh.." "Slapp av da, jenter" Sier Niall. "Vi er bare helt normale gutter!" Du tenker over det Niall sa og begynner og prate. Etter hvert merker du at samtalen gikk som en lek og att dere lo og hadde det gøy. Når klokken blir elleve sier Lissie "*DN*? Jeg tror vi må gå nå. Klokken er elleve" "Ja, jeg tror det er lurt. Hyggelig å hilse på dere, gutter!" "Vent litt" Sier Harry. "Kan vi ikke finne på noe i morgen, alle sammen?" Du og Lissie ser på hverandre og smiler. "Klart vi vil det" Sier du. "Ok, vi ringer dere i morgen, natta!" Svarer Liam tilbake. Dere gir alle guttene en klem og går. Dagen etter våkner du av at Lissie synger. "Hehe" tenker du. Lissie, synger alltid i dusjen. Du ser på klokka, den er tolv. "Oii! Har vi sover SÅ lenge?" Sier du til deg selv. Plutselig ringer telefonen. UKJENT NUMMER stod det. Jeg får vel ta den tenker du. "Hei" Hører du i den andre siden. "Det er Louis" "Åja, hei Louis" Sier du tilbake. "Såå, har dere noen planer i dag?" Spør han. "Vi skal ingenting, vi" Sier du. Du hører de andre guttene i bakgrunnen som tuller og ler. "Oki, vil dere finne på noe med oss? Vi har ingen planer vi heller" "Vent litt, må spørre Lissie. Straks tilbake" Sier du. "LISSIEEEE!?" roper du høyt. "Ja? Hva er det?" Svarer henne litt surt. "Vil du finne på noe med guttene i dag?" Sier du. Lissie tenker seg om, så skriker hun ut så det jomer. "JAAA!!Selvfølgerlig vil jeg det!" "Louis? Lissie ville, men hva skal vi finne på?" "Bare kom hit om en time, vi har en overraskelse til dere"

HVA TROR DU OVERRASKELSEN ER? 

MER? 

Jeg har laget fem deler, men vet ikke om jeg skal poste alle i dag? Hva syntes dere? 


HISTORIE 1 - DEL 1

Bestevenninen din, Lissie, hadde du kjent så lenge du kunne huske og nå var dagen dere hadde gledet dere til kommet. Dere skulle endelig på One Direction-konsert. One Direction kom til Norge og dere måtte jo selfølgerlig komme. Klokken var nå åtte på morgenen. Lissie hadde sovet hos deg fordi dere måtte reise ganske tidlig. Det var mamman din som skulle kjøre dere til Oslo klokka ni. Favoritten din i bandet var Harry og Lissie sin var Niall. Dere hadde kjøpt biletter ganske langt framme, så dere håpet på at de tok dere i hånda eller noe. Klokka halv tolv var dere i Oslo. Det var enda sels timer til konserten skulle begynne, så dere sjekka inn på hotellet dere skulle bo på. Dere gikk ut i byen en tur mens dere venta på att klokka skulle bli seks. Timene virket uendelige. Endelig var klokken halv seks og dere begynte å gå til konsertområdet. Konserten begynnte og de begynte med sangen One Thing. Når konserten var ferdig og dere var på vei ut, kom det en dame bort til dere. "Hei" Sier damen med ett smil om munnen. "Hei" sier du og Lissie litt skeptiske. "Vil dere komme å møte One Direction?" Spør damen plutselig. Du og Lissie ser på hverandre å sier i kor"JAAA!!". "Bli med meg, dere." Sier damen. Dere kommer inn i et rom og ser guttene stå og se på dere. Plutselig sier Zayn. 

HVA SIER HAN? 
LIKTE DERE DEN FØRSTE DELEN?

- Marte


RSS 2.0