Bilder fra i går (Canada)

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse


Harry Styles Gets His (Already White) Teeth Whitened Some More

Til tross for allerede besitter et par gnashers at de fleste gutter ville bli spesielt fornøydmedhar vår Hazza behandlet seg en flekk av tannbleking mens du tar en pause fraband nåværende nordamerikanske turné.

Guttene er opptatt av å opprettholde sin enorme stjernestatus i USA, så gjør at de er itip-top form - for å konkurrere med den uberørte Justin Biebers og Cody Simpsons av denne verden.

Zayn også henga seg noen mannlig grooming da han ble avbildet med Harry å få enmanikyr.
Han ikke ser nydelig i dette bildeteh Directioners?

Andre steder ble Louis Tomlinson igjen sjokkert da han oppdaget en naken mannvandrende utenfor hotellrommet sitt.

Under 1D nylige tur til Sverige hvor de la ned noen låter for sitt nye album, ble Louisvekket av en lyd midt på natten.

Snakker med The Sunsa en venn av Louis ':

"Louis hørte bråket fordi han ikke sov godt med jet-lag og først trodde han det ville være en annen fan som hadde sneket siste minders," den kamerat angivelig til avisenDahan så det var en liten naken mann han kalte sikkerhetsom sorteres utDenne fyren var ikke engang en hotellgjestmen en fyllik som var på utkikk etter et toalett"

Blimey!
LES PÅ ENGELSK ---> HER <--- 

Harry Styles Gets His (Already White) Teeth Whitened Some More

Harry er berømt for sine vakre, frodige låser, og mang en gutt i denne verden har forsøkt å etterligne ham - selv Liam innrømmet at han kopierte sin frisyre for en stund siden.

Han fortalte sin beste kamerat Nick Grimshaw fra Radio 1 i løpet av et nylig intervju at:

"Jeg ønsker å barbere håret mittog ingen vil egentlig la megAlle har fortalt meg om ikke å gjøre detOg mitt argument ersom jeg tror min popularitet er i ansiktet mittogikke håret mitt"

Wooah Harry tregere ett minutt - du kan ikke bare gå barbere håret av sånt!

Kanskje starte med en trimkanskje en "kort rygg og sider", og gradvis arbeide deg nedoverGi oss litt tid å venne seg til det minst.

Eller kanskje gå for noe litt mer "out there" - en bit av Scrillex anyone?

Harry fortsatte med intervjuet:

"Jeg leste et magasin i dagog jeg så dette store artikkelen i ryggenog det ble snakket om menn iført tights ... fordi utgangspunktet det bare føles veldig behagelig jeg harvært å sette dem på under mine jeans."

"Så jeg bare lurte på om du kunne få meg noen gode. Som noen crotchless seg. Bare fordi jeg har blitt stjele min søsterSaken er, jeg er ikke sikker på om jeg er klar til å bringe dem ut"

Vi er ..... liker .... målløs ....

HARRY STYLESIN CROTCHLESS tights.
Vi vet ikke helt hva jeg skal siDirectionerssier det for oss i dine kommentarer under!
Les på engelsk HER!

I dag blir det blogging!

Jo, jeg var i Oslo i går for å se på Justin Bieber. Og jeg kom hjem til Guro klokka 22.30 eller senere. Så det ble 0 blogging i går. Men i dag så skal jeg blogge vettu!!

SORRY!

De fleste vet vel sikkert at Justin Bieber har kommet til Norge. Og jeg er en Belieber og Directioner, så derfor skal jeg til Oslo i morgen for å se på Justin. Så det blir ikke mye blogging i morgen. Men jeg skal blogge. Så dere får følge med! 

Historie 2 - hvem vil dere ha om denne gangen?

Hei! :) Nå er jeg ferdig meg den forrige historien og skal begynne på en ny en ganske snart. I den forrige skrev jeg i du-person, men nå tror jeg att jeg kommer til å skrive i jeg-person. Men det er en liten ting jeg lurer på. Hvem av guttene vil dere ha om nå? Dere kan velge mellom Niall, Louis, Liam og Zayn :) Det gjør ikke noe for meg hvem jeg skriver om, så jeg lar dere bestemme. Vet ikke helt når jeg begynner, men det blir i morgen eller om to dager! Jeg lar dere kommentere, så teller jeg bare hvilken gutt som fikk flest stemmer! :)

Hvem i bandet vil du helst lese om?! 


-marteig


Bilder av Niall og Harry


One Direction Talk Their Second Album, And An Eminem Colab!

1D at the MIB3 Premiere

De 1D Guttene brukte litt tid opptak på et svensk studio for noen uker sidenla ned ideer for deres oppfølging til 'Up All Night »som er penciled inn for en utgivelse senere i år.

Den svært etterlengtede oppfølgeren albumet er satt til katapulten bandet inn i stratosfæren guttene vil være sikker på at det er så godt som det kan være.

 langt har samarbeidet vært ryktet med omtrent alle artister gårmen her er en annen for å kaste i miksen.
Snakke med DigitalSpy.co.uksa Niall:

"Det ville være rart om vi gjorde noe med EminemDu må tenke utenfor boksenKan du forestille deg One Direction og EminemDet ville være morsom"

Den irske stjerne til:

«Vi skriver så mye som vi kan for denne. Det er en sang spesielt at vi er veldig fornøyd med, og vi tar opp det veldig snart. "Vi har fått litt tid å få albumet ferdig, så legger vi mye inn i det som muligVi prøver å holde den samme slags lyd som før, men skape enda bedre sanger enn den siste. Det er alltid press  andre album - dette må væreden store ".

Personligvil vi gjerne se 1D rekord en sang med Eminem - det ville bare værePHENOMENIALL!

Er du enig?
LES PÅ ENGELSK ---> HEER <----

How Would You Feel If You Got One Direction Tickets?

Vel DOHvet vi at du vil føle ganske jævla utrolig ville ikke du!

Her er en pen video fra en Directioner heter Hannahhvor hun blir gitt noen overraskelsebilletter til en One Direction konsert.

Se den nedenfor:

Ganske kult ikke sant!

Vi vil gjerne se flere vids som detteså hvis du skal en 1D konsert, hvorfor ikke filmedagen, og så holde den på YouTube?

One Direction er satt til å spille to konserter  Molson amfiteater i Toronto i kveld og torsdagfør de flytter videre ned til Detroit denne fredagen.
LES PÅ ENGELSK ---> HER <---

HISTORIE 1 - DEL 51 - SISTE DEL!

"d..dd..du tuller nå ikke sant?" Sa du. Harry ristet på hodet. Du hørte alle guttene gispe i bakgrunn. 
________________________________________________________________________________--

Du elsket huset og du ville bare hoppe til verdensrommet og ned igjen. "DET ER NYDELIG HARRY!!!" Ropte du. Alle guttene begynte å le, men det brydde du deg lite om nå.

1 år senere:

Det hadde skjedd mye det siste året etter att dere hadde flyttet inn i det nye huset. Du og Harry hadde hatt ett par krangler, men de varte ikke lenge. Dere var utrolig lykkelige nå og du kunne ikke ønske deg ett bedre liv. Moren og faren din hadde vært ganske mye på besøk. Lissie hadde du ikke hørt så mye i fra, men hun hadde vært på besøk ett par ganger. Hun hadde blitt god venn med mange av kjendisene og hadde ikke så mye tid til å være med deg.

 

Det var nå kveld og du og Harry satt å såg på tv. Plutselig skrudde Harry av tv'en. "Hvorfor tok du av tv'en?" Spurte du. "*DN*? Det er noe jeg bare må si deg" Sa han. Du vart litt redd. Hadde han tenkt til å slå opp med deg etter mer enn ett år? "jeg elsker deg så utrolig høyt og jeg får ikke satt ord på hvor mye du betyr for meg. Derfor lurte jeg på noe" Sa han og satte seg ned på kne. Du vart helt målløs. "*DN*&EN*? Vil du gifte deg med meg?" Sa han. Du kjente tårene komme. Du hadde så utrolig lyst til å gifte deg med han. "JAAA!" Ropte du og hoppet i armene til Harry.

 

Du var så utrolig glad. Plutselig, mens du kysset Harry, vart du skikkelig kvalm og det kjentes ut som om du måtte spy. Du slapp Harry og sprang inn på badet. Harry sprang etter. Du kastet opp og tørket deg rundt munnen. "*DN*? Føler du deg ikke bra?" Sa han. "Jeg vart bare utrolig kvalm. Kanskje jeg ikke er helt i form?" Sa du. Du begynte å tenke deg om. Du kom til å tenke på att dere hadde jo hatt dere her om dagen og Harry hadde ikke brukt beskyttelse. Tenk om du var gravid? "Harry? Jeg tror jeg vet hva det er. Jeg tror jeg er gravid" Fikk du sagt. 

 

Harry såg på deg med ett bekymret blikk. "Det er bare en måte å finne det ut på. Jeg går ut å kjøper en graviditetstest til deg." Sa han. "Men tenk om papsene ser deg da?" Sa du. "Ta det rolig, jeg tar på meg noen klær jeg aldri kunne gått med og bruker caps." Sa han. Du sa hadet til Harry og han gikk. Du tok opp genseren og tittet på magen din. Den var kanskje blitt litt større. Du visste ikke helt. harry kom tilbake med en pose i hånden. Han gav den til deg og du gikk inn på badet. Du tok opp testen og såg på den. 

Du ventet i spenning. Plutselig kommer det noe opp på skjermen. Den viste positiv. Du reiste deg og gikk ut til Harry. "harry? jeg er gravid" Sa du. Han såg på deg med ett smil som gjorde deg så glad. "Så bra! jeg kommer til å støtte deg 100% i denne perioden" Sa han. Du ble så glad. Du hadde verdens beste gutt. "Jeg kan ikke tro att dette skjer så fort. Først forlover vi oss og like etterpå finner vi ut att du venter barn" Sa Harry. Du nikket. Harry gikk bortover mot deg og såg på magen din. "Tenk att vår lille baby faktisk ligger inne i magen din!" Sa han. 

1 år senere:

Det hadde bare gått litt uner en måned siden du fødte ungen din. Harry hadde vært med hele tiden og støttet deg. Det var en liten jente som kom. Hun hadde hatt masse hår på hodet og lignet mest på Harry. Dere var så lykkelige og alle hadde støttet deg. Du tenkte du ikke kunne få det bedre. I morgen skulle du og Harry gifte dere. Du hadde valgt brudekjole som hang klar. Lissie skulle komme for første gang etter att du hadde fått babyen. Du og Harry hadde funnet på navnet Henriette. Dere syntes begge det var ett fint navn. 

 

Dagen etter våknet du av att Lissie kom inn på rommet ditt. "^Åh! Lissie! så lenge siden sist!" Sa du. Dere snakket masse. Lissie syntes Henriette var utrolig fin og du ble litt stolt. "Men du? Vi må jo ordne klar til du skal gifte deg! iii" Sa Lissie. Dere gjorde alt klart og du syntes du såg kjempefin ut. 

Du gikk oppover kirkegulvet og såg Harry stå å vente på deg. Han var så utrolig kjekk i dress! 

dere gikk opp på alteret og presten sa noen ord før dere sa ja til hverandre. Nå var dere endelig gift. Du kunne ikke vært mere lykkelig nå! Du hadde verdens beste kjæreste, verdens beste barn og verdens beste venner. Hva kunne bli bedre? Ved middagen skulle Harry holde tale.

Kjære *DN*. 
Helt siden jeg såg deg for første gang på fonserten i Norge, har jeg visst att det var noe helt spseielt med deg. Du var så utrolig pen, men også utrolig snill. Jeg likte deg ved første blikk. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort visst du ikke kom på den konserten eller sa ja til å bli med meg på date. Du er og vil alltid være den jenta i mitt liv. Jeg håper vi kommer til å holde ut for alltid, for det er noe jeg nemlig har så utrolig lyst til . Jeg får ikke sakt hvor mye jeg elsker deg, for ingen ord er så sterke som det jeg føler for deg. Jeg har verdens beste jente, verdens beste barn og verdens beste venner! Jeg har utrolig lyst til å takke noen andre, som også er her i kveld. Niall, Louis, Zayn og Liam. Dere er de beste guttene i verden og jeg vil bare si tusen takk for att dere har holdt ut med att den snakken om *DN*: Så tilbake til deg, *DN*. Jeg elsker deg så utrolig høyt!

Du var utrolig rørt og du hadde felt en del tårer under talen hans. Du såg deg rundt og såg alle i salen gråt. Til og med de andre guttene i One Direction. One Direction fantes enda, og du vart utrolig glad for att Harry kunne gjøre det han elsket men fortsatt være med deg og Henriette.

 

Det begynte å bli sent. Moren din hadde tatt vare på Henriette hele tiden. Hun ville du skulle få ett perfekt bryllup uten og tenke på Henriette. Klokken var fem før dere kom dere i seng. "*DN*? Jeg er så utrolig gld for att vi møttes. Jeg er bare så uendelig glad i deg. Jeg håper vi holder ut for alltid!" Sa Harry. "Det samme med deg, Harry. Jeg elsker deg så uendelig høyt!" Sa du. Du gav Harry ett godt kyss på leppene før du la deg ned i sengen. "Jeg elsker deg *DN*"Hørte du Harry si rett før han sovnet. Du kunne ikke tenke deg ett bedre liv enn det du hadde nå. 

-da var denne historien ferdig! jeg kommer til å lage flere historier, så bare vent :-) jeg håpet dere har kost dere mye med historien! 
Hadde vært hyggelig å høre hva dere syntes om historien?

-MarteIg 


Liam And Niall Get Mobbed In Manhattan

One Direction spilt to fantastiske konserter på Beacon Theatre i New York på lørdagmen de måtte kjempe seg gjennom hundrevis av skrikende fans mens du nyter en fridag Manhattan i går.

Bandet ble igjen litt verre for slitasje med rapporter om håret og klærne blir trukket  av noen desperate fans.

Se et (lav kvalitet) video nedenfor:

Niall tok til Twitter for å si"Dette er en komplett vits. RidicFridagwana chill. "

Liam fulgte opp med en stump«Det var ikke engang morsomt."

Guttene hadde bestemt seg for å gjøre litt ettermiddag med shoppingmen var mindreenn imponert da de ble raskt omringet av et hav fans.

Her er noen utvalgte tweets fra fans:

Føle seg dårlig for One Direction guttene i dagIngen fortjener å bemobbed #defensivedirectioner
@ LovelyArianaxo

wow virkelig noen fans mobbet Liam og Niall JFC dette er grunnen til at jeg hater One Direction fandom
@ briyelleR5

Er One Direction verdenskjent selvsagt er de  tilfeller hvor de får mobbet osv, det er hva en del av å være berømt ..
@ Alicelsabelle95

Flytte tilbake til en mer positiv notat, gikk de to gigs ned en stormsom vanligog vi harfått de vanlige stor fan videoer for deg nedenfor.

Okførste up er 1D synge "I Wish":

¨

Neste vi har fått en cracking enHvem innfall litt "Fresh Prince" blant morsommeinntrykk?

'

Til slutt, her er den klassiske tearjerker, 'Moments' Choice:


1D Excited About Olly Murs Joining Their Tour And Big Up JLS

Olly vil bli med opp med One Direction veldig snartog guttene gleder oss til å se ham.

Snakker med Yahoo Storbritannia, sa Zayn:

"Vi har møtt ham noen ganger, han er en veldig kul fyr, og vi ser fram til å få på veien.Det blir kult å ha en eldre kar med oss forhåpentligvisLitt som en eldre bror slags rolle."

Zayn la til at Olly kanskje være klar for litt "laddish 'moro da, og sa:". Han burde være bekymret om skøyerstreker cos det skal være nok av dem "

Se opp Olly!

Andre steder har JLS blitt beskrevet av 1D som "nice gutter", med Harry Styles sier:

"De virkelig ser etter ossDe bare sier gjerne ting til oss nyte detmen at de ikke kommer til å fortelle oss hva vi skal gjøre, det er vår greie. De er fine gutter"
Louis til: "Ja, Niall gode kompiser med dem. Niall ønsker å være i JLS"

LES PÅ ENGELSK -----> HEER  <------


Zayn har ny tatto!


Zayn har fått seg ny tatovering - en puslespillbrikke :) Han tok den for en veldedighet som tar seg av barn med autisme :)


Forslag?

Hallo! Nå er historie 1 ferdig idag. Så derfor lurte jeg på om noen hadde et forslag til hva historie 2 kan handle om. Hadde blitt så utrolig glad om dere vil at det skal handle om! BEGYN OG KOMMENTERE!
 


HISTORIE 1 - DEL 50 - nest siste del!!

Du hadde tenkt veldig mye på hvor mye du hadde likt Harry og fant ut att det var veldig mye. "Aww. samme med meg" sa han.


 Dagen dere flytter til England (det skjer ikke noe stort på den ene dagen, så derfor hopper jeg litt):

Dere hadde pakket alle tingene deres og var klare til å dra. Louis skulle kjøre til flyplassen med Niall, Harry, Zayn, Liam, Moren og faren din og deg. Da dere kom til flypassen såg moren din skikkelig lei seg ut. "Mamma! Ikke gråt. Jeg og Harry får det utrolig bra i England og du kan komme på besøk ofte og vi kan komme til dere!" Sa du. "Jenta mi! jeg kan ikke skjønne att du har blitt så stor. Jeg vet dere kommer mye på besøk." Sa hun. Du tørket noen tårer som hadde trillet fram i øyenkroken din. "hade alle sammen! Kommer til å savne dere" Sa du. Alle guttene sa hade og dere gikk til gaten deres. Dere fikk satt dere inn på flyet og var nå klare til å reise til England. Dette ville bli starten på ditt helt nye liv! 

Dere hadde landet og dere gikk ut av flyet. Når dere kom ut av flyplassen satte dere dere inn i en bil som kjørte dere til leiligheten deres. "Skal jeg og du bo i samme leilihet som du og Louis? har hørt dere deler leilighet." Sa du. "nei, det skal vi ikke. Jeg har nemlig kjøpt en engen leilighet bare til meg og deg!" Sa han. Du vart helt sjokka. Hadde han kjøpt en leilighet bare til deg og han. "Du tuller nå Harry`? Ikke sant?" Sa du. Han ristet på hodet. Bilen stoppet og dere gikk ut. Alle guttene skulle visst være med å se på huset. Når du såg oppover på huset, vart du helt målløs. "d..dd..du tuller nå ikke sant?" Sa du. Harry ristet på hodet. Du hørte alle guttene gispe i bakgrunn. 

-nest siste del er ute nå! siste del blir lang!

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 49

"Det var det du mente, ja! Jeg hadde en misstanke, men tenk om det var noe annent liksom" Sa han.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dere kledde på dere og la dere. Det hadde vært en hard dag. "God natt, jenta mi!" Sa Harry. "God natt gutten min!" Sa du. Du fikk sommerfugler i magen av att han kalte deg jenta si. Du hadde lyst til å finne på noe ekstra spesielt før dere reiste til England.

Harry sin synsvinkel:

Jeg våknet helt av meg selv. Jeg såg bort og der låg *DN* helt rolig. Hun var utrolig søt der hun låg og jeg hadde særiøst lyst til å kysse henne. Jeg ville ikke vekke henne, så jeg måtte nok vente med kyssene. Jeg skrudde på iPhonen min og såg hva klokka var. Den var 14.04. WOW! Hadde vi sovet så lenge? "*DN*? Jeg tror vi må våkne. Klokka er to" Sa jeg. "Hva? Er klokka TO?" Sa hun. Jeg begynte å le og hun slo meg med en pute så jeg ramla på gulvet. "Haha. Ikke skad meg før vi reiser til England da!" Sa jeg. Jeg gledet meg så til vi skulle til England.

 

Når vi kom hjem igjen til *DN*, måtte vi pakke veldig fort. Vi skulle nemlig reise dagen etter vi kom hjem igjen i fra denne hytten her. "*DN*? Vi må pakke veldig rakst når vi kommer hjem i morgen, vi skal nemlig flytte til England i over i morgen" Sa jeg med ett stort smil om munnen. "Okei. Det skal vi nok klare" sa henne. "Åh! Harry, jeg bare gleder meg så til å flytte til England med deg!" Sa hun og kysset meg rett på munnen. Sommerfuglene kom frem i kroppen min og holdt på å eksplodere inne i meg. 

Din synsvinkel:

"Skal vi gå ned å spise?" sa du. "Jaok. Jeg er ganske sulten" Sa Harry. Dere gikk ned i bare pysj for å finne noe å spise. "Det er visst ikke så mye mat her. Vi reiser på McDonals" Sa Harry. du visste han skulle si Mcdonals for du visste alle guttene elska å spise der. Niall likte jo også VELDIG godt å spise på Nandos. "Vet du Harry? Jeg er så sykt forelsket i deg! Magen min holder på å eksplodere hver gang jeg er med deg." Sa du helt plutselig. Du hadde tenkt veldig mye på hvor mye du hadde likt Harry og fant ut att det var veldig mye. "Aww. samme med meg" sa han. 

-Sorry for veldig lite historie, men jeg er ikke så flink til å blogge for tiden! Jeg kommer til å avslutte historien veldig snart. 
Kommer en del til i dag :)

-MarteIg 


The Beacon Theatre In New York Gets The ?Up All Night? Treatment

I går kveld  One Direction besøke New York for to ekstra-spesielle konserter.

Kun to av de fem medlemmene er for tiden singel - Harry og Niall vi lurer på hvordanZayn begynner å bli på å være borte fra sin nye kjæreste Perrie Edwardssamt Liam ogLouis fra sine respektive partnereDanielle og Eleanor

Se dem utføre på scener, er det som å se fem gode venner som har en god tidogdenne konserten skuffet ikkeHvis noen av dem mangler sine andre halvdeler, kunne du ikke fortelle!

Her er en pen video gjennomgang fant vi  YouTubefra en bruker som heter'FutureMrsStylesOHHAI', se og nyt:

Gotta Be You

 

Og vår siste video fra Beacon Theatre i New York viser litt av romantikk mellom Niall ogLouis - i mellom en flekk av "Jeg vil", LOL:

Les på engelsk HER!


Niall Pops The Question To Paloma Faith ? The Lucky Lady!

Singer Paloma Faith26sier at Niall Horan nylig ba henne om å gifte seg med ham!

Snakker med Daily Star på søndagsa Paloma:

"Jeg møtte One Direction nylig og Niall fridde til megHan sa han ønsket å gifte meg så jeg for øyeblikket tenker på det"
Niall with JLS
Spøkefullt, sier Paloma at ekteskapet ikke vil vare lengequipping:

"Jeg vil gi den seks måneder på det meste!"

Paloma er for tiden nyter suksess med sin splitter nye singel «Plukke opp bitene", og du kan se den nedenfor:

Palomabør du telle deg heldigdu frekk minX!

Andre steder har Zayn Malik blitt chatter med Teen  magasin om hva han liker å gjøre med sin tid av.

Zayn sa:

"Min ideelle fridag ville bli å våkne opp på 17:00bare slappe av hele dagen, kanskjespille noen kamperSe en filmhar noen god mat og bare sove igjen. "

Den Bradford gutten, som for tiden dating Lille Mix sin Perrie Edwardslagt:

"Jeg bruker joggesko og en virkelig baggy t-skjorte som er altfor stor for meg, forteller han ossSå skal jeg sette på et par høye-topper. "

"Selv om jeg har en fridag jeg har fortsatt en dusjdo håret mittalle de vanligetingeneDet er ikke det samme grooming som for TV eller noe, men jeg liker å stelle meg selv"
Les på engelsk HER!

Bilde!

zaynmalik-fan:
One Direction on the cover of the Sunday Mirror?s Celebs on Sunday magazine, out this Sunday with the paper


One Direction Blasted As ?Five Little Dicks? !

Directionerskan dette irritere deg littmen HarryLiamLouisZayn og Niall har blitt kalt "fem små dicksav Tom Meighan fra andre britiske bandet Kasabian.

Tom åpnet ild mot guttene da han ble diskutert Kasabian forsøk på å knekke det lukrative amerikanske markedet.

Snakker med Gigwisesa han:

"Det er frustrerende når du ser fem små dicks sånne ta over Amerika, er det forferdelig, men du må bare fortsette med detDe er en boyband for Guds skyld, og det vil alltidvære rom for guttebandDe er barnLa dem spise godteri"

Tom la til:

"Vi dro til Amerika og det var en hard f * cking tur vi gjorde. Vi gjorde nesten åtte ukerder ute, og det ble jævla tøffDet var den hardeste vi noensinne har blitt dyttetVi gjorde det bravi vant krigen mot terror på den. Vi må holde det gående tilbake og tilbake"

Kommentarene er neppe til å gå ned godt med 1D fansog kanskje scupper Kasabianegne planer over i den store dammen. Alternativt kunne de øke sin profil - spesielt nårde konkurrerer i mye forskjellig indie sektor.

Du kan besøke Kasabian offisielle Twitter-side her.

Enten det er sjalusitrass eller bare et kampanjetilbud mulighet som blir bedt om hansutbruddvet vi ikke helt vet.

Men det vil uten tvil være en Twitter tilbakeslag i dag!

Directioners, hva synes du om Tom kommentarer?
Les på engelsk HER! <-----

One Direction Rock Out At The Patriot Center in Fairfax, Virginia

Den andre konserten  1D splitter nye headliner turne fant sted i går kveld ved 10 000seters Patriot Center i FairfaxVirginia.

Som vanlig var det en annen storutsolgte konsertog guttene skuffet ikke!

Vi har funnet et par bra vids filmet på noen virkelig kule vinklerslik at du får et annetperspektiv av konserten.

Her er guttene synge "Save Du Tonight ':

Og her blir de igjen synge "Everything About You ': - (se opp for noen høye skrik!)


Neste opp er Izod Center i East RutherfordNew Jerseyfør 1D hodet til New Yorklørdag kveld.

Visste du gå til Fairfax konserten?
Andre steder har Louis Tomlinson fleipet med at rival bandet The Wanted kunne ha enstøtte handling  turneen.

Joker Louis sa:

"Vi håper at de vil fortsatt komme videre med ossfordi, du vet, det er potensielt en flekk på vår arena tur for dem å støtte oss."

LOL.
Les på engelsk HER!!! <-----

Directioner Sneaks Into 1D?s Changing Room & Catches Liam Payne In The Buff!

Liam at the premiere of Men in Black 3

En sleipe 1D fan klarte å få et glimt av vokalist Liam Payne i buff under et nylig svett økt.

Guttene jobbet ute på en New York treningsstudioog en eller annen måte viften klarte åsnike forbi sikkerhet og vandre inn i deres garderoben - å få en eyeful av Liam samtidig.

Hva et resultatErrvi mener, slem fan!

Snakker med The Sunsa en kilde:

"Liam ble lamslått da han så henne i garderoben - han kunne ikke tro at hun hadde fåttforbi sikkerhetFor én ting var han i midten av få kledd og hadde ingen anelse om hvahun skulle gjøre, som deres fans i USA er gale"

LOLhva ville du gjøre hvis  et medlem av One Direction med sine bukser ned?

Andre steder har britiske radiostasjonen Capital FM løftet sitt tre måneders forbud motå spille One Direction musikk.

Forbudet kom etter 1D feilaktig takket rival radiostasjonen Radio 1  Brit Awards i februar.

Capital hadde støttet guttene tungt for Award, og grunnlegger Ashley Tabor ble veldigopprørt over å ikke få takket - umiddelbart utestenge stasjonen fra å spille noen 1Dmusikk for de neste tre månedene!

Nok til å si alt er tilbake til det normale i verden - aah.
Les på engelsk HER!

Slutt å røyke!

Zayn talking to fans + smoking.


Nye bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Harry Splits With Emily Atack, Louis Reveals!

Hazza walking through Boston airport

Les dette Directionersdet bare kan gjøre dagen din ...

Snakker med The Mirrorble 1D joker Louis spurte som medlem av 1D trakk mestunder deres siste USA og Australia turnéog han svarte:

«Må jeg selv trenger å si hvemJeg tror det ville være helt og fullstendig urettferdig å fremheve jenter på den måteneller si det sånn"

"Men ... hvis du skulle si det sånn, tror jeg det ville - muligens - være ... HarryBeholder vien oversiktNeigjør vi ikke! Det er heslig"

Louis var da grillet om temaet Harry og Emily Atackog om de fremdeles var sammen.

Han sa"Neinei ..."

Directionerser Harry tilbake på markedet!

Med One Direction nå tilbake på amerikanske strenderkanskje det var en gjensidigavgjørelse fra begge partermed Harry innser han ville ikke ha mye tid til for Emily.

Mange fans ble igjen fortvilet i går da bilder av Zayn klinte Perrie dukket opp,  nyheten om at krøller håret Lothario Harry Styles er  singel igjen blir musikk til Directionersører.

Zerrie er nå bekreftet celeb parog fans er for tiden splittet om å godta Perrie inn i folden på samme måte som Danielle og Eleanor er.

Hvem tror du regne Hazza sin fikk øynene satt på neste?
Les på engelsk HER!

1D Attend The Men in Black 3 Premiere, And Look HOT On The Red Carpet

One Direction on the red carpet

One Direction  dapper i New York i går da de dukket opp på den røde løperen forMen in Black 3 Premiere, utstyrt med noen ess ute nerf guns.

De ble spurt av journalister som gutter var singelog bare Niall og Harry setter hendeneopp - igjen bekrefter at Zayn og Perrie er offisielt et element.

Se videoen her:

Ifølge tilskuerestjal 1D showet på premierenmed hver journalist og TV-teametdesperat for et intervju med de fem gutta fra England.

MIB 3 er den nyeste i den populære filmene stjernegalleri Will Smith og Tommy LeeJonesog kommer i fancy 3D slik at du kan se alle de skumle aliens rett foran ansiktetditt.

Se den offisielle traileren nedenfor:

Les på engelsk HER!


Zayn Malik Caught Kissing Perrie Edwards In New Photos! Zerrie In Love!

 

Zerrie caught together in an intimate moment

Les på engelsk HER!


1D Tear Up The Mohegan Sun Arena In Connecticut

One Direction during their medley

De spilte  Mohegan Sun Arena i UncasvilleConnecticut i går kveldog den første natten av sin nordamerikanske turné var en smash-hit succcess.

Nyt synet på disse to videoene, Directioners - One Direction er tilbake på turné!

Først opper det deres medley av sanger starter med Zayn sang «Jeg Gotta Feeling" av Black Eyed Peas:

Neste opp vi har guttene synge "Stand Up ':

Vi bare elsker å lese noen av kommentarene YouTube, her er noen få utvalgte seg:

De gir ikke deg som helst å komme seg Niall og så trykker du bare på DEG MEDLOUIS.
motherf * ckinfudge

Hellige kuDette gjorde meg til å gråteAbsolutt utrolige gutter! Jeg elsker dem såMUCHHXx
kiiimmmyyyy

Forstår du at ved 00:34 Liam så rett inn i kameraetpekteog smilte mot degOg likeveler du fortsatt i live. Bravo.
MissMorganStar

Gud ser på NiallHan er bare Rockin uteHan vet å nyte alt og gjøre det en god tidHan ser bedårende.
xNicole01
Les på engelsk HER!

?????


The Wanted Admit They Could Collaborate With One Direction!

The Wanted in the USA

De er ganske mye de to største gutteband på jordaog guttene fra The Wanted haråpnet munnen igjen om One Directionmen hold - det er ikke ille denne gangen!

Snakke med Hollyscoopsier Nathan Sykes:

"Jeg tror samarbeidet mellom de to bandene kan generere mye penger kanskje, og vi ville faktisk være villig til å gjøre det for veldedighet."

Har du lest det DirectionersDet virker ikke lenge siden at Max George ble slagging av1Dmen nå har de kommet full sirkel.

Nathan la til:

"Jeg tror det er veldig forventet fra media alltid prøver å sette to band sammen ogprøver å starte en rivaliseringVi har ingen problem med dem overhodet. "

Enhver samarbeid mellom de bandene ville trolig bryte ut hver postEVERog kanskjelage en ny mash-up team av Directioners og The Wanted familie.

Hva ville det bli kaltDen Directioner Family?

Jay McGuiness fra The Wanted også snakket om Justin Bieber, og sa:

"Jeg tror jeg måtte rappe kamp med ham, og så får vi se hvor god han gjør ... hvem vet."

Justin er en bekreftet kompis av 1D kanskje han kunne bli med også?

«The Wanted Directionft Bieber?
Vil du se noe ganske spesielt? Se følgende "Glad du kom" / "Hva gjør deg vakker'mash-up. SMOOTH!

Les på engelsk HER!


1D Go Double Platinum In The United States

One Direction sitting on a sofa

Vel ya vetvar det lett egentlig. Fem gutter fra Storbritannia slipper et enkelt,  et album, utsolgte spillejobber over hele verden, og er årsaken til ganske muligens denmest mengden av tårer å søle fra tenåringsjente øynesom alltid.

 for å toppe det hele avderes første singel "Hva gjør deg vakker 'har nettopp gåttdobbel platina i USA, solgte over to millioner eksemplarer siden februar.

Foreløpig har ingen ord er sagt om hva deres neste amerikanske singelen vil være,men ut fra hva andre land har sett det kan være "One Thing 'eller' More Than This '.

Eller lagrer denkan det være en ny sangsom guttene har ligget nede spor i Sverige forsitt andre album i løpet av de siste par ukene.

Ellers regner Liam Payne er kona Danielle Peazer Liam og Harry likte å se Kanye West og Jay-Z 's' Watch The Throne 'konsert så mye at de har lyst på seg selv som rappere.

Danielle twitret"Jeg tror tror Liam og Harry er de Jay Z og Kanye ... Hvis sangenmislykkes jeg tror de vil slå inn rapperexx "

Liam er en kvalitet beatboxer allerede, vet du ikkeVi krysser fingrene vi kanskje hørelitt rapping  1D neste album.

Les på engelsk HER!


HISTORIE 1 - DEL 48

"Ehh.. Ikkenoe?" Sa du. "*DN*! Jeg ser det er noe. Du kan si alt til meg vet du" Sa han. Skulle du si hva du tenkte på?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Okei da! Jeg bare tenkte på att det kanskje kom til å skje litt ting her" Sa du. "Som hva?" Sa Harry litt flørtete. "Dust! Du vet hva jeg snakker om" Sa du og smilte. "Nei. Det vet jeg ikke" Sa han. "Ok da! Skal vi gå inn?" Sa du for å få han på andre tanker. "*DN*! Ikke skift tema" Sa han. Du vart litt flau for att du hadde sagt det du tenkte på. "Hva er det du lurer på da?" Sa du. "Hva du mente når du sa litt ting kom til å skje her" Sa han. Du trodde han tullet, men han såg faktisk ganske alvorlig ut. "Det jeg mente var bare att det kan skje litt ting som jeg ikke kan si helt enda." Sa du. "Okei, da venter jeg til det skjer og da kan du si det?" Sa han. DU måtte begynne å le litt inni deg, for han var litt dum men utrolig søt! "Skal vi gå inn?" Sa Harry. Du nikket og dere gikk inn. "Jeg går å dusjer jeg visst det er greit" Sa du. "kan jeg bli med?" Sa Harry. "Haah. Sorry my boy" Sa du. "Pleease" Sa han og satte seg ned på kne. Han var så utrolig søt og du klarte nesten ikke å si nei. "Okei da!" Sa du. Dere gikk inn i dusjen og dusja. Det var første gang dere var nakne for hverandre, men det gikk bra siden du stola på Harry. Dere hadde forresten også hatt dere i dusjen. Du hadde aldri gjort det før, så det var litt vondt, men på samme måte godt. 

Det begynte å bli sent, så dere gikk og la dere. "Angrer du i stad jenta mi?" Sa Harry. "Nei. Og det var det jeg mente med att det kanskje kunne skje noe til deg" Sa du. "Det var det du mente, ja! Jeg hadde en misstanke, men tenk om det var noe annent liksom" Sa han.


Hva syntes dere?

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 47

"Hemmlig! men jeg gleder meg veldig. Loveu<3" Du begynte veldig å lure på hva dere skulle. 
--------------------------------------------------------------------------------------

Klokken nærmer seg seks og du var klar. Du hadde tatt på deg en nydelig kjole og svarte pumps.

 

Du hørte det tute utenfor huset ditt og du gikk ut. Når du kom ut stod det en utrolig fin og hvit limousin. Du satt deg inn. "Mrs Styles? Mr Styles venter på deg" Sa sjåføren. Du likte att han kalte deg Mrs Styles. Når du kom fram gikk du ut av bilen. Du går Harry som stod og ventet på deg. "WOW! Du er nydelig *DN*" Sa han. "Sier du?`" Sa du litt flørtende i stemmen. Dere gikk bortover og plutselig fikk du øye på ett nydelig hus med basseng. 

"Nydelig! Jeg elsker det!" Sa du. "Bra du liker det. Vi skal bo der i noen dager!" Sa Harry. "Det blir koselig" Sa du skikkelig flørtende. "oh! i like it1" Sa Harry like flørtende. Du elsket huset og du gledet deg til å bo der. Du trodde det kom til og se forskjellige ting mens dere var her, men du ville ikke si noe til Harry om det. "*DN*? Hva er det du tenker på" Sa Harry. Du hadde vært i din egen verden en liten stund og nå lurte Harry på hva du tenkte på. "Ehh.. Ikkenoe?" Sa du. "*DN*! Jeg ser det er noe. Du kan si alt til meg vet du" Sa han. Skulle du si hva du tenkte på?


Skal du si det? 
Kommer en del til!

-MarteIg 


Bilder fra i går

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

 


Americans, Get Ready For The One Direction Infection

One Direction USA

Det er bare én dag igjen til Mohegan Sun Arena vertskap for den største boyband i universetog stadion i Uncasville vil bli pakket til randen med tusenvis av hylendeDirectioners - alle venter med agnet pust å få et glimt av sine idoler .

Siden forlater USA nesten to måneder siden, har guttene turnert både Australia og NewZealand før de dro tilbake til hjemlandet i Storbritannia for å lade batteriene.

Konsertene har alt solgt utmen det ettermarkedsprosessen billetten markedet er fortsatt sterk (sjekk ut Billettservice avviklingsstyre eller Superstar Billetter hvis dutrenger noen siste liten billetter).

FairfaxEast Rutherford og Beacon Theatre i New York denne uken vil være de nestetre heldige steder for fans.

Det virker som bare går at 1D tok over Amerika, som vises på tv serier som Saturday Night Live og Today Show.

Det er også sterke rykter om at One Direction vil bli vist på neste serie av både X-Factor Storbritannia og USAMed Simon Cowelly ha offentlig sa han ønsker å grave opp en annen vellykket gruppevil 1D være den perfekte plattformen med å fremmeshowet.

Her er to vids av 1D  Logan flyplass i Boston:

 

Les på engelsk HER!


Nye bilder av Harry


Niall Watches Kanye West and Jay-Z In Concert

Niall Watches Kanye West and Jay-Z In Concert

Niall with Marvin and Rochelle

Tar muligheten til å se Jay-Z og Kanye West i konsert på O2 i London før 1D fly ut til USAble Niall knakk i et bilde med Marvin fra JLS og Rochelle fra The Saturdays -Marvin kone-å-være.

Blant et stjernespekket publikum med Professor Green, Myleene Klass og Kelly Brook, samt de andre nevnt ovenforvar konserten en kjempesuksess.

Niall twitret"Hadde den beste natten siste @ officialpdc # mccoyspldTakk til PDC forbilletter, flott kveld og vil gå igjen for sikker! X "

Kommenterer Niall tilsynelatende bakrustwitret Professor Grønn"Love the faktum Nialer et sted føler akkurat det samme som jeg gjør akkurat lurer på om han har en ciderogså?"

Ifølge rykter  Twittervar Harry og Liam også på konsertenmen vi kan ikke bekreftedette ennå.

Se et klipp av konserten nedenfor:

Andre steder har de uskikkelige 1D guttene fått revet litt med mobiltelefonene sineetter å ha kjørt opp et stort £ 14.000 regningen!

De enorme telefonregninger ble klokket opp mens de var på turné over i USAAustraliaog New Zealandog deres konstant teksting, ringer og surfing snart plaget opp sine kostnader.

Snakker med The Mirrorsa en kilde hos Syco:

"De blir oppmuntret til tweet av ledelsen for å holde dem i samspill med fans, men Niallog Liam spesielt ble ganske hjemlengsel under sine reiser og regelmessig kalt hjem.

"Når regningene landet på dørmatte deresble gutta helt lamslått og litt herjet tenker demåtte punge ut selv. Til slutt fikk de innkalt til et møte og gitt foredrag om økonomioghvordan de skal håndtere pengene sineDet er viktig rikdom ikke går til hodet.Regningene sine fikk signert av og guttene vil ikke være å gjøre den samme feilen igjen. "

Naughtynaughty!
Les på engelsk HER!

19.05.2012

Harry with pretty blonde

 

Noen kjendiser som er hot  kan ha vært en stygg andunge på skolen - du vet hvordan det går noen ganger.

Imidlertid var en viss person som var definitivt ikke Butters på skolen en MR Harry Styles,og som du kan se fra disse high school prom bildene nedenforser han enda varmere!
Hazza with brunette
Harry in dapper suit
Mr Styles with pretty blonde lady
Bildene ble lagt ut på Twitter og er fra tilbake i de dager da Harry gikk til Holmes ChapelOmfattende School i Cheshire. Hvis du føler deg litt stalkerish kan du sjekke ut deres hjemmeside her.

Har Harry ikke bare se den søteste! Vi lurer på hvem den heldige damen var at han tok til skoleball?

Kledd i en snazzy dress med rørende rosa blomst han ser hver del high schoolhjerte-banke.

Visste du går til skolen med Harry? Vi vil gjerne høre fra deg hvis du har så la dine kommentarer under!
Les på engelsk HER!

HISTORIE 1 - DEL 46

Du og Harry begynte å tullesloss og like etter sovnet dere begge. 
---------------------------------------------------------------------------------------

Dagen etter våknet du av att moren din ropte på deg. Du gikk ned og der satt moren og faren din på kjøkkenet. "Vi vil snakke litt med deg *DN*" Sa faren din. "Det er anngående det att du flytter til England med Harry om bare en uke" Sa moren din. "Ja? Hva er det dere skal si da?" Sa du etter att det hadde vært en liten pause med bare stillhet.  "Vi vil høre om du er helt sikker på valget og att du føler deg trygg i en så stor by. Dere har jo ikke vært sammen så veldig lenge." Sa moren din. Du ble litt irritert på de for du var helt sikker og hadde sakt det til dem sikkert hundre ganger. "Mamma og Pappa! Jeg er hundre prosent sikker på att jeg vil bli med til Harry i England. Alle guttene er utrolig hyggelige og jeg føler meg utrolig trygg når jeg er med dem!" Sa du ganske bestemt. "Javell vennen. Vi skal ikke spørre deg om mere. Hvor er guttene forresten?" Sa moren din. Det hadde du ikke tenkt på. Du gikk opp på rommet ditt og fant mobilen. 

Du hadde fått en melding og den var i fra Harry. "Hei! Jeg er ute og fikser en overrskelse til deg. Vær klar klokka seks med fint tøy. Det kommer en fin bil å henter deg! Loveu <3" Stod det. Du bare svarte med ett hjerte og gikk ned på rommet til de andre guttene. Du begynte å småle når du kom inn på rommet. Alle låg i samme seng og sov. Liam hadde det ene beinet over hodet på Niall og Zayn sin hånd var i fjeset til Louis. "God Morgen gutter! Nå må dere nesten stå opp!" Sa du. Liam, Zayn og Louis stod opp men Niall hadde absolutt ikke lyst. "Niall! Du må våkne! Klokka er faktisk to på dagen!" Sa du. "Åhh! Ja vell da!" Sa Niall. Du gikk opp på rommet ditt og akkurat når du kom inn døra fikk du en melding. 

 

"Forresten: Ta med deg en bag med klær. Vi blir borte i tre dager!" Stod det. Det var selfølgerlig i fra Harry. "Hva er det vi skal? <3" Skrev du tilbake. To minutter etter fikk du igjen svar. "Hemmlig! men jeg gleder meg veldig. Loveu<3" Du begynte veldig å lure på hva dere skulle. 

Sorry for veldig dårlig oppdatering men jeg har det veldig travelt for tiden....

-marteig


One Direction Confess Their Juicy Secrets!

De 1D Guttene har blitt bekjenne sine synder for RTE To underholdningsshow Juiceogde ​​har hver spilt inn en egen video.

Se dem i all sin prakt under!

Du må sette videoen hver gang å gjetteFørst opphva gjorde Louis tilstå?

a) Han kysset Taylor Swift på Kids Choice Awards
bHan kysset sin mor  hennes fødselsdag Eleanor
cHan kysset Susan Boyle 2 måneder siden

Se og finn ut ...

Neste Opp, Liam Payne

 

Zayn:

 

Harry

 

Les på engelsk HER!


1D Nominated For A 2012 MuchMusic Video Award

De har blitt nominert i "International Video of the Year - konsernet" og "Ur FaveInternational Artist" kategorienesammen med noen store navn som Katy Perry,RihannaAdeleBruno MarsColdplay og ja ... The Wanted!

Videoen Prisen er for 'One Thing ", og du kan gå ----->hit for å avgi din stemme<------

Vi krysser fingrene våre gutter vinn!

Showet vil være co-vertskap opprørende LMFAO 17. juni utenfor MuchMusic HQ iTorontoså forvent en morsom kveld

Ellers Niall Horan har gratulert sin kjendis kompis Demi Lovato på hennes nyligeutnevnelsen som en X Factor dommer på neste amerikanske serien.

Niall twitret"Gratulerer @ ddlovato ... kikk etter @ SimonCowell onkel Simon for oss."
Demi Lovato
Det ryktes den andre måneden som Niall og Demi hadde vært å utveksle tekstmeldingerog et forhold kan muligens være på horisonten.

Med One Direction satt å fly tilbake til USA om noen dagerkanskje Niall og Demi kunnetrekke opp igjen!
Les på engelsk HER!

A MESSAGE FROM 1D ? ITUNES FESTIVAL 2012


Is Harry Set To Play Mick Jagger In A Film About The Rolling Stones?

For det første, de sikkert ikke deler en likhet mellom dem - faktisk Harry kunne nestenvære den yngre versjonen av Mick.

Den biografiske filmfinansiert av Virgin megaboss Richard Branson vil bli kalt 'Exile onMain St "og vil senteret  JaggerI motsetning til tidligere filmer basert på RollingStonesvil dette være et dramaog ikke en dokumentar.

En kilde sier"Harry på scenen kan passere som en død ringer for MickHvis han kan forvandle dette bildet i en film rolle da han kommer til å bli en alvorlig kandidat til å delTegnene  langt er gode. "
f Hazza er vellykket i hans audition da hans tid vil trenge noen nøye planleggingEnhverfilm som dette vil kreve mye av sin tid - og selvfølgelig må han oppfylle sine One Direction forpliktelser.

Harry har også blitt fortalt at han kan være like stor stjerne som Justin Bieber.

Snakker med Star Magazinesa en kilde"Harry ble fortalt at han kan være så stor englobal stjerne som JustinHan lo om det, men han har begynt å innse det er reellsannhet i det. "

Så det kommer ikke som noen overraskelse å høre han på audition for soloprosjektersom denne filmen.

Kilden legger til: "Han elsker å være på One Direction, så det er usannsynlig at hanvil forlate permanentmen han definitivt ønsker å gjøre noen ting på sin egen også."

Regner du Harrys fikk 'Beveger seg som Jaggerda, eller hva?
Hvem tror du er varmereEn ung Mick eller Harry?
Les på engelsk HER!

1D Arrive Back In The UK From Sweden, And Get Mobbed By Fans

Etter en uke i Sverige hvor guttene begynte å øve og produsere deres sophomorealbumfløy de tilbake til London i gårrørende ned på Heathrow flyplass.

Til tross ankommer på et senere time, ble de mobbet av fans, forlater bandet ser littoverrasket.

Hvorfor overraskelseDu er den HUGEST boyband i verden!

Alle fem guttene så litt sliten, men generelt i godt humør.

Harry spøkefullt tweeted forrige uke om sin tid i Sverige"Det er  brystvorte merker påbilen vår ... Sverige er alltid gøy."

Dette kommer på baksiden av rapporter som svenske fans bleskal vi si"gansketrygg" med sine eiendeler

Se denne flotte vid under der Harry blir vedtatt en porno mag fra en happy-go-lucky fan,LOL:

Zayn imidlertid så litt dyster - vi er ikke sikker på hvorfor men være tilbake i Storbritanniabetyr at han får en sjanse til å se Perrie Edwards igjenCheer up chuck!
I går ble det kunngjort at One Direction skulle opptre på iTunes festivalen som finnersted i London i septembersammen med andre handlinger som UsherJack White ogNorah Jones.
Les på englsk HER!

HOT or NOT?

-Hva synes du?♥


ikkemye! :(

Hallo! I dag blir det ikke veldig mye mere blogging fordi jeg skal kanskje til Gjøvik å hente Paula <----(Trykk på navnet) Så jeg håper jeg får blogget litt når jeg kommer hjem! Vi får se! :) Bare å følge med!

------------> STEM! <-------------- trykk og stem please!♥

Nye bilder!

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

 


Zayn Malik Caught Leaving Perrie Edwards? London Home!

Det er forholdet at Directioners ikke ønsker å innrømmemen disse siste bildene avZerrie kan sette av noen flere tårer i morges.

Paret ble papped etterlot henne London hjem sist onsdag formiddag - med begge visertegn til en søvnløs nattPerrie sikkert hatt en massiv smil på ansiktet hennes!

Paret har ennå ikke bekrefte at de er seriøsemen alle tegn peker på det faktum at tingutvikler seg veldig fint mellom dem.
Zerrie gikk på kino forrige måned, som fører til en utveksling av tweets.

Perrie sa"Just dro for å se hevnere montere og det var # kjedeligGod natt though! xD@ zaynmalik"

Slik som Zayn svarte"Yeah kveld var morsomme gjør vi det igjen en gang xx"

Med lite Mix satt til utgivelse sin første singel veldig snartog One Direction satt til å gjenoppta sin nordamerikanske turnékanskje paret ikke får mye sjanse til å sehverandre.

Men vi tror de begge drakt hverandreog ganske lik ideen om å se dem som den sistestore tid celeb par!
Les på engelsk HER!

Niall?s Dad Reveals His Son?s Love For Girl ? Saying He?s Not A Virgin!

Bobby Horanpappa av irsk superstjerne Niallhar snakket med Heat magazine om sin sønn - å avsløre et par hemmeligheter Niall være lurt å holde stille!

Han begynte med å si:

"Det er en lokal jente som Niall elskerJeg vet han tenker på henne som kjærestenhans. Hun er veldig attraktiv og de ​​er tettmen jeg vet ikke om han har gjort noenfremskritt  henne ennå"

"Hun ville stå sin bakken med noen av disse vakre kjendiserHun er en brunette medstore brune øyne og blek hud som Niall tallet. Hun er fra byenmen den andre enden tiloss, og jeg visste alltid Niall har store følelser for henne ".

Kan det være Ali McGinley som Bobby snakker om? Niall ble nylig avbildet i bilder medAlisom fører til mer opprørt for fans.
Bobby lagt:

"Han har aldri egentlig tok jentene hjem. Han hadde noen jenter som var venner og deville alle sitte  veggen utenfor sammenmen det var alt"

"Jeg tror ikke han er en jomfruJeg kunne ikke siJeg var ikke i huset hele tiden jegvet egentlig ikke hva som gikk på da jeg ikke var der. "
Hmmmvet vi egentlig ønsker å høre Niall sin far snakker om det? Hva ville Niall tror!

Vi kjenner alle sannheten - at Niall aldri engang kysset en jenteog han sparer hans elskerinne for alle DIRECTIONERS i verden.

Velkan vi i det minste håpe
Les på engelsk HER!

The brit award er i Louis sitt hus


Nye bilder!

 

x

mmalik:
x

x

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1D To Perform At The iTunes Festival In September

Det er en hendelse som finner sted i september i Roundhouse i CamdenLondonog One Direction har annonsert at de vil være å gjøre en opptreden på Torsdag 20..

Harry Styles sa:

"Vi er så glade for å spille på iTunes Festival i år. Hvert år ser vi noen av vårefavorittband og artister på regningen så for å være en del av linjen i år er tydeligvisutrolig spennende og vi er svært takknemlig for mulighetenVi kan ikke vente å se våre fans på festivalen. "

I tillegg til 1Dandre bekreftet handlinger  langt inkluderer UsherJack White ogNorah Jones - samt mer enn 60 andre kunstnere over en stor 30 netter på rad avfestivalen moro.

Det beste er at alle billettene er gratis! Bare gå hit for å søke.

Bandet er grunn til kick-off sin nordamerikanske turné neste tirsdag  Mohegan SunArena i ConnecticutVis alle deres turné datoene her.

PSHar du lagt inn i vår One Direction Billetter konkurranse ennå? Nei? Hva venter du på!
Vil du se 1D suger på noen helium ballongerLolse på denne vid:

Les på engelsk HER!


Dirty Harry? Not On Your Nelly!

Directioners over hele verden glede segfordi hvis du ikke er fornøyd med at Harry ersøtmorsomvennligomsorgsfull og ganske mye alt annet - han har nå lagt en streng åbue ham.

Jadvs retter Hazza litt av en rense-freak!

Ikke mange unge gutter er altfor glad i pisker på sine gummihansker og komme ned tilen flekk av skrubbingmen det virker som Harry elsker ingenting bedre enn å sørge foralt er plettfritt - inkludert toalettet!

Den 18 år gamle Lothario talte med Daily Star, og sa:

"Jeg har elsket rengjøring siden jeg var litenJeg synes det er veldig avslappende og beroligendeJeg selv ser hele TVen viser om det å hjelpe meg med ideer og såntJegvet det høres merkelig og resten av gutta meg erte om det, men jeg bare liker virkeligrengjøring - hva kan jeg si "

Harry lagt:

"Hvis jeg noen gang fikk rotete jeg vet at min mor ville drepe meg. Jeg er glad for åhjelpe til med noe, enten det tar binger utrengjør kjøkken eller bad. "

OCD anyone?

Ahh nå får vi det - kanskje det er grunnen Louis likte å leve med ham så mye - sinsnobbete flat  ha blitt skinnende hele tiden!

Hvorfor elsker vi HarrySe på denne fan vid og minn deg selv:

Les på engelsk HER!


HISTORIE 1 - DEL 45

Nå var det bare Harry og Niall du skulle snakke med. 
---------------------------------------------------------------------

Du grudde deg litt til å snakke med de etter som Niall kom til å bli veldig flau. "Sett dere ned, det er noe jeg og Niall har noe vi skal si. Og det er det jeg sa til deg i stad og som vi diskuterte her nå nettop." Sa du. Begge såg ut til å få ett litt trist uttrykk i fjeset. "Det eneste jeg vil er att jeg får ha deg og att Niall IKKE slutter i bandet. Jeg er ikke sur på deg Niall. Jeg vil du skal vite det." Sa Harry. Niall såg ut til å lette på blikket litt. "Tusen takk, Harry! Det betyr mye att du sier det" Sa Niall. "Men hvordan skal det løse seg? Skal jeg og *DN* bare date som før og du fortsetter i bandet som venn til *DN*?" Sa Harry. "Det er den eneste beste muligheten" Sa Niall. Alle var fornøyde og du ga Niall en klem. 

 

Dere gikk nd til de andre og snakket om att dere hadde blitt venner igjen. Dere satt og pratet om alt og ingenting helt til langt på natt. "God natt alle sammen!" Sa du. Alle sa god natt og du og Harry gikk for og legge dere. "*DN*? Det er noe jeg må si deg." Sa Harry. "Ja? Hva da?" Sa du. "Jeg har ikke følelser for deg lengere!" Sa han. uttrykket ditt ble helt tomt og du fikk tårer i øynene. "HAHAH! Jeg bare tulla *DN*! jeg er veldig lei meg for det, men måtte bare se om du vart lei deg." Sa han. 


Du og Harry begynte å tullesloss og like etter sovnet dere begge. 

 

-Sorry for kort del, men har ikke mere tid.

-MarteIg


Nye Bilder


The Latest On 1D?s New Album

 

Så, en retning er fortsatt i Sverigeog hardt arbeid å sette ned grunnlaget for deres nyealbum - som vi antar "kan" være ute mot slutten av dette året, muligens i tide til jul.

Vi vil gjerne være en flue-on-the-veggen i studiomen det nærmeste vi får (med mindrenoen innfall en bit av Mission Impossible-stil infiltrasjonleser guttene Twitter-kontoer.

Sjekk ut denne serien med tweets fra gutta:

Niall«flott dag i studioNettopp ferdig med ... BlundLang dag! se dere alle i morgen #1DinSweden "

Niall«sitte å skrive en sang med @ louis_tomlinson@ harry_styles og @real_liam_payne mens @ zaynmalik er i bod innspillingen hans bit  en tuuune"

Liam"Morning opptak har foregått utrolig å ha en flott tid, og kan ikke vente på å hørenoen av de ting håper vi gjøre deg stolt xxxxxx"

Louis"Bare sett trenderTakk  myeikke kan vente på dere til å høre vår nye ting"

Aagh vi ikke kan inneholde oss selv!
Kan ikke ha en forhåndsvisning eller noe av en av de nye sangeneVille ikke det værebrilliant.

Ved siden av de mer kjente låtskrivere og produsenter som Rami YacoubCarl Falk ogSavan Kotechaet par svensker - Max Martin og Kristian Lundiner kjent for å være å hjelpe på den nye plata.

Vil du vite hva annet de har vært opp til over i Sverigenår de ikke tar opp noenamazayn nye sangerVel sjekk denne vid av dem gjør en flekk med shopping:

 

Les på engelsk HER!


Zayn og Niall i dag


Ed Sheeran Will NOT Be Joining One Direction. Aww :(

Den ingefær crooner er en stor hit i Storbritannia og Europaog har forsøkt å øke sinprofil i USA på slutten.

I et nylig intervju med andPopble Ed spurte om det var noe håp for ham å bli med 1Dsom en full-time sjette medlem.

Han svarte:

"Nah ... Vi gjør helt forskjellige ting,» sa han og tok spørsmålet litt mer alvorlig enn det som var ment"

"Jeg synes det er kulere å henge ut med dem enn å faktisk være i bandetJeg menerjeg har til der jeg er på min egen og de har fått til der de er på egen hånd og tror jeg vil legge til enten leiren kan være en feil"

Boo Hootror vi 'The A Team "stjerne ville gjøre en flott tillegg til bandetog det er velkjent at han er gode venner med Harry og resten av guttene.

Hazza faktisk omtalt i den opprinnelige videoen for sin sang "Drunk", og Ed skrev spor 'Moments' for 1D debutalbumet «Up All Night».

Se begge top låter nedenfor ...

Moments:

Hva en fab video som er! Godt gjort tilfeldig youtube bruker BillieJeanxx3

Her er Ed Sheeran synge "Drunk '- (Gå til 02:44 for å se Harry prater med Rupert Grint!)

Les på engelsk HER!


HISTORIE 1 - DEL 44 LANG DEL!!

"*DN*? Kan jeg snakke med deg?" Sa han. 
------------------------------------------------------------

Du vart med Niall ut i gangen. "Hva er det du skal si Niall?" sa du. Du lurte veldig på hva det var. "Jeg har tenkt til å slutte i One Direction! Jeg klarer ikke å se på att jeg sårer Harry ved å være ved deg og du og Harry kommer til å være sammen veldig lenge!" Sa Niall. Det Niall sa kom som ett stort sjokk. Han kunne vel ikke mene det han sa? "HVA ER DET DU SIER?!" nesten ropte du ut. Du såg på Niall at han var sjokka av att du nesten ropte. "Sorry Niall. var ikke meningen å rope! Men du kan ikke mente att du slutter i One Direction for meg?" Sa du. "Jo *DN*. Det er det jeg mener!" Sa han. "Du? Jeg skal snakke med Harry jeg. Han blir ikke sur, det bare vet jeg." Sa du. "Okei da! Men du må ikke tro att jeg slutter fordi jeg ikke liker att du og Harry er sammen, men jeg liker deg så utrolig godt og følelsene mine blir ikke mindre og mindre men større og større" Sa du.

 

Du vart litt sjokka over det Niall sa. Du husket jo att Louis hadde sakt att følelsene til Niall bare vart større visst det var en veldig spesiell jente. Du måtte virkelig snakke med Harry. One Direction kunne ikke bli oppløst på grunn av deg! Du og Niall gikk ut igjen til de andre. Dere måtte prøve og late som ingen ting. Du såg på Harry att han var litt forvirret. Du satte deg på fanget hans og visket inn i øret hans att dere tok det etterpå.

 

Når dere hadde sittet nede en god stund til, gikk du og Harry opp på rommet deres. "Hva var det Niall snakket med deg om?" Sa Harry og smilte. Du satt bare og såg alvorlig på han og du såg att smilet hans vart veldig bekymret. "Du har falt for Niall i stedet for meg ikke sant?" Sa han. "Neineinei Harry! Det må du absolutt ikke tro. Det er bare det att Niall vil slutte i One Direction." Sa du. Han vart helt forskrekket. Du forklarte han alt og han skjønte det godt. "*DN*? Jeg tror vi må ha ett bandmøte her opp nå med en gang!" Sa han. Alle guttene kom inn på rommet. Harry tok opp saken og de diskuterte den i en liten stund. "Men Niall kan ikke slutte i bandet! Det går jo bare ikke!" Sa Zayn og var nesten på gråten. Alle var enige og plutselig begynte Niall og gråte. 

"Hva er det Niall?" Sa Liam. "Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for jeg liker *DN* så utrolig godt, men henne er sammen med Harry! Hvorfor må det være så vanskelig?" Sa han. Nå brydde han seg ikke om hve, som var rundt han eller noe, han bare sa det rett ut. Harry visket i øret ditt att du måtte trøste han. Du gikk bort til Niall og trøsta han. "Niall, det går bra! Jeg er helt sikker på att følelsene går bort en gang." Sa du og såg bort på Louis. han såg på deg og ristet på hodet. "Louis? Kan jeg snakke litt med deg alene?" Sa du. Han nikket og dere gikk ut av rommet. "hvorfor ristet du på hodet ditt Louis?" Sa du. "Det er bare det jeg sa til deg for en liten stund siden. Visst Niall får følelser for en veldig godt, så går det nesten aldri bort før han får henne" Sa Louis.

 

Du tenkte att det var Harry du likte, men att du syntes utrolig synd på Niall. "Men Louis? Hva skal jeg si da?" Sa du oppgitt. "Du skal ha en samtale med Harry og Niall og dere skal finne ut av det." Sa han. dere gikk ut og du ba de andre guttene gå ut. Nå var det bare Harry og Niall du skulle snakke med. 

Hva skjer videre? 
har ikke fått blogget i helgen fordi jeg har vært på speidertur.Lang del til dere nå da! :)  

-MarteIg


The Top Ten Larry Stylinson Photos

Noen ganger trenger du ikke ord for å vise ekte kjærlighetså her er det - ti på topp LarryStylinson bilder!

Har det noensinne vært en lykkeligere vennskap?
Who?s your favourite One Direction bromance?


Tegingene fra kjendistegneren!

Bilder fra i dag

 


Bilder fra Sverige


The boys a couple of minutes ago (via @koftankoftan)


The boys today. (@SraJones)


One Direction Invade Sweden Amidst An Outbreak Of ODI

For det førstevet du hva ODI er, ikke sant? One Direction INFEKSJON selvfølgelig!

Vel sin årsskiftet Sverige for å oppleve den fulle effekten av de største boyband i verden, som de ankom landet for å begynne innspillingen av sitt andre album.

Ja, du leste rettderes andre album.

Til tross for bare å ha sluppet «Up All Night» på amerikanske kysten løpet av noen uker sidener 1D ikke viser noen tegn til å la sin enorme suksess  til hodet - de vet at de må holde opp det harde arbeidet for å holde seg på toppen .

Her er en vid av guttene møte fansen i Stockholm i går:

Og her er en annen en for deg som vi føler spesielt snill:


Ohh du heldig, Lucky svensker!
Vi elsker smilene  ansiktene deresog synes de genuint glade. Kanskje de har gått glipp av de skrikene etter noen ukers hvile tilbake i England?

Når One Direction er ferdig sine oppgaver i Sverige, vil de bli jetting av gårde til USAfor å starte prøvene for deres kommende konsertdatoer.
Les på engelsk HER!

1D Start Work On Their Next Album In Sweden ? Excited?

Vi er som det mest spent vi har vært på lenge.
Hvorfor?
One Direction har bare begynt å arbeide med sin oppfølger til 'Up All Night »og det betyren annen gjeng AMAZING 1D låter som kommer vår veiWahoo!

Bandet jetted av til Sverige for et par dager siden, og satte kursen rett for studioet til å sette ned noen ideer for noen nye sanger.

Deres første album ble spilt inn mest i Sverigeog de ​​har valgt å arbeide med de samme låtskrivere igjeni Rami YacoubCarl Falk og Savan Kotechasamt McFlymedlem Tom Fletcher.

Niall takket Tom for hans hjelp i studio med følgende tweet"@ tommcfly tuuuuuneduhar knust den fyren .. takk"
Den irske superstjernen også twitret to flere meldinger:

"En annen fantastisk dag i studio med Ramicarl og @ savan_kotechafikk noen sykelåter til neste albumog for deg å høre hele verden på turné."

"Great dag soo langt i studioFikk noen crackin låter på vei! .. det har vært en stund siden vi har vært i studio .. flott t be back "

Med sitt debutalbum bryte rekorder over hele verdenmå vi innrømme at vi er litt reddhva kan skje når deres neste kommer ut.

Directionershva tror du det nye albumet skal hete?
Les på engelsk HER!

ONE DIRECTION VIDEO DIARY PT. 6 (VEVO LIFT)


Bilder fra musikkvideoen (More Than This)


Are You Ready For ?Up All Night: The Live Tour DVD??

Visste du fange den splitter nye videoen til «More Than This 'som kom ut i går?

Veldet et klipp fra den nye One Direction DVD, og etter å ha sett det vi er bare såååspent på å se det i full.

Du kan forhåndsbestille DVD her, som vil bli utgitt 29. mai.

Vi må si Vid er rett og slett PHENOMENIALLBRILLIAMAMAZAYNFABULOUISog jaEXTRAORDINHARRY!

Se «More Than This 'videoen igjen nedenfor:

Andre stedertil tross for allerede å ha en rekke av dukker (som ble lansert i tide til sist jul)har leketøy beslutningstakere Hasbro bekreftet de produserer noen nye One Direction Dolls.
One Direction Dolls
Vi er ikke sikker på om tallene vil se annerledes ut enn den gjeldende sett, men regner vide vil være ett av de beste selgerne denne julen.

Dukker, DVD-er, der vil det slutt!
Les på engelsk ----> HER! <---

Two Weeks To Go Until 1D Start Their USA Tour

Vel, det virker som de har vært litt stille i det siste, gjør det ikke.

Våre gutter har vært nyter en velfortjent pause fra turnélivet siden han kom tilbake iStorbritannia for noen uker siden.

De siste månedene har sett dem gjøre en kort USA-turné med Big Time Rush, før turenover til Australia og New Zealand.

Nå, etter å snu seg til hele verden superstjerner, de satt til å ta fatt på sin førsteheadliner nordamerikanske turné, som starter torsdag 24 mai  Patriot Center iFairfaxVirginia.

Billetter til konserten er alle utsolgtmen du kan fortsatt ta et par fra Superstar billetter eller Billettservice avviklingsstyre - men du må betale litt mer.

Når turen starter - vi spå en One Direction Infeksjon (eller ODI for kort) - EPIDEMIC!
Skjerpe appetitten for konsertene med dette klippet fra Radio City i New YorkEek!

 

Andre steder har Amanda Reifer fra Cover Drive blitt tilsynelatende snu hodene på 1Dguttene.

Snakker med Yahooavslørte Amanda:

"Vi hadde den samme make-up artist som [One Direction]. Hun var virkelig søt og det var morsomt fordi jeg pleide å  budskapet gjennom henne fra gutteneJeg har aldrimøtt dem, men hun pleide å være som * setter på en britisk aksent * «Du vet One Direction guttene virkelig har lyst på degOg jeg pleide å si" egentligOk"

"Hun pleide å særlig snakke om ZaynJeg hørte han fikk trekk"

Yuphar han sikkert Amanda!

Les på engelsk HER!


HISTORIE 1 - DEL 43

"Takk! Visste du att du er utrolig nydelig?" sa han. Du smilte og ga han et godt kyss!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Du? Skulle ikke vi ha filmdag med resten av guttene?" Sa du. "Jo, det skulle vi! Kom så går vi ned til de andre!" Sa Harry og tok hånden din. "Dere har ornet opp, ja?" Sa Louis. "Japp! Alt var bare en sor miss!" Sa du og såg bort på Niall. Han stod å såg litt forundret ut. "Sier det etterpå" Sa du med leppene. Han skjønte nok hva du mente. "Hva slags film skal vi se da?" Sa Liam. "Hmm... Vi kan se The Notebook?" Sa du. Alle var enige i det. 

Dere var nå kommet til den perverse delen i filmen. Det såg ikke ut som om alle var så begeistra for den scenen. Alle begynte å snakke sammen. Du begynte å snakke med Harry. "Du er heller ikke så begeistra for den scenen eller?" Sa han. "Nopp! Er du?" Sa du. Harry bare nikket på hodet. Nå var den scenen over og du begynte å se på filmen igjen. Når filmen var ferdig kom Niall bort til deg. "*DN*? Kan jeg snakke med deg?" Sa han. 

Hva skal Niall si?

-MarteIg


PICS: Niall Horan With His New Girlfriend Ali McGinley!

I helgen besøkte Niall sitt hjem i Mullingar, Co WestmeathIrlandta en velfortjent sjanse til å la håret ned på en vill kveld på byen.

Og det synes han er blitt spesielt glad i 17-år gamle Ali McGinleydømme fra dissebildene.

Ali snakket om Niall i går, og sa: «Han genuint kan være en av de hyggeligstemenneskene jeg noensinne har møttVi er nær. "

Hun la til"Jeg kan bekrefte at vi er både glade campere, intet mindre intet mer x".

Snakker med The Sunsa en kilde:

"Ali og Niall er fra samme by, men visste egentlig ikke hverandre inntil for få måneder siden. Ali går på skolen i Alexandra College i Dublin, og ville ikke ha kjent Niall fra da de var yngre"

"Han synes hun er nydelig og hun er ganske søt  ham også, men Niall tidsplan betyrdet ville være ganske vanskelig å ha et forhold med noen."

Paret kan sees i bildene kos sammen med Niall kysset henne på kinnet - de absoluttser veldig behagelig!
Nyheten om par spredte seg raskt til Twittermed den vanlige overgrep fra gale fans blirrettet mot Ali.

De fleste tok det ganske godt selv - kanskje vi alle å bli vant til medlemmer for One Direction som viser frem sine nyeste trofeer hver uke!

Her er noen utvalgte tweets:

@ ic0nick1Drauhl
Hvis Nialler faktisk kommer ut med Ali McGinley ... unnskyld meg mens jeg går prøve ogreparere mitt knuste hjerte med iskrem og Niall sin soloer.

@ 31Directioners3
: '(Niall Horan har angivelig en ny kjæreste:!' (Er hennes navn Ali McGinley:! '(OhNeeeei!

@ maii_mg7
Jeg så et bilde av Niall Horan og Ali McGinley fortelle meg at de ikke er dating DD#gråt

Directionerser du litt sløyd?
Les på engelsk HER!

Bilder fra i dag


HISTORIE 1 - DEL 42

"*DN*! Nå er det nok! Jeg orker ikke mere fra deg nå!" Sa han.
-------------------------------------------------------------------------------

"Ehh? Hva er det du mener?" Sa du. Du vart utrolig redd for hva Harry hadde å si. "Bli med opp på rommet! Dette tar vi to alene!" Sa han. Du ble med Harry opp på rommet deres. "Så? Hvorfor er du så sur?" Sa du. Harry hadde ikke sagt ett ord til deg mens dere gikk opp og såg utrolig sint ut. "Hva sjedde på vei til butikken *DN*?" Sa Harry. "Jeg og Niall gikk og snakka, han sa han var utrolig lei seg for att han hadde kyssa meg og så sa jeg det gikk bra og ga han en klem" Sa du. "Sikker på att det bare var en klem?" Sa Harry frekt og surt. "Ja! Hvorfor tror du ikke på meg?" Sa du.

 

"Se her da!" Sa Harry og rakte deg mac'en sin. Der såg du en side med du og Niall som forsidebilde. "*DN*&EN utro med superkjendis Harry Styles?"  var overskriften. Du fortatte å lese. I ettermidag var *DN&EN* sett ute på gåtur med bandkameraten Niall Horan. Harry Styles og Niall horan har alltid vært gode venner, men kan dette bety slutten for bandet? Du leste i gjennom det ett par ganger, før du såg litt lengere ned. Der såg du ett bilde av att du og Niall klemmer. Det som var så dumt var att det var tatt i fra feil vinkel, så det såg ut som om dere kysset. "Harry! Jeg kan forklare!" Sa du. "Hahaha! Den forklaringen skal være god!" Sa Harry og lo en frekk latter. 

  image 

Du forklarte han alt. Han såg bare på deg. Plutselig kom han nermere deg. Du trodde han skulle slå deg. Men der tok du feil. Du kjente plutselig leppene hans oppå dine. Det var overraskende. "Hvorfor gjorde du det? Er du ikke sur på meg?" Sa du. "Jeg tror på deg, *DN*! Jeg vet du ikke ville kysse Niall igjen!" Sa han. "Vet du att du er så utrolig kjekk?" Hvisket du inn i øret hans. "Takk! Visste du att du er utrolig nydelig?" sa han. Du smilte og ga han et godt kyss!

Hva skjer viderere?

-MarteIg


Bilder av gutta og to fans i dag!

Harry Styles By Kjendistegneren

Nye bilder

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

 


Harry Goes It Alone In The USA

For det første er Harry ikke splitte opp fra bandet - så ikke  truser i en vri.

Han fløy ut til USA forrige uke på sin egenog en kilde snakke med Daily Star har snakket om akkurat hva Harry er opp til:

"Harry har stabler av fans i Amerikadet er trygt å si at de absolutt elsker hamHan harblitt tilbudt en stor solo prosjektså han fløy ut til Los Angeles uten resten av boyband"

"Han har vært i Amerika filming noeDet kan ha vært en annonse eller en film - jeg kanikke si nøyaktig hva - men det er verdt en masse penger ».

Det er vel kjent at Harry er en svært populær medlem av bandetmen tilsynelatende Niallstjal mye av rampelyset fra amerikanske fans mens de var på turné med Big Time Rushtilbake i februar og mars.

Kilden fortsatte:

"Han er en plakat gutt i USA. Han har den perfekte utseende - søtbritiskveltalendeogjenter elsker sitt krøllete hårHan er en bedrifts bedriftens drøm og et stort antallamerikanske bedrifter vil ha en bit av ham. "

"Alle slags bedrifter kjemper for å  ham å fremme sine produkterHans familie har blittfleiper han vil være i Rich List før lenge. "

LiamLouisNiall og Zayn skyldes fly ut til Amerika kort tidsom de starter prøvene for sin nye turnemed stipendiat Brit popstjerne Olly Murs støtteSe hele listen overkonsertdatoer her.

Visste du vet også har vi en helt ny konkurranse hvor du kan vinne 2 billetter til å se demleve i konsert- Vi tror du vil ønske å gå inn dette!

Se guttene på en hemmelig konsert i Sydney forrige måned:


Les på engelsk HER!


1D In America ? Watch Their Latest Vid!

Her er siste Vevo Lift video for degog denne gangen er det en god fire minutter lange,pakket med tonnevis av skrikende, sang, gråt og klipp fra fans og1D-bandmedlemmene.

Virkningen at disse fem guttene har hatt i Amerika (og jahele verden!Er svimlende,og å tenke litt over 8 måneder siden de ikke hadde selv gitt ut sin første singel!

Britiske fanshusker du den første gangen "What Makes You Beautiful" ble spilt påRadio 1 med Scott MillsAh minnene!

For andre måned på rad har de også toppet TicketNews Mest Arrangementrangeringer i USA - ikke overraskendeettersom billetter til sine konserter utsolgt på få minutter.

Guttene er innstilt for en travel 2012 da de reise rundt i Storbritannia, Nord-Amerika,Australia og New Zealand - og det er også rykter om de vurderer å legge et stort Asiaog Europa-turné også - flere nyheter om dette når vi har det.

Hvis du ikke har klart å  tak i noen,  vi har fått en fantastisk konkurranse hvor du kan vinne 2 billetter til å se dem spille live i enten MiamiLas VegasMelbourne ellerLondon.
Les på engelsk HER!

WOOAH! The New ?More Than This? Video Is Out This Friday

Store nyheter Directioners!
For det første hadde det ikke engang blitt bekreftet at «More Than This 'ville offisielt bli den neste singelen fra 1D - selv om det hadde vært sterkt rykter.

I en stor kupp for australske fansvil den nye videoen blir premiere  Today Show dettefredag ​​morgen.

Spent? Bare en liten bit!

Minn deg selv hva en god sang er det ved å se guttene synge den live på en fersk VevoLift video:

EekVi er som uber-opphisset nåDen vid ble visstnok filmet i Paris, Frankrike på Valentinsdagmen det er også rykter om den ble filmet i Australia sist monthfilmed iAustralia forrige måned.

Så det er enten hvitløk og løkeller kenguruer og wallabies
Les på engelsk HER!

Liam Payne @ Home In Wolverhampton

Liam Payne @ Home In Wolverhampton

Liam Payne @ Home In Wolverhampton

Liam Payne @ Home In Wolverhampton

Liam Payne @ Home In Wolverhampton

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

 


KOnkurranse!

HEEEEEEEEEEEEEER!

HISTORIE 1 - DEL 41

"God morgen alle sammen!" Sa du. 
---------------------------------------------------

 Alle sa god morgen. Dere begynte å spise frokost. "Så? Hva skjedde med deg og Lissie da?" Sa Harry. "Vel, vi bare begynte å diskutere en liten, teit ting også vart det til en stor krangel" Sa zayn. Alle bare nikket og spiste videre. "Hva skal vi gjøre i dag da?" Sa Louis. "vet ikke jeg. Vi kan jo bare være inne å se på filmer eller noe?" Sa du. Alle syntes det var en god ide. "Så? Hvem vil bli med meg på butikken å kjøpe godis?" Sa Niall. "Hva om Niall og *DN* går på butikken, så gjør vi resten her?" Sa Liam. Alle syntes det ar en god ide. Til og med Harry. "Så? Skal vi gå da?" Spurte Niall. 

 

 

Dere begynte å gå bortover mot butikken. "Så? Hvordan går det med deg om dagen? Vi snakker jo ikke så mye sammen." Sa du. "Det går bra med meg. Og med deg da?" Sa Niall. "Med meg går det bra! Jeg gleder meg utrolig til å flytte med Harry til England!" Sa du. "Hehe. Det skjønner jeg godt! England er en fin plass" Sa Niall. "Men hva skal vi ha på butikken?" Spurte Niall. "Godteri!!" Sa du og smilte. Du følte du kunne si alt til Niall elv om han bare var en venn og det kysset hadde dere for lengst glemt. "*DN*? Jeg er utrolig lei meg for att jeg kysset deg." Sa Niall. Du såg att han mente det. Du gav han en god klem før dere gikk inn i butikken.

"Oii! Butikken i Norge var kul! Hva heter denne?" Sa Niall. "Haha! den heter Rema." Sa du. "Hvaaa? Reame?" Sa Niall. Du fikk helt latterkrampe. Niall var utrolig morsom. Niall såg bare litt forvirret på deg før dere handlet videre. "Nå er vi endelig ferdige." Sa Niall. "Nopp. Vi har glemt en ting" Sa du og smilte mot Niall. Du gikk bort til brushyllen og hentet ett par brus. "Nå er vi ferdige!" Sa du. Du og Niall betslte og gikk tilbake. Når du kommer inn døra er det første du ser en utrolig sur Harry som kommer mot deg. "*DN*! Nå er det nok! Jeg orker ikke mere fra deg nå!" Sa han.

Visst du har twitter, følg oss ----->HER<-------

-MarteIg


Louis Tomlinson By Kjendis Tegneren


How Much Would You Pay For Louis? Bum?

Under prøvene til turneenavslørte Harry stiler som Louis Tomlinson har hatt sin bunnenforsikret for $ 160 000!

Harry sa«Louis har forsikret rumpa hans akkurat som J.Lo. Vi støtter ham og det gjørhans familie"

Louis 'bakende er godt kjent blant Directionersmen vi lurer på om resten av guttene vil følge etter og få sine bunner forsikret?

Ja, dette er ikke en april fool - vi er i nå kan huske

J-Lo har bak er hennes mest kjente eiendelog dens tilsynelatende forsikret for en stor$ 27 millioner Louis har fått en lang vei å gå før han når hennes nivå.

Seaking med Daily Star, lagt Louis:

"Noen vil kalle våre fans galmen vi føler at de er lidenskapeligDe liker å berøre ossog føle ossog det er litt rartNoen av guttene har vært berørt i noen uvanlige steder. "

Andre steder er fans får opphisset over verdenspremieren av den lenge etterlengtedeGlee episode med en cover av One Direction er "Hva gjør deg Beautiful".

Vi har fått sangen i full under - gi det en lytt og fortell oss hva du synes:

¨

Les på engelsk HER!


Fans Hate On Niall?s Cousin Emma Horan After Partying Pics Emerge

Etter en natt på flisene i Niall sin hjemby i Mullingar, Irland i løpet av helgen, dukketbilder av en riktignok kjedelig-eyed Niall Horan ser litt verre for slitasje, med et pardamer på armen.

Han ble knipset ha en god tid, men når bildene treffer Twitter, fans regissert en torrentav overgrep mot sin kusine Emma Horan, mistaking henne for Niall kjærlighet interesse.

Forsvare seg fra tweets, sa Emma: "hes min fetter! Hvorfor er alle galne vennligstkulden stoppe trending mitt navn. takk "
Etter feilen oppstotok noen Directioners til tweeting sin uskyld, og sa: "Stolt av å si at jeg aldri har sendt hatefulle til Caroline FlackHannah WalkerDanielle PeazerEleanorCalderEmma Ostilly eller Emma Horan"
Les på engelsk HER!

hvem er dette?

-Du klarer kanskje å gjette hvem det er med en gang! ;)


Tilbake i London!

Kan du gjette hvem som er tilbake i London nå?

---------------------------------------------------------------------------

Japp, det er Niall. Jeg så det på facebook at han hadde kommet hjem. Han har ikke twitra noe enda så jeg vet ikke om han nettopp kom til London, men hvis han twitrer noe i morgen å legger jeg ut bilde!


#Random!

 


På tide med en klipp Harry!
Bilde av Niall


niall today


Harry Styles CONFESSION


Niall i dag


Bilde av Harry og en fan

getinsidemestyles:
Harry with a fan today - @One_Direction88
OMFG his sex hair. Jesus take the wheel &lt;3


HISTORIE 1 - DEL 40

"God natt *DN*" Sa han.
-------------------------

 Neste dag våknet dere av Zayn ropte. Du og Harry gikk ut i gangen og såg Zayn som stod å ropte i en telefon. Når han hadde lagt på sa du "Zayn? hvorfor roper du i den telefonen?"."Jeg og Lissie har bare hatt vår første krangel, ikke noe mer enn det" Sa Zayn. Du og Harry bare nikket og gikk opp igjen på rommet. "Siden vi først våknet, kan vi jo like så godt stå opp?" Sa Harry. "Oki, må bare gjøre dette først" Sa du og kysset han på de deilige leppene hans.


"Hva var det godt for?" Sa han. "Måtte bare kysse de deilige leppene dine!" Sa du. Harry begynte bare å le. "Det er bare noe jeg må si til deg, *DN*" sa Harry. "Ja? Hva da?" Sa du. "Jeg bare elsker deg!" Sa han. Du såg bare seriøst på han. "Jeg elsker deg også!" Sa du. Dere kledde på dere og gikk ned. "God morgen alle sammen!" Sa du. -Vil du få One Direction til Norge? Trykk HER!

-MarteIg


The Best UNSEEN Harry Styles? Photos!

Vil du se en belastning på Harry Styles bilder før han var berømt?

Sjekk ut følgende sett av bilder ... AWESOME!

 

Ikke Haza er søte da han var yngre (yeah han er en akkurat stygg andunge  er ikkehan!)
Hvilket bilde er din favoritt?

Harry Styles? Mum Anne Confirms He HASN?T Got A Girlfriend

Best. Nyheter. EVER?
Hazza herlige mammaAnne Cox har vært snakket om hennes kjæreste sønn med TheMirrorog når det kommer til temaet om han for tiden ser noen eller ikke, synes hunganske klar: "Det er over med Caroline og Harry har ikke fått en venninne i øyeblikket,det er ikke hvem som helst på scenen for ham akkurat nå. "

Anne fortsatte å si"

"Han vil gjøre en veldig fin kjæreste når han er klar. Han er veldig romantisk, men ønsker ikke å binde seg ned i øyeblikketHarry er selvsagt veldig kjekk eller "fit" som jenteneville siDen som Harry forelsker i fremtiden vil være en veldig heldig jente"

Den Holmes Chapel gutten har blitt koblet med en rekke jenter over de siste parmånedenesenest med amerikansk modell Emma Ostillymen mest kjent er hektet oppmed 15-års-senior Caroline Flack i fjor, før de splittet opp i januar.

Anne does't synes å mene at aldersforskjellen var et problemsa: "Personlighet er viktigere enn noe annet", og kommenterte at hennes mann var 10 år eldre enn henne selv.

Hun sa også at hun ikke kan vente til Harry å ha en baby (! Woooah, tregere Anne), og legger til at "han vil gjøre en fantastisk pappa", og snakke spesifikt om hans klemmer,sa hun: «Jeg elsker klemmer og kysse hamgir han de beste klemmer noensinne, de eralle innhyllendeer han ganske høy nå og som gjør dem bedre"

Hazza for tiden bor sammen med Louis i Londonog Anne snakket om hva deres trendypad er som: "I Harrys soverommet er det klær overaltplakater fra klesbutikker, trendyting fra katalogerHan har en brun og kremfarget ordningen, men klærne er overaltHan er ganske roteteer det hans verste vane"

Fru Coxtrenger vi bilder takk!

Vi regner med Harry  ha plakater av The Wanted sprutet over hele hans vegger, ikke sant?
Les på engelsk HER!

 


3,000,000 LIAM


HISTORIE 1 - DEL 39

Dere ble enige om å se The Last Song.
-------------------------------------------------

 Dere var kommet til den siste og den triste delen i filmen. "Niall? Gråter du?" Sa Harry. "Nei?" Sa Niall. Alle begynte å le. Det var tydelig att Niall satt å gråt selv om han ikke ville vise det til dere andre. "Det er ikke farlig å gråte, Niall. Det er faktisk veldig søtt" Sa du og gav han ett kyss på kinnet. "Skal ikke vi andre få?" Sa Harry. Nå måtte du kysse Liam, Zayn og Louis også på kinnet. Til Harry gav du ett stort og vått kyss på munnen. "Det var urattferdig att Harry fikk kyss på munnen mens vi bare fikk på kinnet" Sa Louis og lekte sur. "Neida. Visst du vil ha på munnen, ring Eleanor!" Sa du. Han begynte å le. "Skal vi ta NSP med bare nødt?" Sa Liam. Alle var med. "Jeg tar *DN*! Du må kysse Louis på munnen!" Sa Liam. Åneeeii. "Har vi nekt?" Spurte du. Han ristet på hodet. "Så jeg MÅ kysse Louis?" Spurte jeg og la trykk på må. Han nikket. Du såg bort på Harry. Han smilte mot deg og nikket om at det var greit. "Det går faktisk greit for meg visst dere bare mener det vennskapelig! Men BARE denne gangen!" Sa Harry. Du bøyde deg fram og kysset Louis bare i ett halvt sekund. Du såg på Harry. Han smilte ikke, men han såg ikke så sur ut. For å mene att du var forelsket i harry, bøyde du deg fram og kysset han godt. 

Det var en hyggelig kveld. Larry måtte kysse på munnen. Du syntes det var helt greit fordi de to bare var venner og Harry var din kjæreste. Du og Harry måtte også kline. Da dere skulle gå å legge dere, kom moren din ut i stuen og spørte om hun kunne få snakke med deg og Harry. "Så? Hva skal du si?" Sa du. "Det var crewet deres som ringte i stad og de sa dere måtte bli litt lengere i Norge på grunn av att dere skal ha en konsert til her." Sa hun. Du og Harry vart superglad og kysset. "Natta turdelduer!" Sa moren din. dere gikk først og sa det til resten av gutta og så la dere, dere. "God natt, Harry" Sa du. "God natt *DN*" Sa han. 

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 38

"Så? Du tilgir meg?" Sa du. "Ja, det gjør jeg" Sa Harry og kysset deg godt på leppene. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Skal vi gå ned til de andre eller?" Sa Harry. Du nikket og dere gikk ned igjen. Dere kom gåendes hånd i hånd så alle skjønte nok att dere hadde ordnet opp. "Da har vi på nytt to kjærestepar i huset!" Sa Liam. "To?" Spurte alle de andre. "Ja. *DN* og Harry og Zayn og Lissie!" Sa Liam. "OOOOO... Så du og Lissie er sammen altså?" Sa du. "Ehh.... Vi er vel kanskje ikke sammen, men vi holder på" Sa Zayn. "Awww. Dere er bare så utrolig søte." Sa Niall og lagde barnslig stemme. "Du da Niall... Som aldri har kyssa en jente NOEN gang?" Sa Zayn. "Ehh... Jeg har jo det da" Sa Niall. Du visste att den eneste jenten Niall hadde kyssa, var deg. Du håpet at han ikke måtte si det nå. "JAJA? Særlig! Hvem da liksom?" Sa Zayn på nytt. Åneii... Du håpet att han ikke skulle si det. "Niall har faktisk kysset *DN*!" Sa overraskende nok Harry. Hvorfor skulle han si det? "Ehe..." kom det bare i fra Niall.

"Har dere kyssa? Når da?" Sa Louis. "Ehh..." Kom det nok en gang i fra Niall. "I dag..." Sa han. Alle såg litt sjokkert ut. "Det var liksom ikke helt meningen att det skulle skje, det bare skjedde. Og det var jeg som kysset *DN*." Sa Niall. Alle såg litt mer rolige ut nå. "Så? Hva skal vi gjøre resten av kvelden?" Sa Zayn. "Vi kan jo se en film da." Sa Liam. Alle vart enige om att dere skulle se The Last Song. 

 
Kommer en del til i dag! 

-MarteIg


Bilder av Niall i Mullingar

Det er mange flere bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Check This Brilliant Video of ZAYN MALIK DANCING With His Friends

OkDirectionersmå du se denne awesome vid av vår Zayny babyen strutting hans ting med venner.

Opprinnelig lastet opp til Facebook med sin make Danny Riacher Zayn sikkert komme en mye siden de originale X Factor dager i 2010da han nektet å ta del i dansenrutinen.

Sjekk det ut nedenfor!

Vi elsker smirk og tillit på ansiktet hans mens han sliper bort - PHWOOARZayn er absolutt SWAGMASTA
Videoen har blitt vist flere hundre tusen ganger siden den først ble lastet oppog det har vært snakk om TwitterFBTumblr og alle andre sosiale medier nettsted.

Vil du vite hvorfor Zayn er så varmtSe følgende og minn deg selv:

Les på engelsk HER!


Who Will Be The First Member of 1D To Get Married?

Yeh vi vet at det er nyheter du aldri vil høre - og vi håper de alle bli singel for like, for alltid.

Men dessverrevil en av disse dagenemedlem av One Direction finne en nydelig dameslå seg nedog til slutt gifte seg.

 de vil ha mange barn, en katt og en hundog kanskje noen marsvin også

Ah hva et liv.

Anyhowsi et intervju nyligsnakket guttene om hvem de tror vil gifte seg først.
Liam sa han ville være den førstemen ombestemte seg og sa«Kanskje Niall vil barekomme inn og ..."

Louis avbrutt og sa"Ja Niall ville trekke det ut av posenMen han ville fortelle osshan har nettopp kommet i en dag og være lik [forferdelig Oirish aksentSûre gutter, ble jeggift den andre dagen ".

Louis og Liam er de eneste medlemmene med langsiktige venninner så det kan væredem først.

Eller kanskje Zerrie kanskje hoppe i første med en Las Vegas bryllup?

Se denne store vid under de 1D medlemmene i bryllupet til Paul og Clodagh fra noenmåneder siden. Paul er 1D turné leder (hvis du ikke visste). Guttene første vises 1:45.

Les på engelsk HER!


LOUIS & LIAM?S BUNGEE JUMPING ADVENTURE

Louis Tomlinson nylige strikkhopp i New Zealand var ikke mot komfortabel opplevelse for One Direction sangeren.

Den modige 20-åringen filmet seg selv mens han hoppet av Auckland Sky Towersom på 328m er landets høyeste menneskeskapte struktur.

«Nå som var tett  balla!" Louis sa etter sprang han.

Band kompis Liam Payne18, sluttet han dardevil make men Harry Styles, også 18,vedtatt å sitte den ut og se fra landing plattformen.

«Dette er utrolig, det er utroligLiam ivrig da han falt«Wow!
Les på engelsk HER!

WHAT ZAYN?S BEEN DOING ON HIS BREAK


Nytt bilde av 1D


Bilde av Liam

credit


Utrolig søtt bilde av Zayn


Louis har 3,000,000 følgere på twitter


Nye Bilder

 

 


1D Sock It To The Wanted As They Only Manage A Number 7 Billboard 200 Debut

The Wanted var spesielt opptatt av å understreke det faktum at de hadde en nummer tohit med debuten amerikanske singel "Glad du kom"mens 1D bare klarte nummer fire med "WMYB".

Men 1D traff topplasseringen straks med utgivelsen av "Up All Night"men TW har bareklart å nå nummer syv med sin selvtitulerte innsats lansert forrige uke.

Vi sier "bare"men egentlig innsatsen til begge britiske band  applauderesikkebare for deres rekordhøy Blighty innsats - men også for dem å sette gutteband godt tilbake på scenen.

Max George hadde noen harde ord å si om One Direction tidligere i årmen det synes de eralle best buddies  - utveksle tekstmeldinger som de møttes nylig på et amerikanskstudio.

Watch Wanted siste britiske singel "Chase The Sun" nedenfor:

Andre steder, en annen britisk boybandJLSvil oppleve den samme typenberømmelse over dammen.

Signert til samme ledelsen som 1DModest Management, er JLS sies å være bekymret over populariteten til newcomes i Amerika.

Snakker med The Sunsa en kilde:

"Guttene har ingen problem i det hele tatt med One Direction gutteneDe skulle bare ønskede hadde samme støtten da de var klare til å knekke Amerika. De har mange tøffesamtaler for å gjøre de neste månedene og etter dette albumet kampanjen"

Før One Direction dukket opp på scenenvar JLS den største boyband i Storbritannia, fremvoksende fra 2008-serien av X Factor og til slutt etterbehandlingrunner-up bak Alexandra Burke.

Er du fans av JLSTror du de kan knekke Amerika?
Se en flott video av 1D utfører med JLS  finalen i fjorårets X Factor konkurranse:

Les på engelsk HER!


Louis Tomlinson & Eleanor Slept Together

Louis Tomlinson &amp; Eleanor Slept Together

I går kveld Louis Tomlinson bodde i en studentleilighet i Fallowfield Manchester,sammen med kjæresten Eleanor dele en enkelt seng: «Eleanor er veldig jordnærHun gjør meg fisk finger smørbrød og det er flott å gjøre noe normalt etter galskapen av turen.Alle mine kamerater er på universitetetog det er et liv jeg har ikke hatt en sjanse til å nyte det er flott å skru opp og smake litt av det.
Les på engelsk HER!

HISTORIE 1 - DEL 37

"Harry? Kan jeg få snakke med deg?" Sa du. Du trodde han ville si nei, men han nikket og vart med deg inn på rommet deres. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Så? Hva var det du skulle snakke med meg om?" Sa Harry frekt. "Jeg ville bare si unnskyld for det som skjedde." Sa du. Akkurat etter att du sa det, kom Niall inn på rommet og såg ned i gulvet. "Så? Niall? Skal du besøke kjæresten din eller?" Sa Harry. "Ehh? Vi er ikke sammen??" Sa Niall. "Så hvorfor kysset dere i stad`?" Ropte nesten Harry. Hvorfor var han så sur? Du skulle jo bare si unnskyld. Du ville prøve å virke proff og ikke gråte, men nå kom tårene. Du var så utrolig glad i Harry og tanken på att dere ikke skulle være sammen mer, taklet du bare ikke.

"*DN*? Går det bra eller?" Sa Niall og kom mot deg. "HØR HER DA HARRY! Jeg og Niall skulle ut og snakke. Han sa att han ikke hadde følelser for meg. Akkurat når jeg skulle klemme han, kjente jeg leppene hans komme på mine. Og akkurat da kom du! Det var ikke meningen att du skulle se det! For det var akkurat da du kom vi kysset! Kysset varte ikke i ett sekund en gang!" Ropte du før du fortsatte. "Og tanken på å ikke være sammen, er så vond att jeg nesten ikke holder ut! JEG ELSKER DEG!!!" Ropte du. Du brydde deg ikke om att Niall var der inne. Du ville bare si til Harry hva du følte.

 Luckyoptimist-rain-sun-life-love-hope-42_large

"Det er sant det *DN* sier, vi kysset ikke i ett sekund en gang og det var JEG som kysset HENNE." Sa han og la trykk på jeg og henne. "Lar dere være litt i fred jeg. Så dere får ordnet opp" Sa Niall før han gikk ut. "Det du sa i stad det likte jeg. Att du ropte att du elsket meg!" Sa Harry. Du såg opp på han, men kunne ikke se så mye fordi øynene dine var fulle av tårer. "Men jeg vet ikke om jeg kan stole på att du ikke gjør det igjen!" Fortsatte Harry. "Harry? jeg kommer ALDRI til å gjøre det igjen. Uansett så var det Niall som gjorde det. Men Harry? Ikke bli sur på Niall. Han var så utrolig lei seg!" Sa du. 

"Neida, *DN*. Jeg skal ikke være sur på Niall. Etter min mening skjønner jeg godt att han ville kysse en så pen jente" Sa Harry. Det var det søteste Harry hadde sagt til deg. "Så? Du tilgir meg?" Sa du. "Ja, det gjør jeg" Sa Harry og kysset deg godt på leppene. 

Bra de vart sammen igjen?

-MarteIg


HISTORIE 1 - DEL 36

"*DN*? Kan jeg få snakke med deg i to min?" Sa Niall. 
-----------------------------------------------------------------------

"Så klart Niall!" Sa du. Han drog deg ut av apehuset og dere gikk litt bort. "Så? Hva var det du ville si?" Sa du. "Jeg ville bare si att jeg har mistet følelsene mine for deg og att du nå ikke trenger å tenke på det mer!" Sa Niall. Åhh! Endelig hadde Niall mistet følelsene sine for deg. Det var du utrolig glad for. "Åhh! Så godt å høre, Niall! Så? Da kan vi jo være gode venner?" Sa du. "så klart *DN*" Sa Niall mens han smilte fint med det fine smilet mitt. Dere skulle til å klemme, da du kjente Niall sine lepper oppå dine. Hva var det han gjorde?!

Harry sin synsvinkel:

*DN* hadde gått for å snakke med Niall, men nå hadde de brukt ganske lang tid. Jeg gikk ut for å lete etter dem. Da jeg snudde meg mot hjørnet såg jeg Niall og *DN* kysse! jeg trodde att *DN* ikke hadde følelser for Niall, men hva gjør hun med leppene sine plantet oppe i fjeset hans da?

 

Din synsvinkel:

Kysset varte bare ett sekund. Men akkurat når Niall plantet leppene sine på dine, kom Harry. "Hva søren er det dere driver med?!!" Ropte han sint. "Harry! Jeg kan forklare!" sa du. "Nei *DN*! Dette kan ikkke forklares! Det er slutt mellom oss to!" Sa Harry med tårer i øynene. Etter det gikk han. Du hadde egentlig ikke lyst til å bli sur på Niall. Du syntes så synd på han. Han hadde satt seg ned i hjørnet og nå gråt han. "Jeg er så utrolig lei for det, *DN*. Jeg hadde egentlig mistet følelsene mine for deg, men jeg fikk bare så utrolig lyst til å kysse deg! Nå har jeg ødelagt alt! Sorry..." Sa han 

"Niall! Ikke vær lei deg. Jeg og Harry skal snakke sammen og jeg skal si det som skjedde. Jeg vil ikke legge all skylden på deg, jeg var jo med jeg også" Sa du. Niall bare smilte med ett skjevt blikk til deg. Når dere kom hjem i fra dyreparken, hadde dere sett på tv. Harry hadde holdt seg langt unna deg og snakket ikke med noen. "Harry? Kan jeg få snakke med deg?" Sa du. Du trodde han ville si nei, men han nikket og vart med deg inn på rommet deres. 

-Vil harry tilgi *DN*? 
3 kommentarer!

-MarteIg 


WMYB på Glee


Bilde av Louis i dag


Harry Jets Back To LA ALONE ? Meeting ANOTHER Mystery Blonde At The Airport

Kanskje Harry er allerede lei av været i EnglandEller kanskje han mangler Taco Belleller Wendy er litt for mye?

Uansett årsak, har Hazza fløyet tilbake til USA på sin ensomme, mens resten av bandet i Storbritannia.

Kommer på LAX flyplass kledd nonchalant i en lys grå genser, ble han raskt avgårde i enventende bil sammen med en hot blonde dame - som vi må innrømme ser litt eldre ennHarry - men som ikke ville være en merkelig ting.
Se ClevverTV snakker om Harrys tilbake til USA:

1D "insidersnakker med magasinet Star avslørt at sjefer har fortalt den 18 år gamlepopstjernen å "klippe tilbake på fest".

Snakker om at han ble koblet med hver jente under solenden hentet til:

"Harry føler dårlig om detHan hater det faktum at noen jente han er knyttet til får en slikfoul misbrukMen hans sjefer sier at han bare skulle bli singel for tiden for å stoppe detskjerHan kan ikke vinne! "

Resten av 1D er å forbli i Storbritannia for en stund lenger før de blir med Harry - når de vil alle bli klar for kick-off av deres kommende Nord-Amerika turné.

OPPDATERINGDen blonde i bildene har blitt avslørt som Nicola Carsonsom arbeid erfor bandets management.
Les på engelsk HER!

Tune Into Glee?s Prom Night Episode For Their ?What Makes You Beautiful? Cover

Neste tirsdag 8. mai at du er klar til å se den "Prom-asaurus" episode for å se "hva som gjør deg vakker" gitt full Glee makeover.

Episoden følger Bretagne, klassen president som hun får i oppgave å organisereMcKinley Høy senior prom - velger å gå for en dinosaur tema for natten.

Bestemme de heller ikke delta på skoleball, noen av mistilpasset sin ved skolen satt påsitt eget parti i stedet, forårsaker problemer for alle andre.

Annen sang er grunn til å bli omtalt inkludere "Love You Like a Love Song", "Take MyBreath Away", "Big Girls Ikke Cry" og "Dinosaur".

Showet vil være den 19. i denne aktuelle sesongenmed den siste som blir sendt 22. mai.

Seertallene har falt fra den siste serien forhåpentligvis One Direction dekseletkan gi showet en bit av et brak.

Er du ute frem til å se Glee utføre WMYB?
Les på engelsk HER!

HISTORIE 1 - DEL 35

 Dere landet bak i sengen og etter hvert sovnet du i armene til Harry. 
----------------------------------------------------------------------------------------------

Neste dag våknet dere i akkurat samme stilling som dere ovnet i. "Sovnet du i går da, Harry?" Sa du. "Sovnet jo etter ett kyss med deg" Sa han. Du rødmet hver gang han sa komplimenter til deg. Du elsket Harry så mye. I dag skulle dere i dyreparken med resten av guttene. Du lurte på om det kom noen fans bort får å spørre om autograf. Dere gikk ned til de andre guttene. "Jeg savner Nandos!!" Sa Niall med en sutrete stemme. "Niall da! De har jo god mat i Norge også! Iallefall gode økologiske gulerøtter!" Sa Louis.


"HAHAH! Louis da, du tenker ikke på annent enn gulerøtter!" Sa Liam. "Joda, men de er utrolig gode her i Norge. Når *DN* flytter til England med Harry, skal hun ta med ett tonn med gulerøtter til meg!" Sa Louis. Alle lo. Nå var det på tide å reise i dyreparken. "FORT DERE DA!!" Ropte Niall nede i fra trappa. Han var virkelig gira på å reise dit. Dere kom dere endelig i bilen og reiste til dyreparken. Det var Kristiandsand dyrepark dere skulle til. Du bodde en og en halv time derifra. 

Det såg ut som om gutta var litt betatt av parken. De hadde aldri tatt tømmerrenna og de syntes den var utrolig kul! Når dere kom til apehuset, begynte Louis å tulle om Julius. Det såg ut som om han digga aper. "Ser jeg ut som Julius nå??" Spurte Louis. Han lagde skikkelig apetryne og såg helt hemma ut. "Louis? Det gjør du alltid." Sa Liam. Da slapp Louis det apetrynet og begynte å slå på Liam. "*DN*? Kan jeg få snakke med deg i to min?" Sa Niall. 

 - Hva skal Niall snakke med *DN* om?

-MarteIg


Susssuss

Redigert bilde!


Louis Beats Conor Maynard At The Race Track ? But Nearly Crashes!

The Sun er rallende ut sine One Direction nyheter for tidenog ifølge demLouisTomlinson nesten krasjet en Aston Martin bilen han kjørte  en racerbane.

Han var racing med sin kompis Stansamt ny pop sensasjon Conor Maynardog enkilde sier:

"Louis er egentlig inn i bilene sine og fant seg selv racing mot ny gutt ConorHan villevinne og nesten skilt utenfor banen fordi han gikk så fort. Heldigvis Louis gjenvunnetfatningen og tok tittelen"

Kjør mer forsiktig neste gang Louis - vi ønsker ikke noen dum ulykker!

Conor Maynard er nå på nummer fire i den britiske listene med sin debut singel "Kanikke si nei".

Det synes medlemmene av 1D er alle fans av raske biler denne nyheten kommer på baksiden av Harry Styles bli avbildet mens han kjørte fantastisk ny Audi R8 superbil.

* Jealous*

Ellers en av Harry Styles første venninner har snakket om sin tid sammenFelicitySkinner sa:

"Vi var sammen i underkant av ett årVi begynte å se hverandre når vi begge var ca 15.Han var virkelig søtHan var en veldig god kjæreste, veldig romantisk ogjasjenert.Han var pen og tydeligvis jeg fant ham veldig attraktiv"

"Nå er vi ikke engang snakke merJeg har aldri møtt noen av de andre One Direction gutter.Jeg vet egentlig ikke hvorfor fansen følge meg. Jeg har mange fans å komme i kontakt, men jeg bare det regner"

Plenty mer fisk i havet Felicity!
Se en vid av Larry Stylinson nedenfor, nettopp fordi

Les på engelsk HER!


Vicious Tweeters Brand Niall Horan?s Ex-Girlfriend As DEAD

Det var en grusom rykter som startet  twitterog raskt kom tilbake til irsk hunk NiallHoran.

Et bilde av Niall sin ex Holly Scally ble twitret, etterpå messsage"Gutter, jeg hadde noen virkelig dårlige nyheterNiall eks-kjæreste Holly har gått bort på grunn av kreft".

Snakker med The Sunsa en kilde nær Niall«Dette er bare noe syk spøk - Holly er heltgreit."

I våre sinn er dette en av de verste eksemplene på Twitter overgrep vi har sett - og hvem som startet det burde skamme seg.

Her er en vid fra Sugarscape siste året hvor Niall snakker om Holly:

Andre steder er Simon Cowell desperat prøver å finne neste 1D på neste serie avamerikanske X Factor.

Snakker med en amerikansk radiostasjonsa han:

"Du kommer til å plutselig se i år fremveksten av boyband og jente band som tar overhitlistene. Vi hadde en gruppe kalt One Direction som var på X Factor britisk et par årsiden. "

"Det ville være flott å finne den neste NSYNC, neste Backstreet Boys, neste Destiny 'sChild  X Factor - Det er et gap i markedet akkurat  for en gruppe som det fra Amerika."

Er du ser frem til neste serie av amerikanske X FactorVil en ny boyband dukke til rival One Direction?
Les på engelsk HER!

Oh Yeh! ? One Direction Up For A Kerrang! Award, Along With Justin Bieber

Det var ikke altfor lenge siden at 1D ble nominert til en NME-prisen, og senere gikk på å vinne "Worst Band".

Yeh, ikke fortvil, vi tapte ikke altfor mye søvn over det heller.

Nå, Kerranghar revelead sin liste over de nominerte til årets priser, og våre gutter har funnet seg selv i «Villain of the Year" kategorien, sammen med Justin BieberSimonCowell og andre.

Du kan se hele listen over nominerte her, og hvis du vil, kan du avgi din stemme her.

Kerranger kjent for sin kjærlighet til heavy metal og punk musikk, så som en hyllest harvi funnet en kjempeflott hardcore "screamo" cover av "Hva gjør deg Beautiful".

Det er faktisk jævla god denneGi den en full lytte ...

Les på engelsk HER!


Pepper

Louis og Eleanor har kjøpt seg hund og den heter pepper. 

 


HISTORIE 1 - DEL 34

 "Jeg vet ikke jeg. Bare ikke sove!" Sa jeg. 
--------------------------------------------------------

FORTSATT HARRY SIN SYNSVINKEL:

"Da kan vi vel sitte å spørre hverandre spørsmål eller noe da?" Sa *DN*. Jeg syntes det var en god ide. "Okei! Det var en god ide" Sa jeg. "Da begynner jeg!" Sa *DN*. Hun var veldig søt da hun snakket. "Har du hatt deg med noen før?" Sa *DN* Jeg hadde ikke det, men tenk om hun syntes jeg var teit visst jeg sa att jeg ikke hadde det. Jeg bestemte meg for å være ærlig. "Nei, det har jeg ikke. Har du?" Sa jeg. Jeg håpet att *DN* ikke hadde hatt det. "Nei, det har jeg ikke." Sa henne.

DIN SYNSVINKEL:

Harry hadde ikke hatt seg før og det hadde ikke du heller. Plutselig satte du deg og stirret på han. Så kysset du han skikkelig.

Dere begynte å kline og det vart veldig intenst. Harry slapp deg og smilte veldig. Han var så søt når han smilte. Du bare smilte tilbake. Du såg på leppene hans og du hadde så utrolig lyst til å kysse han! Derfor kysset du han igjen. Dere landet bak i sengen og etter hvert sovnet du i armene til Harry. 

-sorry for kort del, men har dårlig tid.

-MarteIg


Bilder fra Tumblr

Jeg blir forelska jeg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bilde av Niall på Milk Shake City


Harry?s Family Forced To Move Out Of Their Home

Harry og guttene har bare vært tilbake i Storbritannia i ca 10 dagermen allerede hans familie føler effekten av hans nyfunne berømmelse.

Hardcore directioners har blitt hengende rundt huset hele dagen og natten, forårsakermye støy og problemer for nabolaget - så inntil Harry drar tilbake til London, har familien hans flyttet ut for et par dager.

Snakker med The Sunsa en kilde"Familien har flyttet ut for et par dager før Harry drartilbake søroverDet er ikke rettferdig for naboene å ha tilfeldige jenter som sto utenforhusene sine 24/7. "

I mellomtiden har Louis blitt prøvetaking studenten livsstilshacking opp med kjærestenEleanor Calder i en leilighet i FallowfieldManchester - der den heldige damen er på universitetet.

Louis til The Sun"Alle mine kamerater er på universitetetog det er et liv jeg har ikke hatt en sjanse til å nyte det er flott å skru opp og smake litt av det."

Den Tomlinster selv funnet tid til å hente billettene til Man City vs Man Utd på mandag kveld, etter en hjelpende hånd fra Simon CowellBy gikk på å vinne kampen 1-0, sette opp en engasjerende avslutning på sesongen.
Louis stoppet for å posere for et bilde med en politimann etter kampen.

Har du sett noen av guttene ut og om?
Se Harry får caked av Louis i denne morsomme vid nedenfor:

Les på engelsk HER!


Niall Parties With JLS ? And Shows Them How To Dance, (Not)


Etter showet twitret han"Gratulerer gutterAmazing show! Fantastisk turDet er hvordanu gjør det! Mye kjærlighet til gutta"

Han fulgte Aston til flytende nattklubben etterpåviser JLS vokalist sine dansetrinnmedpublikum går vill.
Lar se noen av de trekk på din kommende turné Nialler!

Her er et radiointervju med Niall beste venn fra tilbake i Irland:

Andre steder blir Olly Murs klar for One Direction tilbakekomst til USAhvor han vil bli meddem som støtte handle på deres arena turné.
Snakker med MTVsa Olly:

"Det har vært gal, men det har vært stor. Både 1D og The Wanted har gjort det godt i Europa og i AmerikaDet er ikke lett for gutteband å gjøre det bra der borte, så det faktum at de har er braMange gutteband har slitt i det siste, men de har ikke så fingrenekrysset jeg kan gå over dit og forhåpentligvis gjøre alt rett. "

Er du en fan av OllyTror du han vil bli en hit i USA?
La oss bare håpe han gjør sin beryktede vrikkeLes på engelsk HER!


HISTORIE 1 - DEL 33

Da dere gikk ned på rommet var ingen av guttene der. "Hvor er de?" Sa Harry. 
------------------------------------------------------------------------------

 "Vet ikke jeg, men her er de ikke." Sa du. Plutselig hører dere latteren til Niall bak dere. "Hva er det du ler av?" Sa Harry. "HAHAHAHAH!" Fortsatte han. Nå hadde Niall fått skikkelig latterkrampe. Når dere hadde roet ned Niall spurte du hva han hadde ledd av. "Sjekk skapet, dere. Så finner dere det ut." Sa han. Dere gikk bort til skapet og opnet det. Ut av skapet hoppet Liam, Louis og Zayn ut. Skapet var ganske stort, så de hadde fint fått plass. "HAHAHAHAHAHAHA! Vi lurte dere godt!" Ropte Liam. "Men Niall! Du må ikke le så! Hvorfor satte vi deg til denne jobben? Du klarer jo ikke å holde kjeft!" Sa Louis. Niall lo bare fortsatt. 

"Vi er skikkelig gode til å lure dere ass!" Sa Zayn. "ÅH! Dere skal få ass!" Ropte Harry. Han gikk bare rundt i bokseren. Harry begynte å løpe etter Niall. Når dere hadde banket opp de andre guttene, gikk dere opp på rommet deres igjen. "Åhh! Jeg er så trøtt!" Sa du. 

Harry sin synsvinkel:

*DN* var så trøtt, men det var ikke jeg. Jeg hadde ikke lyst til å sove! Når vi la oss i sengen, sa *DN* natta. Jeg sa natta ganske stille. "Harry? Hva er det? Du er så stille!" Sa *DN*. "Det er ikke noe, jeg er ikke trøtt enda. Bare sov, du." Sa jeg og smilte til *DN*. "Hva er det du har lyst til å gjøre da`?" Sa *DN* flørtende. "Jeg vet ikke jeg. Bare ikke sove!" Sa jeg. 

Hva skal Harry og *DN* gjøre? 

-MarteIg


Niall Meets The Backstreet Boys: 1DBSB?

Yup, det Niall en massiv Backstreet fan - ikke vi alle?

Han betalte et besøk for å se dem på konsert nede i Londonog twitret følgende:"amazing kveldmøtte Backstreet Boys og nye barn! super nice guysfikk noen goderåd"

Halvveis i konsertenBSB engang spilt One Direction sin hitlåt «Hva gjør deg vakker" mensNickBrianAJ og Howie serenaded noen heldige damene i flokken, spørre Niall tiltweet igjen: "Hahaha de spiller WMYB i konsertenhahahabrilliant! "

Etter konsertenveteran boybanders poserte for et bilde med Niallog han så oppriktigglad - den heldige irsk fyr!

Se et klipp av NKOTBSB showet under:

Les på engelsk HER!!


RSS 2.0