Historie 2 - del 28

Plutselig hører vi  en merkelig lyd utenfor døren vår. "Hva søren var det der?" sier Niall veldig usikker. Plutselig dunker det i døren, og den går opp. Der sto Louis med masse tårer i øynene.
____________________________________________________________________________________________________________________________

"Louis! Hva har skjedd?" sier jeg veldig forfjamset. Jeg ser bort på Niall, og det ser ut som om han har sett ett spøkelse. "Jeg og Eleanor  hadde en stor krangel" sier han utrolig lei seg. Å nei. Jeg visste hvordan det var når  kjærester kranglet, og det var ikke  særlig morsomt. "Ånei! Går det bra bro? Du vet jeg alltid er her for  deg" sier  Niall og stryker han på ryggen. "Takk Niall. Godt å ha venner som deg her. De andre guttene sover, så du var den eneste jeg kunne gå til. Digger deg!" sier Louis med ett lite smil om munnen.

 

Louis hadde sittet inne hos oss og sett på film i mange timer. Klokken hadde nå blitt fire på natten, og Louis gikk tilbake til sitt eget rom. Han hadde lovet oss å ringe Eleanor i morgen tidlig for å snakke med henne. Han var så utrolig lei seg, og det skjønte jeg veldig godt. Var ikke så veldig morsomt å krangle med  den personen man elsket mest i hele verden.

734639_182488328563593_347463762_n_large

Neste morgen våknet jeg av at noen banket på døren vår. "Kom inn!" ropte Niall med en skikkelig morgenstemme. Inn kommer en strålende glad Louis. "Gjett hva dere! Jeg og Eleanor fikk snakket!" sa han kjempeglad. "og?" sa jeg. "VI ER VENNER IGJEN!" roper han. Jeg og Niall må bare le. Han er så utrolig søt, og når han er  glad, er han  utrolig morsom. "Så bra! Hils henne i fra meg da" sier jeg med en vennlig stemme. De to ukene uten Niall, hadde jeg snakket ganske mye med Eleanor. Hun visste alt om å være langt borte i fra kjæresten sin, og ga meg noen gode råd. Hun var en kjempehyggelig jente, og Louis var heldig. "Det skal jeg gjøre. Hade turtelduer" sier han før han stormer ut av rommet. Jeg og Niall bli bare sittende igjen å  se på hverandre  før vi bryter ut i latter. "Han er bare så random" sier  Niall. "HAHAH ja!" ler jeg frem. "Hva skal vi engentlig gjøre i dag?" sier jeg og blir seriøs igjen. "Det er en overraskelse" sier Niall skikkelig hemlighetsfull.

Tumblr_lw165zyaof1qcdn54o1_500_large

Hva tror dere overraskelsen er?

-Marte


Historie 2 - del 27

Det var alt for sent til å reise i tre timer i bil tilbake til Valdres, så vi tok inn på Plaza hotel i Oslo. "Dette har vært en fantastisk dag gutter!" sa jeg og såg på alle. Men vent. Hvor var Niall? Plutselig kommer han ut av døren. "*DN*? Kan jeg få snakke med deg?"
____________________________________________________________________________________________________________________

Jeg gikk inn på rommet til meg og Niall og satte meg ned på senga. "Hva var det du ville si, Niall?" spurte jeg han. Han såg veldig alvorlig ut, og jeg  vart litt småredd. "Du vet det ikke er lenge til touren starter igjen, og det er jo da du skal hjem igjen til Norge. Hva gjør vi da?" sa han. Jeg hadde ikke tenkt denne  tanken på en god  stund, men skjønte at jeg bare måtte gjøre det. "Jeg vet ikke.. Vil at dette skal fungere." sa jeg og såg rett på han. Han såg veldig trist ut, og  jeg klarte ikke å se på  han lenger. "Du aner  ikke hvor mye jeg vil at dette  skal funke  *DN*!" sa han og  nå smilte han. "Vi finner nok ut noe. Men vi må besøke hverandre, og  vi har jo telefoner." sa jeg, selv om jeg visste det ikke var det samme. Niall  bare nikket. "Vi går ut til de andre nå, og koser oss de tre siste dagene vi har i Norge." sa han og vi gikk ut igjen til de andre. "Går det bra *DN*? Du ser deppa ut?" sa Zayn når vi kom ut. "Det går helt fint! Er bare noe småting" sa jeg og  smilte ett lite smil. "Bro? Går det bra eller?" sa Louis til Niall. "Jada, det går helt fint" sa han.

Vi satte oss i sofaen for å se på film. Når filmen vi hadde sett på, var fedig gikk jeg og Niall på badet. "I morgen er det nest siste dag her i Norge. Jeg digger landet ditt *DN*." sa Niall. "Ja, det er utrolig dumt. Så bra du liker det!" sa jeg og smilte før jeg kysset han på munnen. Vi gikk å la oss i sengen. "Så? Har du tenkt på det jeg sa tidligere i dag?" sa Niall og såg bort på meg. "Ja, jeg har det. Det er jo alt gor tidlig å flytte sammen, så den eneste muligheten er å møtes ofte og snakke i telefonen hver dag" sa jeg og smilte mot han. Han såg ut til å bli litt gladere. "Ja, det er alt for tidlig å flytte i sammen, men det du sa var jo en god ide. Det koster kanskje litt mer, men det har vi vel råd til?" sa han. Jeg nikket før jeg kysset han på munnen. Han var virkelig verdens beste kjæreste. "Men vi tenker ikke mer på der nå. Nå skal vi kose oss" sa han. Vi satte på en fin film, for ingen av oss var særlig trøtte. Plutselig hører vi  en merkelig lyd utenfor døren vår. "Hva søren var det der?" sier Niall veldig usikker. Plutselig dunker det i døren, og den går opp. Der sto Louis med masse tårer i øynene.

Hvofor gråter Louis?

-Marte


Historie 2 - del 25 - kort del

"Det var pinlig!" sa jeg og lo. "Neida, vi kjenner guttene, de er bare slik. Og vi gjorde det jo ikke, så"

 

Guttene hadde ho kommet til Norge bare for å besøke oss, og vi måtte jo bruke tiden godt. Det var jo ikke så veldig mye å gjøre i Valdres, så vi bestemte oss for å reise til Tusenfryd. "KOm igjen gutta! Nå draar vi!!" ropte Louis ut over hele suiten. "Hva skjedde med meg da?" sa jeg. "Åja! Og *DN* alle sammen!" ropte han en gang til. Man måtte bare le av den gutten. "Skal vi reose da?" sa jeg og gikk inn i bilen. Harry skulle kjøre. 

 

Da vi hadde kommet oss til Tusenfryd, var alle guttene helt gale. Niall og jeg gikk hånd i hånd hele tiden. Det hadde nå kommet ut masse nyheter om at One Direction var i Norge, og mange Directioners hadde nå kommet til Tusenfryd. Guttene syntes det var utrolig koselig å møte forskjellige fans, men de var kanskje litt klengete til tider. Det kom masse jenter bort hele tiden, og politiet måtte til slutt komme. Vi fikk i alle fall tatt noen karuseller, og dagen gikk utrolig flott! 

Det var alt for sent til å reise i tre timer i bil tilbake til Valdres, så vi tok inn på Plaza hotel i Oslo. "Dette har vært en fantastisk dag gutter!" sa jeg og såg på alle. Men vent. Hvor var Niall? Plutselig kommer han ut av døren. "*DN*? Kan jeg få snakke med deg?" 

Denne var veldig kort, men det kommer nok en til i kveld! PS: dere er så utrolig snille, og jeg setter veldig pris på kommentarene! 

-marte


Historie 2 - del 25

Akkurat holder jeg på å la deg gå!" Sa han. Åh! Det var det fineste en gutt noen gang har sagt til meg. Jeg låste opp badet, og hoppet opp i Niall sine armer.
___________________________________________________________________________________________________________________________

Den kvelden satt vi bare i sofaen og koste med hverandre mens vi såg på tv. "Skal vi gå å legge oss? Jeg er så trøtt" sa jeg. Niall bare nikket på hodet, og vi gikk på badet for å pusse tennene å ta på pysj. "Niall? Du fortalte ikke hvorfor du og Amy hadde kysset?" sa jeg og såg på han når vi låg i sengen. Han trakk pusten før han begynte. "Vi var på en fest med mange venner av meg, og jeg og Amy var vel ganske fulle begge to, og vi endte opp med å kysse. Jeg husker ikke helt hvordan det skjedde, men det jeg vet er at det er lenge før du kom til Irland. Hadde jeg vært sammen med deg, hadde jeg aldri kysset noen andre enn deg." sa han. Han var så søt. Jeg kunne ikke noe for det, men jeg var hodestups forelsket i han. "Niall. Jeg har kanskje datet andre før, men du er ikke som noen andre. Du får meg til å sveve på rosa skyer hver dag, og du får meg til å føle meg som om jeg er en prinsesse" sa jeg.

 

307783_279828462035900_225984924086921_1095797_536765392_n_large

 

Han kysset meg på munnen. "*DN*! Du er det beste som har hendt meg også. Hva skulle jeg ha gjort visst jeg ikke hadde møtt deg? Jeg elsker deg over alt på jord!" sa han. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, så jeg bare kysset han mykt på leppene. Kyssingen vart ganske intens, og jeg skjønte hva han ville. Han begynte å kysse meg på halsen, og det gjorde meg tent med en gang. Niall låg bare i boxer, og jeg i BH og truse. Niall tok av med BHen. Jeg tok av han boxeren, og noen sekunder etterpå var begge to nakne. "Niall? Jeg kan ikke." Hvisket jeg inn i øret hans. "Hvorfor?" sa han og såg veldig fortvilt ut. "Ehh.... Jeg har mensen nå." sa jeg og vart utrolig flau. "*DN*, det er ikke noe å være flau over! Jeg blir jo ikke sur for det." sa han og kysset meg på munnen. Han var virkelig verdens beste. "Takk Niall" sa jeg og smilte mot han. Han hadde fått stiv "youknow", og prøvde å skule det for meg. Han var så utrolig flau, og jeg måtte bare le. "Niall? Hva er det du prøver å skule for meg?" sa jeg og lo litt. "Ehh.. Det vet du nok selv" sa han og var helt tomatrød i fjeset. Vi sovnet ganske fort etter det.

 

Om morgenen våkner jeg av at jeg hører guttestemmer utenfor rommet vårt. Jeg snudde meg og såg Niall ligge ved siden av meg å snorke. Jeg tenkte at det sikkert bare var noe jeg hadde drømt, og tenkte ikke så veldig mye mer på det. Jeg la meg ned igjen og sovnet ganske så fort. Plutselig våkner både jeg og Niall av at det kommer fire gutter hoppende inn på rommet. "Heeei *DN* og Niall!! eh? hva har skjedd her mon troo?" sa Louis med en flørtende stemme. Boxeren til Niall låg på gulvet sammen med BHen og trusen min. Vi var veldig flaue begge to. "Emhh.. nei, altså, øh" sa Niall uten å komme på noe å si. "Du trenger ikke å forklare deg Irish man, vi skjønner det" sa Louis og lo så han hold på å tisse på meg. "Pass på å ikke få *DN* gravid da." sa Zayn, og de andre guttene begynte å le enda mer. Dette var så utrolig flaut. Vi hadde jo ikke gjort det, men det kunne jo ha skjedd visst jeg ikke hadde hatt, ja, dere vet.

 

"Bare lek som om vi har hatt det, ellers så må vi si at du har mensen, og det vil du vel ikke?" hvisket Niall inn i øret på meg. Jeg bare nikket, og såg opp på Harry, Louis, Liam og Zayn som forsatt sto å lo. "Jasså Niall! Så nå har du endelig fått gjort det. Eller kanskje dette ikke var den første gangen?" sier Louis som den raringen han er. "Gutter! Vi er to ungdommer, som er veldig forelsket. Hvorfor ikke liksom?" sa Niall og jeg begynte å le. Det gjorde visst de andre guttene også. "Vi skal ikke avbryte mer, men husk å bruke beskyttelse da!" sa Louis og nå var de på vei ut døra. "Jadajada gutter! Men hva gjør dere egentlig her?" sa Niall."Vi tenkte å besøke dere! Vi har rom ved siden av, så bare kom når dere er ferdige med hva dere nå driver med" sa Louis før de gikk ut døra.

 

"Det var pinlig!" sa jeg og lo. "Neida, vi kjenner guttene, de er bare slik. Og vi gjorde det jo ikke, så"

602871_441383152583563_196144913_n_large

Hva syntes dere?

-Marte

 


Historie 2 - del 24

Vi reiste på Peppes Pizza og spiste to pizzaer fordi Niall var så utrolig sulten. Vi reiste tilbake til hotellet og sovnet med en gang.
_____________________________________________________________________________________________________

Neste dag våknet jeg av at jeg hørte noen lyder nede på kjøkkenet. Jeg såg ved siden av meg, og Niall var ikke der. Da var jeg i alle fall sikker på hvem som rotet nede på kjøkkenet. "Niall?'" Ropte jeg. Akkurat da jeg hadde ropt det, kom han inn på rommet med pannekaker. "Til den beste jenta i verden" Sa han og kysset meg på munnen.

Vi hadde spist verdens beste pannekaker, og nå var Niall på badet. Det var veldig lenge siden jeg hadde sjekket facebook, twitter og kjendisnytt, så da måtte jeg gjøre det. Jeg gikk inn på facebook, og der hadde jeg uendelig mange venneforespørsler. Så gikk jeg inn på twitter. Veldig mange nye følgere. Jeg leste litt om hva folk syntes om meg, og de fleste var positive. Så gikk jeg litt rundt på forskjellige kjendissider. Plutselig kom jeg over en overskrift jeg ikke likte.

Niall Horan ny kjæreste, igjen?

I det siste har Niall Horan i fra One Direction datet jenta i fra Norge *DN*. Nå ser det ut som om han har funnet seg en ny en. Vi syntes dette har gått veldig fort, ettersom Niall og *DN* ikke har datet lenge i det hele tatt. Ryktene sier at Niall nå går ut med exen til Harry, Caroline Flack. Niall Horan og *DN&ET*  har ikke vært og sett siden de to reiste til *DN* sitt hjemsted, Valdres i Norge. Hva har skjedd?

Jeg vart helt målløs. Hvor får de alt dette i fra? Exen til Harry, Caroline Flack? "Niall? Kan du komme hit litt?" Sa jeg. Niall kom ut i fra badet i bare boxer. "Hva er det jenta mi?" Sa han. Jeg bare pekte på skjermen, og han begynte å lese. "Hva faen?! Jeg og Caroline? Hun kunne vært moren min?" Sa han og vart veldig oppgitt. "Jeg ville aldri gått i fra deg, *DN*! Det vet du, ikke sant?" Sa han. Jeg trodde på han, men det var noe inni meg som ikke trodde helt på han. Før jeg hadde møtt Niall, hadde han vært på en del dater med Amy Green, hva skjedde med de to.

"Niall? Før jeg kom med familien min til Irland, drev du på med Amy Green. Hva skjedde med henne?" Sa jeg. "*DN*, vi datet ikke, vi var og er bare gode venner. Du trenger ikke å bekymre deg." Sa han og kysset meg på munnen. Han var en helt fantastisk kysser, og jeg elsket han. Niall gikk inn på badet igjen, og jeg bladde opp på siden. Det hadde allerede kommet ut nye bilder. Da vart jeg enda mer sjokkert.

Nye bilder lekket. Niall Horan og Amy Green!

Tidligere i dag, skrev vi at Niall Horan hadde datet Caroline Flack, men det ser heller ut til at han har gått tilbake til venninnen Amy Green. Her har du bilder som beviser det hele:

Jeg vart helt skjelven. Var disse bildene redigerte, eller var de sanne? Det stod dato på bildene, og visst det var sant hadde Niall kysset Amy mens jeg og han datet. "Niall? Kan du komme ut hit en gang til?" Sa jeg. "Visst du og Amy ikke datet, hva er disse bildene da?" Sa jeg. "*DN*! Det er ikke som det ser ut som! Jeg lover deg. Vi kysset kanskje, men..." Sa han før jeg avbrøt han. "HVORFOR LYVER DU TIL MEG? OG HVORFOR GÅR DU BAK MIN RYGG OG KYSSER EN ANNEN JENTE?" Ropte jeg mot han. Jeg kunne ikke springe ut av rommet, i og med i at vi var på hotell, men jeg sprang opp på det andre badet og låste meg inne.Jeg la meg ned på gulvet og gråt.

"*DN*! Kom ut, jeg må forklare for deg!" Sa han. "NEI NIALL! REIS TILBAKE TIL USA OG TIL AMY!" Ropte jeg høyt ut til han. "Nei! Jeg liker ikke Amy i det hele tatt! Har aldri hatt følelser for henne!" Sa han. "Nå lyver du!" Ropte jeg. Jeg visste at bildene var sanne, men datoen på bildene kunne være fake. Plustelig hører jeg Niall synge "If I was your boyfriend, i'd never let you go." Det var Justin Bieber sin sang Boyfriend. "Niall? Hvorfor synger du den?" Spurte jeg, litt roligere. "Jeg velger å høre på teksten, og aldri la deg gå!" Sa han. "Ja? Og så?" Sa jeg. "Akkurat holder jeg på å la deg gå!" Sa han. Åh! Det var det fineste en gutt noen gang har sagt til meg. Jeg låste opp badet, og hoppet opp i Niall sine armer.

Syntes?

-Marte


Historie 2 - del 23

"Gjør det vondt?" Klarte jeg å få frem. Jeg skjønte med en gang at det var ett dumt spørsmål, men lot det gå. "Gjør nok litt vondt i starten, men etter hvert blir det bedre og bedre!" Sa han.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg tror jeg var klar nå. Vi startet å kline og det vart heftigere og heftigere. Vi tok av hverandre klærne mens vi klinte. "Er du klar?" Sa han og såg på meg med ett seriøst blikk. "Jeg er så klar jeg kan bli" Sa jeg. "*DN*? Du må love meg å si vist det gjør vondt! Lover?" Sa han. "Lover." Sa jeg. Jeg kjente han kom inn i meg. Det var litt vondt, men utrolig godt. Vi holdt på ganske lenge og gjorde forskjellige ting. (dere skjønner sikkert hva). Når vi var ferdige sovnet vi med en gang, for vi var slitne etter den intense akten vår. 

Da jeg våknet, luktet det utrolig godt på rommet. Niall var heller ikke i sengen. Jeg gikk på badet for å kle på meg, før jeg gikk ut på kjøkkenet der Niall var. "Hei søta!" Sa han før han kysset meg. "Hei kjekken" sa jeg etter han hadde kysset meg. Jeg satt meg opp på kjøkkenbenken for å se på kokken selv lage mat. "Angrer du for i går?" Sa han og smilte. "Over hodet ikke! Gjør du?" Spurte jeg. "Absolutt ikke! Er glad den første gangen min var med deg" Sa han og smilte. VI hadde begge vært jomfruer i går, men nå var ingen av oss det. Jeg var utrolig glad, og håper vi kunne gjøre det mye mer. "Jeg også Niall!" sa jeg og smilte skikkelig. Vi satte oss ned for å spise. Niall hadde laget verdens beste pannekakene i verdens historie. "Niall disse pannekakene var utrolig gode!" Sa jeg. "Laget meg kjærlighet! Men hva skal vi i dag?" Spurte han. Jeg hadde tenkt vi kunne ta oss en tur til Valdresflya. Der er det snø hele året, og snøen er utrolig høy der. 

Når vi kom fram dit, klarte ikke Niall å si ett ord. "*DN*? Bor du her?!" Sa han. "Japp! Men ikke akkurat her da Niall." Sa jeg. Niall skjønte ikke hvordan jeg klarte å bo på en plass der det var så mye snø og så kaldt. Han likte stedet utrolig godt, og ville ikke reise hjem. "Niall! Vi må reise nå, vi skal på resturang" Sa jeg. Da våknet Niall, og ville reise med en gang. Vi reiste på Peppes Pizza og spiste to pizzaer fordi Niall var så utrolig sulten. Vi reiste tilbake til hotellet og sovnet med en gang, 

Hva syntes dere? 

-marte


Historie 2 - del 23

"Ha sex med deg!" Sa han. Jeg prøvde å rope på Niall, men han hørte ikke. Hva skal jeg gjøre? 
____________________________________________________________________________________

"NIALLLLLLL!" Skrek jeg så høyt jeg bare kunne. Mannen hadde allerede tatt av meg genseren og maserte puppene mine. Men det var bare ubehagelig alt sammen. Plutselig dukker Niall opp, og med en gang han ser oss, skjønner han hva som skjer. "FAAEN! FÅ DEG BORT I FRA JENTA MI! NÅÅÅÅ!" Ropte  Niall og gikk mot mannen. Han vart utrolig redd, og sprang ut med en gang. "herre! går det bra med deg jenta mi?" Sa han og kom bort til meg med en gang. "Jeg har det fint!" Sa jeg og merket jeg bare sto i BH. "Ohh! Sexy girl!" Sa Niall og tok meg på puppene. Vi begynte å kysse og det gikk fort over til klining. Jeg kjente Niall sin *ting* vart stiv, og han ble ivrigere og ivrigere. "Du kan få resten i kveld, gutten min, men nå må vi nyte Norge!" Sa jeg og trakk meg fra han. "Åh! Det var dårlig gjort *DN*." Sa Niall og latet som han var sur. "Må bare på do og gjøre du vet hva!" Sa han før han forsvant inn på badet i en vill fart.Var jeg klar for å miste jomfrudommen min til Niall? Jeg var veldig usikker, men visste at han var den rette. 

 

69541_486149214751230_1374878479_n_large

Niall kom ut av badet, og gikk bort for å kysse deg. "Du er den rette, Niall. Det vet jeg" Sa jeg og kysset han på munnen en gang til. "Du er min rette også *DN*! Jeg elsker deg over alt på jord, og du er min lille prinsesse." Sa Niall og såg meg rett inn i øynene. Han hadde de fineste øynene i verdens historie. "Sååe. hva skal vi finne på i dag da?" Sa han og såg ut vinduet. "Det er SÅÅ mye jeg vil ta deg med på, men vil først reise til Valdres, som er mitt hjemsted." Sa jeg og smilte. "Walderes?" Sa han. Det var utrolig morsomt å høre han snakke norsk, i alle fall når han ikke fikk det til helt.  "Nei Niall. V A L D R E S" Sa jeg og stavet ett og ett ord. Når han endelig fikk det til, pakket vi tingene våre, å reiste til Valdres. "Det var utrolig fin natur her!" Sa Niall når vi kom fram, og han var aldeles helt stum. "Hvor skal vi bo da?" Sa han. "Vi skal bo på et hotell som heter F A G E R N E S H O T E L" Sa jeg og måtte stave det også. Vi gikk i resepsjonen og vi fikk nøkkelen til rommet. "Du er så søt når du snekker Norsk" Sa Niall og jeg rødmet. " Du er så søt når du snakker Norsk også" Sa jeg. Vi gikk inn døren og rommet var helt nydelig. "WOW!" var det eneste Niall kunne si. "Hihi, men Niall? Jeg er trøtt, vi har brukt hele dagen på kjøring" sa jeg og la meg ned i sengen. Jeg visste godt hva Niall tenkte på. Jeg visste det så alt for godt. Men var jeg klar? "Niall? Jeg vet hva du tenker på nå, men jeg vet ikke helt om jeg er klar for det. Jeg vet at du er den jeg vil gjøre min første gang med, men jeg vet ikke om det er akkurat nå!" Sa jeg. Jeg klarte ikke å se rett på han, så jeg såg ned i gulvet. 

 

"*DN*! Det er ingen ting å bekymre deg for. Du er min første du også, så du trenger ikke å ha presentasjonstangst eller noe! Men jeg skjønner visst du ikke er klar for det, for jeg vil ikke tvinge deg til noe du ikke har lyst til." Sa han. Niall var virkelig den beste personen i verden! Jeg kunne fortelle han alt, og han betydde mer for meg enn noen andre. Jeg vart litt mindre usikker. Kanskje jeg faktisk vil ha meg med han akkurat nå. Han betyr så ufattelig mye og vi har jo vært sammen en god stund. "Gjør det vondt?" Klarte jeg å få frem. Jeg skjønte med en gang at det var ett dumt spørsmål, men lot det gå. "Gjør nok litt vondt i starten, men etter hvert blir det bedre og bedre!" Sa han. 

Vil dere ha en pervers del? Da må dere kommentere MYE! :) 

-marte


Historie 2 - del 22

Når vi hadde flydd i ca 4 timer, hadde vi landet. Jeg hadde heller ikke fått lov til å se ut. Når vi kom ut av flyet var det eneste jeg kunne si "Niall! Du er bare helt best!!" Sa jeg,
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

"Bare hyggelig, jenta mi!" Sa han. "Tenk at vi er i NORGE!" Sa jeg og hoppet og spratt. Mamma og pappa var jo fortsatt i Irland, men jeg kunne ikke vært mere glad. "Hvor skal vi bo da?" Spurte jeg. "Luksushotell! Tror det heter Plaza eller noe" Sa han. Jeg gledde meg skikkelig til å komme frem til hotellet. Det hadde vært en slitsom dag, og nå gledet jeg meg til å komme frem. Plutselig kommer det masse fans mot oss. Niall og jeg prøvde bare og gjemme oss, men de hadde nok sett oss allerede. "Kan vi ta bilde med deg?" Sa to jenter til Niall. Han måtte bare svare ja. Han var veldig glad i fansen, og ville ikke såre de. Han tok bilder med noen jenter, før vi kom oss vekk derifra. Paul hadde reist dit en dag før for å stelle i stand til vi kom.

 

Når vi fikk kommet oss inn i bilen, var vi ganske slitne begge to. "Er du trøtt?" Sa Niall og kysser meg på munnen. "Jaa!" Sier jeg og legger meg ned i fanget hans. "Vi skal sove, men vi må ha oss litt mat først. Kan bestille Room Service, visst du ikke orker å gå ut!" Sa han og smilte. "Du er så best! Jeg elsker deg!" Sa jeg og kysset han på munnen. Kysset gikk raskt over til klining og det ble mer og mer intenst! "Nå er vi fremme" Sier sjåføren. "Åhh! Ikke nå" Sier Niall, men går motvillig ut av bilen. Vi kom opp på hotelrommet, og det var utrolig fint! Vi hadde til og med eget badebasseng inne på hotellrommet! 


"Åhh! Niall, det er utrolig fint her!" Sa jeg og kysset han på munnen. Det banket på døren, og Niall lokket opp. "Har dere bestilt roomservice?" Sa mannen. Niall svarte og slapp mannen inn. Han var vel kanskje på alder med oss. Niall måtte på do, så han var ikke der. "Heey søta!" Sa mannen og kom nærmere. "Eh? Hva vil du?" Sa jeg og rygget. "Ha sex med deg!" Sa han. Jeg prøvde å rope på Niall, men han hørte ikke. Hva skal jeg gjøre? 

Hva skjer?

-MarteHistorie 2 - del 21

Jeg elsker deg *DN*! Virkelig!" Sa han. Jeg så han inn i øynene "Jeg elsker deg også!" 
_______________________________________________________________________

Vi la oss og sovnet med en gang. Neste morgen våknet jeg av att Harry kom og tråkket på meg. "Hazz! Hva var det for?" Sa jeg og reiste meg opp. Jeg såg att Harry fikk store øyne, og jeg skjønte ikke hvorfor. "Harry? Hvorfor ser du så på meg?" Sa jeg. Han bare nikket. Jeg såg ned og såg jeg bare var i undertøy. "Hey! Hva er det du prøver på?" Sa Niall til Harry på tull. Jeg vart utrolig flau. ikke fordi Niall hadde sett meg i undertøy, men fordi Harry hadde sett meg i undertøy. "Bra kropp maaan!" Sa Harry til Niall og de ga hverandre en handshake. "veeet!" Sa Niall.

 

Jeg gikk inn på badet for å kle på meg. Episoden med Harry hadde vært flau, men han var en av mine beste venner. Jeg gikk ut igjen til guttene. Jeg fikk den samme varme velkomsten som jeg fikk hver morgen. "HALLOO *DN*!" Ropte alle. Jeg følte meg så velkommen i  deres nærver. "Hei gutter!" Sa jeg, før jeg gikk for å ta meg noe mat. Jeg bestemte meg for å gå på Nandos. "En kylling med pommes frites" Sa jeg. Like etter jeg hadde sagt det, kjente jeg to hender rundt midjen min. "Jenta mi? Glad i mat du også?" Sa han. Jeg kunne jo nesten ikke unngå å møte på Niall når jeg var på Nandos. 

Vi hadde spist en fantastisk frokost på Nandos. Etter det gikk vi tilbake til de andre guttene i bussen. "Heeey! Vi har en fantastisk nyhet til dere!" Sa Louis. "VI SKAL HA FRI I EN UKE!!!!! ELEANOR HERE I COME!!" Ropte han høyt. Alle begynte å le. "Er det sant?! Yeeay!" Sa Niall. "*DN*? Visst vi ikke skal ha konserter på en uke, så har jeg en overraskelse til deg!" Sa han og smilte stort. "Kan du ikke siii det da?" Sa jeg. "Neeei" Sa Niall og kysset meg på munnen. Jeg fikk sommerfugler i magen bare leppene hans møtte mine. "Niall? Aner du hva du gjør med meg? Du er en helt fantastisk gutt og jeg elsker deg så utrolig høyt!" Sa jeg og kysset han en gant til. "Tnååååååå" Hørte jeg alle guttene si. Jeg hadde helt glemt at vi ikke var alene, så jeg bare smilte til de andre guttene. 

2 dager senere:

"Niall? Hvor skal vi?" Sa jeg. Han ville ikke si noen ting, og bare smilte. Vi hadde kommet til flyplassen, og Niall hadde bindt ett skjerf rundt øynene mine, så jeg ikke skulle se hvor vi skulle hen. "*DN*, sett deg ned her." Sa han. Jeg hadde satt meg ned og fikk ta av skjerfet. "Niall? Hvor er det vi skal?" Sa jeg og smilte skikkelig til han. "Det får du snart vite, men nå må du ta på deg disse høreproppene" Sa han og kysset meg på munnen før han ga meg noen ørepropper. Akkurat i det jeg tok de på, hørte jeg en stemme som begynte å snakke. Jeg hørte jo selvfølgerlig ikke hva hun sa, men når hun var ferdig fikk jeg høre igjen. 

Når vi hadde flydd i ca 4 timer, hadde vi landet. Jeg hadde heller ikke fått lov til å se ut. Når vi kom ut av flyet var det eneste jeg kunne si "Niall! Du er bare helt best!!" Sa jeg,

Fiiin ♥


Historie 2 - del 20

"Ehh? Liam? Er det noe galt?" Sa jeg. Liam bare såg på meg. Så begynte han å si noe.
____________________________________________________________________________

"Jeg og Danielle har slått opp!" Sa han og nå gråt han bare enda mer. Nå sto jeg helt stille. Hadde ikke de vært sammen i liksom 2 år? Det var jo de som var så lykkelige. Hvorfor de? HVorfor ikke noen andre som virkelig trengte en pause i forholdet. Men det trengte ikke Liam og Danielle. "Er utrolig lei med Liam. Du er en fantastisk gutt! Danielle aner ikke hva hun går glipp av" Sa jeg. Jeg hadde trodd det var Danielle som hadde gjort det slutt, men der tok jeg feil. Liam og Danielle hadde snakket om at de trengte mere tid i sammen, og at de fortsatt likte hverandre. De hadde funnet ut at det beste var å slå opp. Selv om de var verdens søteste par, var det kanskje det beste for dem begge? Ikke vet jeg, men det jeg vet, er att de var utrolig søte sammen og at jeg støtter  de to uansett hva som skjer.

 

Jeg gikk ut til de andre guttene. De satt å spilte fifa 13 alle sammen. "Gutter? Er det mulig å få kontakt?" Spurte jeg dem, Ingen svar. Jeg gikk fremfor skjermen. "Babe? Kan du flytte deg litt?" Spør Niall. Okei? Dette begynner å gå litt for langt. Hadde Niall akkuart spurt deg om du kunne flytte deg fordi han ville spile fifa?! "OKEI! VISST DU VELGER FIFA FREMFOR MEG SÅ!" Ropte jeg. Jeg tenkte ikke på att de andre guttene satt rett ved siden av han. Jeg gikk ut. "Oi boy! Du bør gå å rydde opp med henne" Sa Louis. Niall kom springene etter meg, men jeg lot som om han ikke var der. "*DN*! Det var ikke meningen å virke frekk. Jeg skulle faktisk spørre om du ville sitte på fanget mitt å spille!" Sa han. Jeg hørte på hva han sa, men brydde meg ikke. Jeg gikk inn på rommet mitt, men Niall etter meg. Jeg snudde meg mot han. Han hadde fullt med tårer i øynene. "Gå ut, Niall! Jeg trenger å tenke!" Sa jeg rolig. "Okei! Men før du går skal du vite noe, jeg elsker deg" Sa han før han gikk stille og lei seg ut av rommet. Hadde han akkurat sakt de tre magiske ordene? 

 

Jeg tok frem pcen min for å sjekke litt kjendisnytt. Det var faktisk utrolig lenge siden. Jeg gikk inn på twitter, da jeg så Niall hadde tweetet noe. "Justin Bieber sings *If i was your boyfriend i never let you go! Right now, i almost let you go" Stod det. Jeg sjekket trenden. Dont go Niallplussdittnavn. Jeg begynte å tenke over hvor mye jeg elsket Niall. Hvor glad han gjorde meg hver eneste dag. Hvor mye ett lite kyss betydde. Jeg elsket han virkelig. Døren gikk plutselig opp. Det var Niall som sto der. "Niall! Du skal aldri la meg få gå! Aldri!" Sa jeg. "Så du har sett tweeten og trenden?" Sa han. Jeg nikket før jeg sprang inn i armene til Niall. Vi kysset, og for gikk det over til klining. Vi slapp begge to. "Jeg elsker deg *DN*! Virkelig!" Sa han. Jeg så han inn i øynene "Jeg elsker deg også!" 

Hva syntes du?

-Marteig 

 


Historie 2 - del 19

Han begynte å hviske med de andre guttene. "JA! Det er en strålende ide!" Ropte Zayn ut. Alle de andre guttene var helt i hundre, men når jeg spurte dem hvorfor, ville de ikke svare meg. 
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 Vi gjorde oss klare til å dra til konsertlokalet. Guttene var veldig hemlighetsfulle, og satt bare og flirte hele tiden. "Okei, gutter! hva er det?" Spurte jeg dem. "HAHa! Ingen verdens ting jenta mi" Sa Niall og kysset meg på munnen. Da vi kom fram til der guttene skulle ha konsert, sprang bare alle inn i garderoba. "Jenta mi? Du skal vel bli med?" Sa Niall. Jeg bare fulgte etter han inn i ett rom. Jeg trodde guttene hadde hver sin garderobe, men der tok jeg feil. Alle guttene hadde en garderobe sammen. Så i løpet av denne timen, fikk jeg nok se litt av hvert. Det såg ikke ut som at guttene brydde seg noe om at jeg var der. De skulle jo ikke gå helt nakne heller da, bare i boxer. 

 

Guttene var nå ferdige med å skifte. Jeg hadde fått sett alle guttene i bare undertøy, noe som var ett ganske så bra syn. De hadde ikke brydd seg noe om at du sto der, og pratet med deg hele tiden. Og de hadde jo ikke stygge mager heller, da. Konserten begynte å nærme seg, og salen hadde fylt seg opp. "10 minutter nå, gutter!" Sa jeg. Alle såg på meg og smilte ondt. 


Guttene hadde gått ut på scenen, og nå dreiv de å sang One Thing. De kastet snøballer ut i salen, og det såg ut som de koste seg. "Neste sang heter What Makes You Beautiful!" Ropte Liam ut i salen. De sang What Makes You Beatiful, og nå var fansen helt gale! Den siste sangen var jo I Want. Men når de var feridige med den sangen, sa Niall noe jeg aldri trodde han kom til å si. "Kan den nydelige kjæresten min *DN* komme ut på scenen?" Sa han. Jeg vart veldig redd, men de i crewet sa det ikke var noe å være redd for. Jeg gikk ut på scenen og ga en klem til alle guttene. Jeg ville ikke kysse Niall fremfor alle disse jentene, men han kom mot meg og leppene våres traff hverandre som om ingen andre enn oss var der. "Tnååå! Se på de da. Er de ikke søte?" Ropte Louis ut i salen. Veldig mange jenter skreik og jeg fikk nesten vondt i ørene. 

 

"Nå skal vi synge en sang Niall har skrevet spesielt til *DN*!" Sa Harry. De begynte å synge As Long As You Love Me (lat som om at Niall har skrevet den, og att det er guttene som synger!) Jeg begynte jo selvfølgerlig å gråte, og det var veldig flaut, siden jeg var på en scene der utrolig mange jenter sto å såg på. Jeg kikket meg rundt og såg att det var mange andre jenter som gråt. Jeg bare elsker Directioners! De var så utrolig glad på guttene sine vegne, og likte kjærestene dems godt. 

 

Vi var kommet av scenen, og jeg hadde fått snakket med Niall og takket han for det han gjorde! "Gå og snakk med de andre guttene også! De har vært med meg å planlegge dette de også!" Sa han. Jeg gikk ut til de andre guttene. "Åhh! Zayn! Tusen takk for det dere gjorde på scenen! Dere er bare så utrolig best!" Sa jeg. Zayn smilte og såg på meg, og ga meg en klem. "Bare hyggelig *DN*! Du fortjener det beste." Sa han. Jeg gikk bort til Liam, men når jeg såg han, gråt han. "Ehh? Liam? Er det noe galt?" Sa jeg. Liam bare såg på meg. Så begynte han å si noe.


hva er det med Liam?

-Marteig
 Historie 2 - del 18

Niall måtte selvfølgerlig til Nandos, så da måtte alle gå dit. Når vi kom fram, rykket Harry i armen min. "*DN*? Kan jeg snakke med deg?" Sa han.
______________________________________________________________________________________________________________________

"Eh? Harry? Du vet Niall ikke liker at vi snakker alene?" Sa jeg litt skeptisk. "Jeg vet det! Men denne gangen har jeg spurt Niall om jeg kan få snakke med deg! Det er ganske viktig." Sa han. Han virket utrolig ivrig, og fikk nesten ikke fram ett ord. "Harry! Du må roe deg ned!" Sa jeg. Jeg holdt selv på å få latterkrampe av Harry sin oppførsel, men det måtte jeg bare holde inne, ettersom det var så viktig. "Okei, så saken er det att jeg ikke liker deg lengere." Sa han. Han smilte fra øret til øret. "Så bra! Har du funnet deg en annen?" Spurte jeg nysgjerrig som jeg var. "Man kan vel si det på den måten, ja! Og denne jenta, er ledig!" Sa han. Han smilte så stort som jeg aldri hadde sett han smile. "Bra jobba, Hazza! Glad på dine vegne" Sa jeg og ga han en god klem. 


Vi gikk tilbake til de andre guttene, som allerede var godt i gang med å spise. "Søta? Jeg bestilte mat til deg, jeg!" Sa Niall. Jeg hadde plass ved siden av han, og det var ikke akkurat lite mat han hadde bestilt. "Kjekken? Vi skal vel dele på derre her, ikke sant?" Sa jeg. "Er du helt dum? Jeg blir jo ikke mett av det DER!" Sa han og smilte. Jeg måtte bare le. Jeg hadde fått meg en matmoms som kjæreste. Det var jo greit det, så kunne han spise alle restene visst jeg ikke orket mer. 

 

Vi gikk tilbake til bussene. I kveld skulle guttene ha konsert. Jeg skulle bli med bak scenen. Niall hadde mast om at jeg skulle være med, og siden det var Niall som spurte, måtte jeg bare si ja. "Gleder meg veldig til å se konserten deres i kveld, gutter!" sa jeg. Alle guttene smilte. "Men det er en ting jeg lurer på!" Sa Niall. Han begynte å hviske med de andre guttene. "JA! Det er en strålende ide!" Ropte Zayn ut. Alle de andre guttene var helt i hundre, men når jeg spurte dem hvorfor, ville de ikke svare meg. 


Hva er det guttene har planlagt?

Dere må kommentere mer! Jo flere kommentarer, jo flere deler! 

-MarteHistorie 2 - del 17

Kyssingen gikk over til klining, og den vart mer og mer intens. jeg hadde bare på meg undertøy, så Niall begynte å ta meg på brystene. Var jeg klar til å miste jomfudommen nå? 
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

"Ehh, Niall? Har du gjort det før?" Sa jeg. Niall la seg ved siden av meg og såg meg rett inn i øynene. "Nei, det har jeg ikke. har du?" Sa han. Han virket ikke sint for at jeg spurte han like før vi holdt på å gjøre det. "Nei, det er det som er problemet. Jeg vet ikke om jeg er klar" Sa jeg. Niall smilte. Han var nok ikke sur for at jeg ikke ville ta steget helt enda. "Det er helt greit *DN*! Vi trenger ikke å gjør det nå. Det skal være spesielt" Sa han med et gigantisk smil. Han kysset meg på munnen, og så sovnet vi.

 

Neste morgen, våknet jeg av at Louis kom ropende inn på rommet. Jeg hadde klart å dra dyna litt lengere ned, så man kunne se BH-en min veldig godt. "God morgen solstråler! Nå må dere stå opp!" Ropte han. Han hadde nok ikke merket at jeg lå i bare BH. "Oii! *DN*! sorry, det var ikke meningen å se" Sa han og snudde blikket sitt fort mot Niall igjen. Niall bare smilte. han var nok veldig fornøyd meg kroppen min, for i går hadde han jo prøvd seg. "SÅÅÅ... Skjedde det noe i går jeg trenger å vite?" sa Louis. beg begynte å tenke litt tilbake. ÅNEEI! Jeg hadde jo stønnet når Niall tok meg på brystene. Jeg tenkte ikke på at vi var i en tourbuss. "Ehh... Ikke noe skjedde her nei! hvordan det?" Sa Niall. Han snudde seg mot meg og hadde et veldig pinlig blikk. "Neeeeei, det var bare ett par lyder som kom i fra dette rommet!" Sa Louis. Jeg såg på han at han virkelig måtte jobbe for å holde latteren inne. "Åjaaa, det ja.. nei louis, vi gjorde det ikke, så ta det med ro!" Sa Niall. nå var han virkelig flau. 


Vi hadde kledd på oss, og var klare til å gå  ut  til de andre guttene. "God morgen alle sammen!" Sa jeg og smilte. Alle satt i sofaen og flirte skikkelig når vi kom ut. "Gutter! Jeg forklarer senere, ok? Men det skjedde ikke!" Sa Niall for å få de til å slutte å le. Selv om guttene noen ganger var helt hull i hue dumme, så var de fem av mine aller beste venner. Jeg hadde ikke kjent de så veldig lenge, men jeg var utrolig glad i dem. Vi gikk for å kjøpe noe frokost. Niall måtte selvfølgerlig til Nandos, så da måtte alle gå dit. Når vi kom fram, rykket Harry i armen min. "*DN*? Kan jeg snakke med deg?" Sa han.


Hva skal Harry snakke med *DN* om?

-Marte


Historie 2 - del 16

"Hehe! Det kan virke slik, men hun jenta dere såg med Harry i går, er min kjæreste. Hun og Harry er bare venner, og på bildet klemte de bare!" Sa Niall. jeg kjente det boble inne i meg. Niall og jeg var endelig sammen i offentlighet!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Da Niall kom hjem samme kvelden, sprang jeg ut  og hoppet opp i armene på han. "åh! jeg er så utrolig glad i deg!" Sa jeg og kysset han på munnen. Han såg litt forvirret på meg, men kysset selvfølgerlig tilbake. "Jenta mi? Hvorfor er du så glad?" Spurte han og smilte. "Fordi vi endelig er sammen i offentligheten og slipper å late som om ingen ting skjer i mellom oss!" Sa jeg med ett stort smil om munnen og kysset han lidenskapelig på leppene. "Du er bare den beste jenta jeg noen gang kunne fått! Jeg elsker bare alt ved deg!" Sa Niall og nå smilte han så stort at man kunne tro tennene var i ferd med å dette ut  av munnen hans. Jeg ble utrolig glad for det han sa, og måtte bare kysse han enda en gang til.

 


Det var litt etter lunchtider, og Niall hadde bedt deg ut på lunchdate. Jeg gledet meg veldig til det, for jeg visste han ville ta meg med på stranda. Når jeg kom ut i første etasje, sto Harry med telefonen sin og såg opp på meg når jeg kom ned. "Å! Hei *DN*." Sa han med en rolig, men vennlig stemme. Jeg begynte å lure på om Niall egentlig skulle ta meg med på stranda. Det var liksom noe i Harry som sa meg att han hadde pratet med Niall eller noe, men jeg visste ikke hva det var. Plutselig kommer Louis hoppende i fra kjøkkenet og ut i stua. "Heeei! *DN*! Hva skjeeer i dag?" Sa han med ett stort smil om munnen. okei! Nå begynte jeg virkelig å lure. Louis er spøkefull, men ikke SÅ. "Okei, gutter! Nå begynner jeg virkelig å lure! Hva er det vi skal? Dere er helt rare begge to!" Sa jeg og såg strengt på de begge to. "Ehh... Det er ingen ting! vent å se sier vi bare" Sa Louis med ett veldig lurt blikk. 

"Forresten, du skulle møte Niall her i stua om en halv time! Bare så du vet det, ikke kle deg for stranda" Sa Harry. Han også hadde ett veldig lurt blikk. Okei? Nå vart jeg faktisk veldig nysgjerrig på Niall hadde stelt i stand for meg! Jeg gjorde meg klar, og akkurat etter en halv time, var jeg klar. Jeg gikk ut i stua. Der sto Niall. Han hadde på seg svart bukse, rød t-skjorte, grå jakke over og hvite sko. Han var utrolig kjekk der han stod. jeg kjente hele meg boble, og jeg følte meg som en utrolig heldig jente. "Så nydelig du er jenta mi!" Sa han og kysset meg på munnen. "Sier du gutten min? Du er så utrolig kjekk!" Sa jeg og kysset han. Det gikk over til klining. Jeg slapp leppene hans og såg han rett inn i de blå øynene. 

 

Vi gikk ut i bilen. Niall hadde fått seg lappen, så nå kunne han endelig kjøre selv. Vi kom fram til en plass jeg aldri hadde vært før. Det var ikke stranda, det såg jeg med en gang. Det var ett ganske stort hus, og det var mange biler og store menn utenfor. Nå skjønte jeg hvor vi var. Vi var i studioet deres. "Niall? Hva gjør vi i studioet deres?" Spurte jeg. Jeg såg på han og smilte. han smilte tilbake, men ville ikke svare meg. Han leide meg ut av bilen og leier meg inn i studio. Der kommer Zayn mot oss. "HEEEEI DERE" Ropte han ut med ett gigantisk smil om munnen. "*DN*? Grunnen til at jeg tok deg med til studioet, er fordi jeg har skrevet en sang til deg, som jeg skal synge med litt hjelp av guttene!" sa han og ga meg ett lidenskapelig kyss. Jeg satte meg ned i sofaen og guttene gikk inn i rommet de skulle synge i. 

//tenk att Niall har skrevet sangen og att det er han som synger den.

Når han var ferdig, satt jeg med tårer i øynene helt målløs. "Niall! Det er den fineste sangen jeg har hørt! Det betyr så mye at du har skrevet den til meg!" Sa jeg og hoppet i armene hans.

 

Når vi kom tilbake til bussen, var det ganske sent. Jeg og Niall gikk ut på soverommet, som vi hadde fått og kledde av oss. Vi la oss ned i sengen og begynte å kysse. Kyssingen gikk over til klining, og den vart mer og mer intens. jeg hadde bare på meg undertøy, så Niall begynte å ta meg på brystene. Var jeg klar til å miste jomfudommen nå? 

Tror dere *DN* er klar til å miste jomfrudommen sin?

-Marte 


Historie 2 - del 15

Jeg satt inne på soverommet da plutselig Niall kommer stormende inn på rommet med mac'en sin utrolig sint. "*DN*?!! HVA ER DETTE?" Sa han.
____________________________________________________________________________________________________________________

Jeg vart utrolig nervøs. Jeg visste ikke hva Niall hadde sett, men det virket ikke bra. "Hvilke bilder er dette? Jeg stolte på deg!!" sa han utrolig sur. "Ehh? Jeg vet ikke, Niall! Kan jeg få se kanskje?" Sa jeg litt mer irritert. Han viste meg pc-skjermen og det kom opp ett bilde av meg og Harry når det såg ut som vi kyssa. Det var i fra parken i dag. "Pluss at du og Harry trender på twitter!" Sa han skikkelig sinna. "Niall! Dette har jeg en utrolig god forklaring på." Sa jeg med tårer i øynene. Jeg visste ikke hvorfor tårene kom, men jeg vart så lei meg over tanken på at Niall var sur. Hadde jeg vert han, og sett de bildene, hadde jeg reagert på akkuratt samme måte, for bildene såg faktisk ekte ut.

 

Vi hadde fått snakket en del, men Niall trodde ikke på meg. Vi hadde jo ikke gått ut i media om av vi egentlig var sammen, så pressen trodde at Harry hadde fått seg en ny flamme. Jeg bestemte meg for å finne Harry og snakke med han og Niall om det som hadde skjedd. "To sekunder, Niall." Sa jeg og gikk for å finne Harry. Vi kom tilbake fort og satte oss ved siden av Niall. "Så? Jeg tror du også har sett det på internett også, eller?" Sa Niall til Harry. "Ja, men det er ikke det som det ser ut som, Niall! Det kan jeg love deg. Vi bare klemte før vi skulle tilbake til bussene. Men bildet er tatt så det ser ut som om vi kysser! Du må tro oss!" Sa Harry. Han var faktisk på gråten selv. "Harry`? Kan jeg snakke med *DN* litt alene?" Sa Niall. Harry gikk ut og Niall såg på meg med ett alvorlig blikk. "*DN*? Jeg tror på deg!" Sa han og smilte. "Åhh! Takk og lov! Jeg trodde jeg hadde mistet deg, jeg!" Sa jeg. "Miste deg? Det ville jeg aldri gjort!" sa han.

 

"Men det er en ting jeg må spørre deg om!" Sa han. "Vi skal i ett intervju i morgen, og jeg lurte på om jeg kunne si att jeg hadde kjæreste og hva du heter og slik! Så får vi også opplart det med det klemmebildet av deg og Harry. Hva sier du?" Sa han. Jeg trengte ikke å tenke meg om en gang. Selvfølgerlig ville jeg at jeg og Niall skulle bli ett par i media også. "JAA!" Ropte jeg og hoppet opp i armene hans og kysset han lidenskapelig på munnen. Det var egentlig blitt ganske sent, så jeg og Niall gikk for å legge oss. 

 

Neste dag våknet jeg av att Niall sto opp av sengen. "God morgen sweetie!" Sa han. "Jeg skal på det intervjuet vet du, derfor må jeg stå opp nå" Sa han. "Okei! Jeg gleder meg til å se det!" Sa jeg. Niall pg de andre reiste og jeg skrudde på tv'en. Intervjuet hadde ikke begynt enda. Plutselig hører jeg damen si "Her kommer 5 utrolig hyggelige karer! De skal være med oss i en halv time nå! Ta godt i mot One Direction!" Sa hun. Alle i salen klappet, og guttene kom inn. Alle var utrolig kjekke, men det var noe med Niall. "Okei, før jeg begynner må jeg bare spørre om en liten ting. Hvem er det som har kjærester?" Sa hun. Liam, Louis, Zayn og Niall rekte opp hånden. "Eh? Har det skjedd litt misforståinger her? Var det ikke du Harry som hadde funnet deg en? Og Niall du var singel?" Sa hun. "Hehe! Det kan virke slik, men hun jenta dere såg med Harry i går, er min kjæreste. Hun og Harry er bare venner, og på bildet klemte de bare!" Sa Niall. jeg kjente det boble inne i meg. Niall og jeg var endelig sammen i offentlighet!

Brukte utrolig lang tid på denne delen!

Hva syntes du?

-MarteIg


Historie 2 - del 14

"God natt *DN*, veldig glad i deg!" Sa jeg like før jeg sovnet. 
__________________________________________________

**DN* sin synsvinkel*

Jeg våknet av at fuglene kvitret utenfor bussen. Jeg hadde sovet utrolig godt ved siden av Niall. Vi hadde jo faktisk sovet i samme seng helt siden den første dagen. "God morgen, Niall!" Sang jeg og hoppet ut av sengen. "Hvorfor så glad`?" Sa han med en utrolig trøtt stemme. "Jeg er med deg!" Sa jeg og kysset Niall før jeg gikk på badet. Jeg rettet håret og lot det henge naturlig nedover skuldrene. Så sminket jeg meg naturlig for så å ta på meg klær. Jeg gik ut igjen til Niall når jeg vart fornøyd.

 Tumblr_m5burrjnxw1rwjyvlo1_500_large

"Såå? Hva skal vi finne på?" Sa jeg. Niall hadde kledd på seg mens jeg var på badet. "Først skal vi på nandos, for jeg er dritsulten!" Sa Niall. Han var så søt når han var sulten. Det var han jo også hele tiden, så han var søt hele tiden. Vi gikk ut av bussen og bortover mot Nandos. Det var utrolig flaks att Nandos ikke var så langt unna bussene. Vi var på Nandos en god stund. Når vi kom tilbake var de andre guttene også våkne. "Halloo dere!" Sa Louis. De andre guttene sa også hallo og vi gikk inn i bussen. Guttene delte en buss og de andre i crewet hadde den andre. Harry virket faktisk ganske mye bedre idag, og jeg håpet vi kunne være venner. Plutselig sier Harry "*DN*? kan ikke vi gå en tur? Bare for å snakke liksom?" Sa han. "Ehh. Er det greit for deg, Niall? Vi skal bare snakke?" Sa jeg. Jeg håpet han skulle si ja, han måtte jo stole såpass på meg. 

 

"Ja så klart! Jeg stoler på deg, jeg jenta mi!" Sa han og kysset meg på munnen. Han var virkelig den beste. "Takk! Blir ikke lenge!" Sa jeg. Jeg og Harry gikk ut av bussen og bortover mot en park som ikke låg så langt unna. Vi satte oss på en benk like ved vannet. "Så? Hva er det du vil si, Harry?" Sa jeg og såg på han mens jeg smilte. "Jeg ser hvor lykkelig du er med Niall. Jeg vil ikke ta deg fra han, for jeg vet hvor mye du betyr for han. Han er tross alt en av mine beste venner! Jeg håper vi to også kan være venner? Følelsene mine har ikke gått bort, men jeg vil bare være venn med deg!" Sa han. "Ja Harry! Jeg syntes du er en fantastisk person, men bare som en venn!" Sa jeg. Jeg ga han en god klem og vi gikk tilbake til bussen. Jeg satt inne på soverommet da plutselig Niall kommer stormende inn på rommet med mac'en sin utrolig sint. "*DN*?!! HVA ER DETTE?" Sa han.


Han er ikke sint på det bildet, men det er så utrolig fint av han!

Dere er så utrolig søte! Jeg får veldig motivasjon når dere kommenterer!

Hva tror du skjer?

-MarteI


Historie 2 - del 13

"TNÅÅÅÅÅ" Sa alle. Untatt Harry. 
_____________________________

Hele dagen hadde vi koset oss skikkelig. Jeg hadde fått snakket med alle guttene untatt Harry. Når kvelden kom satt jeg og alle guttene i en turnebuss for bare å snakke. "Harry? Kan jeg snakke litt med deg alene?" Spurte jeg han. Niall såg litt rart på meg, men jeg ga han ell blikk som viste att det ikke var noe i veien. Vi gikk inn på soverommet. "Harry? Hva er det med deg? Dette er ikke den Harry'en jeg kjenner?" Sa jeg. Harry stod en liten stund for å se på meg. Så begynte han. "*DN*! Det er bare det att det er så vanskelig å se deg og Niall sammen." Sa han. Jeg skjønte egentlig ingen ting. "Hæ? Hva mener du?" Sa jeg. "Har du ikke skjønt det? Jeg liker deg!" Helt siden jeg møtte deg den første dagen har jeg vært betatt av deg!" Sa han. Okei! Nå gikk det litt langt her. Var Harry forelsket i meg?


"Harry. Jeg håper du vet at jeg er utrolig forelsket i Niall? Jeg føler vi bare er venner" Sa jeg. Harry nikket. "Jeg vet så utrolig godt at du er forelsket i Niall. Niall er også utrolig forelsket i deg. Han snakker om deg hele tiden. Jeg prøver å miste følelsene mine, men det går ikke!" Sa han. Skakkars. Jeg syntes veldig synd på han akkurat nå. "Harry? Er det greit jeg henter Niall? Så kan vi snakke om det alle tre." Sa jeg. Harry nikket og jeg gikk ut for å finne Niall. Jeg og Niall kom inn igjen på rommet, der Harry hadde satt seg ned på sengen. "SÅ? Hva er det?" Sa Niall. Han virket ganske nysgjerrig samtidig som han var litt nervøs. Harry forklarte han alt, og han visste nok ikke helt hva han skulle gjøre selv stakkar. 

*Niall sin synsvinkel*

Okei! Nå hang jeg ikke helt med. Jeg liker *DN*, *DN* liker meg og så liker Harry *DN*? Hvordan skulle vi klare å få Harry til å slutte å like *DN*. Jeg visste at *DN* bare såg på Harry som en venn. Jeg var i alle fall utrolig glad for att de sa det. Det er sikkert derfor Harry har sett så rar ut når jeg har snakket om *DN*. Vi lot det ligge og gikk ut igjen til de andre. De såg litt bekymret på oss, men jeg bare ignorerte det. Jeg hadde ikke lyst til att Liam, Zayn og Louis skulle få vite att Harry likte *DN*. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg hadde bare ikke lyst. Vi la oss alle sammen den kvelden veldig trøtte. "God natt *DN*, veldig glad i deg!" Sa jeg like før jeg sovnet. Dere må bli flinkere til å kommentere!

-MarteI
 


Historie 2 - del 12

 Jeg var helt knust inni meg, og jeg hadde bare lyst til å løpe etter han. Der såg jeg den personen som betyr mest for meg, reise! 
_______________________________________________________________________________________________________

*2 uker senere*

Det hadde ikke skjedd så mye de to siste ukene. Jeg og Greg hadde vært på kino og litt slik, men ikke noe mer. Dagen jeg skulle reise hadde kommet. Nå skulle jeg endelig få se gutten min igjen. Det føltes som flere måneder siden jeg hadde sett han. Mamma hadde akkurat kjørt meg til flyplassen og hadde hjulpet meg med å finne riktig gate. Når jeg enderlig kom meg inn på flyet, fikk jeg en melding i fra Niall. *Har du satt deg på flyet? gleder meg syykt til å møte deg igjen! nialler* Han var så utrolig søt, og jeg var så utrolig heldig som hadde han som kjæreste. *Satte meg på flyet nå. kan ikke vente med å se deg heller* Sendte jeg tilbake.

 

Når jeg kom fram til Los Angeles, såg jeg Niall med en gang. Han stod ved siden av Paul (livvakten) og såg mot gaten min. Så fort han fikk øye på meg, sprang han mot meg. Leppene våre møttes, og det føltes utrolig deilig å kysse han. "Åhh! *DN*! jeg har savnet deg så utrolig mye." Sa Niall. "Jeg har savnet deg også! Du aner ikke hvor kjedelig Mullingar er uten deg." Sa jeg før jeg kysset han lidenskapelig på munnen. Vi vart avbrytt av en jente som kom bort til oss og kremtet. "Hei! Jeg er en utrolig stor fan ov One Direction og deg, kan jeg plis få ett bilde med deg?" Sa hun. Niall bare smilte og nikket. "Går det greit for deg, *DN*?" Spurte han. Jeg smilte og nikket. "Jeg kan ta bilde, jeg" Sa jeg. Jeg tok ett par bilder, og ga iPhonen hennes tilbake. "Jeg elsker deg, Niall!" Sa jenta før hun snudde seg og gikk. "Jeg elsker deg også!" Ropte han etter henne. Hun snudde seg og smilte. 

"Ser du hvor glade de blir når de ser deg? Du er deres idol!" Sa jeg. Niall bare smilte og kysset meg på munnen. 

image

Vi gikk tilbake til bilen og Paul kjørte oss. Hele bilturen brukte vi egentlig på å snakke og kose. Vi kom fram til tourbussen. Det var to busser, men Niall gikk inn i den ene. Når vi kom inn, satt alle guttene og spilte wii. "HEEEI!" Ropte alle i det samme jeg gikk inn. Alle skulle komme bort å gi meg en klem. De hoppet og spratt, og jeg holde på å dette bakover mange ganger. "Gutter! Ro dere ned litt da." Sa Niall mens han holdt på å le seg i hjel selv. Når jeg hadde gitt klem til alle, satte jeg meg i sofaen på fanget til Niall. "Går det bra med deg?" Sa Niall. "Jeg har det topp, jeg" Sa jeg før jeg kysset han på munnen. "TNÅÅÅÅÅ" Sa alle. Untatt Harry. 

Hva tror du det er med Harry? Please kommenter mere!! 

-MarteI


Historie 2 - del 11

"Natta Niall, veldig glad i deg også!" Sa jeg. I morgen kom til å bli en tøff dag!
_________________________________________________________________

Neste morgen våknet jeg av att Niall gikk ut av sengen. "Niall? Hva er klokka?" Spurte jeg med veldig trøtt stemme. "Den er seks! Vi reiser klokken ni, men du vet jo hvordan ejg er om morgenen og hvor mye mat jeg må ha. Pluss at jeg må  si hadet til verdens nydeligste jente, og det kan jo ta sin tid!" Han var så utrolig søt der han stod i bare boxseren, og jeg følte på meg att jeg kom til å savne han utrolig mye. Niall gikk på badet og jeg sto opp og fant klær. 

Tumblr_m9kuz9wfw31qk4j7uo1_500_large

Når jeg var fornøyd med antrekket, gikk jeg ned til Niall. Vi satte oss for å spise frokost. Vi satt i ca en halv time før vi vart ferdige. Klokken var nå åtte og det var en time til Niall måtte reise. "*DN*? Skal vi se på flybiletter til touren?" Sa Niall. Det var jo sant! Jeg skulle jo komme til han på tour om noen uker! "Ja! Men når skal jeg komme da?" Sa jeg. Niall satt på Mac'en sinå såg på flyturer til USA. "Her! Jeg fant en billig bilett til Los Angeles om to uker, og det er da vi er der!" Sa han. "Jaa! Niall, jeg gleder meg allerede! To uker skal jeg klare uten deg." Sa jeg. 

 

"*DN*? Det er noe jeg må spørre deg om!" Sa Niall. Jeg vart nå utrolig nysgjerrig. "Siden jeg reiser på tour nå om en halv time, vil jeg være sikker på at jeg vet vi ikke kommer til å møte andre av det motsatte kjønn. Det kan vi jo når vi driver på, for vi er jo ikke i ett forhold da! Så det jeg lurte på var om du vil bli jenta mi?" Sa han. Det boblet i hele meg! Hadde selveste Niall James Horan spurt om jeg ville bli jenta hans? "JAA! Åh! Det spørmålet har jeg ventet på ganske lenge nå!" Sa jeg. 

 

Klokken var nå kvartt på ni og jeg satt i bilen med Niall og Louis. Eleanor kunne desverre ikke være med, men Louis hadde sovet hos henne i natt. "Gratulerer! Dere er nå offisielt ett par?" Spurte Louis. "Jepp! Og det er jeg så utrolig glad for!" Sa Niall og kysset meg på munnen. Det boblet i hele meg når han kysset meg, og jeg såg på Louis att han var glad på våres vegne. Når vi kom frem til flyplassen, var de andre guttene allerede der. Perrie var med Zayn og Danielle var med Liam. Harry hadde desverre ingen, men jeg visste at den rette jenta snart kom! Guttene måtte nå gå i flyet og det var på tide å si hadet. Jeg sto der med tårer i øynene og det samme gjorde Niall. "Jeg er så utrolig glad i deg, Niall! Jeg kommer til deg om to uker!" Sa jeg og nå begynte jeg å gråte ordentklig. "*DN*! Jeg er så utrolig lei meg for at jeg må reise. Hadde jeg kunne valgt selv, hadde jeg vært sammen med deg hele døgnet rund. Jeg er også utrolig glad i deg, og nå kommer du jo om to uker!" Sa han. Jeg ga han en klem og gikk bort til de andre guttene for å si lykke til og hadet. Alle sto der med tårer i øynene fordi de måtte reise i fra kjærester og familie. Jeg gikk bort til Harry, for han sto der liksom helt alene. "Harry, det går bra! Den rette jenta dukker opp, det vet jeg." Sa jeg. "Tusen takk *DN*! Det betyr masse at du sier det!" Sa han. Jeg klemte han og kysset har på kinnet før jeg gikk tilbake til Niall. 

 

"Hade så mye gutten min! Du betyr så uenderlig masse, og jeg kommer til å savner deg iherdig!" Sa jeg. Niall bare såg på meg med våte øyne. "*DN*! Du er så utrolig pen, snill, nydelig, vakker, omsorgsfull og så videre. Jeg er så utrolig glad for at foreldrene våre er venner, og jeg kommer til å savne deg MASSE!" Sa han. Jeg såg han dypt inn i de triste øynene. Mine øyne var like triste. Jeg måtte nå si hadet til den jeg elsker. Det er kanskje litt tidlig, men jeg elsker han. Vi lente oss mot hverandre og kysset lenge og intenst. Kysset var det mest herlige kysset i hele verden. Det er faktisk sant, jeg har ikke opplevd ett bedre kyss. Jeg slapp han når jeg hørte de andre guttene rope på han. "Jeg må gå nå, *DN*! Husk at jeg elsker deg og at ingen ting skal skje på de to ukene!" Sa han. Nå rant tårene mine. Han kysset meg lidenskapelig og slapp opp. Han begynte å gå. Jeg var helt knust inni meg, og jeg hadde bare lyst til å løpe etter han. Der såg jeg den personen som betyr mest for meg, reise! 

Lang del! 

Hva syntes du? kommenter!! 

Skal bli flinkere til å skrive.

-MarteIg


Historie 2 - del 10

Når jeg kom ut var det eneste jeg klarte å si "WOW!"
-----------------------------------------------------------------------

Foran meg var inngangen til den dyreste resturangen i Irland. "Niall? Har du leid dette for meg? Det er alt for mye!" Sa jeg. "Ingen ting er for mye for deg!" Sa han. Han Var så utrolig søt, og jeg var utrolig heldig som dreiv på med han. Vi gikk inn og satte oss. Niall klappet i hendene og fram kom to kelnere med mat. Det var kylling og ris med grønnsaker og saus. Da vi var ferdige fikk vi en nydelig kake med masse hjerter på. "Niall! Du er bare den beste gutten i verden!" Sa jeg. Niall bare smilte og kysset meg på munnen. "*DN*, jeg er bare så utrolig heldig som får drive på med deg!" Sa han. Jeg var så utrolig glad i han og jeg kjente bare hele magen min boble av glede. 


"Men angående det med touren, hva har du tenkt?" Sa jeg. "Vell, vi har jo ikke kjent hverandre så veldig lenge og jeg håpet på att denne sommeren kunne vi bruke på å utvikle forholdet vårt. Men siden jeg må på tour, kan vi jo ikke det! Men kanskje du kan komme å besøke oss mens vi er på tour?" Sa han og smilte. Besøke Niall på tour? Det hadde vært det beste i historien! "JAA! Jeg har så utrolig lyst til å besøke deg!" Sa jeg. Niall smiilte, lente seg over bordet og kysset meg.

 

Jeg hadde aldri kost meg mere i hele mitt liv! Jeg hadde hatt det så utrolig hyggelig sammen med verdens beste gutt. Han skulle reise tidlig i morgen, så nå måtte jeg legge meg. "God natt *DN*, glad i deg!" Sa Niall. "Natta Niall, veldig glad i deg også!" Sa jeg. I morgen kom til å bli en tøff dag!

Mere?

Marte IG (www.marteig.blogg.no)

 


Historie 2 - del 9

"*DN*! Det er noe jeg må si deg!" Sa han.
___________________________________

"Niall? Hva er det?" Sa jeg veldig forvirret. Jeg ville jo ikke at Niall skulle si att vi ikke kunne drive på mer eller noe, så jeg håpet på det beste. "Jeg og resten av guttene reiser på tour snart!" Sa han. Jeg kunne ikke skjønne at det var så ille, men jeg spurte for det. "Hva så?" Sa jeg. Han såg meg rett inn i øynene. "Vi skal være borte i to måneder i strekk!" Sa han. Nå vart hele hjertet mitt knust. Når Niall kommer tilbake i fra tour, er jo jeg i Norge igjen. "Men hva er så planen videre med oss?" Sa jeg med tårer i øynene. Jeg kunne virkelig ikke tenke meg nesten to måneder til i Irland uten Niall eller noen av guttene. Da hadde jeg jo bare Greg, storebroren til Niall å være med.

"*DN*! Det er det jeg vil gjøre noe med, men jeg vil ikke snakke om det nå!" Sa han. "Kan vi ikke snakke om det over en date i kveld?" Fortsatte han. Jeg var utrolig lei meg for att Niall måtte reise på tour akkurat når jeg var der, men det kunne jeg ikke gjøre noe med. "Møt meg på Nandos klokka seks, ha på finklær!" Sa han og gikk ut. Nandos? I finklær? Hva var det Niall hadde planlagt nå?

Klokka nermer seg seks, og jeg hadde kledd på meg en fin kjole og høye heler og var veldig fornøyd selv.

Jeg begynte å gå bortover til Nandos, der jeg såg en Limousin stå utenfor. Niall sto i dress ved siden av den og var utrolig kjekk! Jeg småløp bort til han og kysset han lidenskapelig på leppene. Mange papser hadde begynte å fotografere, men det brydde jeg meg ikke noe om. "*DN*! Du ser nydelig ut!" Sa Niall. "Sier du, kjekken?" Svarte jeg med en flørtete stemme tilbake. "Skal vi sette oss inn?" Spurte Niall. Jeg nikket og vi satte oss inn i bilen. Vi hadde sittet i bilen en god stund og plutselig stopper bilen. "Niall? Hvorfor stopper vi her?" Sa jeg, Vi var nesten midt inne i skogen. "Vent å se!" Sa han. Jeg vart bare mer og mer nysgjerrig. Når jeg kom ut var det eneste jeg klarte å si "WOW!"

reiser til danmark i 10 dager, så blir ikke historieblogging på den tiden!

-Marteig


HISTORIE 2 - DEL 8

Vi la oss og like før jeg sovnet, kysset Niall meg på munnen. "God natt *DN*!" Sa han. 
__________________________________________________________________________

Jeg våknet av at Niall snudde seg. Jeg såg på klokka, den var 13. Hadde vi sovet så lenge? "Niall? Jeg tror vi må våkne nå!" Sa jeg. Jeg visste att Niall elska å sove, så det vart nok ikke så lett å vekke han. "Åhh!! Må jeg?" Sa han. Jeg begynte å le av att han var så søt. "Visst du våkner, får du ett kyss av meg!" Sa jeg. Niall spratt opp av sengen og kysset meg med en gang. "God morgen til deg også, ja!" Sa han midt i kysset. Jeg slapp kysset og stirret i de utrolig fine, blå øynene hans. "Du har så utrolig fine øyne, Niall!" Sa jeg. "Tusen takk! Men har du sett dine egene?" Sa han. han var så utrolig søt, og jeg var utrolig glad for att vi dreiv på.

 

Jeg gikk for å kle på meg, men badet var opptatt av storebroren til Niall, Greg. Jeg gikk opp på rommet til Niall for å skifte. Akkurat da jeg hadde tatt av meg genseren og bare sto i bh'en, kom Niall inn. "Oi! *DN* er du her?" Sa han veldig overrasket. Jeg dekket meg til med genseren min. "Ja, badet var opptatt, så jeg gikk hit for å skifte."  Sa jeg litt flau. "*DN*? Hvorfor dekker du deg til med genseren?" Sa han. Jeg kom på att vi dreiv på. "Eh.. Jeg vart litt flau?" Sa jeg. Niall satte seg på sengen med mac'en sin. Jeg tenkte jeg bare fikk skifte videre, Niall satt jo dypt inne i pcens verden. jeg tok vekk genseren og skulle til å ta av meg buksa når jeg såg Niall se på meg. Så fort jeg snudde meg, såg han ned på pc'en igjen. Til slutt fik jeg skiftet ferdig! 

 

"*DN*? Du har veldig fin kroppp, du vet det?" Sa han. Jeg bare smilt og satte meg ved siden av han. Han var på twitter. Han rullet litt mere nedover siden og stoppet akkurat der det ståv hva som trender. Jeg leste bare nedover til jeg såg noe som vekktet litt oppmerksomhet. Mitt og Niall sitt navn hadde blitt satt i sammen og trendet. "Niall? Se hva som trender!" Sa jeg. Han såg på trendene og snudde seg mot meg. "Tror de har fått det med seg!" Sa han og smilte. Jeg lente meg frammover og skulle akkurat til å kysse han, da han trakk seg unna. "*DN*! Det er noe jeg må si deg!" Sa han.

mer?

-marteig


HISTORIE 2 - DEL 7

"*DN*? Det er noe jeg må si deg!" Sa han. jeg vart skikkelig nysgjerrig på hva det var. 
______________________________________________________________________

"Ja Niall? Hva er det?" Sa jeg. Han ventet en lang stund, nå vart jeg virkelig nysgjerrig. "Du vet da jeg spurte deg om hva jeg skulle gjøre for å finne ut om den jenta jeg liker, liker meg?" Sa han. Jeg bare nikket. Nå satt jeg å ventet på att han skulle fortsette. "Du er den jenta!" Sa han. Jeg vart helt sjokkert og varm på samme tid. Det såg ut som Niall var veldig flau, for han såg enten bort eller ned. "Du vet at jeg sa jeg likte en annen enn Harry?" Sa jeg. Jeg måtte jo si hva jeg følte for han, når han var så ærlig med meg. "Ja?" Sa han. "Det er deg!" Sa jeg med ett stort smil om munnen. Nå som jeg visste Niall likte meg, var jeg ikke flau over å like han. Jeg klarte ikke å holde ut mer. Jeg hadde ønsket å kysse han i lang tid. Jeg lente meg fram og kysset han lidenskapelig på munnen.

 

"WOW! Jeg hadde ikke en anelse om at du du likte meg! jeg trodde det var en av de andre guttene du likte!" Sa Niall. Jeg bare satt der å smilte. Jeg visste liksom ikke helt hva jeg skulle di. Vi reiste oss opp å gikk langs stranda. Plutselig kjenner jeg en hånd i min hånd. Det var Niall sin. Jeg såg ned på hendene våre og opp på Niall igjen. "Er det greit?" Sa han. "Selvfølgerlig!"Sa jeg. Jeg kunne ikke være mere lykkelig nå. 

 

Jeg hadde hatt en utroilg dag i dag! Alt gikk som jeg hadde håpet på og jeg visste nå att Niall likte meg. Jeg skulle akkurat til å sovne da Niall kom inn på rommet. "*DN*? Det er noe jeg må spørre om?" Sa han. Jeg vart utrolig spent. "Du sa du likte meg og jeg liker deg, men vi har jo ikke kjent hverandre så veldig lenge. Så jeg lurer på om det kysset betydde noe eller om det bare var liksom, ja?" Sa han. Jeg begynte å lure. For meg betydde det jo noe. "For meg betydde det noe, for jeg liker deg utrolig godt!" Sa jeg. Jeg lente meg fram og kysset han enda en gang. Dette kysset varte mye lengere og det gikk over til klining. Han slapp forsiktig opp og såg meg rett inn i øynene. Han hadde fantastiske øyne! "Betyr dette at vi driver på?" Sa han. Jeg kysset han enda en gang. "Er dette svaret bra nok for deg?" Spurte jeg.

 

Klokka var blitt sent og jeg og Niall delte jo rom. Han hadde jo dobbletseng, så den måtte begge ligge i. Det gjorde jo ingen ting for meg, vi dreiv jo på nå. "Skal vi legge oss? Jeg er utrolig trøtt!" Sa han. Vi la oss og like før jeg sovnet, kysset Niall meg på munnen. "God natt *DN*!" Sa han. 

Hva syntes du?

-marte


HISTORIE 2 - DEL 6

Hei! :) Sorry for ingen historie på veldig lenge, men jeg har vært på ferie. Skal prøve å skrive så mye jeg kan når jeg er hjemme, men jeg skal jo ut på mye mer i sommer. 
___________________________________________________________________________________________________________________________________ 

Plutselig takket det inn en melding på mobilen min som fikk hjerte til å hoppe fortere.
____________________________________________________________________ 

"Hei *DN*. Jeg koste meg veldig masse i kveld <3 finne på noe i morgen? xx Nialler" Jeg vart utrolig glad for att Niall ville finne på noe med meg. Jeg som trodde han likte en annen jente. Jeg er fortsatt utrolig nysgjerrig på hvem denne jenta han liker så godt er.  Jeg liker jo Niall utrolig godt og begynte å bli forelska i han, men han likte jo en annen jente! Hvorfor måtte alt være så komplisert?! Jeg gikk på badet og kledde av meg og tok på meg pysj, fjernet sminken og gikk å la meg. Jeg gledet meg utrolig mye til jeg skulle møte Niall i morgen. 

 

Neste morgen våknet jeg av att mobilen min ringte. Niall sto det på displayet. "Hei *DN*! Du må komme ut så fort du kan, bare ta på deg noe normalt og ikke spis frokost!" Sa han før han la på. Jeg spratt opp av sengen for å finne noe å ha på meg. Jeg fant en fin olashorts og en magetopp. 

Jeg såg ut vinduet. Der satt Niall og Harry i bilen til Harry. Jeg fortet meg ut døren og sprang bort til bilen. Der kom Niall ut av bilen, syykt kjekk. "Hei *DN*, hvordan har du det?" Sa han med den utrolig kjekke irske aksangen sin. Jeg vart bare helt betatt. "Hei Niall, jeg har det bra, men hva skal vi i dag?" Sa jeg. Jeg hadde alltid vert en veldig nysgjerrig jente som lurte på nesten alt. "hehe. det er en overraskelse" Sa han med et lurt smil. "Hei Harry!" Sa jeg. Måtte jo hilse på en av mine beste venner. Jeg ville ikke snakke for mye med han, siden dette var en dag med Niall. "Hei *DN*!" Sa han og smilte. 

 

Vi kom fram dit vi skulle. "Her er vi! Takk Harry!" Sa Niall. Jeg var fortsatt veldig betatt av stemmen hans. Når vi kom ut av bilen var det en strand. På stranden var det et teppe med en picnik kurv. "Kom, så går vi å setter oss!" Sa han. Jeg bare nikket. 

Når vi hadde sett oss ned å begynt å spise ble det plutselig helt stille. "*DN*? Det er noe jeg må si deg!" Sa han. jeg vart skikkelig nysgjerrig på hva det var. 
__________________________________________________________________________________________________________________________

Skal komme flere i dag! Det lover jeg :) Kommer i alle fall flere visst dere er flinke til å kommentere!

-MarteIg 


Historie 2 - del 5

Når bilen stoppet gikk jeg ut. " Wow!" var det eneste jeg fikk fram.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Foran meg sto det er bord med stearinlys rund og mat på bordet. Vi var på en strand, Det var det fineste jeg noen gang hadde sett. "Niall! Dette er det fineste jeg noen gang har sett!" Sa jeg. Niall bare lo den utrolig søte latteren sin. "Skal vi gå å spise?" Sa han. Jeg nikket og vi gikk bort til bordet. Som den gentelmanen han er drog han stolen så jeg fikk satt meg. Hvorfor har ikke jeg vært fan av One Direction før? De var jo de beste guttene i verden! Jeg hadde møtt alle, og de var de herligste guttene jeg noen gang hadde møtt. *DN*? Er det noe du tenker på?" Sa Niall. Jeg hadde visst vært litt i min egen verden. "Jeg bare tenkte på hvorfor jeg ikke har vært fan av dere før nå! Dere er jo de herligste guttene i verden!" Sa jeg. Niall bare smilte å såg bort. Hvorfor må han være så herlig? Jeg begynner virkelig å falle for han!

image

Vi hadde blitt ferige med å spise å skulle gå en tur på stranden. "Så du liker Harry?" Sa plutselig Niall. Hva? Likte jeg Harry? Neeei! Han var jo bare en god venn, og det var Niall jeg likte. "Hva? Nei!! Hva får deg til å tro det?" Sa jeg. "Det bare ser slik ut" Sa han. "Ta det med ro, Niall. Jeg liker en annen" Sa jeg. Jeg såg Niall vart veldig nysgjerrig men turte ikke å spørre hvem det var. "Men *DN*? Det er noe jeg lurer på. Det er en jente som jeg liker veldig godt, men jeg vet ikke hvordan jeg skal vite om hun liker meg tilbake?" Sa han. Jeg vart utrolig lei meg over att Niall likte en annen jente. Det var som om en 5kilo's sekk datt ned i magen min. Jeg prøvde å late som ingen ting, ved å svare. "Spør om hun vil finne på ting sammen med deg. Er hun interestert, vser hun interesse." Sa jeg.

 

Kvelden hadde vert utrolig fin og jeg og Niall hadde blitt utrolig godt kjent. Jeg likte han bare mer og mer! Jeg var utrolig forelsket og rødmet nesten bare han såg på meg. Plutselig takket det inn en melding på mobilen min som fikk hjerte til å hoppe fortere.

-Marteig (www.fanofod.blogg.no)


Historie 2 - del 3

Jeg hadde hatt en utrolig bra dag med resten av guttene. De hadde reist hjem og jeg og Niall satt på rommet hans å snakka. "*DN*? Kan jeg spørre deg om noe?" Sier han.
______________________________________________

"Ehh... Jeg lurte på om du ville bli med på date?" Sa han. Jeg vart helt varm inni meg når han spurte meg om det. " Ja det har jeg superlyst til!" Sa jeg litt for ivrig for Niall lo litt. " Flott! I morgen klokka seks?" spurte han. "japp, men hva skal jeg ha på meg?" spurte jeg for å være helt sikker. "Ta på deg noe fint" sa han. Jeg håpet vi skulle på en resturang eller picnik. "Skal vi gå å legge oss?" sa jeg for jeg var utrolig trøtt. Niall nikket og vi gikk til sengs. Plutselig kjente jeg to armer komme rund meg. Jeg snudde meg rundt og såg rett inn i øynene til Niall. "Går det bra att jeg holder rundt deg?" Sa han. Det var så søtt at han spurte om det. "Det er bare mye bedre med hendene dine rundt meg" Sa jeg. Vi sa natta og sovnet nesten med en gang.


Neste dag våknet jeg av att Niall sto opp. "Å, hei *DN*" sa han. Vi gikk ned å spiste frokost. Niall måtte gå å fikse noe til daten og foreldrene mine var på shopping. Resten av dagen gjorde jeg egentlig ingen ting. Når klokka var fem gjorde jeg neg klar til daten. Klokka seks ringte det på døra og Niall sto der i en flott dress og såg nyderlig ut! "Så fin du er!" Sa han. Du vart helt varm inni deg når han sa det. "Takk det samme!" sa jeg. Vi gikk ut mot bilen og satte oss inn. Når bilen stoppet gikk jeg ut. " Wow!" var det eneste jeg fikk fram.

Delen er skrevet på iPad!!
-marteIg


Historie 2 - Del 3

Her skulle jeg bo i samme hus som Niall Horan i to måneder og att på til ligge i samme seng som han!!! 
_________________________________________________________________________________

Jeg våknet dagen etter av att det skinte i gjennom gardinene. Jeg hadde sovet så utrolig godt og men Niall ved siden av meg hadde det vert enda bedre. Jeg merket at Niall var våken og jeg snudde meg mot han. "God morgen! Har du sovet godt?" Sa han. Jeg vart helt varm inni meg bare han snakket. "God morgen! Ja jeg har sovet utrolig godt! Du da?" Sa jeg. "Veldig bra! Og det vart jo enda bedre med deg ved siden av meg" Sa han. Sa han virkelig det? Jeg vart utrolig varm inni meg og rødmet. Jeg måtte snu meg vekk for at Niall ikke skulle merke det, men han hadde visst fått det med seg. "Rødmer du eller?" Sa han med litt flørtete stemme. Jeg bare nikket og såg på han igjen. "Skal vi finne på noe i dag? Jeg har en god ide!" Sa han. Jeg nikket og gikk på badet får å kle på meg. 

Aueui4pcaaaiqu5_large

Jeg tok bare på meg noe helt vanlig og noen Lacostesko. Jeg likte faktisk dette antrekket veldig godt selv om det var veldig enkelt. Niall kom ned og vi begynte å spise frokost. "Så? Hva er det vi skal i dag?" Sa jeg. Jeg var en veldig nysgjerrig person som ville vite det meste. "Siden jeg er i gruppa One Direction så tenkte jeg vi kunne møte de andre guttene?" Sa han. Jeg vart helt sjokka. Jeg trodde dette bare var en drøm. Her stod jeg, lille *DN* og kjente Niall i fra One Direction! Dette var bare helt sinnsykt og jeg klarte nesten ikke å tenke. "*DN*? Går det bra?" Sa Niall. Jeg hadde visst stått å tenkt litt lenge, så Niall hadde merka det. "Ehh... Jada" Sa jeg i håp om at jeg ikke var for lite overbevisende. "*DN*? Hva var det du tenkte på?" Sa Niall og smilte. Shit! Han hadde vist skjønt det alike vel. "Jeg bare tenkte på att dette er helt utrolig! Jeg kjenner faktisk deg, Niall i fra One Direction og snart skal jeg møte de andre guttene!" Sa jeg. 

 

Han bare lo litt og vi fortsatte å spise. "De andre guttene kommer om to timer, skal vi se en film eller noe?" Sa han. Jeg elsket å se filmer og favorittfilmen min var The Notebook. "JAA! Kan vi se The Notebook?" Sa jeg i håp om å få med Niall på det. Han nikket og vi satte oss ned får å se. Akkurat da filmen var ferdig, banket det på døren. Niall rakk ikke å åpne en gang før fire, utrolig kjekke gutter kom inn. "Yoo! Niall? Wazzup'?" Sa en litt mørkhudet fyr. "Halla Zayn! Akkurat sett The Notebook med *DN*!" Sa han. Alle guttene kom mot meg og når jeg såg alle sammen i sammen, kjente jeg de igjen med en gang! "Hei *DN*!" Sa Zayn. Jeg hilste på alle untatt han fyren med krøllete hår. Jeg kjente han igjen ekstra godt fordi venninen min hadde utrolig mange bilder av han på mobilen sin. Nå kom han i mot meg med ett helt utrolig fint smil. 

"Hei *DN*! Hyggelig å hilse på deg! Jeg heter Harry og er bestekompisen til Niall!" Sa han. Jeg måtte nesten begynne å le. Jeg vet vel hvem han er. "Hei Harry! Hyggelig å hilse på deg også!" Sa jeg. Han var en utrolig hyggelig fyr og alt føltes så trygt når han var rundt meg. Niall kom bort til meg og Harry som stod å snakka. Men en gang han kom, fikk jeg sommerfugler i magen. Jeg tror jeg har begynt å like Niall veldig godt. "Så? Du skal bo med Niall hele sommer?" Sa Harry. Jeg nikket. Harry såg bort på Niall og smilte ett utrolig lurt smil og Niall gjenga smilet. Hva er de de pønsker på? "Lykke til med det da! Jwg tror jeg vet hva som kommer til å skje!" Sa han. Jeg visste godt hva han mente. Jeg såg bort på Niall og han smilte til meg. 

 

Jeg hadde hatt en utrolig bra dag med resten av guttene. De hadde reist hjem og jeg og Niall satt på rommet hans å snakka. "*DN*? Kan jeg spørre deg om noe?" Sier han.

Hva skal Niall spørre om?
Jeg skal feire bursdagen min i dag, så det kommer ingen deler i dag eller i morgen..  


Historie 2 - del 2

Plutselig hører jeg mamma si att der er de folka. Jeg løfter hodet og ser rett inn i noen søte, utrolig blå øyne.
________________________________________________________________________________________

Der står faktisk selveste Niall James Horan. Venninen min hadde plakater av dem over hele rommet sitt og jeg kjente han igjen med en gang. Jeg ble litt starstrucked etter som vi faktisk hadde tullet med att det var han jeg skulle bo hos. "Hei, jeg er Niall" Sa han. Når du tenkte over det var han faktisk utrolig kjekk. "Hei, jeg er *DN*" Sa jeg og rødmet litt. Jeg snudde meg bort så han ikke skulle se det. "Så? *DN* Du ser litt fortomlet ut. Er det noe?" Sa mamma. Selfølgerlig måtte hun kommentere det. Jeg ble litt flau og såg på henne med ett -tar det etterpå- blikk. Jeg ble med Niall og de andre bort til bilen. Det var litt klein stemning baki, men Niall snakket med meg og vi ble litt bedre kjent. "Så *DN*, det er bare ett lite problem" Sa mamma. Åhh! Det var vell ikke noe ikke håpet jeg. "Hva da?" Sa jeg litt irritert. "De har ikke nok rom til alle oss, så du må sove på Niall sitt rom. Går det greit?" Sa hun. ÅNEII!Måtte jeg sove på samme rom som Niall. Ingen ting kunne bli verre enn det. 

 

"Det går vel greit, eller?"Sa Niall. Han var så søt der han stod, så jeg måtte jo bare si ja. Det første jeg gjorde når jeg kom opp på rommet til Niall var å ringe venninen min. etter to ring tok hun telefonen. "Hei *DN*. Hvordan går det?" Sa hun. Du smilte litt og svarte. "DU? DET ER FAKTISK NIALL JEG BOR HOS!! DET ER IKKE TULL!" Ropte jeg ut. "*DN*? Du tuller ikke" Hørte jeg. Jeg ristet på hodet og svarte att det ikke var tull. Hun trodde ikke helt på meg og sa jeg måtte ta ett bilde av meg og Niall og sende det til henne. Jeg gikk for å finne Niall. "Niall? Jeg jeg ta ett bilde med deg og sende til venninen min? Hun er superstor fan av dere og tror ikke på att jeg bor her" Sa jeg. Niall lo litt og stilte seg ved siden av meg. jeg tok bilde og sendte det til veninnen min. 

"Tror du på meg nå da?" Sendte jeg med i meldingen. To minutter etter fikk jeg svar av henne. "Iiik! Det er faktisk Niall! Kan jeg snakke med han? <3" Svarte hun. Haha. Jeg lo litt inni meg og ga mobilen til Niall. Han skjønte hva han skulle gjøre og ringte henne. De snakket ikke så lenge. Niall la på. "Hva sa hun?" Sa jeg. "Hun spurte bare om litt forskjellig. Hun hørtes veldig hyggelig ut da!" Sa han. "Skal vi gå å legge oss?" Sa jeg. Niall nikket og vi gikk opp på rommet hans. "Så? Hvor skal jeg sove hen?" Sa jeg. Niall pekte på sengen hans. Jeg skjønte ikke helt. "Hvor skal du sove da?" Sa jeg. Niall pekte enda en gang på sengen sin. "Vi har ikke madrass og sengen min er ganske stor. Jeg håper det går bra?" Sa han. Jeg ble litt varm inni deg av tanken. Her skulle jeg bo i samme hus som Niall Horan i to måneder og att på til ligge i samme seng som han!!! 

Har en blogg om One Direction jeg også. Vil du være så snill å se på den trykk -->HER<--

-MarteIg


HISTORIE 2 - DEL 1

 

Det var Niall som fikk flest stemmer, så da blir det Niall det blir historie om! Informasjon: du er en 17 år gammel jente i fra Norge. Du skal på ferie til Mullingar i irland (der Niall bor). Du har en bror, mor og far og en hund. Jeg kommer til å skrive i jeg-peroson.


Åhh! Noen ganger kan mamma og pappa være så utrolig dumme. De må jo skjønne at jeg heller vil til syden enn til teite Mullingar i Irland. Hvem velger vel å reise DIT på ferie? "*DN*! Du skal være med uansett hva du sier. jeg er sikker på att du kommer til å få det utrolig bra der" Sa mamma. Herrigud! hva er det som er så morsomt med Irland? De har sikkert ikke ett shoppingsenter og bare gater med statuer og murhus. Aldri om jeg kommer til å bli med dit! 

"MAMMA OG PAPPA! UANSETT HVA DERE SIER BLIR JEG IKKE MED!" Ropte jeg. Jeg visste jeg kom til å tape, men det var litt gøy og krangle med dem. William, broren min kom opp på rommet. Han var litt større enn meg og kom alltid med gode råd. "Du? Jeg vet du ikke har lyst til å bli med til Irland, men du må bli med. Kan du ikke prøve å gjøre det beste ut av det?" Sa William. Jeg visste han hadde rett. "Okei da! Men be mamma komme opp hit.Jeg må ha informsjon angående turen. Jeg vet jo  ingen ting!" Sa jeg litt oppgitt. William gikk og to minutter etterpå kommer mamma opp. "William sa du ville ha informasjon? Okei, her kommer det. Vi skal ikke bo på hotell, men hos noen venner av oss. Du har aldri møtt de, men det er to voksne og to gutter på din alder." Sa mamma. 

Skulle vi bo hos noen venner av oss? og jeg har aldri møtt de. Håper det blir morsomt da! 

Dagen de reiser til Irland:

Vi kom på flyplassen og hadde akkurat gått av flyet i fra Norge. I dag skulle jeg altså møte familien vi skulle bo hos hele sommerferien. Jeg kjente jeg gledde meg litt, men jeg hadde ikke lyst til å reise i fra alle vennene mine i Norge. En av vennene mine er skikkelig fan av ett boy band som heter One Direction og tuller med att jeg skal bo hos familien til han ene som er med i det bandet. Han skulle visstnok komme i fra Mullingar eller noe. Jeg har ikke hørt så mange sanger av de, men de jeg har hørt er helt greie. Jeg er ikke noe fan, og har ikke sett de slik ordentklig, men jeg tror de er ganske så kjekke. Plutselig hører jeg mamma si att der er de folka. Jeg løfter hodet og ser rett inn i noen søte, utrolig blå øyne.

 

image

Hva skjer?

-MarteIg

 


RSS 2.0