Historie 2 - del 25

Akkurat holder jeg på å la deg gå!" Sa han. Åh! Det var det fineste en gutt noen gang har sagt til meg. Jeg låste opp badet, og hoppet opp i Niall sine armer.
___________________________________________________________________________________________________________________________

Den kvelden satt vi bare i sofaen og koste med hverandre mens vi såg på tv. "Skal vi gå å legge oss? Jeg er så trøtt" sa jeg. Niall bare nikket på hodet, og vi gikk på badet for å pusse tennene å ta på pysj. "Niall? Du fortalte ikke hvorfor du og Amy hadde kysset?" sa jeg og såg på han når vi låg i sengen. Han trakk pusten før han begynte. "Vi var på en fest med mange venner av meg, og jeg og Amy var vel ganske fulle begge to, og vi endte opp med å kysse. Jeg husker ikke helt hvordan det skjedde, men det jeg vet er at det er lenge før du kom til Irland. Hadde jeg vært sammen med deg, hadde jeg aldri kysset noen andre enn deg." sa han. Han var så søt. Jeg kunne ikke noe for det, men jeg var hodestups forelsket i han. "Niall. Jeg har kanskje datet andre før, men du er ikke som noen andre. Du får meg til å sveve på rosa skyer hver dag, og du får meg til å føle meg som om jeg er en prinsesse" sa jeg.

 

307783_279828462035900_225984924086921_1095797_536765392_n_large

 

Han kysset meg på munnen. "*DN*! Du er det beste som har hendt meg også. Hva skulle jeg ha gjort visst jeg ikke hadde møtt deg? Jeg elsker deg over alt på jord!" sa han. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, så jeg bare kysset han mykt på leppene. Kyssingen vart ganske intens, og jeg skjønte hva han ville. Han begynte å kysse meg på halsen, og det gjorde meg tent med en gang. Niall låg bare i boxer, og jeg i BH og truse. Niall tok av med BHen. Jeg tok av han boxeren, og noen sekunder etterpå var begge to nakne. "Niall? Jeg kan ikke." Hvisket jeg inn i øret hans. "Hvorfor?" sa han og såg veldig fortvilt ut. "Ehh.... Jeg har mensen nå." sa jeg og vart utrolig flau. "*DN*, det er ikke noe å være flau over! Jeg blir jo ikke sur for det." sa han og kysset meg på munnen. Han var virkelig verdens beste. "Takk Niall" sa jeg og smilte mot han. Han hadde fått stiv "youknow", og prøvde å skule det for meg. Han var så utrolig flau, og jeg måtte bare le. "Niall? Hva er det du prøver å skule for meg?" sa jeg og lo litt. "Ehh.. Det vet du nok selv" sa han og var helt tomatrød i fjeset. Vi sovnet ganske fort etter det.

 

Om morgenen våkner jeg av at jeg hører guttestemmer utenfor rommet vårt. Jeg snudde meg og såg Niall ligge ved siden av meg å snorke. Jeg tenkte at det sikkert bare var noe jeg hadde drømt, og tenkte ikke så veldig mye mer på det. Jeg la meg ned igjen og sovnet ganske så fort. Plutselig våkner både jeg og Niall av at det kommer fire gutter hoppende inn på rommet. "Heeei *DN* og Niall!! eh? hva har skjedd her mon troo?" sa Louis med en flørtende stemme. Boxeren til Niall låg på gulvet sammen med BHen og trusen min. Vi var veldig flaue begge to. "Emhh.. nei, altså, øh" sa Niall uten å komme på noe å si. "Du trenger ikke å forklare deg Irish man, vi skjønner det" sa Louis og lo så han hold på å tisse på meg. "Pass på å ikke få *DN* gravid da." sa Zayn, og de andre guttene begynte å le enda mer. Dette var så utrolig flaut. Vi hadde jo ikke gjort det, men det kunne jo ha skjedd visst jeg ikke hadde hatt, ja, dere vet.

 

"Bare lek som om vi har hatt det, ellers så må vi si at du har mensen, og det vil du vel ikke?" hvisket Niall inn i øret på meg. Jeg bare nikket, og såg opp på Harry, Louis, Liam og Zayn som forsatt sto å lo. "Jasså Niall! Så nå har du endelig fått gjort det. Eller kanskje dette ikke var den første gangen?" sier Louis som den raringen han er. "Gutter! Vi er to ungdommer, som er veldig forelsket. Hvorfor ikke liksom?" sa Niall og jeg begynte å le. Det gjorde visst de andre guttene også. "Vi skal ikke avbryte mer, men husk å bruke beskyttelse da!" sa Louis og nå var de på vei ut døra. "Jadajada gutter! Men hva gjør dere egentlig her?" sa Niall."Vi tenkte å besøke dere! Vi har rom ved siden av, så bare kom når dere er ferdige med hva dere nå driver med" sa Louis før de gikk ut døra.

 

"Det var pinlig!" sa jeg og lo. "Neida, vi kjenner guttene, de er bare slik. Og vi gjorde det jo ikke, så"

602871_441383152583563_196144913_n_large

Hva syntes dere?

-Marte

 


Historie 2 - del 24

Vi reiste på Peppes Pizza og spiste to pizzaer fordi Niall var så utrolig sulten. Vi reiste tilbake til hotellet og sovnet med en gang.
_____________________________________________________________________________________________________

Neste dag våknet jeg av at jeg hørte noen lyder nede på kjøkkenet. Jeg såg ved siden av meg, og Niall var ikke der. Da var jeg i alle fall sikker på hvem som rotet nede på kjøkkenet. "Niall?'" Ropte jeg. Akkurat da jeg hadde ropt det, kom han inn på rommet med pannekaker. "Til den beste jenta i verden" Sa han og kysset meg på munnen.

Vi hadde spist verdens beste pannekaker, og nå var Niall på badet. Det var veldig lenge siden jeg hadde sjekket facebook, twitter og kjendisnytt, så da måtte jeg gjøre det. Jeg gikk inn på facebook, og der hadde jeg uendelig mange venneforespørsler. Så gikk jeg inn på twitter. Veldig mange nye følgere. Jeg leste litt om hva folk syntes om meg, og de fleste var positive. Så gikk jeg litt rundt på forskjellige kjendissider. Plutselig kom jeg over en overskrift jeg ikke likte.

Niall Horan ny kjæreste, igjen?

I det siste har Niall Horan i fra One Direction datet jenta i fra Norge *DN*. Nå ser det ut som om han har funnet seg en ny en. Vi syntes dette har gått veldig fort, ettersom Niall og *DN* ikke har datet lenge i det hele tatt. Ryktene sier at Niall nå går ut med exen til Harry, Caroline Flack. Niall Horan og *DN&ET*  har ikke vært og sett siden de to reiste til *DN* sitt hjemsted, Valdres i Norge. Hva har skjedd?

Jeg vart helt målløs. Hvor får de alt dette i fra? Exen til Harry, Caroline Flack? "Niall? Kan du komme hit litt?" Sa jeg. Niall kom ut i fra badet i bare boxer. "Hva er det jenta mi?" Sa han. Jeg bare pekte på skjermen, og han begynte å lese. "Hva faen?! Jeg og Caroline? Hun kunne vært moren min?" Sa han og vart veldig oppgitt. "Jeg ville aldri gått i fra deg, *DN*! Det vet du, ikke sant?" Sa han. Jeg trodde på han, men det var noe inni meg som ikke trodde helt på han. Før jeg hadde møtt Niall, hadde han vært på en del dater med Amy Green, hva skjedde med de to.

"Niall? Før jeg kom med familien min til Irland, drev du på med Amy Green. Hva skjedde med henne?" Sa jeg. "*DN*, vi datet ikke, vi var og er bare gode venner. Du trenger ikke å bekymre deg." Sa han og kysset meg på munnen. Han var en helt fantastisk kysser, og jeg elsket han. Niall gikk inn på badet igjen, og jeg bladde opp på siden. Det hadde allerede kommet ut nye bilder. Da vart jeg enda mer sjokkert.

Nye bilder lekket. Niall Horan og Amy Green!

Tidligere i dag, skrev vi at Niall Horan hadde datet Caroline Flack, men det ser heller ut til at han har gått tilbake til venninnen Amy Green. Her har du bilder som beviser det hele:

Jeg vart helt skjelven. Var disse bildene redigerte, eller var de sanne? Det stod dato på bildene, og visst det var sant hadde Niall kysset Amy mens jeg og han datet. "Niall? Kan du komme ut hit en gang til?" Sa jeg. "Visst du og Amy ikke datet, hva er disse bildene da?" Sa jeg. "*DN*! Det er ikke som det ser ut som! Jeg lover deg. Vi kysset kanskje, men..." Sa han før jeg avbrøt han. "HVORFOR LYVER DU TIL MEG? OG HVORFOR GÅR DU BAK MIN RYGG OG KYSSER EN ANNEN JENTE?" Ropte jeg mot han. Jeg kunne ikke springe ut av rommet, i og med i at vi var på hotell, men jeg sprang opp på det andre badet og låste meg inne.Jeg la meg ned på gulvet og gråt.

"*DN*! Kom ut, jeg må forklare for deg!" Sa han. "NEI NIALL! REIS TILBAKE TIL USA OG TIL AMY!" Ropte jeg høyt ut til han. "Nei! Jeg liker ikke Amy i det hele tatt! Har aldri hatt følelser for henne!" Sa han. "Nå lyver du!" Ropte jeg. Jeg visste at bildene var sanne, men datoen på bildene kunne være fake. Plustelig hører jeg Niall synge "If I was your boyfriend, i'd never let you go." Det var Justin Bieber sin sang Boyfriend. "Niall? Hvorfor synger du den?" Spurte jeg, litt roligere. "Jeg velger å høre på teksten, og aldri la deg gå!" Sa han. "Ja? Og så?" Sa jeg. "Akkurat holder jeg på å la deg gå!" Sa han. Åh! Det var det fineste en gutt noen gang har sagt til meg. Jeg låste opp badet, og hoppet opp i Niall sine armer.

Syntes?

-Marte


Hva synes du?

Hei alle Directioners!

Hva synes du/dere om at Harry og Taylor driver på, og at Danielle og Liam er sammen igjen? Jeg har ikke noe i mot dem, men seriøst.. Jeg må få være sjalu, når Taylor tar 1 av guttene mine.. Men hater ikke Taylor, fordi jeg digger sangene hennes osv.. Men jeg synes Harry skal bli min.. hihi. Men jeg er glad på hans veine..

Danielle og Liam, jeg synes det bare er bra jeg.

RSS 2.0