Historie 2 - del 28

Plutselig hører vi  en merkelig lyd utenfor døren vår. "Hva søren var det der?" sier Niall veldig usikker. Plutselig dunker det i døren, og den går opp. Der sto Louis med masse tårer i øynene.
____________________________________________________________________________________________________________________________

"Louis! Hva har skjedd?" sier jeg veldig forfjamset. Jeg ser bort på Niall, og det ser ut som om han har sett ett spøkelse. "Jeg og Eleanor  hadde en stor krangel" sier han utrolig lei seg. Å nei. Jeg visste hvordan det var når  kjærester kranglet, og det var ikke  særlig morsomt. "Ånei! Går det bra bro? Du vet jeg alltid er her for  deg" sier  Niall og stryker han på ryggen. "Takk Niall. Godt å ha venner som deg her. De andre guttene sover, så du var den eneste jeg kunne gå til. Digger deg!" sier Louis med ett lite smil om munnen.

 

Louis hadde sittet inne hos oss og sett på film i mange timer. Klokken hadde nå blitt fire på natten, og Louis gikk tilbake til sitt eget rom. Han hadde lovet oss å ringe Eleanor i morgen tidlig for å snakke med henne. Han var så utrolig lei seg, og det skjønte jeg veldig godt. Var ikke så veldig morsomt å krangle med  den personen man elsket mest i hele verden.

734639_182488328563593_347463762_n_large

Neste morgen våknet jeg av at noen banket på døren vår. "Kom inn!" ropte Niall med en skikkelig morgenstemme. Inn kommer en strålende glad Louis. "Gjett hva dere! Jeg og Eleanor fikk snakket!" sa han kjempeglad. "og?" sa jeg. "VI ER VENNER IGJEN!" roper han. Jeg og Niall må bare le. Han er så utrolig søt, og når han er  glad, er han  utrolig morsom. "Så bra! Hils henne i fra meg da" sier jeg med en vennlig stemme. De to ukene uten Niall, hadde jeg snakket ganske mye med Eleanor. Hun visste alt om å være langt borte i fra kjæresten sin, og ga meg noen gode råd. Hun var en kjempehyggelig jente, og Louis var heldig. "Det skal jeg gjøre. Hade turtelduer" sier han før han stormer ut av rommet. Jeg og Niall bli bare sittende igjen å  se på hverandre  før vi bryter ut i latter. "Han er bare så random" sier  Niall. "HAHAH ja!" ler jeg frem. "Hva skal vi engentlig gjøre i dag?" sier jeg og blir seriøs igjen. "Det er en overraskelse" sier Niall skikkelig hemlighetsfull.

Tumblr_lw165zyaof1qcdn54o1_500_large

Hva tror dere overraskelsen er?

-Marte


Historie 2 - del 27

Det var alt for sent til å reise i tre timer i bil tilbake til Valdres, så vi tok inn på Plaza hotel i Oslo. "Dette har vært en fantastisk dag gutter!" sa jeg og såg på alle. Men vent. Hvor var Niall? Plutselig kommer han ut av døren. "*DN*? Kan jeg få snakke med deg?"
____________________________________________________________________________________________________________________

Jeg gikk inn på rommet til meg og Niall og satte meg ned på senga. "Hva var det du ville si, Niall?" spurte jeg han. Han såg veldig alvorlig ut, og jeg  vart litt småredd. "Du vet det ikke er lenge til touren starter igjen, og det er jo da du skal hjem igjen til Norge. Hva gjør vi da?" sa han. Jeg hadde ikke tenkt denne  tanken på en god  stund, men skjønte at jeg bare måtte gjøre det. "Jeg vet ikke.. Vil at dette skal fungere." sa jeg og såg rett på han. Han såg veldig trist ut, og  jeg klarte ikke å se på  han lenger. "Du aner  ikke hvor mye jeg vil at dette  skal funke  *DN*!" sa han og  nå smilte han. "Vi finner nok ut noe. Men vi må besøke hverandre, og  vi har jo telefoner." sa jeg, selv om jeg visste det ikke var det samme. Niall  bare nikket. "Vi går ut til de andre nå, og koser oss de tre siste dagene vi har i Norge." sa han og vi gikk ut igjen til de andre. "Går det bra *DN*? Du ser deppa ut?" sa Zayn når vi kom ut. "Det går helt fint! Er bare noe småting" sa jeg og  smilte ett lite smil. "Bro? Går det bra eller?" sa Louis til Niall. "Jada, det går helt fint" sa han.

Vi satte oss i sofaen for å se på film. Når filmen vi hadde sett på, var fedig gikk jeg og Niall på badet. "I morgen er det nest siste dag her i Norge. Jeg digger landet ditt *DN*." sa Niall. "Ja, det er utrolig dumt. Så bra du liker det!" sa jeg og smilte før jeg kysset han på munnen. Vi gikk å la oss i sengen. "Så? Har du tenkt på det jeg sa tidligere i dag?" sa Niall og såg bort på meg. "Ja, jeg har det. Det er jo alt gor tidlig å flytte sammen, så den eneste muligheten er å møtes ofte og snakke i telefonen hver dag" sa jeg og smilte mot han. Han såg ut til å bli litt gladere. "Ja, det er alt for tidlig å flytte i sammen, men det du sa var jo en god ide. Det koster kanskje litt mer, men det har vi vel råd til?" sa han. Jeg nikket før jeg kysset han på munnen. Han var virkelig verdens beste kjæreste. "Men vi tenker ikke mer på der nå. Nå skal vi kose oss" sa han. Vi satte på en fin film, for ingen av oss var særlig trøtte. Plutselig hører vi  en merkelig lyd utenfor døren vår. "Hva søren var det der?" sier Niall veldig usikker. Plutselig dunker det i døren, og den går opp. Der sto Louis med masse tårer i øynene.

Hvofor gråter Louis?

-Marte


Historie 2 - del 25 - kort del

"Det var pinlig!" sa jeg og lo. "Neida, vi kjenner guttene, de er bare slik. Og vi gjorde det jo ikke, så"

 

Guttene hadde ho kommet til Norge bare for å besøke oss, og vi måtte jo bruke tiden godt. Det var jo ikke så veldig mye å gjøre i Valdres, så vi bestemte oss for å reise til Tusenfryd. "KOm igjen gutta! Nå draar vi!!" ropte Louis ut over hele suiten. "Hva skjedde med meg da?" sa jeg. "Åja! Og *DN* alle sammen!" ropte han en gang til. Man måtte bare le av den gutten. "Skal vi reose da?" sa jeg og gikk inn i bilen. Harry skulle kjøre. 

 

Da vi hadde kommet oss til Tusenfryd, var alle guttene helt gale. Niall og jeg gikk hånd i hånd hele tiden. Det hadde nå kommet ut masse nyheter om at One Direction var i Norge, og mange Directioners hadde nå kommet til Tusenfryd. Guttene syntes det var utrolig koselig å møte forskjellige fans, men de var kanskje litt klengete til tider. Det kom masse jenter bort hele tiden, og politiet måtte til slutt komme. Vi fikk i alle fall tatt noen karuseller, og dagen gikk utrolig flott! 

Det var alt for sent til å reise i tre timer i bil tilbake til Valdres, så vi tok inn på Plaza hotel i Oslo. "Dette har vært en fantastisk dag gutter!" sa jeg og såg på alle. Men vent. Hvor var Niall? Plutselig kommer han ut av døren. "*DN*? Kan jeg få snakke med deg?" 

Denne var veldig kort, men det kommer nok en til i kveld! PS: dere er så utrolig snille, og jeg setter veldig pris på kommentarene! 

-marte


RSS 2.0