Historie 2 - del 20

"Ehh? Liam? Er det noe galt?" Sa jeg. Liam bare såg på meg. Så begynte han å si noe.
____________________________________________________________________________

"Jeg og Danielle har slått opp!" Sa han og nå gråt han bare enda mer. Nå sto jeg helt stille. Hadde ikke de vært sammen i liksom 2 år? Det var jo de som var så lykkelige. Hvorfor de? HVorfor ikke noen andre som virkelig trengte en pause i forholdet. Men det trengte ikke Liam og Danielle. "Er utrolig lei med Liam. Du er en fantastisk gutt! Danielle aner ikke hva hun går glipp av" Sa jeg. Jeg hadde trodd det var Danielle som hadde gjort det slutt, men der tok jeg feil. Liam og Danielle hadde snakket om at de trengte mere tid i sammen, og at de fortsatt likte hverandre. De hadde funnet ut at det beste var å slå opp. Selv om de var verdens søteste par, var det kanskje det beste for dem begge? Ikke vet jeg, men det jeg vet, er att de var utrolig søte sammen og at jeg støtter  de to uansett hva som skjer.

 

Jeg gikk ut til de andre guttene. De satt å spilte fifa 13 alle sammen. "Gutter? Er det mulig å få kontakt?" Spurte jeg dem, Ingen svar. Jeg gikk fremfor skjermen. "Babe? Kan du flytte deg litt?" Spør Niall. Okei? Dette begynner å gå litt for langt. Hadde Niall akkuart spurt deg om du kunne flytte deg fordi han ville spile fifa?! "OKEI! VISST DU VELGER FIFA FREMFOR MEG SÅ!" Ropte jeg. Jeg tenkte ikke på att de andre guttene satt rett ved siden av han. Jeg gikk ut. "Oi boy! Du bør gå å rydde opp med henne" Sa Louis. Niall kom springene etter meg, men jeg lot som om han ikke var der. "*DN*! Det var ikke meningen å virke frekk. Jeg skulle faktisk spørre om du ville sitte på fanget mitt å spille!" Sa han. Jeg hørte på hva han sa, men brydde meg ikke. Jeg gikk inn på rommet mitt, men Niall etter meg. Jeg snudde meg mot han. Han hadde fullt med tårer i øynene. "Gå ut, Niall! Jeg trenger å tenke!" Sa jeg rolig. "Okei! Men før du går skal du vite noe, jeg elsker deg" Sa han før han gikk stille og lei seg ut av rommet. Hadde han akkurat sakt de tre magiske ordene? 

 

Jeg tok frem pcen min for å sjekke litt kjendisnytt. Det var faktisk utrolig lenge siden. Jeg gikk inn på twitter, da jeg så Niall hadde tweetet noe. "Justin Bieber sings *If i was your boyfriend i never let you go! Right now, i almost let you go" Stod det. Jeg sjekket trenden. Dont go Niallplussdittnavn. Jeg begynte å tenke over hvor mye jeg elsket Niall. Hvor glad han gjorde meg hver eneste dag. Hvor mye ett lite kyss betydde. Jeg elsket han virkelig. Døren gikk plutselig opp. Det var Niall som sto der. "Niall! Du skal aldri la meg få gå! Aldri!" Sa jeg. "Så du har sett tweeten og trenden?" Sa han. Jeg nikket før jeg sprang inn i armene til Niall. Vi kysset, og for gikk det over til klining. Vi slapp begge to. "Jeg elsker deg *DN*! Virkelig!" Sa han. Jeg så han inn i øynene "Jeg elsker deg også!" 

Hva syntes du?

-Marteig 

 


Historie 2 - del 19

Han begynte å hviske med de andre guttene. "JA! Det er en strålende ide!" Ropte Zayn ut. Alle de andre guttene var helt i hundre, men når jeg spurte dem hvorfor, ville de ikke svare meg. 
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 Vi gjorde oss klare til å dra til konsertlokalet. Guttene var veldig hemlighetsfulle, og satt bare og flirte hele tiden. "Okei, gutter! hva er det?" Spurte jeg dem. "HAHa! Ingen verdens ting jenta mi" Sa Niall og kysset meg på munnen. Da vi kom fram til der guttene skulle ha konsert, sprang bare alle inn i garderoba. "Jenta mi? Du skal vel bli med?" Sa Niall. Jeg bare fulgte etter han inn i ett rom. Jeg trodde guttene hadde hver sin garderobe, men der tok jeg feil. Alle guttene hadde en garderobe sammen. Så i løpet av denne timen, fikk jeg nok se litt av hvert. Det såg ikke ut som at guttene brydde seg noe om at jeg var der. De skulle jo ikke gå helt nakne heller da, bare i boxer. 

 

Guttene var nå ferdige med å skifte. Jeg hadde fått sett alle guttene i bare undertøy, noe som var ett ganske så bra syn. De hadde ikke brydd seg noe om at du sto der, og pratet med deg hele tiden. Og de hadde jo ikke stygge mager heller, da. Konserten begynte å nærme seg, og salen hadde fylt seg opp. "10 minutter nå, gutter!" Sa jeg. Alle såg på meg og smilte ondt. 


Guttene hadde gått ut på scenen, og nå dreiv de å sang One Thing. De kastet snøballer ut i salen, og det såg ut som de koste seg. "Neste sang heter What Makes You Beautiful!" Ropte Liam ut i salen. De sang What Makes You Beatiful, og nå var fansen helt gale! Den siste sangen var jo I Want. Men når de var feridige med den sangen, sa Niall noe jeg aldri trodde han kom til å si. "Kan den nydelige kjæresten min *DN* komme ut på scenen?" Sa han. Jeg vart veldig redd, men de i crewet sa det ikke var noe å være redd for. Jeg gikk ut på scenen og ga en klem til alle guttene. Jeg ville ikke kysse Niall fremfor alle disse jentene, men han kom mot meg og leppene våres traff hverandre som om ingen andre enn oss var der. "Tnååå! Se på de da. Er de ikke søte?" Ropte Louis ut i salen. Veldig mange jenter skreik og jeg fikk nesten vondt i ørene. 

 

"Nå skal vi synge en sang Niall har skrevet spesielt til *DN*!" Sa Harry. De begynte å synge As Long As You Love Me (lat som om at Niall har skrevet den, og att det er guttene som synger!) Jeg begynte jo selvfølgerlig å gråte, og det var veldig flaut, siden jeg var på en scene der utrolig mange jenter sto å såg på. Jeg kikket meg rundt og såg att det var mange andre jenter som gråt. Jeg bare elsker Directioners! De var så utrolig glad på guttene sine vegne, og likte kjærestene dems godt. 

 

Vi var kommet av scenen, og jeg hadde fått snakket med Niall og takket han for det han gjorde! "Gå og snakk med de andre guttene også! De har vært med meg å planlegge dette de også!" Sa han. Jeg gikk ut til de andre guttene. "Åhh! Zayn! Tusen takk for det dere gjorde på scenen! Dere er bare så utrolig best!" Sa jeg. Zayn smilte og såg på meg, og ga meg en klem. "Bare hyggelig *DN*! Du fortjener det beste." Sa han. Jeg gikk bort til Liam, men når jeg såg han, gråt han. "Ehh? Liam? Er det noe galt?" Sa jeg. Liam bare såg på meg. Så begynte han å si noe.


hva er det med Liam?

-Marteig
 Nye One Direction dokker!

hei! nå har det kommet nye One Direction dukker, og de synger! 

Niall synger  What Makes You Beautiful
louis synger One Thing
Zayn synger What Makes You Beautiful
Liam synger One Thing
Harry synger What Makes You Beautiful

-Marteig


Historie 2 - del 18

Niall måtte selvfølgerlig til Nandos, så da måtte alle gå dit. Når vi kom fram, rykket Harry i armen min. "*DN*? Kan jeg snakke med deg?" Sa han.
______________________________________________________________________________________________________________________

"Eh? Harry? Du vet Niall ikke liker at vi snakker alene?" Sa jeg litt skeptisk. "Jeg vet det! Men denne gangen har jeg spurt Niall om jeg kan få snakke med deg! Det er ganske viktig." Sa han. Han virket utrolig ivrig, og fikk nesten ikke fram ett ord. "Harry! Du må roe deg ned!" Sa jeg. Jeg holdt selv på å få latterkrampe av Harry sin oppførsel, men det måtte jeg bare holde inne, ettersom det var så viktig. "Okei, så saken er det att jeg ikke liker deg lengere." Sa han. Han smilte fra øret til øret. "Så bra! Har du funnet deg en annen?" Spurte jeg nysgjerrig som jeg var. "Man kan vel si det på den måten, ja! Og denne jenta, er ledig!" Sa han. Han smilte så stort som jeg aldri hadde sett han smile. "Bra jobba, Hazza! Glad på dine vegne" Sa jeg og ga han en god klem. 


Vi gikk tilbake til de andre guttene, som allerede var godt i gang med å spise. "Søta? Jeg bestilte mat til deg, jeg!" Sa Niall. Jeg hadde plass ved siden av han, og det var ikke akkurat lite mat han hadde bestilt. "Kjekken? Vi skal vel dele på derre her, ikke sant?" Sa jeg. "Er du helt dum? Jeg blir jo ikke mett av det DER!" Sa han og smilte. Jeg måtte bare le. Jeg hadde fått meg en matmoms som kjæreste. Det var jo greit det, så kunne han spise alle restene visst jeg ikke orket mer. 

 

Vi gikk tilbake til bussene. I kveld skulle guttene ha konsert. Jeg skulle bli med bak scenen. Niall hadde mast om at jeg skulle være med, og siden det var Niall som spurte, måtte jeg bare si ja. "Gleder meg veldig til å se konserten deres i kveld, gutter!" sa jeg. Alle guttene smilte. "Men det er en ting jeg lurer på!" Sa Niall. Han begynte å hviske med de andre guttene. "JA! Det er en strålende ide!" Ropte Zayn ut. Alle de andre guttene var helt i hundre, men når jeg spurte dem hvorfor, ville de ikke svare meg. 


Hva er det guttene har planlagt?

Dere må kommentere mer! Jo flere kommentarer, jo flere deler! 

-MarteHistorie 2 - del 17

Kyssingen gikk over til klining, og den vart mer og mer intens. jeg hadde bare på meg undertøy, så Niall begynte å ta meg på brystene. Var jeg klar til å miste jomfudommen nå? 
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

"Ehh, Niall? Har du gjort det før?" Sa jeg. Niall la seg ved siden av meg og såg meg rett inn i øynene. "Nei, det har jeg ikke. har du?" Sa han. Han virket ikke sint for at jeg spurte han like før vi holdt på å gjøre det. "Nei, det er det som er problemet. Jeg vet ikke om jeg er klar" Sa jeg. Niall smilte. Han var nok ikke sur for at jeg ikke ville ta steget helt enda. "Det er helt greit *DN*! Vi trenger ikke å gjør det nå. Det skal være spesielt" Sa han med et gigantisk smil. Han kysset meg på munnen, og så sovnet vi.

 

Neste morgen, våknet jeg av at Louis kom ropende inn på rommet. Jeg hadde klart å dra dyna litt lengere ned, så man kunne se BH-en min veldig godt. "God morgen solstråler! Nå må dere stå opp!" Ropte han. Han hadde nok ikke merket at jeg lå i bare BH. "Oii! *DN*! sorry, det var ikke meningen å se" Sa han og snudde blikket sitt fort mot Niall igjen. Niall bare smilte. han var nok veldig fornøyd meg kroppen min, for i går hadde han jo prøvd seg. "SÅÅÅ... Skjedde det noe i går jeg trenger å vite?" sa Louis. beg begynte å tenke litt tilbake. ÅNEEI! Jeg hadde jo stønnet når Niall tok meg på brystene. Jeg tenkte ikke på at vi var i en tourbuss. "Ehh... Ikke noe skjedde her nei! hvordan det?" Sa Niall. Han snudde seg mot meg og hadde et veldig pinlig blikk. "Neeeeei, det var bare ett par lyder som kom i fra dette rommet!" Sa Louis. Jeg såg på han at han virkelig måtte jobbe for å holde latteren inne. "Åjaaa, det ja.. nei louis, vi gjorde det ikke, så ta det med ro!" Sa Niall. nå var han virkelig flau. 


Vi hadde kledd på oss, og var klare til å gå  ut  til de andre guttene. "God morgen alle sammen!" Sa jeg og smilte. Alle satt i sofaen og flirte skikkelig når vi kom ut. "Gutter! Jeg forklarer senere, ok? Men det skjedde ikke!" Sa Niall for å få de til å slutte å le. Selv om guttene noen ganger var helt hull i hue dumme, så var de fem av mine aller beste venner. Jeg hadde ikke kjent de så veldig lenge, men jeg var utrolig glad i dem. Vi gikk for å kjøpe noe frokost. Niall måtte selvfølgerlig til Nandos, så da måtte alle gå dit. Når vi kom fram, rykket Harry i armen min. "*DN*? Kan jeg snakke med deg?" Sa han.


Hva skal Harry snakke med *DN* om?

-Marte


Historie 2 - del 16

"Hehe! Det kan virke slik, men hun jenta dere såg med Harry i går, er min kjæreste. Hun og Harry er bare venner, og på bildet klemte de bare!" Sa Niall. jeg kjente det boble inne i meg. Niall og jeg var endelig sammen i offentlighet!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Da Niall kom hjem samme kvelden, sprang jeg ut  og hoppet opp i armene på han. "åh! jeg er så utrolig glad i deg!" Sa jeg og kysset han på munnen. Han såg litt forvirret på meg, men kysset selvfølgerlig tilbake. "Jenta mi? Hvorfor er du så glad?" Spurte han og smilte. "Fordi vi endelig er sammen i offentligheten og slipper å late som om ingen ting skjer i mellom oss!" Sa jeg med ett stort smil om munnen og kysset han lidenskapelig på leppene. "Du er bare den beste jenta jeg noen gang kunne fått! Jeg elsker bare alt ved deg!" Sa Niall og nå smilte han så stort at man kunne tro tennene var i ferd med å dette ut  av munnen hans. Jeg ble utrolig glad for det han sa, og måtte bare kysse han enda en gang til.

 


Det var litt etter lunchtider, og Niall hadde bedt deg ut på lunchdate. Jeg gledet meg veldig til det, for jeg visste han ville ta meg med på stranda. Når jeg kom ut i første etasje, sto Harry med telefonen sin og såg opp på meg når jeg kom ned. "Å! Hei *DN*." Sa han med en rolig, men vennlig stemme. Jeg begynte å lure på om Niall egentlig skulle ta meg med på stranda. Det var liksom noe i Harry som sa meg att han hadde pratet med Niall eller noe, men jeg visste ikke hva det var. Plutselig kommer Louis hoppende i fra kjøkkenet og ut i stua. "Heeei! *DN*! Hva skjeeer i dag?" Sa han med ett stort smil om munnen. okei! Nå begynte jeg virkelig å lure. Louis er spøkefull, men ikke SÅ. "Okei, gutter! Nå begynner jeg virkelig å lure! Hva er det vi skal? Dere er helt rare begge to!" Sa jeg og såg strengt på de begge to. "Ehh... Det er ingen ting! vent å se sier vi bare" Sa Louis med ett veldig lurt blikk. 

"Forresten, du skulle møte Niall her i stua om en halv time! Bare så du vet det, ikke kle deg for stranda" Sa Harry. Han også hadde ett veldig lurt blikk. Okei? Nå vart jeg faktisk veldig nysgjerrig på Niall hadde stelt i stand for meg! Jeg gjorde meg klar, og akkurat etter en halv time, var jeg klar. Jeg gikk ut i stua. Der sto Niall. Han hadde på seg svart bukse, rød t-skjorte, grå jakke over og hvite sko. Han var utrolig kjekk der han stod. jeg kjente hele meg boble, og jeg følte meg som en utrolig heldig jente. "Så nydelig du er jenta mi!" Sa han og kysset meg på munnen. "Sier du gutten min? Du er så utrolig kjekk!" Sa jeg og kysset han. Det gikk over til klining. Jeg slapp leppene hans og såg han rett inn i de blå øynene. 

 

Vi gikk ut i bilen. Niall hadde fått seg lappen, så nå kunne han endelig kjøre selv. Vi kom fram til en plass jeg aldri hadde vært før. Det var ikke stranda, det såg jeg med en gang. Det var ett ganske stort hus, og det var mange biler og store menn utenfor. Nå skjønte jeg hvor vi var. Vi var i studioet deres. "Niall? Hva gjør vi i studioet deres?" Spurte jeg. Jeg såg på han og smilte. han smilte tilbake, men ville ikke svare meg. Han leide meg ut av bilen og leier meg inn i studio. Der kommer Zayn mot oss. "HEEEEI DERE" Ropte han ut med ett gigantisk smil om munnen. "*DN*? Grunnen til at jeg tok deg med til studioet, er fordi jeg har skrevet en sang til deg, som jeg skal synge med litt hjelp av guttene!" sa han og ga meg ett lidenskapelig kyss. Jeg satte meg ned i sofaen og guttene gikk inn i rommet de skulle synge i. 

//tenk att Niall har skrevet sangen og att det er han som synger den.

Når han var ferdig, satt jeg med tårer i øynene helt målløs. "Niall! Det er den fineste sangen jeg har hørt! Det betyr så mye at du har skrevet den til meg!" Sa jeg og hoppet i armene hans.

 

Når vi kom tilbake til bussen, var det ganske sent. Jeg og Niall gikk ut på soverommet, som vi hadde fått og kledde av oss. Vi la oss ned i sengen og begynte å kysse. Kyssingen gikk over til klining, og den vart mer og mer intens. jeg hadde bare på meg undertøy, så Niall begynte å ta meg på brystene. Var jeg klar til å miste jomfudommen nå? 

Tror dere *DN* er klar til å miste jomfrudommen sin?

-Marte 


RSS 2.0