Ta en titt?

Hei! På min private blogg skrev jeg i går ett langt innlegg om One Direction. Jeg skrev om forholdet mellom Harry og Louis og Eleanor. Jeg håper dere kan ta en titt innom, for å lese og kanskje kommentere hva dere syntes om akkurat dette!

------------>DU FINNER INNLEGGET HER!<----------------

Dette er ikke for å få flere lesere på bloggen min, men for jeg vil skrive til noen som kanskje ikke er Directioners. Kanskje de forstår att guttene ikke er homofile! 

 


One Direction og Justin Bieber bilder
i'm back!

Heisann! Nå jeg er jeg Mette tilbake! Jeg skal prøve å blogge hver dag, men vet ikke om jeg kommer til å gjøre det fordi nå har jeg begynt på ungsomsskolen så da må jeg tenke litt på det også! Men jeg skal prøve å blogge så godt jeg kan!

Instagram

One Direction la ut dette på instagram for 10min siden.


Nialler tweetet

-Marte


Historie 2 - del 15

Jeg satt inne på soverommet da plutselig Niall kommer stormende inn på rommet med mac'en sin utrolig sint. "*DN*?!! HVA ER DETTE?" Sa han.
____________________________________________________________________________________________________________________

Jeg vart utrolig nervøs. Jeg visste ikke hva Niall hadde sett, men det virket ikke bra. "Hvilke bilder er dette? Jeg stolte på deg!!" sa han utrolig sur. "Ehh? Jeg vet ikke, Niall! Kan jeg få se kanskje?" Sa jeg litt mer irritert. Han viste meg pc-skjermen og det kom opp ett bilde av meg og Harry når det såg ut som vi kyssa. Det var i fra parken i dag. "Pluss at du og Harry trender på twitter!" Sa han skikkelig sinna. "Niall! Dette har jeg en utrolig god forklaring på." Sa jeg med tårer i øynene. Jeg visste ikke hvorfor tårene kom, men jeg vart så lei meg over tanken på at Niall var sur. Hadde jeg vert han, og sett de bildene, hadde jeg reagert på akkuratt samme måte, for bildene såg faktisk ekte ut.

 

Vi hadde fått snakket en del, men Niall trodde ikke på meg. Vi hadde jo ikke gått ut i media om av vi egentlig var sammen, så pressen trodde at Harry hadde fått seg en ny flamme. Jeg bestemte meg for å finne Harry og snakke med han og Niall om det som hadde skjedd. "To sekunder, Niall." Sa jeg og gikk for å finne Harry. Vi kom tilbake fort og satte oss ved siden av Niall. "Så? Jeg tror du også har sett det på internett også, eller?" Sa Niall til Harry. "Ja, men det er ikke det som det ser ut som, Niall! Det kan jeg love deg. Vi bare klemte før vi skulle tilbake til bussene. Men bildet er tatt så det ser ut som om vi kysser! Du må tro oss!" Sa Harry. Han var faktisk på gråten selv. "Harry`? Kan jeg snakke med *DN* litt alene?" Sa Niall. Harry gikk ut og Niall såg på meg med ett alvorlig blikk. "*DN*? Jeg tror på deg!" Sa han og smilte. "Åhh! Takk og lov! Jeg trodde jeg hadde mistet deg, jeg!" Sa jeg. "Miste deg? Det ville jeg aldri gjort!" sa han.

 

"Men det er en ting jeg må spørre deg om!" Sa han. "Vi skal i ett intervju i morgen, og jeg lurte på om jeg kunne si att jeg hadde kjæreste og hva du heter og slik! Så får vi også opplart det med det klemmebildet av deg og Harry. Hva sier du?" Sa han. Jeg trengte ikke å tenke meg om en gang. Selvfølgerlig ville jeg at jeg og Niall skulle bli ett par i media også. "JAA!" Ropte jeg og hoppet opp i armene hans og kysset han lidenskapelig på munnen. Det var egentlig blitt ganske sent, så jeg og Niall gikk for å legge oss. 

 

Neste dag våknet jeg av att Niall sto opp av sengen. "God morgen sweetie!" Sa han. "Jeg skal på det intervjuet vet du, derfor må jeg stå opp nå" Sa han. "Okei! Jeg gleder meg til å se det!" Sa jeg. Niall pg de andre reiste og jeg skrudde på tv'en. Intervjuet hadde ikke begynt enda. Plutselig hører jeg damen si "Her kommer 5 utrolig hyggelige karer! De skal være med oss i en halv time nå! Ta godt i mot One Direction!" Sa hun. Alle i salen klappet, og guttene kom inn. Alle var utrolig kjekke, men det var noe med Niall. "Okei, før jeg begynner må jeg bare spørre om en liten ting. Hvem er det som har kjærester?" Sa hun. Liam, Louis, Zayn og Niall rekte opp hånden. "Eh? Har det skjedd litt misforståinger her? Var det ikke du Harry som hadde funnet deg en? Og Niall du var singel?" Sa hun. "Hehe! Det kan virke slik, men hun jenta dere såg med Harry i går, er min kjæreste. Hun og Harry er bare venner, og på bildet klemte de bare!" Sa Niall. jeg kjente det boble inne i meg. Niall og jeg var endelig sammen i offentlighet!

Brukte utrolig lang tid på denne delen!

Hva syntes du?

-MarteIg


Perrie svarte meg på twitter

Perrie (kjæresten til Zayn) svarte meg på twitter når jeg spurte henne hvordan hun hadde det!


One direction på facebook


Nytt bilde?

hei! Jeg vet ikke om dette er nytt, men jeg velger å legge det ut :)


Tror ikke de er HELT nye, siden jeg ikke ser ZAP-tatoveringen til zayn. Men har ikke sett bildet før. 

PS: Kommer en del til av historien i dag.

-MarteI


Historie 2 - del 14

"God natt *DN*, veldig glad i deg!" Sa jeg like før jeg sovnet. 
__________________________________________________

**DN* sin synsvinkel*

Jeg våknet av at fuglene kvitret utenfor bussen. Jeg hadde sovet utrolig godt ved siden av Niall. Vi hadde jo faktisk sovet i samme seng helt siden den første dagen. "God morgen, Niall!" Sang jeg og hoppet ut av sengen. "Hvorfor så glad`?" Sa han med en utrolig trøtt stemme. "Jeg er med deg!" Sa jeg og kysset Niall før jeg gikk på badet. Jeg rettet håret og lot det henge naturlig nedover skuldrene. Så sminket jeg meg naturlig for så å ta på meg klær. Jeg gik ut igjen til Niall når jeg vart fornøyd.

 Tumblr_m5burrjnxw1rwjyvlo1_500_large

"Såå? Hva skal vi finne på?" Sa jeg. Niall hadde kledd på seg mens jeg var på badet. "Først skal vi på nandos, for jeg er dritsulten!" Sa Niall. Han var så søt når han var sulten. Det var han jo også hele tiden, så han var søt hele tiden. Vi gikk ut av bussen og bortover mot Nandos. Det var utrolig flaks att Nandos ikke var så langt unna bussene. Vi var på Nandos en god stund. Når vi kom tilbake var de andre guttene også våkne. "Halloo dere!" Sa Louis. De andre guttene sa også hallo og vi gikk inn i bussen. Guttene delte en buss og de andre i crewet hadde den andre. Harry virket faktisk ganske mye bedre idag, og jeg håpet vi kunne være venner. Plutselig sier Harry "*DN*? kan ikke vi gå en tur? Bare for å snakke liksom?" Sa han. "Ehh. Er det greit for deg, Niall? Vi skal bare snakke?" Sa jeg. Jeg håpet han skulle si ja, han måtte jo stole såpass på meg. 

 

"Ja så klart! Jeg stoler på deg, jeg jenta mi!" Sa han og kysset meg på munnen. Han var virkelig den beste. "Takk! Blir ikke lenge!" Sa jeg. Jeg og Harry gikk ut av bussen og bortover mot en park som ikke låg så langt unna. Vi satte oss på en benk like ved vannet. "Så? Hva er det du vil si, Harry?" Sa jeg og såg på han mens jeg smilte. "Jeg ser hvor lykkelig du er med Niall. Jeg vil ikke ta deg fra han, for jeg vet hvor mye du betyr for han. Han er tross alt en av mine beste venner! Jeg håper vi to også kan være venner? Følelsene mine har ikke gått bort, men jeg vil bare være venn med deg!" Sa han. "Ja Harry! Jeg syntes du er en fantastisk person, men bare som en venn!" Sa jeg. Jeg ga han en god klem og vi gikk tilbake til bussen. Jeg satt inne på soverommet da plutselig Niall kommer stormende inn på rommet med mac'en sin utrolig sint. "*DN*?!! HVA ER DETTE?" Sa han.


Han er ikke sint på det bildet, men det er så utrolig fint av han!

Dere er så utrolig søte! Jeg får veldig motivasjon når dere kommenterer!

Hva tror du skjer?

-MarteI


Det nye albumet!

Hei! Jeg har forresten også blitt blogger her. Så nå blogger både jeg og Mette. Jeg skriver også historier. 

Det nye albumet har ikke kommet ut, men man kan forhåndsbestille det natt til mandag 3.september (altså natt til i morgen). Albumet heter Take me Home. En singel som kommer ut den 28.september, skal hete Live While We're Young. Gleder meg skikkelig til sangen kommer ut, og selvfølgerlig albumet!! :D Bare jeg som skal forhåndsbestille det? Man kan forhåndsbestille det på din lokale butikk. Altså platekompaniet, cdon.com osv... (tror jeg)

Slik ser det ut. Jeg elsker det! Hva med dere?


Historie 2 - del 13

"TNÅÅÅÅÅ" Sa alle. Untatt Harry. 
_____________________________

Hele dagen hadde vi koset oss skikkelig. Jeg hadde fått snakket med alle guttene untatt Harry. Når kvelden kom satt jeg og alle guttene i en turnebuss for bare å snakke. "Harry? Kan jeg snakke litt med deg alene?" Spurte jeg han. Niall såg litt rart på meg, men jeg ga han ell blikk som viste att det ikke var noe i veien. Vi gikk inn på soverommet. "Harry? Hva er det med deg? Dette er ikke den Harry'en jeg kjenner?" Sa jeg. Harry stod en liten stund for å se på meg. Så begynte han. "*DN*! Det er bare det att det er så vanskelig å se deg og Niall sammen." Sa han. Jeg skjønte egentlig ingen ting. "Hæ? Hva mener du?" Sa jeg. "Har du ikke skjønt det? Jeg liker deg!" Helt siden jeg møtte deg den første dagen har jeg vært betatt av deg!" Sa han. Okei! Nå gikk det litt langt her. Var Harry forelsket i meg?


"Harry. Jeg håper du vet at jeg er utrolig forelsket i Niall? Jeg føler vi bare er venner" Sa jeg. Harry nikket. "Jeg vet så utrolig godt at du er forelsket i Niall. Niall er også utrolig forelsket i deg. Han snakker om deg hele tiden. Jeg prøver å miste følelsene mine, men det går ikke!" Sa han. Skakkars. Jeg syntes veldig synd på han akkurat nå. "Harry? Er det greit jeg henter Niall? Så kan vi snakke om det alle tre." Sa jeg. Harry nikket og jeg gikk ut for å finne Niall. Jeg og Niall kom inn igjen på rommet, der Harry hadde satt seg ned på sengen. "SÅ? Hva er det?" Sa Niall. Han virket ganske nysgjerrig samtidig som han var litt nervøs. Harry forklarte han alt, og han visste nok ikke helt hva han skulle gjøre selv stakkar. 

*Niall sin synsvinkel*

Okei! Nå hang jeg ikke helt med. Jeg liker *DN*, *DN* liker meg og så liker Harry *DN*? Hvordan skulle vi klare å få Harry til å slutte å like *DN*. Jeg visste at *DN* bare såg på Harry som en venn. Jeg var i alle fall utrolig glad for att de sa det. Det er sikkert derfor Harry har sett så rar ut når jeg har snakket om *DN*. Vi lot det ligge og gikk ut igjen til de andre. De såg litt bekymret på oss, men jeg bare ignorerte det. Jeg hadde ikke lyst til att Liam, Zayn og Louis skulle få vite att Harry likte *DN*. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg hadde bare ikke lyst. Vi la oss alle sammen den kvelden veldig trøtte. "God natt *DN*, veldig glad i deg!" Sa jeg like før jeg sovnet. Dere må bli flinkere til å kommentere!

-MarteI
 


Historie 2 - del 12

 Jeg var helt knust inni meg, og jeg hadde bare lyst til å løpe etter han. Der såg jeg den personen som betyr mest for meg, reise! 
_______________________________________________________________________________________________________

*2 uker senere*

Det hadde ikke skjedd så mye de to siste ukene. Jeg og Greg hadde vært på kino og litt slik, men ikke noe mer. Dagen jeg skulle reise hadde kommet. Nå skulle jeg endelig få se gutten min igjen. Det føltes som flere måneder siden jeg hadde sett han. Mamma hadde akkurat kjørt meg til flyplassen og hadde hjulpet meg med å finne riktig gate. Når jeg enderlig kom meg inn på flyet, fikk jeg en melding i fra Niall. *Har du satt deg på flyet? gleder meg syykt til å møte deg igjen! nialler* Han var så utrolig søt, og jeg var så utrolig heldig som hadde han som kjæreste. *Satte meg på flyet nå. kan ikke vente med å se deg heller* Sendte jeg tilbake.

 

Når jeg kom fram til Los Angeles, såg jeg Niall med en gang. Han stod ved siden av Paul (livvakten) og såg mot gaten min. Så fort han fikk øye på meg, sprang han mot meg. Leppene våre møttes, og det føltes utrolig deilig å kysse han. "Åhh! *DN*! jeg har savnet deg så utrolig mye." Sa Niall. "Jeg har savnet deg også! Du aner ikke hvor kjedelig Mullingar er uten deg." Sa jeg før jeg kysset han lidenskapelig på munnen. Vi vart avbrytt av en jente som kom bort til oss og kremtet. "Hei! Jeg er en utrolig stor fan ov One Direction og deg, kan jeg plis få ett bilde med deg?" Sa hun. Niall bare smilte og nikket. "Går det greit for deg, *DN*?" Spurte han. Jeg smilte og nikket. "Jeg kan ta bilde, jeg" Sa jeg. Jeg tok ett par bilder, og ga iPhonen hennes tilbake. "Jeg elsker deg, Niall!" Sa jenta før hun snudde seg og gikk. "Jeg elsker deg også!" Ropte han etter henne. Hun snudde seg og smilte. 

"Ser du hvor glade de blir når de ser deg? Du er deres idol!" Sa jeg. Niall bare smilte og kysset meg på munnen. 

image

Vi gikk tilbake til bilen og Paul kjørte oss. Hele bilturen brukte vi egentlig på å snakke og kose. Vi kom fram til tourbussen. Det var to busser, men Niall gikk inn i den ene. Når vi kom inn, satt alle guttene og spilte wii. "HEEEI!" Ropte alle i det samme jeg gikk inn. Alle skulle komme bort å gi meg en klem. De hoppet og spratt, og jeg holde på å dette bakover mange ganger. "Gutter! Ro dere ned litt da." Sa Niall mens han holdt på å le seg i hjel selv. Når jeg hadde gitt klem til alle, satte jeg meg i sofaen på fanget til Niall. "Går det bra med deg?" Sa Niall. "Jeg har det topp, jeg" Sa jeg før jeg kysset han på munnen. "TNÅÅÅÅÅ" Sa alle. Untatt Harry. 

Hva tror du det er med Harry? Please kommenter mere!! 

-MarteI


RSS 2.0