HISTORIE 1 - DEL 32

"Okei... Jeg liker.......
----------------------------

 "Lissie. Neida... Jeg liker *DN*, men det er ikke mye! Dere må ikke si det til noen!" Sa Niall. Du var forbredt på att han skulle si deg, så det kom ikke som ett sjokk. Det såg ut som om alle vart overraska. Utenom deg, Harry og Louis. Dere visste det jo. "Oi! Det kom som ett sjokk!" Sa Liam. Zayn bare nikket. Han var nok litt forfjamset. "Okei, men siden jeg vart spurt nå, skal jeg bestemme. Jeg tar deg Liam!" Sa Niall. Dere holdt på med NSP nesten hele kvelden. Du hadde fått vite ganske mye nytt om guttene. Både att Louis datet en som het Eleanor og att Liam og Danielle faktisk var offisielt sammen. Du syntes att Liam og Danielle var skikkelig søte i sammen! Du hadde ikke møtt Eleanor, men var sikker på att hun også var utrolig!

Det var begynt å bl sent, og i morgen hadde dere bestemt dere får å dra i dyreparken. Det var Niall som hadde så utrolig lyst til å reise dit, så da måtte dere nesten bli med han. Haha! Niall var litt søt da! Men bare på en vennskapelig måte. Du og Harry hadde snakket med moren din om att du skulle flytte til England med Harry. Hun hadde sagt at vi skulle være forsiktige med media ettersom Harry var så kjent som han var. Hun syntes også det var litt tidlig i forholdet å flytte sammen, men det syntes ikke dere. Når dere hadde pratet en god stund med moren din, gikk dere opp for å legge dere. Både du og Harry var helt utslitte etter i dag, så det skulle bli godt å få sove. Akkurat da dere holdt på å sovne, kom Niall stormende inn. 

"Hva er det, Niall?"  Sa Harry litt forvirret. "Jeg høres sikkert gal ut nå! Men det kommer ekle lyder i fra skapet til Liam, Louis, Zayn og meg! Det er ikke tull!" Sa han skikkelig opphissa. "Har dere sjekka skapet da, Niall?" Sa Du. "Ja! Men det er ingenting vi ser, det er bare noe vi hører!" Sier han. "Da får vi vel gå ned å sjekke hva det er, da Harry?" Sa du. Du skulle akkurat til å reise deg opp i fra senga da du kom på att du bare var i undertøy. "Niall? Kan du gå ut? Må få på meg noe klær." Sa du. Niall gikk ut med ett litt skjevt smil og  munnen. Da dere gikk ned på rommet var ingen av guttene der. "Hvor er de?" Sa Harry. 

Hvor er resten av guttene? 

-MarteIg


Zayn og fetteren hans


Nye bilder


Could A Justin Bieber And 1D Collaboration Be Back On The Cards?

En uke synes det er påden andre er det av gårdePå. OffPå. Off.

Vi snakker om den mye ryktet samarbeid mellom kanadisk hjerte-banke Justin Bieberog Brit superstjerner One Direction selvfølgelig.

De to møttes forrige måned i USAog begge parter har innrømmet at de ville elske å jobbe med hverandre.

Justin manager Scooter Braun innrømmet at det kan være en mulighetog guttene selvsynes å ha slått opp en stor vennskap med dem utveksle vanlige tekstmeldinger og tweets  anledningen.

Snakker med Daily Star, sa Justin:

"De er flotte gutterog jeg er alltid ute etter å jobbe med folk som har talent og jeg liker.Jeg tror det kan potensielt være en stor kjemi mellom ossVi var begge i samme studioet par uker tilbake, ikke gjør ting sammenvar det bare tilfeldigheterMen kanskje nestegang vi kan spille sammen"

Spurte spesifikt hva han tenkte om rival boyband The Wantedsa han:

"Jeg har ingenting vondt å si mot The Wantedmen One Direction gutta er mine kompiserog gjøre god musikk, så jeg ville alltid ha sikkerhetskopiere sitt hjørne."

Justin og 1D - gjør det skje rekord sjefer!
Lyst til å høre noe fantastisk? Lytt til dette rett og slett fantastiske mash-up av "What Makes You Beautiful" og "One Time":

Les på engelsk HER!


Zayn Malik Finding The Fame Game Hard To Play

Han er en femtedel av de største boyband i verdenog gjør hjertene til millioner avtenåringer flagre når de ser ham.

Imidlertid er Zayn ikke så komfortabel med å være berømt som vi skulle tromed den19-åringen fra Bradford innrømmet å finne det tøft å gå på One Direction
Snakker med  Magazinesa et øyenvitne:

"Det var latterligZayn holdt sa at det var altfor mye og han prøvde bare å ha en morsom kveldPublikum ble bombardere de to guttene og kaster seg på demDet var så ille at en av konsernets dørvakter måtte be om et område ved baren for å være avsperret"

Harry Styles syntes å være komfortabel med oppmerksomhetenmen Zayn var littoverveldet.

Kilden fortsatte å si:

"Han var roligere av de to. Når en våt t-skjorte konkurranse begynteble Zayn bare stilleute og smilendemen Harry gikk amok og holdt geeing opp mengden. Han holdt ønsker å dra, men de dørvakter måtte blokkere ham med armene for sikkerhet"

Zayn har nylig innrømmet å gå på en date med Lille Mix stjerne Perrie Edwardsogparet er ryktet å være dating selv om dette ennå ikke er bekreftet.

Zayn og Perrie slo opp en fledgling forhold fjor under finalen i den britiske X Factorserien.

Se intervju Lille Mix gav Sugarscape i desember:

 

Les på engelsk HER!


Terrific Tickets! 1D Announce More North America Tour Dates For 2013

Til tross for allerede å ha solgt ut 25 datoer for neste års Nord-Amerika turnéhar bare One Direction borte og annonserte en ytterligere 9 datoer!

Holy moly directioners!

Neste år blir et travelt år for 1Dsom de allerede har forpliktet seg til en massivStorbritannia og IrlandAustralia, New Zealand og nå en enda større nordamerikanske turnéSørg for at du får nok hvile gutter - vi vil ikke at du lider av utbrenthet - oss fansventer i minst tjue års hit poster fra deg

Her er den fullstendige listen over nye datoer. Billetter i salg fra 4. mai for utvalgte steder,og kan kjøpes fra Ticketmaster eller LiveNationHvis du sliter med å få billetter på grunn av etterspørselså gi Superstar billetter eller Billettservice avviklingsstyre en prøve.
juni 2013
Torsdag 16. Louisville KFC YumCenter * NY DATO *
Tirsdag 25. PhiladelphiaPA Wells Fargo Center * NY DATO *
juli 2013
Tirsdag andre East RutherfordNJ Izod Center * NY DATO *
Fredag ​​5. HersheyPA Hersheypark stadion * NY DATO *
Søndag 14. ChicagoIL First Midwest Bank amfiteater * NY DATO *
Søndag 21. HoustonTX Toyota Center * NY DATO *
Mandag 22. DallasTX American Airlines Center * NY DATO *
Tirsdag 30. San JoseCA HP Pavilion * NY DATO *
august 2013
Lørdag tredje Las VegasNV Mandalay Bay Events Center * NY DATO *
"More Than This"

Les på engelsk HER!


HISTORIE 1 - DEL 31

"Men du *DN*?" Sa Harry.
-------------------------------------- 

"Ja? Hva er det Harry?" Spurte du. "Du har fortsatt ikke følelser for Niall?" Sa Harry og såg alvorlig på deg. "Nei, selfølgerlig ikke! Går du rundt å tenker på det hele tiden?" Sa du. "Jeg tenker ikke på det hele tiden, men veldig ofte." Sa han og smilte litt skjevt. Harry var så søt som tenkte på deg og om du likte Niall. Du gjorde jo selvfølgerlig ikke det. Det var Harry du elsket. "Harry? Du skal ikke så å tenke på det" Sa du. Han svarte med ett lite kyss. Liam kom ut og spurte om vi ville være med på å leke NSP. Det ville vi gjerne. 

"Okei, da spør jeg Zayn" Sa Louis. "Hvem er du forelsket i akkurat nå?" Fortsatte han. "Åhh! Hvorfor tok jeg sannhet? Må jeg si det?" Sa Zayn litt fortvilet. "Zayn, vi er dine bestevenner! Du kan si alt til oss!" Sa Liam. "Ok da! Akkurat nå liker jeg Lissie" Sa Zayn og vart helt rød i fjeset. Lissie, som også var der, såg litt flau ut. "Okei? Da spør jeg deg Harry! NSP?" Sa Zayn. "Hmm... Jeg tror jeg tar nødt." Sa han. "Okei! Det var akkurat det jeg håpet på! I natt, når dere skal sove, MÅ du ligge med *DN*!" Sa Zayn. "Ehh... Zayn? Kan du ikke ta noe jeg må gjøre her og nå da?" Sa Harry. Zayn bare blunkte til Harry. "Okei da! Du må råkline med *DN* Forann alle oss. Harry gikk mot deg og dere startet å råkline. Det var utrolig godt og sommerfuglene fløy rundt i magen din. Når dere slapp hverandre sa alle "OOOUUU!" 


"Okei. Siden det er min tur spør jeg DEG Niall." Sa Harry. "Jeg tror jeg tar sannhet." Sa Niall. "Hmm... Okei. Hvem liker du?" Sa Harry. Det var det spørsmålet du ikke håpet Harry skulle stille, men det kunne jo hende Niall ikke likte deg lengere. "MÅ jeg svare på det spørsmålet?" Sa Niall. Harry nikket og Niall skjønte  att han ikke hadde noe valg. "Okei... Jeg liker.......


Hvem tror du Niall liker?

-MarteIg


Rewind Back To X Factor 2010 To See How One Direction Were Formed!

Husker du se fem unge gutter på 2010 serien av britiske X Factor?

Har du gode minner fra de tidlige dagerfør de ble de internasjonale megastjerner somde er i dag?

Se vår kjempeflott samling av originale X Factor videoer nedenfor og hengi deg toppkvalitet nostalgi fra begynnelsen av livet sitt sammen.

Se hvordan guttene ble satt gjennom individuelt før de blir slått sammen til en gruppeogle, gråte og generelt føler alle varme & gooey inne på disse briljante klipp fra en svunnen tid.

La oss starte ting av med sine opprinnelige X Factor audition:

 flytter vi inn å se guttene på Bootcampavvist som enkeltpersonermen får en ny sjanseog min hvordan de tok det!

¨

Den beste X Factor One Direction montasjen noensinne. En samling av klipp fra inne i X Factor husetbackstageog generelt bare larking om:

¨

Singing "Total Eclipse of the Heart live-show:

Singing "Torn" på X-Factor finalen:

Les på engelsk HER!


Australia And New Zealand Go Mental for One Direction Tickets

I går var dagen da han full tildeling av 1D billetter gikk på salg i Australia og NewZealand, og som forventet, de raskt utsolgt.

Kort tid etter å gå på salg, ble hundrevis blir videresolgt på eBay for opp til 12 ganger den opprinnelige prisen - til stor fortvilelse for herdede fans som hadde desperat håpet at de skulle få sine hender på noen.

Alle 21 av de arenaer for neste års konserter - inkludert seks på Sydneys AllphoneArena - vil bli pakket til randen, men vil noen fans har betalt over oddsen for å sikrebilletter?

One "Soundcheck VIP" billett, priset opprinnelig  $ 399 AUD ble solgt på eBay for $1200, blant mange flere høyere priset auksjoner.

Ble du tvunget til å betale over sjanser for billettene? La oss vite nederst på denne siden...

Andre steder har Harry Styles sprutet ut £ 90 000 GBP  en splitter ny Audi R8superbil - avbildet nedenfor.

Les på engelsk HER!


HISTORIE 1 - DEL 30

"Hvordan da?" Sa du
-----------------------------------

"Harry har ikke lyst til å reise i det hele tatt visst ikke du er med. Så, hva om du blir med?" Sa Niall med ett smil om munnen. "Jeg vet ikke helt jeg, Niall. Australia er jo veldig langt unna, og vi skal jo liksom være der i tre måneder." Sa du. "Så det du sier er att du vil være alene igjen i england da?" Sa Niall. Du hadde helt glemt att du skulle flytte til England med Harry. Da hadde du lyst til å være med. "Jeg hadde glemt att jeg skulle flytte med Harry til England. Jeg har lyst til å være med til Australia" Sa du med ett smil om munnen. "Så bra! Men er du og Harry venner igjen?" Sa Niall. OII! dU Hadde helt glemt av Harry. Du måtte jo gå å si unnskyld. "Takk for att du sa det Niall. Jeg må gå å finne han med en gang" Sa du. Du sprang ned på kjøkkenet. Du fant ikke Harry der, bare Louis som satt å spiste på en gullerot. "Louis? Har du sett Harry?" Sa du. "Ja. Han gikk ut i hagen. Han sa han måtte være litt alene" Sa Louis. Du sprang ut i hagen. Der satt Harry med hode i hendene sine.

Han såg opp på deg med helt rødsprengte øyne. "Harry? Går det bra med deg?" Spurte du. "Nei! Jeg skulle ha fortalt deg det mye før *DN*! Jeg skjønner visst du ikke vil ha meg." Sa Harry og brast ut i tårer. "Så klart jeg vil ha deg, Harry! Du er den beste kjæresten jeg noen gang har hatt. Uansett så skal jeg bli med til Australia med dere!" Sa du og gav Harry en god klem. "HÆÆ?!! Skal du være med til Australia?!" Ropte Harry ut med ett stort smil om munnen. "Ja! Jeg prata med Niall i stad. Det var han som kom opp med forslaget." Sa du. Harry sa ingen ting, bare stod å smilte. 

//HAHA! :D

Du gikk mot Harry og dere kysset lenge og langt. "Men du *DN*?" Sa Harry. 

___________________________________________________________

Hva sier Harry? 
-MarteIg 

 


Tusen takk for den fine kommentaren!
Konkurranse!?

Hallo! Jeg har tenkt til å ha konkurranse! Men hva skal premien være? Jeg må ha noe 1Dting da! Men har dere forslag til hva? 

Bilen til Louis


HISTORIE 1 - DEL 29

"Ehh... *DN*? Jeg må spørre deg noe." Sa Harry. 
-----------------------------------------------------------------------

"Hva er det du skal spørre om?" Sa du. "Ehh, jeg hadde en liten samtale med moren din i dag..." Sa han. ÅNEEI!! Tenkte du. Hva om hun hadde snakket med Harry om private ting? "EHHE... Hva sa hun?" Sa du skikkelig flau. "Hun sa vi måtte være forsiktige... Med alt liksom. Både kjendisstatus og litt mer private ting." Sa han og smilte litt mer. Fjoo... Tenkte du. "Så bra du har fått en bra tone med mamma da!" Sa du. Han kysset deg sakte og forsiktig før dere gikk ned til de andre. "Så bra dere kom. Har du endelig fortalt henne om turneen vi skal ha i tre månender?" Sa Niall. Du såg bort på Harry som såg på Niall med ett blikk som ikke var så veldig fint. 

"Hvilken turne da, Harry?" Sa du. "Ehh... Vi skal på turne i Australia en måned etter vi har kommet tilbake til England. Vi skal være der i tre månender." Sa han. De andre guttene gikk. De skjønte sikkert att dere måtte ta det alene. "Hvor lenge har du visst om dette Harry?" Sa du litt irritert. "Jeg er lei for å si det, men jeg har visst det i en måned." Sa han. "EN MÅNED!? HVORFOR SA DU INGENTING TIL MEG?" Ropte du mot han. "Jeg er veldig lei med *DN*, jeg skulle si det, men var redd for att du vart lei deg." Sa han. "Så du venta til nå? Veldig bra gjort, Harry!" Sa du. Du kjente tårene presse på. Du sprang opp på rommet ditt å låste døra. Satte deg ned i sengen og gråt. 

 

"*DN* Jeg har en løsning på problemet!" Sa en stemme utenfor. "Harry! GÅÅ!" Ropte du. "Det er ikke Harry, det er Niall og jeg vil komme inn!" Sa han ganske strengt. "Du låste opp døren og Niall kom å ga deg en god klem. "*DN*, jeg har en løsning på hvordan vi kan løse dette lille problemet." Sa han. "Hvordan da?" Sa du, 

5 kommentarer!

-MarteIg


One Direction Facts ? In A Nice Infographic

De er bandet som er å bryte rekorder hver måned - enten det er en debut nummer énalbum i USAkonsertbilletter selger ut  minutter, trending twitter emner eller den raskest selgende kalender i Amazons historie.

Til tross for bare å slippe sin første låt i september i fjor (Europa minst)har sin opphav til berømmelse vært overveldendeog deres antall fans stiger hver dag som sosialemedier spiller en stor rolle i å skyve dem til forkant av unge sinn over hele verden.

Som et resultat har The Guardian satt sammen denne groovy Infographic - ta en titt nedenfor:
Hva er din favoritt One Direction faktum? Harry Styles har fire brystvorterLouis liker jentersom spiser gulrøtterEller muligens Niall Horan ha et kjæledyr elefant?

(Jepp, vi gjorde en av dem opp)

Vil lese mer 1D faktaSjekk denne kule vid nedenfor:

Les på engelsk HER!


Oh No! Liam Forced To Split His Turtles Up!

 

Nå som alle fem medlemmer av One Direction er tilbake på britisk jordkan de tilbake til sine normale liv - i alle fall for en liten stund uansett.

Liam Payne har gått glipp av hans kjæledyr skilpadder, nesten like mye som hans kjæreste Danielle Peazermen siden han kom hjem igjen har de dessverre måttesplittes opp.

Snakker med The Sunsa Liam"Vi måtte dele dem opp - man biter den andre. Jeg kom hjem og min skilpadde manglet en fotSplitting dem er tristmen det er best"

Aww fattige ting!

Danielle  etter dem mens han var borteog innrømmet at de var en ekte håndfull.

Alle som fikk en ekstra skilpadde fot?

Sjekk ut noen kule Liam Payne fakta i videoen nedenfor:

Andre steder har billetter til One Direction i 2013 Australia og New Zealand tour utsolgt i løpet av timer for å bli gjort tilgjengelig.

Ticketek kunngjorde ekstra Sydney og Melbourne datoer på tirsdag, og hundrevis avfans tok til Twitter for å si at ikke var i stand til å få billetter.

Flere billetter gikk på salg lørdag morgen klokken 10ammen i den første timen fansen igjen slet med å få tak i billetter - med trafikk til nettstedet  gjennom taket.

Aussie directionersklarte du å få noen billetter?
Les på engelsk HER!

Historie 1 - Del 28

Alle guttene hadde plutselig blitt borte, untatt Harry da selvfølgerlig. "*DN*? Dette er overraskelsen din!" Sa han.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"*DN*. Sett deg i denne stolen." Sa Harry.  Dere var nå kommet ut i hagen din. Det var mørkt og det eneste jeg såg var en treplate foran meg. Plutselig hører du svak musikk og det kommer ett lys på den lille treplaten som du skjønner er en scene. Du skjønner nå att guttene skal ha en privatkonsert for deg. De begynte med Gotta be you. De spilte mange sanger.Harry visste att favorittsangen din var More than this så de avslutta med den. Du fikk komme opp på scenen og alle sang bare til deg. 

Da den lille konserten var over, gikk du bort til Harry og kysset han lenge og godt. Du var så utrolig glad for att det var Harry du hadde falt for. Du hadde også fått noen tårer i øynene dine for du hadde blitt så rørt. "Går det bra vennen?" Spurte Harry når du ikke klarte å si noe. "Jada, jeg bare vart så utrolig rørt!" stammet du. "Likte du det?`" Spurte Liam. "Likte det? Jeg elsket det!" Sa du. "Det er sent, skal vi gå å legge oss?" Sa Louis. "Jeg må ha mat først!" Klaget han. "NIALL!" Ropte alle i kor. "Men da får vi ta litt mat da? Så legger vi oss etter det." Sa Liam. "Jeg blir ikke her i natt." Sa Zayn. "Hvrorfor?" Sa du. "Ehh... Jeg skal sove hos Lissie i natt" Sa han og såg litt ned.

"OUUHH! Har dere noe på gang eller?" Sa Liam. "EH? Vi tar det i morgen, ok?" Sa Zayn. Alle begynte å le. "Kos deg, da!" Ropte Niall. "Ehh... *DN*? Jeg må spørre deg noe." Sa Harry. 

Hva skal Harry spørre om?

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 27

" Men *DN* Jeg har en overraskelse til deg!" Sa Harry og smilte skikkelig.
--------------------------------------------------------------------

"Åhh? Harry??? Hva da?" Sa du. "Det får du vente å se med til vi har kommet dit du bor. Hvor bor du hen egentlig?" Sa Harry og smilte som vanlig. "Jeg bor på en liten plass en time her i fra. Gidder ikke å si navnet, for jeg forvirrer deg så. Tror ikke du klarer å si det." Sa du. Harry bare lo. Så gikk han i mot deg og kysset det lidenskapelig på leppene dine. Sommerfuglene i magen din sprengte og det kriblet i hele deg hver gang du kysset Harry.

Louis kom inn døra mens dere klinte skikkelig. "Åh? Forsyrret jeg noe her?" Sa han. Du vart veldig flau og begynte å rødme. "Ehh... Neida, vi skulle akkurat til å gå ned" Sa du. "Skulle dere det, ja. Det såg jo SKIKKELIG slik ut" Sa Louis ironisk. Harry dultet borti Louis og tok deg i hånden. Sammen gikk dere ned til de andre som stod med masse kofferter. "Siden Niall har rotet så på kjøkkenet og han ikke gidder å vaske opp, har vi leid en vaskedame" Sa Liam. "Heey! Det er ikke min feil att maten i Norge er så god!" Sa Niall litt oppgitt. 

Det var på tide att dere kom dere av gårde. Mamman din skulle komme å hente dere i minibuss. Dere hadde kjørt i en halv time men det føltes ut som det hadde gått ett minutt. Dere hadde så utrolig morsomt. Louis hadde tatt med seg en klase med gulerøtter og satt å gomlet på de hele veien. Dere måtte stoppe på en bensinstasjon fordi Niall hadde blitt så sulten. Egentlig var det litt rart att han hadde blitt sulten, for han hadde spist rett før dere reiste. 

Dere hadde nå kommet fram der dere bodde. Heldigvis var huset ganske stort. Harry skulle sove på rommet ditt og de andre delte ett stort gjesterom med fire senger. Mamman din syntes guttene var utrolig koselige og stortrivest med de. "*DN*? Jeg skjønner du var fan av disse guttene dør du vart sammen med selveste Harry!" Sa mamman din rundt middagsbordet. Du ble flau, men Niall svarte for deg. "Vi er jo utrolig koselige også da!" Sa han, mest bare på tull. Alle begynte å le masse. "Harry? Hadde ikke du en overraskelse til meg?" Sa du og såg veldig nysgjerrig på han. "Jo, det har jeg, bare kom etter meg." Sa han. Alle guttene hadde plutselig blitt borte, untatt Harry da selvfølgerlig. "*DN*? Dette er overraskelsen din!" Sa han.

Hva er overraskelsen? 

-MarteIg 
Minst 5 kommentarer før neste!! 


Bilde av Harry i dag!


Eek! Niall Horan Reveals He Likes To Go Commando!

Blond bombe (eller er det nå svartNiall Horan har fortalt The Metro hvor han ofte liker ågå uten undertøy.

Den 18 år gamle irske hottie sa: "Må jeg alltid bukserVel, ja men da jeg liker å  fri oglett fra tid til annen"

Vi lurer på om han går så langt som Harry - en beryktet fan av å gå starkers.

 ville ikke det være en sceneNiall og Harry kjører rundt naken ... jager hverandre ... med en fjær støvkost ... med rød leppestift på.

HmSorry for det, tror vi fikk båret bort med en flekk av dagdrømmer!
Niall var nylig fortalte-off av Simon Cowell for å ville farge håret svart - et rykte som bleavvist siden av Harry da han talte til Radio 1 DJ Nick Grimshaw i går.

Se Niall snakke med Sugarscape september i fjorhvor han snakker om å være naken(samt kylling filet!)

Nå som One Direction er tilbake på britiske strenderbritiske fans er desperate etter å se dem opptreVi vil gjerne se dem på finalen i The Voice - kunne det skje?
Les på engelsk HER!

Harry Styles Reveals His Ideal Women ? Read On

Allerede legendariske Lothario Harry Styles har snakket om hans ideelle eldre damermed The Sun, og han enticingly sier: "Jeg liker mine venninner til å bære svart undertøy... definitivt."

* Shivers*

Hans valg var Angeline JolieKate Winslet og Kate Mossmen han dessverre slått nedMadonna og Kylie.

De vil sløyes!

Harry gikk på å si"Jeg er ikke egentlig en pick-up line fyr - Jeg vet ikke hva jeg gjør."

Forrige ukeHarry og kjæresten Emma Ostilly nesten stenge Twitter når nyheter ogbilder av dem både kyssing store overskrifter - til slutt forårsaker Emma til å stenge sin Twitter-konto på grunn av overgrep fra fans.

Watch Mr Styles snakke om Emma i løpet av en New Zealand radiointervju nedenfor:

I mellomtiden, etter en hektisk par måneder med non-stop touringguttene er nå midt i et godt tiltrengt seks ukers pause.

Snakker med Radio 1s Nick Grimshawsa Harry:

"Jeg er så sliten - det var ganske intenst, men veldig gøyJeg har seks uker på å slappe av nå. Mine favoritt steder var New York og Sydney - Jeg hadde aldri vært i Australia eller New Zealand før, så det var syk ".

Snakker av sykehåper vi Niall Horan har kommet fra hans siste kamp for matforgiftning.Stakkar.
Les på engelsk HER!

HISTORIE 1 - DEL 26

Det var en herlig følelse og kysse Harry. 
--------------------------------------------------------

Dere sovnet ganske fort den kvelden. Neste dag skulle dere jo flytte til deg dagen etter. Dagen etter våknet du av att Harry stod opp. Han gikk mot badet og du hørte dusjen skru seg på. Du hørte også att han begynte å synge. Du følte deg spesiell som fikk privatkonsert med selveste Harry Styles! Før du vart kjent med guttene, hadde du vært en stor fan av bandet, og nå var du kjæresten til Harry! Det var utrolig. Nå begynte Harry å synge på More Than This. Det var favorittsangen din, så du satt og hørte nøye etter. Når Harry kom ut av dusjen, såg han på deg og smilte skikkelig. Han hadde bare ett håndkle rund livet. "*DN*? Du må snu deg vekk! Jeg skal skifte boxer." Sa Harry. "Kan godt se på att du skifter, jeg" Sa du. Harry såg bare på deg litt rart. "Javell da!" Sa han. Han tok av seg håndkle og nå såg du hele han. Du vart helt stum og satt bare å såg på han. "Haha *DN*! Du likte det du såg nå?" Sa han. Du smilte bare.

 

Da Harry hadde fått på seg klærne, gikk dere ned til de andre. Alle var våkne untatt Lissie. Du visste hun ikke var en morgenfugl. "Hallo *DN*" Sa Louis og smilte. "Hei alle sammen!" Sa du. Du såg bort på Liam som satt i sin helt egne verden og smilte. "Liam? Hvorfor smiler du så?" Sa du. "Han tenker på kjæresten sin, Danielle. Han blir helt borte når han tenker på henne." Sa Niall. Alle begynte å le. Liam begynnte å tulleslåss med Niall. De to såg ut som å være veldig gode venner. "SÅ? Er dere klare til å bo hos meg noen uker da?" Sa du. Alle begynte å juble og smile skikkelig. 

Du gikk opp får å vekke Lissie, men hun var allerede våken. Så du gikk inn på rommet til deg og Harry. Du skulle pakke. Harry hadde allerede begynt å pakke. "Hva kommer media til å si om att dere skal bo hos meg noen uker?" Sa du. "Jeg vet ikke, men jeg gleder meg i alle fall! Og det tror jeg de andre gutta også gjør!" Men *DN* Jeg har en overraskelse til deg!" Sa Harry og smilte skikkelig. 

Sorry for att det har kommer så få deler, men vi har ikke hatt intenett og jeg er syk!

-MarteIg


Harry's nye bil

pic.twitter.com/UAr4fZB9


Kaken Harry fikk når han kom hjem!


Nye bilder av Niall


Niall Wants To Dye His Hair Black ? But Simon Cowell Says No!

Niall sin hadde et talende av fra sjefer er over nyheten om at han ønsket å farge hans vakre blonde låser jet-sorte.

Den irske crooner ble strengt fortalt av Simon at han ikke trodde det var lurtog kunnekoste gruppen fans.

Vi er ikke så sikker på om noen hår døende Malarkey ville miste fans - kanskje tvert imot for den saks skyld - men Simon Cowell er kjent for å bry seg enormt om bandet og ønsker ikke noe å stanse sin svimlende vekst.

Snakker med The Sunsa en kilde:

"Simon styrer fremdeles mye om bandet ned til minste detaljNiall var desperat etter åkvitte seg med sine blonde sluser og bli svart bare for et eksperimentsom massenormale tenåringer"

"Heldigvis hadde han vett til å spørre Simon første fordi han vet hvordan han jobberHansatt i en tekst til ham spør om han kunne endre sin hårfargeSimon var rett tilbake påham med et kort svar"No way". "

Tror du det er litt gjennomsnitt av Simon ikke å la Niall farge håret?
Vi regner han hadde ser ganske varmt med enkelte jet-sorte låser!

Hva med litt ingefær da?
Les på engelsk HER!

Poor/Lucky Harry Gets His Butt Pinched!

Dette er en flott video - faktisk er det sannsynligvis en av de morsomste One Direction vids vihar sett på en stund.

Den ble spilt inn live på turné i AucklandNew Zealand  21 april 2012.

Lille gamle Harry er desperat prøver sitt beste å synge hans solo del - mens de andre medlemmene av bandet spille dumme buggers i forsøk på å distrahere ham.

Sjekk ut Louis går med full-on i med begge hender!

Se butt-klemming videoen nedenfor i all sin herlighetVi har også klart å finne toforskjellige vinkler av det. Nyt

 

Les på engelsk HER!


Historie 1 - DEL 25

" *DN*? Kan jeg snakke litt med deg?" Sier Niall. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du blir litt skeptisk, men blir med Niall opp på rommet hans. "Hva var det du skulle snakke med meg om?" sier du og ser bort på Niall. "Jeg ville bare si att jeg vil vi skal være venner. Ikke tenke på att jeg har litt følelser for deg. De går nok bort ganske fort" Sa han. Du var enig i att det var bra att dere kunne være venner. "Selvfølgelig kan vi være venner, Niall" Sa du og gav han en god klem. 

Du og Niall gikk ned igjen til de andre. Det såg ut som Zayn og Lissie var blitt venner igjen. Harry såg på deg med et spørrende blikk. Du hviska han inn i øret "Vi tar det etterpå." Klokken var nu blitt tolv og siden dere skulle flytte til deg i morgen var det på tide og legge seg.  

"Så? Hva var det Niall skulle si deg?" Sa Harry sikkelig nysgjerrig. "Han sa at selv om han hadde litt følelser for meg så ville han være venn med meg" Sa du og gikk sakte mot Harry. Du ventet på at leppene hans skulle treffe dine. Det var en herlig følelse og kysse Harry. 

-Hva skjer?

-MarteIG


Skal lage spill

Niall Horan og Louis Tomlinson tok noen bilder med fansen når de kommer tilbake på Heathrow flyplass i London på tirsdag (april 24).

Kameratene Zayn Malik, Harry Styles og Liam Payne er akkurat ferdig med noen konserter i New Zealand og Australia for helgen. 

Det ble nettopp annonsert tidligere i dag at bandet samarbeider med Hasbro angående en ny leketøy og spill-linje. Med unntak av Storbritannia og Irland, vil nye en pakke med produkter være tilgjengelig senere i år og har mini-tall, spill, motedukker med mer,

One Direction er begeistret over å samarbeide med Hasbro, sa Will Bloomfield, for ledelsen.

Han forteller også at Hasbro har et bevisst samarbeid med ungdommer, som markedsfører musikk-relaterte merker til barn og tenåringer verden over. Og han kan fortelle at han se frem til en spennende tid.

? Jeg gleder meg veldig til å jobbe med de, sa han til justjared.

Guttene kan også få egen tv-serie. One Direction imponerte stort etter opptredenen deres på iCarly, og nå er det snakk om at guttene kan få sin egen TV-serie på Nickelodeon. Tv-kanalen ønsker nå at gruppen skal få sitt eget TV-program, som skal være lignende serien til den amerikanske gruppen «Big Time Rush». 

Vi venter i spenning!Kilde: Topp.noEn mann prøvde å kysse meg


#Random

One Direction består av medlemmene Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne og Louis Tomlinson og er signert hos plateselskapet til Simon Cowell Syco. Nå deler de sine rareste øyeblikk med oss!

Hva er det rareste som har skjedd med deg?

Vel, en jente flashet puppene sine til meg en gang... Det var jo kansjke et uhell, hva kan jeg gjøre??

Louis forteller at en mann prøvde å kysse ham, og at han ble veldig...overrasket. De spøker og tuller med en dukke, og Louis må peke på hvor han kysset ham.

One Direction skaper nemlig historie nå som guttene er det første britiske bandet som har klatret seg opp til en første plass på Billboard-listene med sitt debutalbum «Up All Night», skriver DailyMail.com.

Spice Girls har tidligere hatt denne rekorden blant britiske band da de i 1997 kom på en sjette plass på listen med albumet deres Spice.


¨

Kilde: Topp.no


Nye bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


One Direction Arrive Back In England To The Delights Of UK Directioners

I går ettermiddagden nylig kronet "største boyband i verden" kom tilbake på britisk torv,hilser resultatet av fans som møtte opp for å se dem med store smil og en solidhengivenhet.

Flying tilbake fra Auckland til London etter en travel turné i Nord-AmerikaAustralia ogNew Zealandstoppet guttene til å signere autografer og prate med sine lojale fans -som viser sin enorme takknemlighet.
Skilte friske tans og nye klærså de oppriktig glad for å være hjemme igjenetter en knallhard få uker.

Bandet vil være over i Storbritannia for en måned før vi flyr tilbake til USA for deresutsolgte arena tour.

Få dine gjette hatter på å prøve og finne ut hvilke TV-programmer de vil være med  - det er en god sannsynlighet de vil være på et godt få!
Ellers er The Mirror spekulerer at 1D kunne opptre på Rugby World Cup åpningen iEngland og Wales neste år - i hovedsak basert på det faktum at de skal være tilgjengelige etter å ha oppfylt sine forpliktelser touring down undersamt deresopptreden på Anzac Test forrige uke.
Les på engelsk HER!

Europe And Asia Tours Being Planned For One Direction?

Spekulasjoner er økende som One Direction planlegger å turnere Asia og contintentalEuropa for første gangmed kilder som sier at ledelsen er for tiden vurderer tilbud frakonsertarrangører.

Enhver tur kunne bli satt opp senere i år - et rykte som helt sikkert vil sette mang en fanshjerte racing!

Bandet er satt til å fullføre sin forestående turné i Nord-Amerika av 1. juli og deres neste planlagte konsert etter det er 3. desember i Madison Square Gardens.

 en rask calcuation forteller oss at det er i dag en hel fem måneders gap å fylle fra juli til november!

Landene blant betraktning omfatte FrankrikeSpaniaTysklandSkandinaviaJapan,Thailand og De Filippineneblant mange, mange flere!

En 1D "World Tour" ville være en smash-hit, og tilfredsstille den økende begjær forguttene ved directioners over hele kloden.

En slik tidsplan vil være svært vanskeligmen det er muligens en eller to datoer kunnebli spilt i hvert land.

Kanadiske fansminne dere selv hvorfor du elsker dem ved å se sine resultater iMontreal fra tilbake i mars:

Les på engelsk HER!


Video Diray 5


Want To Host Your Own ?Up All Night? Party?

Ok directioners, ønsker å være vert for ditt eget "Up All Night" party? DOH - dumt spørsmål!

Kurs du gjør

Velhar den offisielle One Direction nettside i forbindelse med HouseParty.com slo hodene sammen og komme opp med en god idé der du kan vinne en av 1000 begrensedesteder å være vert for ditt eget fantastisk parti.

Hvis du er heldig nok til å bli valgt vil du  en første titt på 1D splitter nye konsert DVD -som betyr at du og vennene dine vil være blant de første i landet til å gjøre det.

Å arrangere en fest du må være 18 år eller eldreog tiden det er for innbyggere i USA.

Hvert eneste parti pakke inneholder følgende:

Up All Night: Live Tour DVD
1D klistremerker
1D Plakater
One Direction Up All Night House Party Souvenir
Tydeligvis etterspørsel ventes å være stor for de 1000 plassene få din søknad isnart.


Se One Direction utføre "Hva gjør deg Beautiful" under i siste Vevo Lift video utgivelse:

Les på engelsk HER!


It?s Very VEVO For The Latest One Direction Videos

Høyre du mye, disse nye One Direction videoene er rett og slett amayZAYNbrilLIAM,fabuLOUISextraordinHARRY, for ikke å nevne phenomeNIALL.

De er en helt ny Vevo Lift utgivelsen av fire sanger fremført live av 1D, innspilt mens over i Los Angeles foran et lite (og jævla heldig!) Mengden.

Kvaliteten er top-notch - så mye at vi ønsket vi var der og så!

1D er satt til kick off sin nordamerikanske arena tour torsdag 24 mai  Patriot Center iFairfaxVirginia - Så du heldige USA fans vil få en ny sjanse til å fange dem i kjødet.

"More Than This"

"One Thing"

 

"What Makes You Beautiful"

 

"Up All Night"

Les på engelsk HER!


Ja Harry er som andre tenåringsgutter!


HISTORIE 1 - DEL 24 - LANG DEL

Jeg begynnte å gå mot henne. Nå stod jeg bare noen centimeter i fra henne. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Din synsvinkel:

Harry kom mot deg og stod ett par centimeter unna deg. Så kysset han deg ømt på leppene. Du kjente sommerfuglene suse rundt i magen din og du boblet nesten over av følelser. Du elsket Harry over alt på jord. Det var bare det med Niall som ødela litt, men du håpte det gikk fort over att han likte deg. Niall var snill, kjekk og utrolig morsom. Men det var liksom noe med Harry du bare elsket! Og det kunne jo du nesten skjønne. Han var jo utrolig kjekk og se på.


Dere gikk hjem igjen. Dere trodde sikkert at de andre hadde gått hjem. Når dere kom inn døra såg dere bare Niall sine sko. Du tenkte att dette kom til å bli skikkelig pinlig ettersom Harry visste att Niall likte deg. "Hei Niall!" Sa du og smilte. "Hei *DN* og Harry!" Sa Nial tilbake og smilte litt. Harry prøvde og late som om han ikke visste noe, men du såg på han att han syntes det var vanskelig. Du tenkte dere måtte prøve å ha en normal tone til hverandre selv om Niall likte deg. "Harry? Kan jeg få snakke litt med deg?" Sa du. Harry nikket.

Dere gikk ut i gangen og du begynnte å snakke. "Selv om du vet Niall har følelser for meg, prøv å lat som det ikke er noe. Vil ikke att det skal bli pinlig stemning mellom dere to på grunn av det. Dere er bestevenner og det skal dere fortsette å være!" Sa du. "Ta de med ro *DN*! Jeg er ikke sint på Niall eller noe og vi skal være bestevenner forde om. Niall liker ikke jenter så veldig lenge skjønner du!" Sa Harry og lo. "Vet det! Louis sa det til meg." Sa du. 

Dere gikk ned igjen til Niall og såg att de andre hadde kommet tilbake. "Skal vi se en film? Siste kveld vet dere. Vi skal jo til meg i morgen!" Sa du. Alle nikket. "Hvilken film da?" Sa Lissie. "Den eneste filmen som er her er Valentine'

s Day, så da får vi se den!" Sa Niall. 

 

Dere satt dere godt ned i sofaen og såg på filmen. Du satt i armkroken til Harry og våknet. Da filmen var slutt våknet du. "Sov du god jenta mi?" Sa Harry og smilte. "Veldig godt ja gutten min <3" Sa du. Så kysset du han godt på leppene. "*DN*? Kan jeg snakke litt med deg?" Sa Niall.


Hva skal Niall snakke med deg om?

-MarteIg

 


One Direction Swap Clothes in Wellington!

LOL, vil bare de eagle-eyed Directioners merke til dettemen se nøye på antrekket hvergutten har på seg, og noe bare ser merkelig.

Det er riktighar de alle byttet klær!

Liam er iført Zayn antrekkhar Niall Louis 'ensemble på, er Harry kledd i Niall rødet-skjorte, har Zayn Liam sin rutete skjorte  mens Louis er iført Harrys antrekk.
Ville du ha lagt merke til?

Guttene har nettopp avsluttet sin turné ned-under, starter helgen med to datoer iAuckland før fullført sin siste konsert i går i Wellington på St James Theatre.

De har slitt med samme antrekk  hver konsert de har gjort de siste månedeneog vihar blitt ganske mye vant til å se dem kledd til perfeksjon hver natt.

Her er et utdrag fra en anmelder hos Wellington:

"Heldigvis, Backstreet Boys-stil synkroniserte dansetrinn ble holdt til et minimum,sangerne i stedet samspill sammen på en måte som virket langt mer naturligStort sett,så de ut som de hadde mye moro - og hvem ville ikke være med stadionene fra jenterskrikende sin godkjenningSosiale medier ble omfavnet under showet også, medguttene tar seg tid til å svare på noen fan spørsmål fra TwitterOg når de ferska i Fresh Prince of Bel Air rap - som forespurt i en tweet - og fikk en lil litt gangstavar det ganskemorsomt "Les resten av anmeldelsen i sin helhet på The Dominion Post.

Her er et klipp av 1D sang sin solo sanger og "Torn" i Auckland:

Her er den beste klippet vi kunne finne fra Wellington - det er 1D synge "Moments", selv om dens litt uskarpt:

Les på engelsk HER!


1D On Their Way Back To The UK

Det virker som om de har vært borte for alltidmen britiske directioners får nå en sjanse til å komme nærmere sine stjerner som 1D gjøre veien tilbake til britiske kysten.

De har hatt en eksplosjon over i Nord-AmerikaAustralia og New Zealandmen etter deres Contant giggingradio og tv-opptredener og generalforsamlingens & hilsen -fortjener de en pause.

Deres debut album "Up All Night" har brutt nye rekorderhar to "One Direction World"butikker åpnetog mange fans har besvimt - og et band som knapt hørt om for et år siden er nå helt sikkert den største boyband følelse i verden i dag.

Hvis du ikke har fått One Direction Infeksjon ennå, du bedre forberede seg på det snart.

Zayn har fått en ny tatoveringkan guttene har muligens blitt smittet med klamydiaharde økt sin popularitet til nye nivåer av hysteriog Harry Styles har blitt koblet med enrekke herlige damer.

Alt i noen uker arbeide

Britisk radiostasjon Radio 1 kjørte en dokumentar om deres vei til berømmelse iamerikanskog vi har fått de to første delene nedenfor. Gi dem en lytt nedenfor ...

 

Les på engelsk HER!


Harry Styles Papped Kissing American Model Emma Ostilly!

Uker med rykter som knytter Harry med det virker som at hver eneste kvinne under solenhar nå kommet full sirkelog The Mirror har publisert eksklusive bilder viser vår Hazza fullon-klinte amerikansk modell Emma Ostilly!

Eeek!

I bildene er Harry innpakning leppene rundt blonde Emma etter en natt ute i Auckland,New Zealand.

Emma snek seg inn på hotellet hvor 1D boddeog ifølge en tilskuer som så paret:

"De virkelig syntes å ha en forbindelse og hadde bare øyne for hverandre."

"Hemma" først møtte hverandre på videoen skyte for singelen «Gotta Be You" i fjor høst iNew Yorkmen hun bor for tiden i New Zealand hvor bandet er på turné.
De møttes opp på fasjonable Gypsy Tea Rooms barog etterpå Harry ga Emma enheis i sin sjåfør-drevet bil gikk hun opp på døren hennes, der de delte en romantiskclinch - med Emma Holding Harrys hals.

Miss Ostilly er på samme alder som Hazzaog også med det samme byrået somBeyonce.

Fredag ​​kveld besøkte hun ham igjen på hotellet, der One Direction boddeog det samme kilde sa:

"De gikk ut igjen til et par barer i byen, og deretter kom tilbake noen timer senereHunendte opp med å få et løft hjem med Harrys driver i de tidlige morgentimer"

One Direction spilte to konserter i Auckland på lørdag kveld og skal spille på St JamesTheatre i Wellington i kveld.

Etter at bildene ble publiserthar Emma fått en torrent av misbruk på Twitter, og tvanghenne til å slette hennes konto.

Directioners, hva du gjør av åpenbaringene?
Les på engelsk HER! 

Tusen takk!

Halo! Vil bare si tusen takk til alle som har lest bloggen min i dag osv! Jeg har noe med 100 lesere og 200 sidevisninger nesten. TUSEN MILLIONER TAKK ♥ 

Jeg elsker dere!

HISTORIE 1 - DEL 23

"så hvordan gikk det med praten med niall i går da?"sa Harry. Du ble helt stiv. Skulle du si det eller skulle du lyve?
-------------------------
Du bestemte deg for å si sannheten. "jeg skulle snakke med niall om at du trodde det var noe i mellom oss. Men da jeg skulle si det sa han att han hadde følelser for meg!"sa du. Har Niall følelser for deg?!!!"Ropte Harry. Du nikket sakte. "Føler du det samme for han da *dn*? Spurte Harry. Han hadde roet seg litt ned. "Nei, så klart ikke! Det er deg jeg elsker av hele mitt hjerte!" Sa du.

HARRY SIN SYNSVINKEL:
Jeg ble utrolig sjokka når Niall hadde følelser for *dn* men utrolig glad når hun sa hun elsket meg av hele sitt hjerte. *dn* stod inntill veggen. Jeg begynnte å gå mot henne. Nå stod jeg bare noen centimeter i fra henne.

Klikka på pcen så måtte skrive på iPad.
5 kommentarer
-marteIg

HISTORIE 1 - DEL 22

"Det går bra Louis. Takk for at du hørte på meg. Du er utrolig god å ha når jeg skal snakke med noen." Sa du og gav han en god og lang klem. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dere gikk ut i stua der Liam hadde vært. Harry hadde også kommet. "Hvor er Niall og Zayn?" Spurte Harry. "Zayn har en diskusjon med Lissie og Niall vet jeg ikke." Sa du. Harry bare nikket på hodet. "Skal vi som er her gjøre noe morsomt i dag?" Sa Liam. "JAA!!!" Ropte Louis utrolig høyt. Du hadde sett mange videoer på youtube av att Louis hadde tullet.

 

"Hva skal vi gjøre da?" Sa Harry. "Vi kan dra på tivoli for eksempel?" Sa du. Alle nikket og du gikk opp for å skifte klær. Du tok på deg en ola shorts og en magetopp. 

Dere reiste på tivoli. Det var utrolig morsomt og dere tok mange karuseller. Etter te-koppen var du utrolig kvalm og måtte sette deg ned på en benk. Harry kom bort og satte seg ved siden av deg. "Går det bra med deg eller?" Spurte han og strøyk deg på ryggen. "Ja, men jeg vart bare så utrolig kvalm etter te-koppen." Sa du. "Hvordan gikk egentlig praten med Niall i stad? Du skulle jo prate med han om at jeg trodde dere hadde følelser for hverandre." Sa Harry. Du stivnet helt. Skulle du si det eller skulle du lyve til han og si att alt var bra?

5 kommentarer! 

-MarteIg


Kjærestene til dem i 1D

Det var ei som ville at jeg skulle skrive hvem som hadde kjærester osv. 

Louis er sammen med ei som heter Eleanor Calder. Er ikke akkurat sikker på om hun er kjent for noe! Men hun er ihvertfall sammen med Louis.

Liam er sammen med ei som heter Danielle Peazer. Og jeg er ganske sikker på at hun er kjent for å være modell og å være sammen med Liam

Harry er jeg ikke helt sikker på nuu. i går så var det mange bilder av han og Emma Ostlly. Men jeg er ikke sikker på om de er sammen. 

Niall er SINGEL! 

Zayn er SINGEL!

-Ja håper det var bra!


HISTORIE 1 - DEL 21

Du gikk ut av rommet og var på vei inn på kjøkkenet da Lissie kommer løpende mot Zayn utrolig sint og med dataen i hånden. "Zayn? HVA FAEN ER DETTE?!!?" 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Hva da?" Spør Zayn litt redd. "Dette! Som står på skjermen!!!?" Sa Lissie utrolig sint. Du gikk mot dem og såg på pc-skjermen. Der ser du ett bilde av att Lissie og Zayn kliner utenfor huset. Du hadde jo sett de kline inne på rommet til Lissie, men Zayn hadde jo sakt at det var en tabbe. Kanskje de faktisk hadde kysset flere ganger? Du gadd ikke å bry deg mer og gikk ut i stua der Liam og Louis satt. "Hvorfor er du så trist *DN*?" Sa Louis. Du tenkte att du kunne si alt til Louis. Han var liksom så god å ha når hoe var vanskelig.

 

"Louis, kan vi snakke litt alene?" Sa du. Du håpet ikke Liam vart lei seg for at du skulle si det til Louis, men det såg ikke ut som han brydde seg så mye. Dere gikk på rommet til Louis. "Så? Hvorfor var du så lei deg?" Sa han. Du fortalte han alt og det var godt å få det ut. "Så? Niall og Harry liker deg, men det er Harry du har følelser for?" Sa han for å forsikre at han ikke hadde hørt feil. Du bare nikket. "*DN*. Jeg er helt sikker på at det kommer til å ordne seg. Når Niall liker noen, finner han alltid en feil med jenta. Haha!" Sa han og lo. Du kunne ikke annent enn å le du også.

"Ikke det at det er noe feil med deg altså *DN*! Men han liksom finner ut av att hun ikke er hans type. Visst ikke jenta er helt spesiell i Nialls øyne, da." Sa han. "Det går bra Louis. Takk for at du hørte på meg. Du er utrolig god å ha når jeg skal snakke med noen." Sa du og gav han en god og lang klem. 

Kommer tre eller flere deler i dag!
10 kommentarer, så kommer neste!

-MarteIg 


Liam Tweet


Leimeg.no

onlyone-directiontogo:
hell0 (x)


Nye Bilder!

♥ cute ♥

 

 

 


HISTORIE 1 - DEL 20

 Du ventet på svar, men det eneste du fikk var ett trist blikk i fra Niall.
--------------------------------------------------------------------------------------------

 Du såg på Niall med ett spørrende blikk. "Hvorfor blir du så trist i fjeset Niall?" Spurte du. "*DN*. Det er noe jeg må si deg. Jeg har følelser for deg!" Sa han. Du ble helt sjokkert. Hadde både Harry og Niall følelser for deg. Men du visste veldig godt att det var Harry du hadde følelser for og att det var han du likte best. "Niall? Jeg trodde du bare likte meg som venn" Sa du med nesten hviskestemme. "Først likte jeg deg bare som venn, men når jeg såg hvor pen, søt og snill du var kunne jeg bare ikke klare å ikke ha følelser for deg. Jeg vet du elsker Harry og jeg vet du liker meg bare som en venn! Men jeg kan bare ikke noe for hva jeg føler." Sa han utrolig trist. Han hadde begynnt å gråte. Han såg ikke på deg, men ned i bakken. Plutselig såg han opp på deg.

"Niall? Du vet vi kan være gode venner! Du må bare prøve å miste følelsene dine for meg, for de er ikke gjensidige." Sa du. Niall bare nikka og såg en annen vei. Du som hadde trodd att du og Niall bare var gode venner også hadde han faktisk følelser for deg! Du gikk ut av rommet og var på vei inn på kjøkkenet da Lissie kommer løpende mot Zayn utrolig sint og med dataen i hånden. "Zayn? HVA FAEN ER DETTE?!!?" 

Fikk fem kommentarer ganske fort! 
Men visst dere klarer 20 kommentarer på denne delen, lover jeg minst fire deler i morgen! :)

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 19

"Så? Hva var det du skulle spørre meg om?" Sa du.
-------------------------------------------------------------------------

"Jo, det er bare det att jeg er litt redd for at du skal miste følelsene dine for meg og falle for en annen i bandet. For eksempel Niall..." Sa Harry og såg ned i gulvet. Du tenkte deg om. Såg det ut som om du hadde følelser for Niall? Det var Harry du elsket av hele ditt hjerte. "Syntes du det ser ut som om jeg liker Niall?" Sa du. "Ja, jeg syntes deg. Og det ser ut som om han liker deg. Måten dere ser på hverandre på og smiler til hverandre får meg trist." Sa han og fikk en tåre i øyekroken. "Harry. Det er deg jeg liker, ikke Niall. Vi er bare gode venner og vi kommer ikke til å være noe mer enn det. Det er deg jeg elsker!" Sa du og begynnte å kline med han.

 

Når dere hadde klint en stund slapp du han og sa "Harry? Jeg skal gå å snakke med Niall om at du føler att vi liker hverandre! Jeg er helt sikker på at han kan forklare att han ikke gjør det." Du gikk bort til Niall. "Niall? Kan jeg få snakke litt med deg?" Sa du. "Ja, såklart! Alene?" Du nikket på hodet og tok han med inn på kjøkkenet. "Harry snakket med meg i stad. Han tror att vi har følelser for hverandre! Hvordan skal jeg få han til å skjønne at vi ikke har følelser for hvernadre?" Spurte du oppgitt. Du ventet på svar, men det eneste du fikk var ett trist blikk i fra Niall.


// han gråter ikke, men er trist.

Nå skal jeg prøve 5 kommentarer! Når det har kommet 5 kommentarer på denne delen, kommer en ny! :)

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 18

Du gikk bort til Harry. "*DN*? det er noe jeg må si deg!" Sa Harry
-------------------------------------------------------------------------------------

Du vart veldig redd, men gikk bort til Harry. "Ja? Hva er det?" Spurte du. "Haha! Jeg ser hvor redd du blir og jeg skulle bare si att jeg elsker deg!" Sa han med ett stort smil om munnen. Du såg på øynene hans og drømte deg helt bort. "*DN*? Er du der?" Spurte Harry. "Ehh, jada, men du har så fine øyne!" Sa du og kysset han lidenskapelig på leppene. Plutelig hørte dere latter og du slapp han. Det var selvfølgerlig de andre guttene som lo. "Hva er det dere ler av?" Spurte du litt irritert. "Dere er bare så søte!" Sa Niall og lo den utrlig søte latteren sin. 


 

Du såg bare rart på han, men siden de sa du bare kunne fortsette så gikk du i mort Harry og kysset han mer. Du brydde deg ikke om de andre. De var bare dumme som ikke skjønte hvor mye du elsket Harry. Du kunne ikke tenke hva som hadde skjedd visst ikke du og Lissie gikk på denne konserten og vart valgt ut til å møtr de. "*DN*? Kan vi gå opp på rommet? Må spørre deg om noe." Sa Harry litt etterpå. Dere gikk opp trappa og inn på rommet til Harry. "Så? Hva var det du skulle spørre meg om?" Sa du.

Kommer en del til i dag! :)

-MarteIg


Dagens sang :)

One Direction: Same Mistakes

 
-SYNES?♥


Zayn's nye tatto:


1D Hit Number Two On The Billboard Social 50!

Justin Bieber er for tiden Top of the Pops på Billboard Social 50 diagrammetmenbritpop sensasjoner One Direction nærmer fort - treffer andre stedet, deres høyeste plassering så langt.

1D har klatret diagrammet raskt de siste ukenestiger fra sjette til fjerde og nå inn iandre.

RihannaAdele og LMFAO utgjør resten av de fem beste plassene.

Den sosiale 50 Figuren er basert på de mest populære artistene og grupper fraYouTubeFacebook, TwitterMySpaceVevo og andreberegnet ut fra en spesiellformel som bare smarte boffins kjenner

Sosiale medier har spilt en stor rolle i catapulting 1D inn i hjertene og sinnene tiltenåringer over hele verdenog som det står de har nesten 5 millioner storheter på Facebookmed hvert medlem har nesten 3 millioner tilhengere på Twitter.

Harry Styles har flest tilhengeremed Niall Horan ikke langt bak.

Siden de lanserte sin debut singel i Storbritannia og Europa tilbake i september i fjor til en stor mottakelse, de hadde allerede en fan-base i land hvor enkelt ikke engang haddeblitt utgitt ennå.

Hold den opp gutter!

Catch et intervju med gutter  90,9 Sea FM - med GaleyBaggs & Charli nedenfra, frasiste uken i Australia - der de utførte en eksklusiv live-set:

Les på engelsk HER!


Zayn Looking For Love ? Pours His Heart Out on Twitter

Til tross for at en av de mest kvalifiserte ungkarene i verdenvirker det som Zayn Malikfremdeles lengter etter kjærlighet, akkurat som resten av oss.

Han twitret følgende dyptfølt melding på sin Twitter-side:

"I livet vi alltid faller for den personen som aldri vil falle for oss alltid vil ha noe som viikke kan og alltid si ting vi ikke burdes"

 hva skal vi leser inn det? Vi lurer på hvem jenta i spørsmålet kan være?

Bare nyligAnna Crotti - mottatt hat mail fra visse fans etter at hun ble bedt ut på date -en resepsjonist som fanget Zayn øye  en radiostasjon.

Etter at hun ga ham nummeret hennesble paret utveksler tekstmeldinger hele dagen oghadde selv sørget for å gå ut for en drink - som er inntil hun fortalte Zayn det kan ikke være en god ide på grunn av misbruket hun får.

Zayn kanskje ikke være den eneste som har problemerå dømme etter de sistekommentarene fra Niall Horan.

Snakker med Metro Green Roomsa Niall:

"Jeg tror,« Hva er alt oppstyret om'Og' Er jeg virkelig så god jakt'-' Vi har alle selvtvil. "

Vel Mr Horanvil du ikke ha noen problemer med å finne en kjæreste - vi kan garanteredet!

Gi det et par år, og du skal kjøre rundt i din Lamborghinimed et par Ray-Bans, og noen varme tottie satt i passasjersetet.

Ikke en dårlig liv eh!
Minn deg selv hvor langt Zayn og Niall har kommet med sine opprinnelige X Factoraudition nedenfor. Ikke de ser ung!

Her er Zayns ...

Her er Niall's

 

Les på engelsk HER!


Zayn har ny tatto!

fuckyeahzarry:
Lauren_Eason


HISTORIE 1 - DEL 17

 Når du åpner døren ser du noe du aldri trodde du skulle se....
--------------------------------------------------------------------------------------

Der står Zayn og Lissie og kliner. Når de ser deg trekker de seg fra hverandre med en gang og ser skikkelig flaue ut. "Forstyrret jeg noe her?" Sa du og fniste litt. "Ehh... neida *DN*" Sa Zayn og vart helt rød i fjeset. Du visste ikke at Lissie syntes Zayn var kjekk, men det hadde kanskje forandret seg.

 

Lissie gikk ut av rommet og nå stod du alene med Zayn. "Så? Liker du henne?" Spurte du. "*DN*, ikke missforstå men jeg liker henne ikke på den måten. Hun var inne på rommet og jeg kom inn for å spørre om alt gikk bra med henne. Så kom hun mot meg og vi stod bare og såg på hverandre og plutselig bøyde jeg meg fram og kysset henne." Sa han annpusten. Du såg på han og ga han en klem før du gikk ut av rommet. Du gikk bort til Harry. "*DN*? det er noe jeg må si deg!" Sa Harry

Siste del!

-MarteIg


Han er ihvertfall snill da som bryr seg om familien sin!

Harry Styles Parading Around In His Underwear!

Ignorerer alle de viktige, saklig og informativ andre deler av vidvil du sannsynligvis ønske å se det for å få et glimt av Mr Styles med ikke mye på.

Niall postet linken til teaseren vid på Facebookkommenterer "Som vi lovet her er ...... Nrharryinhispants"

Se teaser videoen nedenfor (om bare for et glimt av Hazza i hans nips!)

Vi kan ikke vente å se hele DVD i full! Kanskje vi kan få se de andre i deres boksere!
I andre nyheterbritiske radiostasjoner Capital FM og hjerte har fortsatt ikke spilt noen1D musikk siden bandet takket Radio 1 ved en feil  Brit Awards i februar.

Global Radio, plassert selskapet bak begge radiostasjoner en umiddelbar forbud mot One Direction sanger etter fadesenselv om bandet beklaget ikke takke riktig stasjon.

Capital FM spilte en stor rolle i å oppmuntre seere til å stemme på dem, men en ærligfeil synes å ha blitt straffet meget urettferdig i denne situasjonen.

Nekter å spille musikk av den største boyband på planeten. Det høres ikke veldig flink!
Les på engelsk HER!

HISTORIE 1 - DEL 16

" Harry, mamma sa......................................... 
-----------------------------------------------------------------------

"Mamma sa att du kunne bli med å bo der jeg bor nå til vi skal flytte til England!!!!" Sa du og hoppet i taket. "Mener du det?!" Sa Harry og hoppet med deg. "Jaa!! Og det beste er att de andre guttene også kan bli med!!!!" Sa du enda mer glad. Harry sluttet å hoppe. Han bare stod der å måpte. "Hva er det Harry? Er du ikke glad for at de andre også blir med?" Spurte du litt bekymret. "Jo! Jeg er så glad att jeg ikke får ut ett ord!!" Sa Harry og smilte nå skikkelig til deg. Han gikk bort til deg og gav deg ett godt kyss. Dere begynte og kline skikkelig.

 Tumblr_lo191wn7v71qcr2yto1_500_large

Du slapp han og bare såg han inn i øynene. "Når er det vi kan komme da?" Spurte Harry. "Vi kunne komme når vi ville. Men burde vi ikke si det til de andre?" Spurte du. Dere gikk ned trappa og fortalte de andre guttene hva som var planen. "Det er en supergod ide!" Sa Zayn. Alle guttene var enig i at dere skulle reise i morgen. Du måtte ringe til Lissie for å si hva planen var. Hun syntes det var en god ide. Du skulle sove hos Harry en natt til. Men i natt skulle også Lissie sove der. Hun og Niall hadde funnet ut at de bare var venner, så Lissie skulle ligge på gjesterommet. Du skulle gå inn til Lissie for å sjekke hordan hun hadde det. Når du åpner døren ser du noe du aldri trodde du skulle se....

Tumblr_m2keydp2x21r3w9hzo1_500_large

Hva får du øye på? 

-MarteIg 


Nye bilder

 


HISTORIE 1 - DEL 15

Vi bor ikke her, og vi skal tilbake dit vi bor i morgen tidlig." Du såg att Harry satte seg ned i sengen og begynte og gråte.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Harry? Hva er det?" Sa du og satte deg ned ved siden av han og la hånden din på ryggen hans. "Jeg elsker deg, *DN*! Jeg kan ikke holde meg en dag uten deg!" Sa Harry og gråt enda mer. Du tenkte på det han sa og du kunne heller ikke klare deg en dag uten han. Du kom på at mamman din ikke visste at du var sammen med Harry. "Harry? Jeg vet kanskje hvordan jeg kan få bli her helt til dere reiser til England og da jeg skal bli med!" Sa du. Harry tørket en tåre og når han hørte det han sa våknet han opp med en gang og gav deg ett godt smil.

 

"Hva da?" Sa han. "Jeg kan ringe til mamma å si att vi er sammen og at vi er blitt så glad i hverandre. Jeg skal også si att jeg skal flytte til England med dere om en måned. Så kan kanskje jeg og du reise dit jeg bor å hente tingene jeg skal ha med?" Sa du og trakk pusten. Harry sa ingen ting men bare smilte skikkelig! Du tok opp mobilen din og ringte til mamman din. Når du kom inn i romemt igjen sa du" Harry, mamma sa......................................... 

Hva sier du?
Kommer en eller to deler til i dag! :)

-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 14

"*DN*? Kan jeg få snakke litt med deg?" Sa Louis. "Jaok," Sa du litt skeptisk
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Du gikk med Louis ut i gangen fordi det var der det ikke var noen. "Så? Hva var det du ville si til meg?" Sa du og såg på han. "Jeg ville bare snakke med deg angående den daten du skulle ha med Harry og når jeg kysset deg" Sa han før han fortsatte "Jeg er veldig lei meg for det. Jeg tenkte meg ikke om. Så jeg snakket med Harry at det var min feil, ikke din. Også lurte jeg på om vi kunne glemme det som har skjedd og være venner?" Sa han og pustet ut. Du var veldig glad for at han hadde sakt unnskyld og at han ville være venner med deg igjen. "Så klart, Louis!" Sa du og smilte stort. Han gav deg en god klem før dere gikk ut igjen til guttene. 

Harry såg på deg med ett spørrende blikk. Du gjorde ett tegn på at dere kunne ta det oppe. Dere gikk opp og Harry spurte deg hva det var. "Louis ville bare si unnskyld for at han kysset meg også sprute han meg om vi kunne være venner og glemme det som hadde skjedd." Sa du. "Skjønner!" Sa Harry og ga deg ett godd og ømt kyss. "Skal vi gå ned igjen? Vi kan sikkert finne på noe med guttene nå. Niall er sikkert ferdig med å spise for nå har han spist i en time!" Sa harry og lo. "Ja det kan vi. Men det er noe jeg må snakke med deg om" Sa du og sluttet og smile. "Hva da?" Spurte Harry skikkelig bekymra. "Det er bare det at jeg og Lissie er på hotel her i Oslo. Vi bor ikke her, og vi skal tilbake dit vi bor i morgen tidlig." Du såg att Harry satte seg ned i sengen og begynte og gråte.

Sorry for att det ikke har kommet noe deler, men jeg har vært borte i hele dag!

-MarteIg


Nye bilder!

c

 


Conor Maynard Wants To Sing With One Direction

De er alle hoppe på bandwagon nå.

Bare siste måned Justin og hans ledelse avdekket et mulig samarbeid kan være på trappene Wanted snakket om å jobbe sammen i fremtidenog nå nye gutten påblokken Conor Maynard har kastet hatten inn i ringen.

Snakker med gratis radiosa Conor:

"Watching én retning blåser opp i Amerika var sinnssykJeg var faktisk i Amerika dadet hele skjeddeDet var gal"

"De har gjort det bra. Jeg husker da jeg begyntevar jeg i med alle produsentenesamtidig som de varVi jobbet med mange av de samme menneskene på albumene våre"Jeg mener et samarbeid kan være en kul ting å gjøreJeg vet ikke hva litt sang vi hadde både gå  samtidigville det være veldig kul"

Merkeliginnrømmer han også ønsker å jobbe med Susan Boyle også!

CONOR er for tiden nyter diagram suksess med sin debut singelen "Kan ikke si nei".

Andre steder har Madonna overraskende avdekket at hun ikke vet hvem én retning er.

I et intervju med ITV1 sin Daybreakvirket hun uvitende hvem uber-boyband var, og sa:

"Det er en pop gruppe, ikke sant? Beklager, jeg har ikke sett dem ennå, nei, sorry. Slaphånden min. "

Kom  Madonna, få med det!

Se dem synge "More Than This" lever  SiriusXM forrige måned:

Les på engelsk HER!


One Direction AND A Koala Bear ? Can It Get Any Cuter

Før jetting av til New Zealand for deres kommende Auckland konsert denne lørdagen,fant 1D guttene tid til å besøke Lone Pine Koala Sanctuary i Brisbane.

Harry Styles postet den søte bildet nedenfor på sin Twitter-side.
Aww!

Kan dette være det siste medlemmet av en retningHva skulle vi kalle ham? Karl ellerKeithVi tror vi kommer til å døpe ham Kenny faktisk.

Og ja hans navn ikke må starte med en "k", fordi det er bare hvordan det fungerer, ok

Moments etter dette bildet ble tatt, bestemte Kenny han ville ikke gi slippog gravdeklørne inn i Harrynoe som gjør ham krympe mens en medarbeider trakk ham bort.

Kanskje Harry ba om Kenny telefonnummer også?

I mellomtidenden etterlengtede teaser video for den nye "Up All Night - Live Tour DVD:Behind The Scenes" er utgittse den nedenfor:

Les på engelsk HER!


Legg meg til som venn + like facebooksiden!

Hvis dere trykker HER! så kan legge meg til som venn på facebook og hvis når de nyeste tingene er ute på bloggen, sånn som historier og innlegg!

Hvis dere trykker HER! så kan dere like siden som da heter "Odfan.blogg.no" og der får dere også vite ting!

Eller så ser dere øverst på bloggen så kan dere bare trykke på de

HISTORIE 1 - DEL 13 - KORT DEL!

Harry såg på meg og sa...
-----------------------------------
"*DN*, jeg elsker deg!" "Elsker deg også Harry" Sa du. Dere låg i sengen og bare koste litt før dere sovnet. Neste dag hadde dere planlagt att dere skulle på picnik med de andre guttene også. Neste dag våknet du av fuglekvitter utenfor vinduet. Du såg att Harry hadde stått opp, så du gikk å kledde på deg og gikk ned. den første du møtte på var Liam. "God morgen *DN*!" Sa han. "God morgen, Liam." 

Du gikk videre inn i sta og såg att Niall satt og stappa i seg mat. Bombe! Tenkte du. "Hei Niall! Ser du koser deg med maten din. haha!" Lo du litt. Niall hadde så mye mat i munnen sin så han fikk ikke snakket. Han bare gav deg ett lite smil. 

Du gikk så videre til stua. Der stod Louis, Zayn og Harry. "*DN*? Kan jeg få snakke litt med deg?" Sa Louis. "Jaok," Sa du litt skeptisk

Sorry for kort del, men har ikke hatt så god tid i dag!
Hva skal Louis snakke med deg om?

-MarteIg 


Bilder av gutta sammen med Koalabjørn!


Bilder av Niall og Liam (twitcam)


Liam er på twitcam!

 HALLO! ALLE SAMMEN! Liam er på twitcam nå! Hvis du har twitter så kan du gå på profilen hans så kan du se han live nå! Og Niall var der! OMG!

Lily Halpern Back On The Scene? Or is it Sarah?

Vi brakte dere nyheten i forrige uke at Harry Styles hadde nylig vært nyter selskapet avamerikanske sangeren Lily Halpernmen siden da vår flørtende Hazza har blitt kobletmed en rekke ulike layout Dees.

Men å snakke med Heat magazinehar Lily hevdet at hennes og Harry har slått opp enromantisk forholdsier at de "erte hverandre"og har blitt utveksle tekstmeldinger siden bandet forlot for Australia.

Miss Halpern sa"Han er en veldig, veldig flott fyrVi har hengt ut i New York et par ganger - der jeg bor og hvor han boddeVi så filmer og chilled out - en kveld vi FlubberHarrys morsomog han er en ærlig fyrHan tar ikke ting så høytidelig, og vi kanerte hverandre"
OverLily Halpern

Snakker om hvordan hun føler om Harry flørter med andre jentersa hun: "Jeg vet ikkemye om [de andre jentene]. Jeg vet ikke hva han gjør hele tiden når jeg ikke henge utmed ham"

Dette siste nyhetene kommer på baksiden av en annen kilde hevder at irske fotografenSarah-Louis Colivet er fortsatt i bildet også, hevder"De har planer om å møte opp igjennår 1D turnerende forpliktelser lette oppHun vil ikke den oppmerksomheten som hunfåttHun er en veldig privat person. Det er ingen tvil om dem er kjærester eller noe såntennå, men de får på godt og ønsker å se mer av hverandre"
Over: Sarah-Louise Colivet

Så hvem er det å bliLily eller SarahSjekk ut bilder av dem både over og la oss vitehvilken du tror vil være mest egnet til Hazza.
Les på engelsk HER!

One Direction World Store To Open In New Zealand

New Zealand Directionersglede i nyhetene at en splitter ny butikk som heter OneDirection World vil være åpne i Wellingtong dette fredag ​​20 april kl 9amButikken ligger iLesesenteret ved Courtney Place.

Bandet er grunn til å utføre tre utsolgte konserter i NZ starter denne lørdag i Aucklandogdens vel kjent at de har en stor fan-base down under.

Verdens første butikken åpnet i Sydney for tre uker siden og selv om butikken er bare midlertidighar suksessen det bedt om åpningen av en annen. Vi krysser fingreneAussie butikken vil få et permanent hjem - det absolutt ser veldig sannsynlig.
Merchandise vil omfatte t-skjorter, plakater, armbånd og masse mer flott tilbehør.

100-kunde å foreta et kjøp vil vinne en dobbel pass til Wellington konserten denne søndagen - hvis dvs ikke en unnskyldning for å komme ned til butikken  vi ikke vet hvaer!
Les på engelsk HER!

Check Out The Latest TOTP Mag For A Hot 1D Poster!

Den siste Top of the Pops bladet er om treffet i butikkene, og det er noen awesome One Direction ting inni.

10 heldige vinnere vil  1DUp All Night Live tour DVD før det engang treffer butikkene!
Harry forteller oss sin sjokk tilståelse om jenter!
En nydelig plakat av de fem guttene
Det vanlige One Direction 100% offisiell side
Hvis du passerer en aviskiosk eller supermarked ta deg en kopi å sikre at du ikke går glipp avog hvis du leter etter mer varme 1D plakaterbla gjennom vår nettbutikk.

Ellers har den siste 1D Vevo LIFT video er frigittog du kan se det i full nedenforDet viser guttene synger live i Dallas, Texas samt generelt goofing rundt.

 

Les på engelsk HER!


NATTA

Sov godt♥


HISTORIE 1 - DEL 12

*DN*? Skal vi gå opp på rommet?" Sa Harry. "Jaok Harry." Dere gikk opp på rommet til Harry. "Så? Hva var det du stod å tenkte på i stad?" Sa Harry. Skulle du si det?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du bestemte deg for å si det. "Du vet det Niall sa om at du måtte kjøpe ny seng fordi det kunne gå hardt for seg?" Sa du. "Ja? Hva med det?" Sa Harry. "Jo. det fikk meg til å tenke på att visst vi skal ha ett seriøst forhold, kommer vi jo sikkert til å ha det du vet?" Sa du med litt nervøsitet i stemmen. "Ja. Jeg har tenkt på det samme. Jeg har aldri gjort det før jeg *DN*. Har du?" Svarte Harry deg mens han såg ut i luften. "Nei Harry. Og det er akkurat derfor jeg gruer meg!" Svarte du. Du såg bare bort på Harry som såg ut til att han stod å tenkte veldig godt. "Jeg skjønner at du gruer deg *DN*, det gjør jeg også. Men vi får ta det som det kommer. Vi kan gå små steg av gangen og vente til vi selv føler for å ha det." Sa han. Du syntes det var veldig godt svart. "Det hørtes smart ut, Harry. men hva skal første steg være?" Sa du. "Hmm? Vet ikke jeg. Kanskje bare det att du sover hos meg nå kan være det første?" 

"Men forresten Harry? Hva var det Niall skulle si deg i stad?" Spurte du. Du kom liksom plutselig på det. "Åja, det ja..... Det var bare att han lurte på om han sårw deg når han sa vi måtte kjøpe ny seng og det du vet..." sa han.
Harry sin synsvinkel:

Jeg hadde akkurat snakket med *DN* om at vi kom til å ha ett seriøst forhol der det at vi hadde kom til å være med. Jeg hadde tenkt mye på det, men visste ikke helt om jeg var klar.

Din synsvinkel:

Harry gikk plutselig mot meg og begynnte med en gang å kline med meg. Jeg var med på det og vi landet plutselig balover i sengen. Harry såg på meg og sa...

 Tumblr_lh3gaapd8t1qf3n7fo1_500_large

Hva sier Harry?
Siste del for i dag!

-MarteIg 


Bilder fra i dag

 


HISTORIE 1 - DEL 11

"*DN*? Hva tenker du på?" Sa Harry
-----------------------------------------------

"ehh... ikke noe?" Sa du og rødmet. "*DN*? Jeg vet det er noe, du rødmer. Skulle du si hva du tenkte på eller skulle du lyve å si noe helt annent. "Harry? Kan vi ta det oppe på rommet ditt? Er litt pinlig å si det her hvor alle er" Sa du og såg på han. "Oki, *DN*" Svarte han tilbake. Dere satte dere i sofaen med de andre guttene. "Så? Hvordan går det egentlig med dere to?" Sa Louis. Det hadde vært litt klein stemning mellom dere etter det som skjedde på daten. " Det går kjempebra! Eller hva syntes du *DN*?" Sa Harry. "Helt enig Harry" Sa du og gav han ett kyss. Du hørte at de andre begynte å le."Hva er det`?!" Sa du. "Dere er bare så søte" Sa Zayn. Niall hadde fått helt latterkrampe, så dere måtte roe han ned igjen. "Niall, hvorfor lo du så?" Sa Harry. "Neei, jeg bare... ehh.... Harry? kan jeg få snakke litt med deg?" Svarte Niall litt usikkert. "Jaok, bare bli med inn på rommet mitt" Sa Harry. Nå satt du i stua med Liam. Louis og Zayn. Tre minutter etter kom Niall og Harry tilbake. Harry smilte til deg mens Niall såg bare usikker ut.


Tumblr_lrb1q1fm4h1qltt3ao1_r1_500_large

 


"Vil du sove hos meg en natt til?" Spurte Harry. "Ja, skal bare ringe til Lissie å si ifra." Svarte du før du tok mobilien din og gikk ut i gangen. Det ringte i to sekunder før hun tok telefonen. "Hei *DN* Hvordan går det med deg`?" Sa Lissie. "Jo, med meg går det bra. Men jeg har en del jeg skulle ha sagt til deg. Det første er att jeg skal sove her i en natt til. Og det andre er att når Harry drar tilbake til England, skal jeg være med og bo med han." Sa du. "Åja, så kult det høres ut! Det går helt fint att du sover hos Harry. hvordan var det egentlig i natt da?" Spurte Lissie. "I natt gikk det helt fint! Vi sovnet veldig fort. Og når jeg flytter til England, kan du komme på besøk ofte!" Sa du mens du smilte litt for deg selv. "Men Lissie, må legge på nå, skal kose meg her. Hadet!" 

357694-11-1334679598294_large

*DN*? Skal vi gå opp på rommet?" Sa Harry. "Jaok Harry." Dere gikk opp på rommet til Harry. "Så? Hva var det du stod å tenkte på i stad?" Sa Harry. Skulle du si det?

Kommer 1 del til i dag! :) 

-MarteIgHISTORIE 1 - DEL 10

"*DN*? Kan du komme opp hit litt? Må spørre deg om noe!" Sa Harry.
--------------------------------------------------------------------------------------

Du gikk opp på rommet til Harry. Han såg alvorlig på deg. Du tenkte som du hadde tenkt i stad, om han skulle slå opp. "Jeg ser du er nervøs, men ikke bli det. Det er ikke at jeg skal slå opp med deg, jeg elsker deg *DN*!" Sa harry og såg søtt på deg. "Det er bare det att jeg skal jo være i Norge i en måned til, så forholdet vårt kan bli kanske seriøst. Derfor lurte jeg på om du hadde lyst til å flytte til England meg meg og være med på konserter vi skal ha og tour." Sa Harry. Du tenkte deg om. Du hadde egentlig alltid hatt lyst til å fytte til England. Og nå som du hadde sjangs til å få det kunne du jo ikke takke nei. Du var jo tross alt 18 år. "jeg har SUPERLYST Harry!!" Sa du. Han såg bare på deg og kysset deg godt og lenge.

 295071_383922024964196_358389370850795_1177310_193689287_n_large

Du og Harry gikk ned til de andre igjen. "Vet dere hva? *DN* skal flytte til meg i England!" Sa Harry og smilte med det søte smilet sitt. "Så bra da, *DN*. Men Harry må nok få seg en større og bedre seng. Kan jo gå litt hardt for seg" Sa Niall og lo. "HAHA Niall, veldig morsomt" Sa du ironisk. Alle gutta lo, unntatt Harry. Du tenkte over det Niall egentlig hadde sakt. Visst forholdet deres skulle bli serisørt, måtte dere sikkert ha noen ganger. Du hadde aldri gjort det før, men du visste at den du ville det med var Harry. "*DN*? Hva tenker du på?" Sa Harry

 

Kommer to eller tre deler til i dag. 
Skal du si det du tenkte på, eller skulle du lyve?

-MarteIg 


1D Cause Melbourne Mania Down Under

|

Mandag kveld var det tur til Melbourne for å være vertskap for den voksende makten One Direction, og nivået av støy til stede på stadion var rett og slett overveldende.

Hysteria oppslukt Hisense Arenaog tusenvis av Directioners som dukket opp ble behandlet på en forestilling de aldri vil glemmefra de fem britiske guttene sakte tar over verden.

"Vi er tre rader fra frontenog vi er sentrumAtmosfæren er hysterisk elektriskEn litentyster fanger som en kald og raskt snur til lungebetennelseJeg helt øredøvende - det tar bare en scene hånd til flagre en gardin og det er fullstendig kaos og kaosMen det er bestilt kaos og damene er alle svært veloppdragen og høfligTanken og trusselen om å bli kastet ut er nok å gjøre dem tilpasse"Les resten av anmeldelsen på NineMSN.com

"Jeg var litt skuffet over å se at en stor del av sitteplasser på arenaen hadde værtgardiner av. Mange desperate fans kunne lett ha fylt de setene ... så ikke sikker på hvorfor hallen ikke selge dem! Guttene selv definitivt ikke klarer å imponere alle iarenaenDe avgrenset  scenen i en meget elegant ensemblet (alle kledd fra sammefargepaletten selvfølgelig), og deretter klarte å gå gjennom ikke mindre enn tre andrekostymeskift i løpet av settet! "Les resten av anmeldelsen på Take40.com

Her er et par utvalgte tweets:

@ 1DAustralia
Jeg kan ikke tro hvor mange mennesker nettopp har møtt guttene i MelbourneSomWoah!

ved JoshDevineDrums
En slik et bra showvar Melbourne dere uvirkeligSandy er fortsatt gråter skjønt#CheerUpSandy

Se guttene synge "WMYB" på sitt Melbourne konserten nedenfor:

I mellomtiden har Harry Styles bekreftet at han utvekslet mobilnumre med Taylor Swift siste ukene Kids Choice Awards.

Ooh texty texty!

Harry har blitt koblet med et stort antall damer de siste ukene, inkludert Jillian Harris ogElle Halliwellsamt en gammel flamme fra New ZealandFor ikke å nevne Rihanna ogTaylor selv!
Les på engelsk HER!

Zayn Misses His Mum ? Altogether Now ? AWWW!

Vel det er bare naturlig er det ikke?

ZaynLiamHarryNiall og Louis har vært borte fra hjemmet i det som synes som en evighethadde jetted til Amerika et par måneder tilbakeog siden har flyttet til Australia.

Så det er ingen overraskelse at Zayn tekster hans mamma hver eneste kveld, og ønskerhenne en god natt.

Snakker med  magasinsier Tricia Branan: "Jeg forventer ikke Zayn til tekst meg hele tidenMen jeg tekst ham `natt nattSon og han tekster tilbakeelsker degmamma"

Innrømme at hun blir opprørt når Zayn er bortegikk hun med å si at "Jenter komme ogstå ved portenFans spør meg om tillatelse til å gifte seg med ham, men han kan velgesin egen Mrs. "

Ellers gjorde Danni Minogue en opptreden på en retning i Melbourne konsert, møtebandet for første gang siden 2010 britiske X Factor serien.

Snakker med The Metrosa en kilde"Dannii fortalte en retning hun er virkelig stolt av dem. Sist gang hun så dem var på X Factor i begynnelsen av reisenSå for å se dempå scenen i hjembyen hennes med så mange skrikende fans var et veldig spesielt øyeblikk for henneHun elsket konserten"

Endelig har Harry Styles lagt et par ess bilder på Twitterden første er et bilde av NiallHoran  håret gjort - samtidig spise frokost!
Det siste bildet er rett og slett nydeligog viser Hazza med babyen Lux - et bilde tatt avLouise Teasdale.
AWWW!♥'
Les på engelsk HER!

Nye Bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Christmas TV Special For 1D? Yes Please!

Ifølge Daily Star, er en retning skal være vert en jul TV extravaganza - en konsert blandetmed spesielle gjester og tilbake-scenen opptakene.

Foreløpig flyr høyt over hele verdenog midt i en Australia og New Zealand turerguttene ryktes å ha blitt tilbudt opp til £ 800.000 for showetog både ITV og Sky kjemperden ut for hva ser ut til å være en rangeringer vinner.

Bring on Christmas vi si! Ho Ho Ho!

I mellomtiden har LiamZaynNiall, Louis og Harry angivelig tjent £ 2 millioner hver i løpet av de siste 7 månedeneMed nummer én-album og singler over hele verden, er det lite suprise at hvert medlem er nå satt opp for livet.

Snakker med folketsa en kilde"De har vært en massiv suksesshva de har oppnådder fenomenalSimon mener det er de hardest arbeidende mennesker i pop for øyeblikket"

£ 2 millioner i 7 måneder? Jepphadde vi takke med det!

Se hvordan 1D fikk til der de er i dag med fjorårets ITV spesielle - "Year i Making":

Les på engelsk HER!


The Wanted And One Direction Kiss & Make-Up

Etter en bitter to måneders tvist hvor fans av begge gruppene ble behandlet på enslanging kamp, synes det TW og 1D er langsomt kommer rundt til hverandre, og har selv begynt å bytte telefonnummer!


Ifølge The Metrosnakket Nathan Sykes ut nylig sa"vi øvde med dem her om dagen, vier alle kompiser".

Nathan kommenterte videre sier at han og Liam hadde tekste hverandre - å bli gode venner.

Snakker om run-i begge gruppene hadde andre ukeSykes sa"Vi gikk inn i studiovirkelig pinlig å synge sangen deres bandet øvde til og vi er der synger den.  vi snu og de ​​sto der liksom: "Vi som er pinlig" og vi er som "Boys, er hvordan går det?" Men,nei, det er alt bra"
Den feide stammer fra Max George kommentarer en stund tilbake der han erklærte en retning som "flere ansikter" - snakker om sin tilsynelatende mangel på musikalsk talenteller faktisk suksess - kommentarer som Max har siden trukket tilbake.

The Wanted var først for å få den høyeste diagrammet enkelt oppføring i den amerikanske Billboard Hot 100-listamen da 1D gikk ett bedre med en debut nummer én album  Billboard 200.

Rom for både band vi sier!

Finn ut litt mer om TW i videoen nedenfor:

Les på engelsk HER!


Sponsetblogg!

Hallo! Nuu skal jeg skrive litt om sponset blogg! 

det er sånn at du blir sponset av en nettside! Du får ting i posten også skal du ha konkurranse på bloggen osv. hvis du trykker HER! så kan bloggen din også bli sponset!


HISTORIE 1 - DEL 9 - Kort del!

"*DN*, det er noe jeg må snakke med deg om." Sa Harry
------------------------------------------------------------------------------
"Ja Harry? Hva skal du si?" Spurte du med litt nervøs stemme. Tenk om han hadde planer om å slå opp med deg. "Jeg bare lurte på hva er det som skjer med oss? Jeg bor jo ikke i Norge. Jeg skal snart hjem til England" Sa han utrolig trist. "Det har jeg egentlig ikke tenkt på, Harry" Sa du. Du kom til å begynne å tenke hvordan dere skulle klare å være sammen når det var en så lang vei til hverandre. "Vi tenker ikke mere på det nå *DN*" Sa Harry med ett lite smil om munnen. Du svarte han ikke, bare ga han ett lite kyss på munnen. "Forresten, skal vi legge oss?" Sa han. Dere la dere ned i sengen til Harry. Du kjente den varme kroppen hans komme inntill deg. Han låg bare i bokseren og du låg i en topp og truse. "Natta Harry. Jeg elsker deg!" Sa du like før du kysset han på munnen. "Elsker deg også "*DN*" Sa Harry før dere begge to sovnet.

Når du våknet dagen etter såg du att Harry låg og sov så stille og fredfullt. Du gikk inn på badet for å ta deg en dusj. Etter det tok du på deg noen fine klær og sminket deg fint.

Når du kom ned i stua sa Zayn "Hvordan gikk det i går da?" DU svarte ikke men ga han ett blikk som betydde at han skulle holde kjeft. "*DN*? Kan du komme opp hit litt? Må spørre deg om noe!" Sa Harry.

 

 

 

Hva skjer?

-MarteIG


Nye Bilder!

getinsidemestyles:
Harry at the Crown Casino right now.

 

 

 

 

 


One Direction Avoid A Fight With The Wanted

The Wanted var først å kartlegge høyest i Billboard Hot 100men One Direction slo tilbakemed en debut nummer én i Billboard 200.

The Wanted fikk sin sang "Glad du kom" dekket først på Gleemen One Direction vil snart sesin smash-hit singel "What Makes You Beautifulkjennetegnet på showet også.

Det virker som alt TW kan gjøre1D gå en bedremen dvs slik vi liker det!

Brit-boyband-kamp er interessant å si det mildtog oppblomstringen av boyband harkommet i en tid da publikum roper  en haug av nye heartthrobs - og nå har vi to!
Ifølge TMZbegge band hadde en tilfeldig møte i forrige uke i USAble samtidig TWinnøving for deres American Idol ytelse og 1D gjorde det samme for deres SNLutseende.

Angiveligforlot 1D tidlig for å unngå å møte sine eldre rivaler i frykt for at noen møtetkunne snu rotete.

Max George imidlertid løp inn i studio og ga Liam en stor stor klem - beviser at et vennskap er mulig mellom de to gruppeneKiss og utgjør  da?

Se "behind-the-scenes" video for WMYB nedenfor:

Se Glee fremførelse av "Glad du kom" fra forrige måned:

Les på engelsk HER!


Sydney Hordern Pavillion Concert Review

Én retning har spilt den første av fire konserter i Australia, med den første sparker ut tidligere i dag i Sydney.

Til tross for bare ankommer Oz denne tirsdagen, har guttene blitt avbildet surfing, spottted ut clubbing, og også ute på jakt etter Rihanna av alle mennesker!

De liker ikke å holde en lav profil gjør de

Med sitt debutalbum «Up All Night" for øyeblikket som nummer én i den australske diagrammer, og billettene til disse konsertene selger ut på få minutter - disse guttene er absolutt smaken av måneden - og det ser ut som de vil bo på den måten.

Her er et par tidlige anmeldelser for deg.

På Sydneys Hordern Pavilion den britisk-irske boyband gjorde sin offisielle australske debut med to forestillinger, hvor desibelnivået ut på gulvet var en kamp for de stemmene som kommer av scenen. Harry, Louis, Niall, Liam og Zayn, som på bare ni måneder siden utgivelsen av deres første singel hva som gjør deg vakker har blitt et globalt fenomen, fikk en ekstatisk reaksjon i går kveld fra en overveiende tidlig tenårene kvinnelig publikum. "Dette må være den mest bråkete publikum vi noensinne har hatt," sier sangeren Harry Styles tidlig, noe som gjør dem sterkere. Les resten av anmeldelsen i sin helhet ved The Australian.

Til tross for minimal produksjon verdier - de siste SNL utøverne ble bare støttet av en fire-manns band og en stor skjerm - showet var tett orkestrert og kløktig konstruert. For eksempel ble setliste delt inn i tre segmenter, der hver representerer en annen sesong.En strand-tema projeksjon varslet en retning Summer erfaring, som ble soundtracked av en medley av deksler. Zayn sparket ting av med en luftig cover av Black Eyed Peas parti Anthem "I Gotta Feeling", mens Niall avgjort på Gym Class Heroes "Stereo Hearts". Les resten av anmeldelsen i sin helhet på Idolater.com

Ønsket du var på konserten?

Se én retning synge en medley av "I Got A Feeling", "Mine Hearts A Stereo", "Valerie" og "Torn" i videoen nedenfor, innspilt live i Sydney tidligere i dag. Det er akkurat som å være der!

Les på engelsk HER!


1D Cause Chaos in Sydney

Etter å ha spilt to utrolige, utsolgte konserter i SydneyAustraliamåtte én retning å ta et fly til Melbourne for neste trinn i sin Oceanic turné.

Ankommer flyplassen ble de møtt av hundrevis om ikke tusenvis av fans, ivrig etter å få et glimt av HarryLiamZayn, Louis og Niall.

Ikke overraskende sikkerhet var overaltog guttene ble raskt geleidet gjennom, til lettelseav sine livvakter og ledelse.

Bare se på det store antallet DirectionersMental!

Harry Styles kan fortsatt sløyes at han gikk glipp av å se Rihanna mens over i Sydney,som hun angivelig bor på samme hotell.
En kilde sier"Guttene har blitt desperat prøver å finne henne og både Zayn & Harry drout clubbing etter at de fant ut at hun innfall Harryog de ​​ønsket å banke på døren hennesda de kom hjem. De har prøvd å finne ut hvilket rom hun er i fra hennes Twitter-bilder avutsikten hennes"

Harry hva har vi fortalt deg - hun er altfor ung!

Vil du se noe kultHer er guttene synger "One Thing" på hemmelig Austereo konsert iSydneyAwesome!

 

Hold ut, det er ikke det - nyt "More Than This" - muligens den neste singelen til å bli utgitt:

 

 


HISTORIE 1 - DEL 8

Dere gikk inn i stuen og plutselig får du øye på noe...
------------------------------------------------------------------

Der sitter Liam med en jente og kysser henne. Når de merker deg ser de på deg litt flaue. "Skal ikke forstyrre her, bare fortsett dere!" Sa du. Du gikk ut på kjøkkenet det Niall og Louis stod. Det var litt pinlig stemning mellom deg og Louis etter det som hadde skjedd. "Hvor er Harry`?" Spurte du. "Oppe på rommet sitt, han sa jeg skulle si i fra at du bare kunne komme opp" Svarte Niall. Du går opp og inn på rommet til Harry. Han hadde nok akkurat dusjet for han stod bare i bokseren. "Å..Ehh, hei *DN*" Sa Harry og såg litt flau ut. Du stod bare å stirret på magen hans. "*DN*? Er det noe?" Sa Harry og flirte. "Ehh, nei. Du er bare SÅ hot!" Sa du og rødmet. 

 Tumblr_lxc20nrnj41qenozuo1_500_large

Harry tok på seg klær og så gikk dere ned. "Så, hva skal vi gjøre?" Sa Niall. "Vi kan jo gå på tivoli?" Sa Liam. Alle var med på tivoli. Det var veldig morsomt på tivoliet. Når dere kom hjem sa Harry "Vil du overnatte her *DN?" Du tenkte deg om, men du ville jo selvfølgerlig det! "Ja så klart det Harry." Du sa i fra til Lissie som gikk tilbake til hotellet. Du satt i stua med alle guttene. "Skal vi gå å legge oss *DN*?" Sa Harry. "Ok, er veldig trøtt så det hadde vært bra!" Sa du. Dere begynnte å gå ut av stua da dere hørte att alle guttene lo. Du gikk tilbake til stua dor å sjekke hva det var de lo av. "Gutter? Hva ler dere av?" Alle guttene såg på deg og sluttet å le. "Lykke til *DN*!" Sa Niall. Du skjønte fort hva det var de mente. *Hold kjeft Niall! Vi har bare vært sammen ett par dager" Sa du. 

Når du kom opp på rommet hadde harry tatt av seg genseren. Magen hans var bare SÅ hot! "*DN*, det er noe jeg må snakke med deg om." Sa Harry

Mere?

Kommer ikke flere deler i dag

-MarteIg


Buhuhuhu :(

Hallo! Det blir ikke noe blogging før litt utpå dagen! Og det er jeg veldig lei meg for men del 8 osv. Kommer ut i dag så da får dere glede dere til det!


Flere bilder av Gutta live i Sydney

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

 

One Direction - One Direction Performs Live in Sydney

 


HISTORIE 1 - DEL 7

Akkurat da du skulle kysse han, så såg han på deg å sa. 
--------------------------------------------------------------------

"*DN*? Jeg elsker deg!" "Jeg elsker deg også Harry" Sa du og kysset han ømt på leppene. Dere gikk ut og bort til parken. Det kom mange gale fans bort til Harry som ville ha autografer. Han stod en liten stund med fansen før han gikk bort til deg og tok deg i hånda. "Harry, jeg må nok gå hjem nå. Det er litt sent." Sa du. "Jeg følger deg hjem jeg.
 

Da dere var kommet utenfor hotellet du bodde på. Harry tok hånden sin på kinnet ditt og kysset deg. "Natta *DN*. Jeg elsker deg" "Natta Harry. Elsker deg også." Sa du. Du snudde deg mot hotelldøra og gikk inn til Lissie. Lissie var også kommet hjem i fra daten med Niall. "Så, hvordan gikk det på daten din Lissie?" Spurte du. "Vi fant ut at det var best og bare være venner. Vi hadde liksom ikke så følelser for hverandre. Hvordan gikk det med dere da?" Du fortalte alt som hadde skjedd med Louis og at du og Harry hadde ordnet opp nå. 

Neste dag fikk du en melding i fra Harry. "Har du planer i dag? Guttene lurer på om du og Lissie vil finne på noe?" Stod det. "Jeg og Lissie har ingen planer. Vi kan komme bort til dere nå klokka tolv?" Svarte du tilbake. "Flott! Sees da jenta mi<3" Harry var så utrolig søt og du kunne ikke skjønne at du hadde fått følelser for han så fort. Når klokka var tolv stod dere utenfor huset til guttene. Dere banket på og Niall åpnet. "Heei jenter!" Sa han. Dere gikk inn i stuen og plutselig får du øye på noe...

Hva får du øye på?
Siste del i dag!

-MarteIg 


Scrapbook til One Direction

Vil du gi en hilsen til one direction så trykk her: http://www.facebook.com/events/331008233627835/ så kan du skrive en del til de! :) Og legg inn ett bilde av deg selv ♥


Så skal det være bilde av 1Dgutta forran! :)¨

Men dere må ha facebook!


Nye Bilder!

-det kommer flere :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


One Direction v One Direction : The Latest

Hvis du har vært i live for de siste dagene, kan du ikke unngå å ha gått glipp av nyheten om at den britiske One Direction blir saksøkt av en amerikansk band også kalt One Direction.

Den Californian Gruppen hevder at de valgte navnet tilbake i 2009, og det var ikke før 2010 at Simon Cowell og co besluttet å opprette en ny gruppe på britisk X Factor konkurranse med samme navn.

USA 1D nå saksøker sine Brit kolleger etter de påstår å ha blitt oversett i alle anstrengelser så langt for å nå et kompromiss, og har nylig snakket ut på bloggen sin, og sa:

"Til tross for våre beste anstrengelser, var vi ikke i stand til å forhandle frem en fornuftig kompromiss med behandlingsprogrammer for bandet. Gruppen, som har gitt ut to album, hevder rettighetene til varemerket "One Direction" i USA, og sa at deres rivaler visste om deres krav siden i fjor vår. De valgte å ikke bruke et annet navn. De valgte å trykke fremover, med nøyaktig samme navn, sette opp dagens vanskeligheter og forvirring i USA. "

En kilde nær Simon Cowell har avslørt at han vil gjøre alt i sin makt for å beholde navnet, hevder: "One Direction er fort bli den største boyband på planeten, og Simon er ikke om å la noe sette deres suksess. Han planlegger å kjempe mot søksmålet med nebb og klør. "

US1D (som vi nå kaller dem) kjemper for $ 1 million i erstatning, samt tre ganger overskuddet som UK1D har gjort så langt, samt retten til å bruke deres navn.

Dan O'Leary, bandets manager, sint sa til The Sun: "Vi vil ikke bli skjøvet rundt. Jeg bryr meg ikke hvor kraftig Simon Cowell er. Han er gal hvis han tror vi kommer til å legge seg ned, sitte ned eller ned igjen over dette - uansett makt og penger han har bak seg. "

Britiske X Factor-seere vil huske hvordan Rhythmix ble tvunget til å endre sitt navn til Little Mix etter at de oppdaget en veldedig organisasjon ble allerede bruker det navnet, men senere gikk på seier i konkurransen. Det virker utenkelig at UK1D vil bli tvunget til å endre sitt navn, og vi forutsi en out-of-forlik vil være rekkefølgen av dagen.

Alternativet - å velge et nytt navn - og rebranding hele beholdningen av CD'er, DVD'er, bøker og varer, for ikke å nevne tapet av merkeidentitet synes et valg ingen vil ta.

Avisene for søksmålet var innlevert på mandag, og også avsløre at US1D hadde søkt om varemerke tilbake i februar 2011.

Tit for Tat! Det er hva vi sier!

Vil dette skje dersom britene One Direction var ikke så stor og vellykket. Det handler om penger .......

Minn deg selv hvilket band du liker best i videoene nedenfor. Watch Liam, Harry, Zayn, Louis & Niall synger "One Thing" på SNL:

Og her er en video av US1D - låten "Dreaming". Hva tror du?

Les på engelsk HER!


OMG! One Direction Announce A MASSIVE USA & Canada Tour For 2013!

Kristus allmektig, tregere gutter!

Før årets North American Tour har sparket av, har bare One Direction borte og annonserte en super-stor turné til neste år!

Det er riktig, vil de være å gjøre en 25-date ARENA TOUR starter neste 13 juni i Florida, og avsluttet den 7. august i Los Angeles, California.

Den nåværende Tour solgt ut på få minutter, og selv om disse datoene er på enda større arenaer enn før, blir billettene forventes ikke å holde rundt for lenge.

Billett gå på salg på 10am denne 14nde lørdag april og kan grep fra Ticketmaster. Hvis du ikke klarer å få tak i billetter derfra, kan du prøve ettermarked nettsteder som Superstar billetter eller Billettservice avviklingsstyre.

Det virker som om det er bare ikke stoppe disse fem britiske gutter på sin stadig voksende opphav til verdensherredømme.

I dag vil de spille en konsert på Horden Pavillion i Sydney, før du spiller et sett av ytterligere datoer Oz og NZ, og deretter neste måned vil de skal fly tilbake til USA for å sparke sin debut headliner turne der.

One Direction debut singel "What Makes You Beautiful" er for tiden sitter ganske som nummer fire på Billboard Hot 100, med albumet «Up All Night" på numbe fem Billboard 200 albumlista.

Vis hele settet av amerikanske 2013 konsertdatoer nedenfor.

Juni 2013
Torsdag 13. Ft. Lauderdale, Florida Bank Atlantic Center
Fredag ​​14nde Miami, Florida American Airlines Arena
Tirsdag 18. Columbus, Ohio Nationwide Arena
Onsdag 19. Nashville, Tennessee Bridgestone Arena
Fredag ​​21. Atlanta, Georgia Philips Arena
Lørdag 22. Raleigh, North Carolina PNC Arena
Søndag 23. Washington, DC Verizon Center
Onsdag tjuesjette Boston, Massachusettes Comcast Senter
Fredag ​​28. Wantagh, New York Nikon At Jones Beach Theater
Juli 2013
Torsdag 04. Montreal, Quebec Bell Centre
Lørdag 06. Hershey, Pennsylvania Hershey Park Stadium
Mandag 08th Pittsburgh, Pennsylvania konsol Energy Center
Tirsdag 09th Toronto, Ontario Air Canada Centre
Fredag ​​12. Detroit, Michigan Palace of Auburn Hills
Lørdag 13. Chicago, Illinois First Midwest Bank amfiteater
Torsdag 18. Minneapolis, Minnesota Target Center
Fredag ​​19. Kansas City, Missouri Sprint Center
Onsdag 24. Denver, Colorado Pepsi Center
Torsdag 25. Salt Lake City, Utah Maverick Senter
Lørdag 27. Vancouver, British Columbia Rogers Arena
Søndag 28. Seattle, Washington Keyarena
Onsdag 31ste Oakland, California Oracle Arena
August 2013
Fredag ​​02nd Las Vegas, Nevada Mandalay Bay Events Center
Tirsdag 06. San Diego, California Cricket Wireless Amphitheatre
Onsdag 07th Los Angeles, California Staples Center
Les på engelsk HER!

HISTORIE 1 - DEL 6

GÅ! GÅÅÅ!" Roper Harry til deg. Du springer ut av huset med fult av tårer i fjeset!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du springer inn på hotellrommet til deg og Lissie. Du ser at Lissie ikke er der. Hun skulle på jo date med Niall igjen. Du setter deg ned i sengen og du kjenner tårene presse på. Hvorfor måtte Louis kysse deg?! Du likte han godt, men ikke på den måten. Det var Harry du hadde følelser for. Du tar opp mobilen din og sjekker om Harry har ringt til deg eller noe. Du tenker du kanskje kan sende han en melding der du kan forklare deg. "Hei Harry! Jeg er veldig lei meg for det som skjedde, men kan du ikke bare la meg få forklare meg? Alt ville bli så mye lettere da!" Du sendte meldingen og ventet på svar. 10 minutter etter du hadde sendt meldingen fikk du igjen svar. "*DN*, jeg er veldig lei meg for måten jeg reagerte på og hvor frekk jeg var mot deg. Vil du komme bort etterpå så vi kan få pratet sammen?" Du pustet letter ut og svarte at du kom klokken ni.

Du sto nå utenfor huset til Harry. Du gruet deg til å se Louis visst han var hjemme. Du ringte på og det var ikke Harry som åpnet. "Hei, *DN*!" Sa Zayn. "Hei Zayn* Sa du. "Hvor er Harry?" Spurte du og såg deg rundt. "Han er oppe på rommet sitt, bare gå inn. Han har sittet der inne hele dag" Du gikk oppover trappen og mot Harry sitt rom. Du hørte ingenting innenfra. Du banket på døren og gikk inn. Harry reiste seg opp i fra sengen han satt i og kom mot deg. Du sto bare å såg på han. Han stoppet like før ansiktet ditt så du kunne kjenne den deilige ånden hans. Kom å sett deg her *DN*" Sa han.

 5441824253_4ca522a5c6_z_large\\deg og Harry

Du satte deg i sengen og såg på han. Du skulle til å begynne å snakke, men Harry avbrøyt deg. "*DN*, jeg er veldig lei meg for at jeg vart så sint på deg. Men alt sinnet mitt bare presset på!" "Harry, det går bra! Det var ikke meningen at det som skjedde skulle skje, men han bare kyssa meg!" Sa du litt oppgitt. Akkurat da du skulle kysse han, så såg han på deg å sa. 

417641_248673018557140_153175588106884_524878_1166310654_n_large

Mere? 
3 kommentarer til å begynne med, så kommer en del til!
Jeg skal bort etter skolen, så det kommer en del til etter jeg har kommet hjem. 

-MarteIg 


Nye bilder av Liam og Louis på stranden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HISTORIE 1 - DEL 5

"*DN*? Det er noe jeg må spørre om" Sa Harry.
--------------------------------------------

"Ja? Bare si det, Harry" Sa *DN* "Jeg vet det er litt tidlig å spørre om" "Ja?" Svarte du. "Men det er bare det at jeg er så sinnsykt forelska i deg, og lurer på om du vil bli jenta mi?" Sa Harry. Du visste ikke helt hva du skulle svare. Du hadde jo så klart lyst til å være sammen med Harry, men han var så kjent og tenk om fansen hans kom til å hate deg. "Nei. *DN*, slik får du ikke tenke. Du har jo superlyst til å være kjæreste med Harry." "*DN*? Er det noe du tenker på?" Spurte Harry litt stille. DU bare hoppet opp i armene hans å kysset han. "Så klart jeg vil bli jenta di!" Sa du.

3082914041_1_5_ymoqvaqy_large 


Dere gikk hjemover igjen. På hotellrommet møtte du Lissie. "Så? Skjedde det noe på daten med Niall?" Spurte du Lissie om. "Nei, ikke noe spess" Sa Lissie. "Kysset dere da?" Spurte du med litt flørtete stemme. "Nei, jeg hadde lyst, men det er kanskje litt tidlig enda.Hva med deg da? Hvordan gikk daten med Harry?" "Det var FANTASTISK! Han hadde laget et romantisk bord med den beste maten du kan tenke deg! Vi badet og under vann, kysset vi." Sa du helt gira! Du måtte trekke pusten før du fortsatte. "Så når vi kom opp på land, sa han at han måtte spørre meg om noe!" "Hva var det han spurte om da?" Spurte Lissie. "Han spurte om jeg ville bli jenta hans." Sa du med ett godt smil om munnen.
8a2a9eaf13_80892774_o2_large 
Neste dag gikk du og Lissie på shopping i Oslo City. Plutselig hører dere jentehyl og knipsing med kamerar. Dere skjønner med en gang at det er One Direction som er her. Du og Lissie ser på hverandre og ler. Guttene har nok sett dere for de var på vei mot dere. "Hei" Sier Liam og gir begge en god klem. Dere gir klem til alle guttene, men så kommer Harry i mot deg. Du begynner å tenke. " Skal jeg kysse han, eller bare gi han en klem?" Du ser ar Harry har tenkt til å kysse deg. Du lukker øynene og venter på at leppene deres skal møtes. Sommerfuglene i magen din fly rund. "Harry klarte ikke å slutte å prate om deg i går kveld" Smile Zayn. Du rødmer. Harry bare dulter i Zayn, "Så? Hva er planene dine for dagen, *DN*? Spør Harry. "Ikke så veldig mye, tror jeg." Svarer du søtt tilbake. "Vil du finne på noe med meg i kveld eller?" Sier Harry. "Gjerne det, jeg må bare si ifra til Lissie.

Du og Lissie kommer hjem og du spør Lissie om det er greit at du går ut med Harry i kveld. "Så klart! Skal på date med Niall igjen, så jeg kom ikke til å være hjemme uansett. Når Harry kommer å henter deg, er du spent på hvor dere skal. "Hvor skal vi hen Harry?" "Vi skal hjem til meg" Sa Harry. Hjem til Harry? Når dere kom inn døra hadde han laget et utrolig romantisk rom. "Liker du det?" Spurte han. "Om jeg liker det? Jeg ELSKER det!" Sa du og ga han ett kyss på kinnet
Tumblr_lhai2a3uwl1qf7ikto1_500_large 
. "Jeg bare går for å finne maten jeg!" Sa Harry. Du satte deg ned i sofaen og ventet på Harry. Plutselig kom Louis til synet i døren. "Hei Louis" Sa du. "Hei *DN*" Svarte han. Han satte seg ved siden av deg i sofaen og så på deg. Plutselig sier han"Du har så fine øyne. Vet du det?" Før du rekker å svare kysser han deg på munnen. Akkurat da kommer Harry inn fra kjøkkenet. "LOUIS?!! HVA ER DETR DU GJØR??!!" Roper Harry. Louis ser ned i bakken og sier "Jeg vet ikke...." "Harry? Det betydde ingen ting! Jeg lover" Sa du med tårer i øynene. "GÅ! GÅÅÅ!" Roper Harry til deg. Du springer ut av huset med fult av tårer i fjeset!


HVA SKER?
MER? 

Siste del i dag!
-MarteIg 


HISTORIE 1 - DEL 4

"WOW!!"

----------------

Det dere såg var en strand. På stranden stod det et bord med god mat og drikke. "Harry, dette er nydelig!" Sa du. Niall og Lissie skulle ha date ett annent sted, så det gikk videre. "Liker du det?" Spurte Harry. "Ja! Jeg elser det!" Dere setter dere ned å spiser den deiligste maten du har smakt i hele ditt liv.

 "Skal vi bade?" Spør Harry. "Ja, det kan vi godt, men jeg har ikke bikinien min her" Sier du. "Det tenkte jeg på, så defor kjøpte jeg en til deg. Fikk hjelp av Lissie til å velge størrelse."  "Du tenker på alt, du kjekken" Sier du. "Oii... Sa jeg virkelig kjekken?" Tenkte du. Harry smilte og sa "Syntes du jeg er kjekk?" "Ehh...hmm.. eh, ja?" Sa du å rødma. "Jeg syntes du er pen også" Sa Harry. Det gikke en liten stund hvor dere bare stod å såg på hverande. Så ropte Harry "FØRSTEMANN UTIII!!" Dere løp alt dere kunne. Dere hadde vannkrig og plutselig dukka dere undet vannet. Du åpna øynene dine og såg at Harry gjorde akkurat det samme. Dere svømte nærmere hverandre og plutselig traff leppene deres hverandre og kysset. Kysset varte ikke så veldig lenge, men sommefruglene svirra i magen sin som tusen bier i en bikube. 
HARRY SITT SYNSPUNKT: Det var så deilig å kysse *DN*. Sommerfuglene i magen min ville ikke slutte å svirre. Skulle ønske kysset varte mye lengere. 

DITT SYNSPUKT:

Dere gikk fra hverandre å kom opp til overflaren igjen. "*DN*? Det er noe jeg må spørre om" Sa Harry. 

HVA SKAL HARRY SPØRRE OM?

Det kommer en del til i dag! 

-Marteig


One Direction Ticket Scam ? Watch Out

I dag I kveld har sluppet en eksklusiv rapport med detaljer en sjokkerende billett svindel som har påvirket et mindretall av lojale svindel.

Foreleser rapporterer"Just hvem som får de billetteneEkte fanseller scalpers ute etter å tjene raske penger? "

Bare nylig på Ebay var det salg av én retning billetter på tilbudet for opp til $ 12.000(AUD), før de ble tatt ned av auksjonen nettstedet.

Med konsertbilletter selge ut i løpet av minutter når de går på salgsvindel kjøpmenn ogprofitører er raske til å prøve og tjene pengerfor å bekostning av fans over hele verden.

De australske newsreel snakker om bandets vei til berømmelseplotting deres vekst fra sine tidlige X-Factor dager, og snakket om hvordan Simon Cowell oppdaget noe i demhelt fra begynnelsen.

Se 6-minutters video nedenfor:

I mellomtiden har vi fått mer nyheter  den endeløse liste av Harry Styles kjærlighetinteresserI et intervju nyliginnrømmet 18-åringen sjarmøren han skulle "elske å hekte" med sang stjerne Rihanna.

Rihanna svarte tilbake sa"De er for ung. De er flotte barn, og jeg er veldig spent påderes eventyr akkurat nå. "

Harry, hun er for ung for deguansett!
Les på engelsk HER!

It?s Taylor Swift Who Has The Hots For Harry!

Vi brakte dere nyheten i forrige uke at Justin innrømmet en av sine hjertevennerkamerater var forelsket i krøllet One Direction stjerners Harry Stylesog vi kan nå avsløre atjenta i spørsmålet er ingen ringere enn Taylor Swift.
Uttaler til Daily Mirrorsa en kilde:

"Taylor er en stor One Direction fan og ble opphisset bopping med til guttene når de utførespå scenenDa ble hun småpratet med Justin og fortalte ham hvor varmt hun fant Harry.

«Justin spøkte om å prøve å holde sin egen kjæresteSelena Gomezvekk fra bandetfordi hun også elsker dem. Taylor gikk backstage og hang rundt av konsernetsgarderoben og sa en rask "hei" til gutta.

"Hun begynte dramatisk vifter seg etterpå kliner som hun ble overveldet som fikk alle ler.Hun liker egentlig Harry men gjorde Justin løfte om ikke å gå på posten om det. "

Vi har også nylig brakte deg nyhetene denne uken at Harry ble angivelig dating LilyHalpernmen ifølge nye kilderer Harry angivelig dating fotograf Sarah-Louise Colivet,etter å ha møtt henne i New York tidligere i år.

Sarah er en hel seks år eldre enn Hazzasom ikke helt sette henne i Caroline Flackterritoriummen ifølge The Sunble hun chuffed til biter som han fortalte henne: ". Du vet ikke du er vakker"

Bit cringe det!

Moren har tilsynelatende støttet forholdet, og sa: «De møttes i New YorkHun sa at hanvar mye moro og en veldig hyggelig fyrDe vil definitivt holde kontakten. "

En av Sarahs vennene skrev på sin Facebook side«Jeg hørte om Harry stiler duabsolutt legende!", Med Sarah-Louis svare: "re-united dette onsdag .... sukk"

Bloomin ell hvem som skal være da? Taylor SwiftLily HalpernEller den nye jentapå scenen Sarah-Louise Colivet?

Ikke knacker deg ut Harry!
Les på engelsk HER!

One Direction Go Surfing in Australia! (MORE HOT PICS!)

Verdens største boyband utseende til å ha den tiden av livet down under akkurat nå, somde tok tid borte fra sin hektiske timeplan for å fange noen bølger på Sydneys ManlyBeach.

Og her er en frekk vid fange guttene praktiserer sine trekk på stranden:

De andre guttene var ingensteds å bli sett, kanskje det kunne ha noe å gjøre med atHarry og Zayn ble oppdaget i en ukjent Sydney nattklubb, og en Twitter-bruker som heterBritt Cordina klarte å få et par sleipe bilder av demtweeting hvordan "lovely" og "søte"de var.
Sår leder neste morgen da? Vi regner en løgn-i må ha vært i orden

Noen som vet hvor Niall var mens de fire andre hadde det gøyLa dine kommentarernedenfor.

Samtidig er nyheten om at den britiske One Direction er å bli saksøkt av den californiske One Direction over hele nyhetenog den amerikanske bandet har snakket ut på bloggen sin:

"Den britiske boyband er godt finansiert og høy profilDe har Mr Cowell enormeressurser bak demVi derimot ikke. Etter vårt syn, vi var her førstVi har rettigheter. Vi har talentog vi har hjerteVi står opp for alle de ovennevnteIkke har penger ikke tarbort dine rettigheter eller gjøre deg "mindre enn".

I mer joviale nyheterfange guttene synger "What Makes You Beautiful" fra SNL forrigehelg:

Les på engelsk HER!


Nye bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HISTORIE 1 - DEL 3

"Bare kom hit om en time, vi har en ovrraskelse til dere"

----------------

"Lissie? Vi skal til guttene om en time, de har en overraskelse til oss" Sier du glad. Dere kler på dere og kjører mot guttas leilighet de har mens de er i Norge. Dere ringer på å venter på at noen skal åpne. "Heeei" roper de ut i kor. "Så? Hva var overrskelsen?" Sier du litt nysgjerrig. "Jo" Sier Louis. "Det har seg nemlig slik at Niall og Harry likte dere to spesielt godt, så de vil ta dere med på en date i kveld. Hva sier dere?" Du og Lissie bare ser på hverandre. Så sier du "Hvem skal på date med hvem da?" Louis svarer " Harry og Niall, dere får komme hit å si det selv" Du ser at de er litt flaue, men kommer alikevell. Harry begynner med å si " Jo, ikke det at jeg ikke liker deg, Lissiee, Men jeg ville helst på date med *DN*" "Ja, og jeg vil helst på date med deg, Lissie" Sier Niall. Du og Lissie bare ser på hverande å smiler. "Selvfølgerlig vil vi det!" Sier Lissie. "Flott!" Sier Niall. "Men dere kan vel finne på noe med oss til dere skal på date, vel?" Sier Liam. "Jaja, såklart" Svarer du tilbake. Dere setter dere i sofaen og skrur på en film. Dere ser på The Notebook. Når klokken er seks, spør Harry om dere skal reise. "Skal vi ikke være her?" Sier du. "Nei, vi har tenkt til å ta dere med til ett hemmelig sted" Svarer Niall. Dere går inn i bilen til Harry. Når dere har kjørt i 20 minutter, stopper dere. Når dere kommer ut av bilen er det eneste dere får til å si "WOW!!" 

Tumblr_lxehenk6ev1qkoyado1_500_large

HVA HAR GUTTENE STELT I STAND?

MER?

-Marteig


historier

Hei :) Nå har jeg som sagt begynnt med historier. Og da vil jeg bare gi litt informasjon om det. Det er ikke Mette som skriver historien. Hun skulle begynne med historier også leste hun noa av de jeg hadde skrivd og spurte om jeg ville skrive på odfan. Selfølgerlig takket jeg ja til det! Nå har det kommet to deler ut. Det kommer enten en, to eller tre deler ut hver dag. Dere kan også lese bloggen min, MARTEIG. Setter stor pris på kommentarer og tilbakemelding på facebook. 

Dette var bare litt informasjon om historien som kommer til å gå på odfan.blogg.no! 

Hva syntes dere egentlig om historien så langt?

-Marte IG


HISTORIE 1 - DEL 2

Plutselig sier Zayn

---------------

"Hei damer, skjer'a?" Dere klarer ikke å få frem ett ord. Etter hvert sier du"Ehh.... eh.." "Slapp av da, jenter" Sier Niall. "Vi er bare helt normale gutter!" Du tenker over det Niall sa og begynner og prate. Etter hvert merker du at samtalen gikk som en lek og att dere lo og hadde det gøy. Når klokken blir elleve sier Lissie "*DN*? Jeg tror vi må gå nå. Klokken er elleve" "Ja, jeg tror det er lurt. Hyggelig å hilse på dere, gutter!" "Vent litt" Sier Harry. "Kan vi ikke finne på noe i morgen, alle sammen?" Du og Lissie ser på hverandre og smiler. "Klart vi vil det" Sier du. "Ok, vi ringer dere i morgen, natta!" Svarer Liam tilbake. Dere gir alle guttene en klem og går. Dagen etter våkner du av at Lissie synger. "Hehe" tenker du. Lissie, synger alltid i dusjen. Du ser på klokka, den er tolv. "Oii! Har vi sover SÅ lenge?" Sier du til deg selv. Plutselig ringer telefonen. UKJENT NUMMER stod det. Jeg får vel ta den tenker du. "Hei" Hører du i den andre siden. "Det er Louis" "Åja, hei Louis" Sier du tilbake. "Såå, har dere noen planer i dag?" Spør han. "Vi skal ingenting, vi" Sier du. Du hører de andre guttene i bakgrunnen som tuller og ler. "Oki, vil dere finne på noe med oss? Vi har ingen planer vi heller" "Vent litt, må spørre Lissie. Straks tilbake" Sier du. "LISSIEEEE!?" roper du høyt. "Ja? Hva er det?" Svarer henne litt surt. "Vil du finne på noe med guttene i dag?" Sier du. Lissie tenker seg om, så skriker hun ut så det jomer. "JAAA!!Selvfølgerlig vil jeg det!" "Louis? Lissie ville, men hva skal vi finne på?" "Bare kom hit om en time, vi har en overraskelse til dere"

HVA TROR DU OVERRASKELSEN ER? 

MER? 

Jeg har laget fem deler, men vet ikke om jeg skal poste alle i dag? Hva syntes dere? 


HISTORIE 1 - DEL 1

Bestevenninen din, Lissie, hadde du kjent så lenge du kunne huske og nå var dagen dere hadde gledet dere til kommet. Dere skulle endelig på One Direction-konsert. One Direction kom til Norge og dere måtte jo selfølgerlig komme. Klokken var nå åtte på morgenen. Lissie hadde sovet hos deg fordi dere måtte reise ganske tidlig. Det var mamman din som skulle kjøre dere til Oslo klokka ni. Favoritten din i bandet var Harry og Lissie sin var Niall. Dere hadde kjøpt biletter ganske langt framme, så dere håpet på at de tok dere i hånda eller noe. Klokka halv tolv var dere i Oslo. Det var enda sels timer til konserten skulle begynne, så dere sjekka inn på hotellet dere skulle bo på. Dere gikk ut i byen en tur mens dere venta på att klokka skulle bli seks. Timene virket uendelige. Endelig var klokken halv seks og dere begynte å gå til konsertområdet. Konserten begynnte og de begynte med sangen One Thing. Når konserten var ferdig og dere var på vei ut, kom det en dame bort til dere. "Hei" Sier damen med ett smil om munnen. "Hei" sier du og Lissie litt skeptiske. "Vil dere komme å møte One Direction?" Spør damen plutselig. Du og Lissie ser på hverandre å sier i kor"JAAA!!". "Bli med meg, dere." Sier damen. Dere kommer inn i et rom og ser guttene stå og se på dere. Plutselig sier Zayn. 

HVA SIER HAN? 
LIKTE DERE DEN FØRSTE DELEN?

- Marte


Historie

Nuu så skal jeg begynne med historier, eller jeg har fått meg ei som heter Marte som skal skrive historier for meg. Og i dag så kommer det fem deler fordi de er laget. Så håper dere vil følge med på historiene, og håper dere komer til å like det!

Hvis du vil vite da historiene er kommet ut og du har facebook kan du like siden min på facebook HEER! så vet du når de er ute på bloggen! 

Gjesteblogger Marte

Hei :) nå skal jeg Gjesteblogge på denne bloggen. Jeg elsker bloggen din Mette og det er bra at vi får vite de nyeste nyhetene om guttene vi elsker<3 du skriver bra så jeg oppfordrer alle til å lese og kommentere på bloggen!
Ta en titt innom www.marteig.blogg.no ! Har konkurranse :)

Pene du <3
PS: Mette vet ikke at jeg har skrivet dette innlegget!


Gjesteblogger Marte

Hei :) nå skal jeg Gjesteblogge på denne bloggen. Jeg elsker bloggen din Mette og det er bra at vi får vite de nyeste nyhetene om guttene vi elsker<3 du skriver bra så jeg oppfordrer alle til å lese og kommentere på bloggen!
Ta en titt innom www.marteig.blogg.no ! Har konkurranse :)

Pene du <3
PS: Mette vet ikke at jeg har skrivet dette innlegget!


Nye Bilder!

¨

AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW♥

 

 

 


One Direction Announce 2013 Australia & New Zealand Arena Tour!

Det synes ikke en dag går uten 1D annonsere en annen turog mens over i Australia for tidenbrøt Liam Payne overraskelsen nyheten"Ja, vi vil komme tilbake med vår fullearena show til Australia og New Zealand neste årVi kan ikke takke fansen nok for deres støtteVi kommer til å annonsere det veldig snart så følg med for flere detaljer"

Bandet er satt til å spille to datoer i Sydney denne fredagen før den treffer Melbourne ogBrisbaneog gjeldende sett med konserter ble utsolgt på bare tre minutter.

Liam nyheter kom på Channel 7 "Sunrise" show i SydneyMest nyheter eh Aussies ogKiwi-tallet!

Catch Liam i sin siste Twitcam nedenfor:

 

Jepphar du kanskje hørt for en stund siden at det er et amerikansk rockeband med allerede det samme navnetog nå de prøver å saksøke det britiske bandet for varemerkeinngrep.

Den nordlige California rockegruppen har brukt navnet siden 2009 og har allerede spiltto fulle albumLiam og co dannet i august 2010 og har spilt inn et album  langt.

Et forsøk på å tjene penger på baksiden av den britiske One Direction suksesseller et gyldig krav til deres rettmessige navn?

Vi er ikke sikre en mindre vellykket bandet ville bli forfulgt - derav Money Talks
Les på engelsk HER!

Fans Hospitalized As FANDEMONIUM Engulfs Sydney

 

Tusenvis av skrikende, tenåringsjenter dukket opp utenfor en Sydney TV studio på onsdag, prøver å få et glimt av Liam PayneHarry StylesZayn Malik, Louis Tomlinsonog Niall Horan.

Det stemmeren retning er i byen!

Mange hardcore Directioners campet utenfor natten, trosset en kald spell for å sikrefront-rad flekker utenfor Seven TV-stasjon.

Sikkerhet hadde vært styrket opp for å unngå eventuelle problemer ocurringog nårmengden vokste til det travleste, mange jenter faktisk besvimte  spenningen av å sesine idoler.

Uttaler  Sunrise showet, sa Liam Payne"Det er helt mentalVi kan ikke tro detDet er så mange folk der ute"

Se første del av showet under:

Mer enn ti fans nødvendig haster assitance etter å ha passert utogførste-hjelpearbeidere måtte trekke dem ut av den maniske folkemengden for åbehandle dem.

Politiet ble tvunget til å reise stålvegger å inneholde publikumog tusenvis av fans jagetetter de svarte varebiler kjører en retning til studiomed mange observatører som sier "det var fullstendig kaos".

En vifte ble faktisk hørt si: "Jeg vil gjøre alt for å se dem, ville jeg selv bli tasered for

Ikke så sikker på om det!

Sydneys mest populære radiostasjon ble faktisk kastet av lufta i 40 minutter mensgruppen var til stede for å spille inn et intervju med host Alan Jones.

Selve kilden til problemet er ennå ikke identifisert, men teknikere mistenker at det kanha noe å gjøre med et eget TV-team filme bandet.

Se en Daily Telegraph nyhetssendinger under og se selv de scenene i Australia:

 

Les på engelsk HER!


Harry Har 3,000,355 followers


nye bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


One Direction Touch Down In Sydney To Scenes Of Hysteria

Det er nå for tur Australia for å få oppleve den fulle styrken av One Direction Infeksjon, ogsom bandet rørte seg ved Sydney flyplass å bli møtt av hundrevis av skrikende fans.

Bandet bor på Intercontinental Hotel og forbereder turneen starter med to datoer iSydney Horden Pavillion etterfulgt av besøk Melbourned og Brisbane (samt enopptreden på Logie Awards).

Dekning av gruppen er  strekke ut på mainstream TVsom du ser i følgende video fra9 News.

 

De ville Aussies har behandlet oss noen fantastiske flash mobs i fortiden som ikke bør gå glipp avSe Sydney flash mob fra tilbake i januar:

Etter de fire Oz datoenevil superstjerner bli jetting av til New Zealand for to datoer iAuckland etterfulgt av en endelig dato i Wellington.

I mellomtiden synes all den konstante turnere og å være borte fra hjemmet for å ta dettoll  Liam litt, som han har nylig snakket med Daily Mirror"Det er alt skjer så forter det vanskelig å ta det hele i. Noen ganger er det bare når jeg er på min egensom jeg tenker på alt og noen ganger jeg tror jeg ville ganske lyst til å bare gå hjem"

"Det er en del av meg som av og til ønsker å gå tilbake til Wolverhampton og bareslappe av, spille feltetvære normal igjenDet er en Catch 22 situasjon, tror jeg"

Liam er en av to medlemmer med en venninneog han innrømmet at han savner sinandre halvparten Danielle Peazer"Jeg gleder meg til å ha litt friKjæresten min holderforteller meg at vi trenger å få vekk, gå utenlands et sted, bare for å komme vekk fra alt. "

Det er en tøff jobb å være 1/5th av HUGEST BOYBAND, liker, EVER
Les på engelsk HER!

Probably The Best Topless One Direction Photos You?ve EVER SEEN

Tar muligheten til å lade batteriene mens over i SydneyAustraliafikk 1D guttene deressvømming gear på - til gledene i Directioners hele verden.

Etter å ha vært over i USA for det som synes som en evigheter bandet  forbereder entur til Australia & New Zealandog de så ut som de var elske livet slik de froliced ​​om i sjøen.

Forbered derefor vi har noen nesten-nakne, toppløse bilder av One Direction!
Harry Styles med noen imponerende magemuskler.
Liam ser ut som han er i ferd med å bryte noen!
Dvs det HarryFlick håret for oss.

Tror ikke du virkelig trenger den hatten  Louis? Du er i Sydney!
Du tenker på hva vi tenkerSIX PACK HEAVENKunne de få noen montør?

Louis samplet en flaske Coronaprøvde Liam hånden  fiskeog alle hadde enskikkelig god tid!

Harry og guttene svømming utenfor kysten av Sydney.
Heavy sikkerhet var tilstede for å hilse til bandet da de ankom landetog ekstraforberedelser har allerede blitt satt på plass for å takle den enormehevelseetterspørselen etter den størstehysteri-induserende boyband i verden akkurat .

Skipsføreren av Moody blikketZayn MalikMed ingen klær påOosh.
Disapointed fans ble opprørt over at de ikke får mulighet til å se gruppen som de ble raskt revet vekk gjennom en bakdør.

Noen fans hadde selv leir ut over natten å få et glimt av "AmaZAYN", "PhenomeNIALL","FabuLOUIS", "BrilLIAM", og "ExtraordinHARRY".

Å vi ikke kan få nok av disse monikere

Ser ut som de Directioners i følgende video - "grunner til at en Direction skulle komme tilAustralia" fikk sine ønsker

Les på engelsk HER!


Harry Styles In A Relationship With Lily Halpern?

Pust dypt Directionerssom ifølge New York Post sin side sekser Hazza dating 18 år gamle sangeren Lily Halpernsom han møtte mens turnere med Big Time Rush tidligere i år.

Angivelig paret har vært å se hverandre i flere månedermed forholdet deres nå får"ganske alvorlig", og ifølge kilder ble hun nylig oppdaget forlate en New York-hotellet hvorHarry bodde med resten av bandet.
Hvorvidt ryktene er sanne eller ikke kan vi ikke bekrefte på dette øyeblikket i tidog entalsmann for den ene retningen har kommet ut og benektet at paret er i et forhold, og sa:«Aldri hørt om henne førHarry er singel ".

En oppdiktet historieeller en utflukt til en paret sin blomstrende romantikk?

Lily Halpern er best kjent for sin hitlåt "ønskelisten", og var en åpning handling for CodySimpson og Greyson Chance på deres "Waiting4U" turneen.

Se den siste Vevo LIFT videodagbok med Harry Styles nedenfor:

Andre stederbrøt en retning en annen verdensrekord på lørdag selge ut MadisonSquare Garden i New York i den raskeste tiden EVER.

En annen dagknuste en annen rekord i

Den store konserten skal finne sted torsdag 6 desemberog vil hetten en fantastisk år for gruppen, som vokser fra en slektning haug med ukjente inn i verdens største boyband.Jepp.

Ferrari-og Lamborghini har all round for guttene.
Les på engelsk HER!

Watch The Manuel Ortiz Show From SNL ? LOL!

Vi tok dere videoer av 1D utfører på Saturday Night Live i gårmen her er de offisielleHD NBC versjoner, så du kan se bandet i all sin HD herlighet.

Se guttene synge "WMYB" og "One Thing i de to første vids:
Vi måtte bare har mer ting på utrolig morsomme Manuel Ortiz showet også. Disse må bare være de morsomste klipp noensinne for en retningLOL.

Den skit starter med Sofia oss late karakter Yolande inntrykk av å ha blitt dumpet ved fødselenfør hun blir gjenforent med sin "på-fengsel-break" mor.

Vi snart finne ut hennes ektemann har fusket på henne (sammen med sin mor!), SomYolande utbryter: «Hva om barna våreDin far er  din bestefar"

Innføring Juan Retning ... CarlitoPepitoMartitoMiguelito og Dick!
Flamboyant skjorter, sjekk. Moustaches, sjekk. Parykker, sjekk. Dysfunksjonelle spanskeBarn (1D), Check.

Dette fortjener bare en stor feit OOSH.
Ellers har guttene blitt snakket til den australske Sun og Herald om hvor mye de gleder til å smake litt kvalitet Aussie øl ganske snart.

Liam Payne sa"Vi ønsker å drikke halvlitere fordi den lovlige drikking alder der borte er18 år. Vi har vært i Amerika i det uendelige, så vi får gjøre det. "

Ikke gå over gutta - vi ønsker ikke noen bilder av deg spy i drosje-eller velter utenfornattklubbene!

Eller gjør vi?
Les på engelsk HER! og se de tre videoene jeg ikke fikk inn i innelgget!

One Direction Wow The World On SNL

 

 Brit guttene gikk på scenen av Saturday Night Live for å utføre to låter, "One Thing" og "Hva gjør deg Beautiful", samt vises i en munter skisse - "The Manual Ortiz Show".

Vi er redd for å si at HarryLiamLouisNiall & Zayn er nå ikke mer - i stedet de er CarlitoMartitoPepitoDick og MiguelitoLOL.

Se et klipp av dem nedenfor og du kan få hovedpunkt

Showet ble ledet av Sofia Vergaraog dømme fra resepsjonen på Twitter  langtgikkén retning nedover en storm.

1D utseende på showet sendte Twitter inn i et vanviddog de dominerte trending emnerhele natten.
Her er noen utvalgte tweets:

@ AdoreZayn
"ICarly, SNL performaces + Juan DirectionLiam sin twitcam og  drukket Zouistweeting # ZapDet har vært en god dag "

@ Savan_Kotecha
"Hvor god var @ onedirection  SNL?! @ Louis_Tomlinson Jeg ønsker meg parykktilbake "

@ WeWantNialler
"OH MY GODden SNL sketsj = livde ti sekunder de var i var det bare gull"

ved sandybeales
«SNL helt utroligfor en opplevelseAlle er summende # BringitNY "

Vi kan ikke komme over akkurat hvor langt de har kommet på så kort tid. Vi er som stolt forelder med sommerfugler i magen vårDu så og hørtes utrolig gutterBare enda et skritt nærmere en retning hemmelige plan tar over verden.

Muhahahaaaa ...

Visste du ser dem i går kveldPå en skala fra 1-10 hvor godt var det?
Les på engelsk HER! og se på videoene jeg ikke fikk inn :)


1D Appear On iCarly ? What Did You Think?

Hva en fantastisk dobbel regning på 1D mani kveldIkke bare gjorde de rive opp scenen SNLderes etterlengtede iCarly episode endelig luftetgi guttene en sjanse til å vise frem sine talenter opptrer for første gang.

Historien kretset rundt Harry får en dose av "Jungle Wormsfra drikkevann iCarly er vannEek dårlig Hazza!

Etter å elske sin sykeseng oppmerksomhet litt for mye, spiller Harry sin sykdom så mye at de andre guttene ta på og boote ham ut av bandet, legger Gibby i hans sted!

Som Hazza snart gjør en mirakuløs bedring
Vi har et par bra klipp fra showet, se dem begge under, starter med hele bandet får myeoppmerksomhet i den første Vid:

I denne andre klippeter Harry fortalte han fått "Jungle Worms" fra iCarly

Etter å ha sett hele episodenble vi igjen ønsker mer - tiden bare syntes å fly med.

Nyere rykter har sirkulert av en mer permanent TV-show  Nickelodeon med gruppen,men ingenting konkret har ennå dukket opp.

Directioners synes splittet om hvorvidt et slikt TV-program ville være et godt trekk - medmange følelse det kaster dem i for mye av en ung lys.

Hva tror du? Mer Nickelodeon ting eller ikke?
Les på engelsk HER!

http://styleyourlips.blogg.no/

HALLO! Kan alle sammen bare besøke denne bloggen HÆÆÆÆÆR! Så hadde jeg utrolig stor pris på det! :)

Tumblr_lud4waoy5t1qkf588o1_500_large


Bilder (Photoshoot)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Get Ready For Saturday Night Live & iCarly ? With 1D!

 

Én retning er satt til å krone en meteorlignende opphav til suksess med en hovedrolle kveldens SNL.

Guttene vil bli vist med "Modern Family" skuespillerinnen Sofia Vergaraog utfører "Hva gjør deg vakker.

Snakker om showet til MTV Newssa Niall Horan"Dette er vår type show. Du vet, vi liker å ha litt av en latterDette er vår perfekte form av show [og] vi får involvert så mye som vi kan. "

Liam sa at fansen vil elske sin opptreden på den legendariske TV-showkommenterer:"[Fans bør forventebare oss å ha en masse moro på Saturday Night Live. Vi kan være å gjøre en opptreden etter å ha utført også. Hvem vet? "

I tillegg til SNLhar heldige Directioners fått en mega helg av 1D moro og frivolities,som deres etterlengtede iCarly episode endelig airs.

I forhold til sine skuespillerevner, har Brit guttene hadde strålende kritikker fra cast, medNathan Krauss sa"Å ha en retning på settet var kult, det gjorde vi egentlig ikke vet hva du kan forvente fra demfordi vi hadde hørt at de egentlig ikke har noen erfaring som skuespiller fordi de har mye linjer og er nesten i hver eneste sceneSå vi var usikre påhvor godt skytingen skulle gå. "

iCarly stjerne Miranda Cosgrove avslørte også at hun er en stor fan av bandet, og sa:"Jeg har visst om dem for sannsynligvis de to siste årene jeg likte dem myeJeg var virkelig spent på å ha dem på showetHver eneste en av dem var virkelig morsomt, og de alle visste sine linjer, og jeg synes de har veldig god kjemi, og synes de som virkeliggode venner"

Se et klipp av showet under:

Les på engelsk HER!


Aussies Prepare For The One Direction Infection

Brit superstjerner ennå ikke fly ut til Australia for til tirsdagmen allerede forberedelserblir gjort for et nivå på hysteri ikke sett  Austalian bredden i årevis.

Ekstra sikkerhet og politiet har utarbeidet påklar til å holde de forventede tusenvis avskrikende Directioners under kontroll.

Selv en forestående radiostasjon utseendet har blitt flyttet til et hemmelig sted på bekostning av tusener, og en konsert i Martin Place neste uke koster Kanal 7 en endastørre beløp

Økt verdensomspennende publisitet for bandet forårsaker bekymring myndigheteneer å sørge for at absolutt ingenting går galt.

En Sony Music kilde kommenterte: "Det er som ingenting vi noensinne har håndtert før",mens en Austereo arbeidstaker har oppfordret fans og foreldre til å utøve "sunn fornuft" i forkant av bandets Sydney konserter.

Billetter til konsertene ble utsolgt på minutter når de kom i salg i februar.

I mellomtiden har verdens første én retning Store nå åpnet i Sydneymed køer av fanscamping utenfor i forberedelser for den store åpningen
 langt har salget  uttaket vært svært positivmen det er foreløpig ikke bestemt hvor lenge butikken vil holde åpent for.

Se en video av butikken her:

Les på engelsk HER!


Norske Directioners Up All Night!

Hallo! det var sånn at man kunne betale 21 000£ for å leie One Direction til sånn Pary osv. så nå har vi gått i sammen en del jenter, men det er det at vi trenger 1000 direcitoners til å bli med fordi da trenger vi bare å betale 20£ som da blir ca. 200 kr i norske kroner. Så alle dere directioners der ute må trykke HER! og bli med i gruppa. Siden jo flere vi er jo mindre penger bruker vi og hvor mindre vi er jo mere penger må vi bruke. Så alle sammen meld dere inn i gurppen hvis du har lyst til å møte One Direction. 

Også skal jeg lage en scrapbook og lage til guttene og sende den i posten til de. Så hvis du vil sende en hilsen til de så trykk her og blir med også må du lese infoet! :)


Justin Bieber Joins One Direction!

Ok hold dine hesterhar Biebster ikke egentlig sluttet One Direction for reellsom i en sjette medlemmet (men ville ikke det være briljant).

I stedet sluttet Justin guttene i en New York studio mens de øvde for sin store SNL ytelsei morgen.

Den kanadiske superstjernen var tilfeldigvis i samme studio og inviterte 1D inn for en forå lyttemed Niall Horan tweeting: "​​studio med gutten vår @ justinbieber kveld, er detskal høres flott"

Etterpå sa Justin de skulle all "koble opp" igjen for å jobbe med noe nytt materiale.

Louis til: "Det var bare hyggelig å tilbringe litt tid med noen vår egen alderAlle i bandettrodde han var en virkelig hyggelig fyr"

Liam Payne twitret"Fikk en første lytter til Justin biebers nytt album i går wowww storelåterDens Gunna være en smash ... Forvent det uventede"Med JBiebz treffer rett ryggtakker kompis. god chillin med u guys"

 langt i sin karrierehar Justin colabbed med UsherLudacrisSean KingstonJadenSmith blant annet og tilsynelatende The Wanted  kjemper for sine tjenester i tillegg.

Den nåværende suksess av både britiske band våkner noen mennesker oppog detvirker som alle nå ønsker en del av dem.

"WMYB" er for tiden nummer ni i den amerikanske Billboard Hot 100og "Glad du kom"av The Wanted er fortsatt sitter ganske ved nummer fire.

Justin Biebers tiden singel "Boyfriend" har inngått listene som nummer to, hans høyestenoensinne oppføring.

Se høydepunkter fra de siste Kids Choice Awards nedenfor:

Les på engelsk HER!


One Direction klarte å selge ut msg på 1 min.


Dagens sang :)


One Direction og Justin Bieber

One Direction poserte med fans utenfor sitt hotell i Los Angeles onsdag morgen (04.04).

Gutta - Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson, Harry Styles, og Zayn Malik - møtte opp i studio med Justin dagen før, og fikk en sjanse til å høre noe av hans nye album.

? Fikk være den første som hørte Justin Biebers nye album i går, og woooow! Store låter! Det kommer til å bli en hit. Forvent det uventede :O, twitret Liam.


One Direction selger som varmt hvetebrød om dagen, og det samme gjør Justin. Kanskje de to burde samarbeide snart?

One Direction-gutta lyste opp scenen under 2012 Kids Choice Awards som ble holdt ved USC Galen Center i Los Angeles på lørdag ettermiddag (mars 31). Der opptrådte de med "What Makes You Beautiful" til en flokk av skrikende fans.

Guttene har akkurat Satt rekord i USA.One Direction skaper nemlig historie nå som guttene er det første britiske bandet som har klatret seg opp til en første plass på Billboard-listene med sitt debutalbum «Up All Night».


Nye bilder!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Australians, Get Ready For The Brand New One Direction Store in Sydney

Word up australske Directioners, denne lørdag 7. aprilden aller første OneDirectionbutikken i verden vil bli åpnet sine dører i Sydney!
Den store åpningen finner sted denne helgenog et begrenset antall 1D dukker har blittfløyet inn fra Storbritannia. Serien omfatter også plakater, foto sett, t-skjorter oggensere, armbånd, fotorammer, iPhone deksler, vesker, notatbøker og tonn merStocker begrenset skjøntog butikken har bare vært planlagt å holde åpent for en kort tid.

Men hvis det er travelt nok  vi kan se det bor her permanentså sørg for at du går og betaler det et besøk på følgende adresse!

1 Direction Butikk
245 Pitt Street
Sydney NSW 2000

Lagre organiers planlegger å ha ekstra sikkerhet klar for å regulere de potensielle køerav fans dukket opp for å få sine hender på noen gear. Hvor spennende er det!

Hvis du ikke tilfeldigvis bor i Australia, men likevel vil bli utstyrt med 1D gear,   vår egen One Direction Shop.

Du heldig Aussies deg!
Les på engelsk HER!
Synes dere ikke at det burde komme noe sånn til Norge?

Did You Miss The 1D Mall Of America Signing?

I tillegg til å bringe deg den mest up-to-date One Direction nyhetervi noen ganger liker å se tilbake på de siste hendelser som vi føler vi ikke dekker nokog for to uker siden guttenegjorde en signering session på Mall of America . Økten ble presentert av Minneapolisradiostasjon 101,3 KDWBog lar bare sigikk de ned en storm!

Vi har tre videoer for deg å se underen den offisielle KDWBog andre fra fans for å gideg en annen vinkel.

Her er den første av videoene:

Se denne andre videoen om 15 sekunder i å se reaksjonen  Zayn ansikt. Hva var det som viften ga ham? LOL!
En siste video av gutta - ikke de ser ut som de har en god tid
One Direction vil være å gjøre en opptreden på den store amerikanske TV-showet Saturday Night Live denne helgensamt se deres iCarly episode ble sendt på Nickelodeonfør vi flyr bort til Australia kort tid etter for deres kommende konserter.

I andre nyheter, er det gått rykter om at "More Than This" vil bli den neste singelen frabandetog de kunne bli filme video mens over i Australia & New Zealand.

Tror du dette er et godt valg for neste singel?
Les på engelsk HER!


Check Out One Direction?s NEW HAIRSTYLES!

For det første har vi fått til å gi kreditt til Ponystep magasinet en enorm takk for at du tardisse helt fantastiske bilder av én retning. Gode ​​jobb gutta!
  
Den skyter viser HarryLiamLouisNiall og Zayn dekket i kyss(og vi tror toppløs).

Hvert medlem har fått sin egen spesielle makever for 3. utgave av bladet som er enLondon-basert, premiumbi-årlige print og online publisering.

 ta en kopi nå for å se bildene i all sin prakt.

Hvem tror du ser the fittest?
Les på engelsk HER!

One Direction At JFK Airport In New York

One Direction forbereder en kommende opptreden på Saturday Night Live (SNL), som vildrive dem enda lenger inn i rampelyset enn de allerede er.

De fløy inn i New York fra Los Angelesog StupidFamousPeople fanget dem som dekomog klarte å filme dem i 3 minutter da de gikk gjennom flyplassen.

Louis benyttet anledningen til å få den siste "Pap of the Week"en aktivitet som startet for noen måneder siden og etterlot mange uforstående til hvorfor LiamZayn og co tokbilder av forskjellige fotografer.

I videoen kan du se den merkelige mangelen på fans på flyplassen, bare for å finne demventer utenfor nær One Direction av kollektivtransport.

De må reoler noen air miles!

Vi elsker det faktum at guttene fortsatt synes egentlig ned til jorden, og ser ut til å nytesamspill med paparazziHold den opp gutterønsker vi ikke å se deg snu i diva-tallet!

Vi liker også hvordan fotografen ber Harry å "flikke håret" Lol.
Les på engelsk HER!

Nye bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Justin Bieber Admits A Famous Friend Fancies Harry Styles!

Justin Bieber har nylig sett sin rampelyset etter stjålet av fem søte gutter fra Storbritannia,og nå har han avdekket at en stor sanger kompis har Hots for Harry.

Snakker med The Mirrorsa Justin"Jeg vet allerede en av de største artistene i verden tenker Harry er så varmtmen jeg har taushetsplikt."

Hvem kunne det være? Vi har allerede hørt at Demi Lovato har blitt tweeting Niallså hvem er Harrys hemmelighet flamme?

Kan det bli Katy PerryTaylor SwiftEller enda Rihanna?

Rihanna og Harry Styles, nå ville ikke de være en av verdens største Celeb par!
Her er en eksplosjon fra fortiden ... Sjekk ut Harrys opprinnelige X Factor audition:

Justin kommentert mer på One Direction"De ser bra ut, de høres flott, og når du legger sinebritiske aksenter inn i miksenblir de amerikanske jentene å bli gal for demSikker på at du trenger talentmen trenger du å vinne over den amerikanske offentligheten, det er hvadet handler om. One Direction er ekte snille"

Ok, vi trenger en Justin & 1D samarbeid. Gjør det skje rekord toppsjefene!

I mellomtiden har guttene innrømmet at de er store fans av den populære iPhone-appDrawSomethingSnakker med The Sunsa en kilde"Zayn fikk guttene hektet som han er en genuint talentfull tegneserieskaper".

Kanskje 1D bør utfordre sine fans til et spill!
Les på engelsk HER!

See 1D Sing ?More Than This? And ?WMYB? Live

Vi har omtalt denne videoen før på et innlegg eller to i forrige månedmen etter å ha settdet igjen følte vi at det fortjente en egen artikkel.

Den vid er for en retning som gir et intervju og to live-opptredener av "More Than This"og "Hva gjør deg Beautiful" med New York radiostasjonenZ100.
Hold skrikende Directionerssom du får se hvert enkelt medlem å synge sine egne deler(mens sittet på krakker ala Westlifetil en fullsatt publikum.

Intervjuet ble lagt tilbake på 9. mars og i en halv time er det en kvalitet klokke!

Noen av de spørsmål til bandet inkludere "Hvor ønsker du å turnere mest?", "Hvem er dininspirasjonbåde musikalsk og som individer?", Og "Ser du deg selv å gjøre Amerikaditt andre hjem?"

ed 1D forbereder nå sin Australia og New Zealand tur, synes det de har vært borte fra Storbritannia for alderenog vi vet at mange britiske directioners mangler dem.

Hva neste skjønt, en én retning verdensomspennende turneen? Som folk som driverdette nettstedet, får vi kommentarer fra fans over hele verden, som beviser at 1D erdefinitivt et globalt fenomen.
Les på engelsk HER!

Niall Reveals His Lack Of Dates

Ok alle, awwwwwww!

Niall Horan kan ha innrømmet at han ikke har vært på mange datoer i det sistemen blir1/5th av de største boyband i verden akkurat  ikke vil gjøre hans sjanser noen skade.

Niall har nylig vært i overskriftene for en gjensidig tweet-fest med Disney skuespillerinnenDemi Lovatoog i et nylig intervju med Daily Star at hun snakket om den blonde cutey:"Niall Horan fra én retningHan er så søt! "

Som svar på Lovato, sa Niall«Jeg vil gjerne se henne alt rett, og hun er en tilsvarende alderHun synes å være en hyggelig jente"

Men i et nylig intervju med OK! Magazinesa den irske hunk"Jeg har faktisk ikke vært på altfor mange datoer. Jeg bare liker å sitte hjemme, kjøling og ser en film. "

Vel du bør begynne å forberede seg for mange flere Nialldømme etter de millioner avDirectioners danner en  akkurat !

Snakker om hvordan han er bedre på å forstå jenter enn resten av sine bandkollegerla han til«Jeg er en emosjonell fyr,  jeg trenger ikke å bekymre deg for det."

Endelig er Harry Styles holde føttene fast på bakken om siste smash-hit suksess bandethar i Amerika.

Snakker med Kjendiser på søndagsa Harry«Vi er på ingen måte tror vi har sprakk detJeg mener, har folk, liker, traff en eneste der ute og det er detDet tar mye hardt arbeid"

Vel sa Harry(om du allerede har sprukket det er vi ikke redd for å si)
Les på engelsk HER!

Nye bilder

Heldige folk

Confirmed Songwriters For 1D?s Second Album

Det kan overraske mange at arbeidet vil snart starte på den ene retningen sinsophomore albumspesielt med tanke på at «Up All Night" ble kun sluppet på amerikanske kysten løpet av noen uker siden.

Simon Cowell har tydeligvis utfordret verdens beste låtskrivere til å sende potensiellesmash-hit sanger for inkludering.

Harry Styles, Liam PayneNiall Horan, Louis Tomlinson og Zayn Malik alle har blitt kreditert med å hjelpe skrive sanger på deres debut innsatsmen samarbeid med globale superstar produsentene er svært vanlig i disse dager, og formelen arbeidet tilen perfekt oppskrift  «Up All Night".

Bekreftede produsenter / låtskrivere for oppfølging innsats omfatter  langt:

Carl FalkRami Yacoub og Savan Kotecha (som co-skrev "Hva gjør deg Beautiful")
Tom Fletcher fra McFly
Max Martin og Kristian Lundin (kjent for noen av Britney SpearsBackstreet BoysPink,Katy Perry og Kelly Clarkson største hits)
Andre rykter låtskrivere som én retning har uttrykt en interessert i å jobbe med includeEd SheeranDappy og AdeleNadir Khayat (berømt som omsydd), er også avpotensiell interesse.

Ed Sheeran skrev fan favoritt "Moments", og Dappy tiden river opp de britiske listenemed sitt første solo albummed en retning som sier at de elsker sin lyd.

Den andre album er for tiden penciled inn for en 2013 release.
Les på engelsk HERR!

One Direction To Play Madison Square Garden This December!

På grunn av enorm etterspørselog etter å ha fullstendig utsolgt deres kommendenordamerikanske turnéhar én retning annonsert en stor konsert på den berømteMadison Square Garden i desember 3rd.

Billettene legges ut for salg på 17:00 dette fredag ​​6. april (EST), og den one-off konserter forventet å selge ut i løpet av minutterså sørg for at du er klar og venter datamaskinen hvis du vil sikre noen billetter.

Siden utgivelsen av deres første singel"What Makes You Beautiful" på europeiskekyster tilbake i september i fjorhar 1D vokst til en global juggernaut som viser ingen tegn til å stoppe.

Bare forrige uke ble de invitert til Det hvite hus av ingen ringere enn Michelle Obamaeninvitasjon som de måtte snu på grunn av dem å være over i Australia & New Zealand for en serie konserter.

Sammen med The Wanteder begge band viser at gutteband er nå virkelig tilbake!

Se bandet givig et intervju til New York radiostasjonen Z100 nedenforog høre demsynge "More Than This" og "WMYB".

Bra at guttene har klart dette på så kort tid.. :)

Les på engelsk HER!


Nye Bilder!

x

x


Ikke mye!

Hello! Jeg har besøk også skal vi bort etterpå så det blir ikke så mye blogging! Men jeg skal blogge mere i dag. Så bare følg med!♥¨

Harry Worried He?s going Bald

Harry skal ikke ha mye å bekymre seg ennå, men i opptak til The Sunfortalte han hvordan han har begynt å bruke mindre ting på håret hans og sa"Jeg er litt bekymretjeg kan gå skallet snartDet bekymrer meg det kunne falle utJeg bare ser på hvor myejeg satt på det nå. "

Harry er berømt for sine frodige, krøllete låserså vi er ikke overrasket over at han er littbekymretmen Harrydu er bare 18!

Sugarscape famously avbildet ham med en barbert hode i fjorså vi vet allerede hva han skulle se ut er en av de mest kvalifiserte ungkarene i verden betyr at han er littdyrebar om håret hans.Er vi ikke alle.

Kan Harry være den nye David BeckhamVi vil ganske like å se ham med en Mohican,en trendy side partin eller kanskje noen dredded eller flettet hår.

MohicanMohicanMohican!

Harry og guttene er på vei over til New Zealand for en spillejobb  den 21 aprilog enkilde til Daily Star at Holmes Chapel gutten har fortsatt fått øynene for en gammelflamme.

Angiveliger gruppen planlegger å møte familien til Harrys eks mens over there"Hanfremdeles bærer en flamme for henne. Det er en hemmelig tur, og gutta i bandet er enige om å gå, også. "

Hva?

Sist gang vi hørtevar Harry falt for en amerikansk fan. Sakte ned Mr stiler!

Fortell denne ex å komme til baksiden av køen!
Les på engelsk HER!

The Backstreet Boys Want To Work with One Direction

BSB var en gang plakaten guttene i verden pop, solgte ut arenaer overalt og har topp tihit etter topp ti hit.

I disse dager sin suksess er en litt mer lavmælt, og de ​​er snart turnere igjen med andre90 talls boyband New Kids on the Block.
Gutteband er nå godt tilbake på motenmed både en retning og The Wanted ripping opprekord bok på begge sider av Atlanterenog BSB har avslørt sin beundring for 1D i dettelille klippet fra PopStopTV:

"What Makes You Beautiful" er for tiden nummer tre i det amerikanske iTunes listenemensto utgaver av "Up All Night" er på nummer fem og nummer syv kroner.

I tillegg vises  KCA sin lørdag kveld1D også tok hjem to priser, og vant Beste britiskeband og beste Uk nykommer.

Andre stederZaynhar nylig gitt et eksklusivt intervju for Vevo LIFTog du kan høre hamsnakke om sin vei til berømmelse i videoen nedenfor:

Les på engelsk HER!


Nye bilder!

 

 

 

 

-Kommer nyere bilder senere! :)

 

 

 

 

 


One Direction Invited To The White House!

Det synes ikke en dag går uten 1D få enda mer kjærlighetog den siste kupp forguttene mottar en invitasjon til Det hvite hus fra Michelle Obama!

Ifølge kilder hos The Sunble de invitert til Det hvite hus for den årlige påskeegg jakten påskedag.

Imidlertid ble bandet tvunget til å avvise henne invitiation som de vil være i Australia på denne datoenmen la til: «De vil gjerne gå en annen tid".

Harry Styles spurte fru Obama hvordan de bestilte pizza i Det hvite husog hun svarte«vi gjør ikkeog må lage vår egen".

Harry innrømmet sin øye for Michelle, og sa: "Hun er en veldig classy kvinne, veldigelegant", før han legger videre: "Hun er en meget attraktiv eldre kvinne".

Michelle Obama var til stede ved utdelingen med hennes daughers Malia og Sasha.

Kjendiser fanget bopping bort til "Hva gjør deg vakker" inkludert Selena Gomez ogTaylor Swiftsom guttene gikk ned en storm  natten.
Les på engelsk HER!

Kidd Kraddick Interviews One Direction

Niall, ZaynHarryLiam og Louis tok ti minutter ut av sin travle timeplan til å registrere et intervju med amerikansk radio programleder Kidd Kraddick.

Du ønsker kanskje å sørge for at du ikke har en full mage skjøntsom under intervjuetguttene begynner fleiper om - tilsynelatende drikke tissUgh.

(Vi er ganske sikker på at det tisser ikkemen likevel brutto likevel)

Se Niall blir flau når de DJ telefonene opp Khloe Kardashian blant mye mer saftig stoff.

Se hele intervjuet nedenfor:

Ellers har legendariske Rolling Stones gitaristen blitt gi råd til én retning, med gitaristensa: "Jeg har tatt dem under sine vinger min. Jeg er så glad for dem å få det nummer én i Amerika. "

Ronnie møtte guttene på en fest i fjor, og fortalte bandet han ville elske å spille gitar med dem.

Harry twitret: "Just delte en kort omfavnelse med Ronnie Wood. Han luktet 29studioalbum, 10 live-album og rik mahogni. "

Flott tweet Harry!
Ellers har legendariske Rolling Stones gitaristen blitt gi råd til én retning, med gitaristensa: "Jeg har tatt dem under sine vinger min. Jeg er så glad for dem å få det nummer én i Amerika. "

Ronnie møtte guttene på en fest i fjor, og fortalte bandet han ville elske å spille gitar med dem.

Harry twitret: "Just delte en kort omfavnelse med Ronnie Wood. Han luktet 29studioalbum, 10 live-album og rik mahogni. "

Flott tweet Harry!
Les på engelsk HER!

Nye Bilder fra LA

 

 

 

 

 


One Direction WOW Millions At The Kids Choice Awards

Global superstjerner 1D ga en knock-out ytelse  2012 Nickelodeon Kids Choice Awards i går kveld i Los Angelestil en fullsatt publikum.

Å gjøre sin debut opptreden på arrangementetguttene belte ut sin smash-hit sang"What Makes You Beautiful"smelter hjertene til tenåringer over hele verden.

Ser stadig mer som de erfarne fagfolk de har blitt, fikk de en fantastisk introduksjon, ogspenningen ble bygget opp til en feber-banen før de dukket opp på scenen.

Se full KCA ytelse nedenfor:

Ørnen-eyed (eller eared?) Av dere vil legge merke til Harry Styles fluffing sine linjer i solohans mot slutten av sangenmen til tross for at svak uhell, reaksjonen fra å se mengdenvar intet mindre enn fantastisk.

Harry lider scene-skrekk  anledninger (selv om du ikke ville vite det til tider!), Så vihåper dette siste slip påvirker ham ikke for mye. Chin up Harry, vi elsker deg!
De celebs var alle ute på arrangementetmed økende Nick stjerne Rachel Crowcommmenting  en retning og sa: "Jeg elsker dem, de er fantastiske og sangene dereser fantastisk og de ​​er den hyggeligste av guttaJeg elsker dem alle mine favoritt endres daglig"

Kelly Osbourne ga henne dom på dem"De er  fantastisk og de ​​er så fine og det gjørmeg så glad - det er som britene overtar jeg elsker det."

Australsk stjerne Cody Simpson også kommentert om svimlende vei til berømmelse avbritene, og sa: "Jeg føler meg ikke truet av demJeg tror det er et sted for oss alle"

For en re-cap på tildelingenese ClevverTV gjennomgang av showet under:

Å gi sin egen kommentar til nattentwitret Niall Horan"The KCA-årene var fantastisk!veldig morsom dag møtte mange kule people.and til toppen av det hele møtte førstedame i USA og jentene .. fantastisk opplevelse. "

Harry Styles sa"Det var mye moro .. takk for å ha oss KCA sinJeg føler utrolig heldigå  det livet jeg gjør .. jeg møtt noen fantastiske mennesker i dagOg hadde mye moro.Takk  mye"

Og det virker som de klarte å unngå en potensiell sliming også, med Zayn puste ensukk: "Glad jeg slapp det slimet"

Til slutttwitret Liam Payne KCA Blimp vinneren Taylor Lautnerber Twilight stjerne for noen gym hjelp: "@ TaylorLautner hei ville bare si gratulerer med baken kicker prisen og jeg trenger din hjelp i gym takket Liam."

Taylor og Liam trene sammen - nå det er noe vi vil gjerne se!
Les på engelsk HER!

BREAKING NEWS: One Direction To Perform NAKED On Tour

Etter fantastisk publikum over hele verden ved siste nettene Kids Choice Awards,kunngjorde en retning de skulle behandle fansen til en spesiell NAKED fremførelse av "One Thing" på deres kommende nordamerikanske turné.

Hva!

Guttene skal treffe Patriot Center i Virginia  første stopp av deres utsolgte konserter,og Harry Styles var den første til å annonsere nyheter ved å si: "Hei directionerssom engodbit for u vil vi utføre naken i Fairfaxwoo"

Liam Payne også bekreftet åpenbaring, og legger til: "Vi har jobbet veldig hardt i treningsstudioet i det siste og ønsker å vise frem våre nye tonet organer,  som enspesiell gave til alle våre fans vi skal synge One Thing med ingen klær på! "

Wow! Vi tror vi har nettopp dødd og gått til himmelen!

Selv om vi er overrasket over nyhetenalle fem medlemmene i bandet er tilsynelatendestore fans av «det naturlige look"og har ofte blitt sett  nudistsentrene strender sidendanner på 2010 serien av britiske X Factor.

Niall Horan kommenterte videre: "Jeg er en irsk gutt tvers igjennom, og det er ingentingbedre vi elsker enn å få vår kit av, og la den friske luften komme til alle våre kriker ogCrannysså det gir mening å gå naken for alle våre fans ".

Liami siste tweets til Taylor Lautner, er å spørre Twilight stjerne for litt hjelp i gymså kanskje alle fem medlemmene av 1D er klar til å piske ut sine seks-pakninger og vise verden sitt nye bøyd muskler.

OMG ... Vi ... KAN IKKE ... vent litt ...
Les på engelsk HEER!

RSS 2.0