Historie 2 - del 23

"Gjør det vondt?" Klarte jeg å få frem. Jeg skjønte med en gang at det var ett dumt spørsmål, men lot det gå. "Gjør nok litt vondt i starten, men etter hvert blir det bedre og bedre!" Sa han.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg tror jeg var klar nå. Vi startet å kline og det vart heftigere og heftigere. Vi tok av hverandre klærne mens vi klinte. "Er du klar?" Sa han og såg på meg med ett seriøst blikk. "Jeg er så klar jeg kan bli" Sa jeg. "*DN*? Du må love meg å si vist det gjør vondt! Lover?" Sa han. "Lover." Sa jeg. Jeg kjente han kom inn i meg. Det var litt vondt, men utrolig godt. Vi holdt på ganske lenge og gjorde forskjellige ting. (dere skjønner sikkert hva). Når vi var ferdige sovnet vi med en gang, for vi var slitne etter den intense akten vår. 

Da jeg våknet, luktet det utrolig godt på rommet. Niall var heller ikke i sengen. Jeg gikk på badet for å kle på meg, før jeg gikk ut på kjøkkenet der Niall var. "Hei søta!" Sa han før han kysset meg. "Hei kjekken" sa jeg etter han hadde kysset meg. Jeg satt meg opp på kjøkkenbenken for å se på kokken selv lage mat. "Angrer du for i går?" Sa han og smilte. "Over hodet ikke! Gjør du?" Spurte jeg. "Absolutt ikke! Er glad den første gangen min var med deg" Sa han og smilte. VI hadde begge vært jomfruer i går, men nå var ingen av oss det. Jeg var utrolig glad, og håper vi kunne gjøre det mye mer. "Jeg også Niall!" sa jeg og smilte skikkelig. Vi satte oss ned for å spise. Niall hadde laget verdens beste pannekakene i verdens historie. "Niall disse pannekakene var utrolig gode!" Sa jeg. "Laget meg kjærlighet! Men hva skal vi i dag?" Spurte han. Jeg hadde tenkt vi kunne ta oss en tur til Valdresflya. Der er det snø hele året, og snøen er utrolig høy der. 

Når vi kom fram dit, klarte ikke Niall å si ett ord. "*DN*? Bor du her?!" Sa han. "Japp! Men ikke akkurat her da Niall." Sa jeg. Niall skjønte ikke hvordan jeg klarte å bo på en plass der det var så mye snø og så kaldt. Han likte stedet utrolig godt, og ville ikke reise hjem. "Niall! Vi må reise nå, vi skal på resturang" Sa jeg. Da våknet Niall, og ville reise med en gang. Vi reiste på Peppes Pizza og spiste to pizzaer fordi Niall var så utrolig sulten. Vi reiste tilbake til hotellet og sovnet med en gang, 

Hva syntes dere? 

-marte


Take me home :)

♥ Hot alarm ♥

- Miriam ♥

 

 


Noen andre som er stolte ?

Jeg er kjempe stolt! Men Halo helt fantastisk album med maange nydelige sanger ♥ Favoritt sangen min må vell vere Over again- for den er kjempe fin og ELSKER og sovne til den. Og Rock me- hahha for den er så sykt fengende! 

Hva er din favoritt sang ?♥

- Miriam


Historie 2 - del 23

"Ha sex med deg!" Sa han. Jeg prøvde å rope på Niall, men han hørte ikke. Hva skal jeg gjøre? 
____________________________________________________________________________________

"NIALLLLLLL!" Skrek jeg så høyt jeg bare kunne. Mannen hadde allerede tatt av meg genseren og maserte puppene mine. Men det var bare ubehagelig alt sammen. Plutselig dukker Niall opp, og med en gang han ser oss, skjønner han hva som skjer. "FAAEN! FÅ DEG BORT I FRA JENTA MI! NÅÅÅÅ!" Ropte  Niall og gikk mot mannen. Han vart utrolig redd, og sprang ut med en gang. "herre! går det bra med deg jenta mi?" Sa han og kom bort til meg med en gang. "Jeg har det fint!" Sa jeg og merket jeg bare sto i BH. "Ohh! Sexy girl!" Sa Niall og tok meg på puppene. Vi begynte å kysse og det gikk fort over til klining. Jeg kjente Niall sin *ting* vart stiv, og han ble ivrigere og ivrigere. "Du kan få resten i kveld, gutten min, men nå må vi nyte Norge!" Sa jeg og trakk meg fra han. "Åh! Det var dårlig gjort *DN*." Sa Niall og latet som han var sur. "Må bare på do og gjøre du vet hva!" Sa han før han forsvant inn på badet i en vill fart.Var jeg klar for å miste jomfrudommen min til Niall? Jeg var veldig usikker, men visste at han var den rette. 

 

69541_486149214751230_1374878479_n_large

Niall kom ut av badet, og gikk bort for å kysse deg. "Du er den rette, Niall. Det vet jeg" Sa jeg og kysset han på munnen en gang til. "Du er min rette også *DN*! Jeg elsker deg over alt på jord, og du er min lille prinsesse." Sa Niall og såg meg rett inn i øynene. Han hadde de fineste øynene i verdens historie. "Sååe. hva skal vi finne på i dag da?" Sa han og såg ut vinduet. "Det er SÅÅ mye jeg vil ta deg med på, men vil først reise til Valdres, som er mitt hjemsted." Sa jeg og smilte. "Walderes?" Sa han. Det var utrolig morsomt å høre han snakke norsk, i alle fall når han ikke fikk det til helt.  "Nei Niall. V A L D R E S" Sa jeg og stavet ett og ett ord. Når han endelig fikk det til, pakket vi tingene våre, å reiste til Valdres. "Det var utrolig fin natur her!" Sa Niall når vi kom fram, og han var aldeles helt stum. "Hvor skal vi bo da?" Sa han. "Vi skal bo på et hotell som heter F A G E R N E S H O T E L" Sa jeg og måtte stave det også. Vi gikk i resepsjonen og vi fikk nøkkelen til rommet. "Du er så søt når du snekker Norsk" Sa Niall og jeg rødmet. " Du er så søt når du snakker Norsk også" Sa jeg. Vi gikk inn døren og rommet var helt nydelig. "WOW!" var det eneste Niall kunne si. "Hihi, men Niall? Jeg er trøtt, vi har brukt hele dagen på kjøring" sa jeg og la meg ned i sengen. Jeg visste godt hva Niall tenkte på. Jeg visste det så alt for godt. Men var jeg klar? "Niall? Jeg vet hva du tenker på nå, men jeg vet ikke helt om jeg er klar for det. Jeg vet at du er den jeg vil gjøre min første gang med, men jeg vet ikke om det er akkurat nå!" Sa jeg. Jeg klarte ikke å se rett på han, så jeg såg ned i gulvet. 

 

"*DN*! Det er ingen ting å bekymre deg for. Du er min første du også, så du trenger ikke å ha presentasjonstangst eller noe! Men jeg skjønner visst du ikke er klar for det, for jeg vil ikke tvinge deg til noe du ikke har lyst til." Sa han. Niall var virkelig den beste personen i verden! Jeg kunne fortelle han alt, og han betydde mer for meg enn noen andre. Jeg vart litt mindre usikker. Kanskje jeg faktisk vil ha meg med han akkurat nå. Han betyr så ufattelig mye og vi har jo vært sammen en god stund. "Gjør det vondt?" Klarte jeg å få frem. Jeg skjønte med en gang at det var ett dumt spørsmål, men lot det gå. "Gjør nok litt vondt i starten, men etter hvert blir det bedre og bedre!" Sa han. 

Vil dere ha en pervers del? Da må dere kommentere MYE! :) 

-marte


take me home

 

Noen andre som har den ?

 


Behind the Scenes- photoshoot

♥ 


Hvor sitter dere?

Hvist dere har fått billetter til One Direction konserten, hvor sitter dere? Visst det er noen som ikke har fått, ikke fortvil! Let på finn,no og andre plasser, så får du nok billett! 
Jeg sitter på Gulv Section 19 Rad 21 Sete 6. Men hvor sitter dere?

Hvor sitter dere? :) 

-Marte 

 


Historie 2 - del 22

Når vi hadde flydd i ca 4 timer, hadde vi landet. Jeg hadde heller ikke fått lov til å se ut. Når vi kom ut av flyet var det eneste jeg kunne si "Niall! Du er bare helt best!!" Sa jeg,
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

"Bare hyggelig, jenta mi!" Sa han. "Tenk at vi er i NORGE!" Sa jeg og hoppet og spratt. Mamma og pappa var jo fortsatt i Irland, men jeg kunne ikke vært mere glad. "Hvor skal vi bo da?" Spurte jeg. "Luksushotell! Tror det heter Plaza eller noe" Sa han. Jeg gledde meg skikkelig til å komme frem til hotellet. Det hadde vært en slitsom dag, og nå gledet jeg meg til å komme frem. Plutselig kommer det masse fans mot oss. Niall og jeg prøvde bare og gjemme oss, men de hadde nok sett oss allerede. "Kan vi ta bilde med deg?" Sa to jenter til Niall. Han måtte bare svare ja. Han var veldig glad i fansen, og ville ikke såre de. Han tok bilder med noen jenter, før vi kom oss vekk derifra. Paul hadde reist dit en dag før for å stelle i stand til vi kom.

 

Når vi fikk kommet oss inn i bilen, var vi ganske slitne begge to. "Er du trøtt?" Sa Niall og kysser meg på munnen. "Jaa!" Sier jeg og legger meg ned i fanget hans. "Vi skal sove, men vi må ha oss litt mat først. Kan bestille Room Service, visst du ikke orker å gå ut!" Sa han og smilte. "Du er så best! Jeg elsker deg!" Sa jeg og kysset han på munnen. Kysset gikk raskt over til klining og det ble mer og mer intenst! "Nå er vi fremme" Sier sjåføren. "Åhh! Ikke nå" Sier Niall, men går motvillig ut av bilen. Vi kom opp på hotelrommet, og det var utrolig fint! Vi hadde til og med eget badebasseng inne på hotellrommet! 


"Åhh! Niall, det er utrolig fint her!" Sa jeg og kysset han på munnen. Det banket på døren, og Niall lokket opp. "Har dere bestilt roomservice?" Sa mannen. Niall svarte og slapp mannen inn. Han var vel kanskje på alder med oss. Niall måtte på do, så han var ikke der. "Heey søta!" Sa mannen og kom nærmere. "Eh? Hva vil du?" Sa jeg og rygget. "Ha sex med deg!" Sa han. Jeg prøvde å rope på Niall, men han hørte ikke. Hva skal jeg gjøre? 

Hva skjer?

-MarteSANG VS. SANG

 

 

1. 


Little Things

 
 


Live While We're Young


To nye videoer.

 

En video er i fra fotoshooten med British Vogue og den andre er en prøvelytt av alle sangene på Take Me Home!

 

 

 

Hva syntes dere?

-Marte


One direction gifs !

 

 

♥ aww, hott alarm ♥


Møt One Direction

Platekompaniet holder en konkurranse der du kan møte gutta når de kommer til Norge! Her er link https://www.facebook.com/Platekompaniet/app_140410466088006


I kveld kan du høre alle sangene!

I kveld klokka 22.00 kan du høre alle sangene til Take Me Home!


Ganske ny fotoshoot + Zerrie hund

Dette er noen bilder av en ganske ny fotoshoot! Og så har Zayn og Perrie fått seg hund!!


 Men her er Zerrie sin nye hund.

Sååååå søøt dah!-Marte


Louis tweetet

For ca en time siden


Little things :)

Den nye sangen til gutta er helt fantastisk nydelig ♥ Den er så herlig at du aldri blir lei av og høre på den ♥


Jeans !

Fant et super kult bilde i stad ! ♥ Der One direction reklamerer for jeans ♥ Hot, Hot, Hot, Hot ♥

 


Historie 2 - del 21

Jeg elsker deg *DN*! Virkelig!" Sa han. Jeg så han inn i øynene "Jeg elsker deg også!" 
_______________________________________________________________________

Vi la oss og sovnet med en gang. Neste morgen våknet jeg av att Harry kom og tråkket på meg. "Hazz! Hva var det for?" Sa jeg og reiste meg opp. Jeg såg att Harry fikk store øyne, og jeg skjønte ikke hvorfor. "Harry? Hvorfor ser du så på meg?" Sa jeg. Han bare nikket. Jeg såg ned og såg jeg bare var i undertøy. "Hey! Hva er det du prøver på?" Sa Niall til Harry på tull. Jeg vart utrolig flau. ikke fordi Niall hadde sett meg i undertøy, men fordi Harry hadde sett meg i undertøy. "Bra kropp maaan!" Sa Harry til Niall og de ga hverandre en handshake. "veeet!" Sa Niall.

 

Jeg gikk inn på badet for å kle på meg. Episoden med Harry hadde vært flau, men han var en av mine beste venner. Jeg gikk ut igjen til guttene. Jeg fikk den samme varme velkomsten som jeg fikk hver morgen. "HALLOO *DN*!" Ropte alle. Jeg følte meg så velkommen i  deres nærver. "Hei gutter!" Sa jeg, før jeg gikk for å ta meg noe mat. Jeg bestemte meg for å gå på Nandos. "En kylling med pommes frites" Sa jeg. Like etter jeg hadde sagt det, kjente jeg to hender rundt midjen min. "Jenta mi? Glad i mat du også?" Sa han. Jeg kunne jo nesten ikke unngå å møte på Niall når jeg var på Nandos. 

Vi hadde spist en fantastisk frokost på Nandos. Etter det gikk vi tilbake til de andre guttene i bussen. "Heeey! Vi har en fantastisk nyhet til dere!" Sa Louis. "VI SKAL HA FRI I EN UKE!!!!! ELEANOR HERE I COME!!" Ropte han høyt. Alle begynte å le. "Er det sant?! Yeeay!" Sa Niall. "*DN*? Visst vi ikke skal ha konserter på en uke, så har jeg en overraskelse til deg!" Sa han og smilte stort. "Kan du ikke siii det da?" Sa jeg. "Neeei" Sa Niall og kysset meg på munnen. Jeg fikk sommerfugler i magen bare leppene hans møtte mine. "Niall? Aner du hva du gjør med meg? Du er en helt fantastisk gutt og jeg elsker deg så utrolig høyt!" Sa jeg og kysset han en gant til. "Tnååååååå" Hørte jeg alle guttene si. Jeg hadde helt glemt at vi ikke var alene, så jeg bare smilte til de andre guttene. 

2 dager senere:

"Niall? Hvor skal vi?" Sa jeg. Han ville ikke si noen ting, og bare smilte. Vi hadde kommet til flyplassen, og Niall hadde bindt ett skjerf rundt øynene mine, så jeg ikke skulle se hvor vi skulle hen. "*DN*, sett deg ned her." Sa han. Jeg hadde satt meg ned og fikk ta av skjerfet. "Niall? Hvor er det vi skal?" Sa jeg og smilte skikkelig til han. "Det får du snart vite, men nå må du ta på deg disse høreproppene" Sa han og kysset meg på munnen før han ga meg noen ørepropper. Akkurat i det jeg tok de på, hørte jeg en stemme som begynte å snakke. Jeg hørte jo selvfølgerlig ikke hva hun sa, men når hun var ferdig fikk jeg høre igjen. 

Når vi hadde flydd i ca 4 timer, hadde vi landet. Jeg hadde heller ikke fått lov til å se ut. Når vi kom ut av flyet var det eneste jeg kunne si "Niall! Du er bare helt best!!" Sa jeg,

Fiiin ♥


Nye bloggere

hallo! Da har vi fått oss to nye bloggere! Ho ene heter Miriam og ho andre heter Stine. Vi skal prøve å holde oss aktive hver dag. Og jeg håper dere vil kommentere og like innleggene våres på facebook. 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse


RSS 2.0